Mitä keittiökaappien maalaus maksaa?

What’s the Cost to Paint Kitchen Cabinets?

Keittiönkaappien maalaus maksaa keskimäärin 2 000–6 500 dollaria. Tämä keskiarvo ottaa huomioon ammattityötunnit ja materiaalit. Tee-se-itse-projekteille on myös keskimäärin 200 dollaria ja 774 dollaria. Keittiönkaappien maalaus on nopea tapa parantaa keittiösi ilmettä.

What’s the Cost to Paint Kitchen Cabinets?

Keittiökaappien maalaamiseen vaikuttavat tekijät

Keittiönkaappimaalauksen kokonaishinta vaihtelee laajasti keittiön tilasta, kaapin tilasta ja materiaalien laadusta johtuen. Tässä on erittely siitä, kuinka paljon keittiönkaappien maalaus maksaa.

Maalityyppi ja laatu

Vaikka gallonan kaappimaalin keskihinta on noin 20–100 dollaria, lopullinen hinta riippuu valitsemastasi maalityypistä. Muista, että yksi gallona kattaa 350-400 neliöjalkaa kaappeja.

Riippuen puutyypistä ja valitsemastasi väristä saatat tarvita kaksi tai useampia kerroksia työhön, mikä lisää keittiönkaappien maalauksen lopullisia kustannuksia. Jos puu kestää paremmin maalia ja sinulla on vaalea väri, maalauksen viimeistely voi kestää useita kerroksia.

Lateksi/akryylimaali: Vedenkestävä, hengittävä ja helppo puhdistaa. Se maksaa keskimäärin 20–60 dollaria gallonaa kohden. Alkydimaali: Vettä ja likaa hylkivä, kestävä ja ihanteellinen kosteisiin tiloihin. Se maksaa keskimäärin 25–70 dollaria gallonaa kohden. Ruiskumaalaus: Ruiskumaalaus antaa sileän pinnan ja peittää kapeita rakoja ja yksityiskohtaisia puutöitä. Se maksaa keskimäärin 40–100 dollaria lineaarista jalkaa kohti.

Pinta-alan ja kaapin suunnittelu

Eri yrityksillä ja maalareilla on erilaisia tapoja budjetoida työnsä. He voivat mitata kaapit seuraavilla mitoilla:

Neliöjalkaa kohti – 3–15 dollaria per lineaarinen jalka – 30–70 dollaria per ovi – 70–125 dollaria per laatikko – 30–110 dollaria kaappia kohden – 120–190 dollaria

Keittiön koko

Keittiösi asettelu on muuttuja, joka on otettava huomioon keittiönkaappien maalaamisen hinnassa. Jos muotoilu on monimutkainen ja siinä on paljon kulmia ja kaappeja eri syvyyksillä, työtuntien hinta nousee. Jos sinulla on suuri keittiö, odota myös korkeampaa hintaa.

Pienelle keittiölle (70 neliöjalkaa tai vähemmän) – 1 000–3 500 dollaria keskimääräiselle keittiölle (100 neliöjalkaa) – 2 000–6 500 dollaria suurelle keittiölle (yli 200 neliöjalkaa) – 5 000 ja 10 000 dollaria

Kaappien kunto

Kuoriutuva maali, likaiset pinnat ja halkeilevat puut haittaavat kaapin maalausta. Jos keittiön kaapeissa on vaurioita, jotka on korjattava ennen maalausta, nämä korjaukset voivat maksaa 120–600 dollaria.

Työ ja materiaalit

Ammattityötuntien hinta vaihtelee alueesi elinkustannuksista riippuen. Ammattimaalarin työn keskihinta on noin 20–100 dollaria tunnissa.

Projektin arvioitu valmistumisaika on noin 10-20 tuntia. Tämä riippuu jälleen keittiösi koosta ja asettelusta sekä kaapien tilasta. Muut palvelut, kuten kaappien korjaus ja viimeistely nostavat kokonaishintaa.

Muita huomioitavia kustannuksia

Työ- ja materiaalikustannusten lisäksi muut palvelut voivat nostaa keittiönkaappien maalauksen lopullista hintaa.

Sivun valmistelu

Ennen maalauksen aloittamista kaikki keittiön ja laitteiston pinnat on peitettävä. Tämä estää ei-toivotut maalitahrat kovapuulattioille, työtasoille, pesualtaille, kodinkoneille tai tuuletusaukoille.

Ovien ja laatikoiden irrottaminen

Koska laatikoiden ja niiden ovien maalaus paikoilleen voi olla vaikeaa, niiden poistaminen on osa prosessia. Tämä varmistaa paremman hionnan ja huolellisemman maalauksen. Puhdista kaapit ja poista laatikot ja ovet itse työvoimakustannusten alentamiseksi.

Kodinkoneiden poistaminen

Toinen tapa saada parempi maalaus on poistaa kodinkoneet keittiöstä. Jos keittiössäsi on monimutkainen pohjaratkaisu, laitteiden, kuten astianpesukoneen, uunin tai jääkaapin, poistaminen voi olla tarpeen. Tämä voi lisätä jopa kaksi tai useampia maalauspäiviä ja lisätä maalaajien työtunteja ja sitä kautta lopullisia kustannuksia.

Korjausmaalaus vs. maalaus

Keittiökaapin maalauksen keskihinta 2 000 – 6 500 dollaria sisältää jo vanhan maalin tai tahran poiston ja tarvittaessa kaappien hiomisen. Joten korkeammat hinnat uusintamaalauksesta uusien puukaappien maalaamisen sijaan.

Kaapin pintakäsittelyyn kuuluu ovien ja laatikoiden etuosien vaihto, vanhan maalin poistaminen ja kaapien värjäys. Tämän palvelun keskihinta on 1 500–4 500 dollaria.

Keittiökaappien maalauskustannukset: tee-se-itse vs. ammattilaisen palkkaaminen

Keittiönkaappien tee-se-itse-maalaus maksaa keskimäärin 200–600 dollaria, mukaan lukien maalit ja tarvikkeet. Kaappien maalaaminen itse tarjoaa etuja, kuten säästää rahaa ammattilaisten työtunteilta. Voit poistaa kaapit ja kodinkoneet ja valmistella tilan. Se voi kuitenkin kestää kauemmin, ja olet altis tehdä virheitä tai joutua onnettomuuteen.

Kun palkkaat ammattilaisen, kokonaiskustannukset ovat korkeammat. Mutta he tarjoavat kokemuksensa puukaappien kanssa työskentelystä, korjausten tekemisestä ja niiden turvallisesta poistamisesta ja laittamisesta. Maksat maalista, mutta et materiaaleista, kuten siveltimistä, teloista, pudotusliinoista tai hiomamateriaaleista.

Keittiö on yksi niistä huoneista, joissa on enemmän liikennettä, ja kaapit vihaavat jatkuvaa ruokajäämää, lämpöä, rasvaa ja vettä. Niiden maalaus on yksi nopeista ja edullisista tavoista uudistaa keittiön kaappeja. Lisäksi, jos suunnittelet keittiösi uudistamista, kaapistot ovat yksi ensimmäisistä aloituspaikoista.

UKK

Onko halvempaa maalata tai vaihtaa keittiön kaapit?

Keittiönkaappien maalaus on huomattavasti halvempaa kuin koko kalusteen vaihtaminen. Keittiökaappien maalauksen keskihinta on noin 2 000–6 500 dollaria, kun taas kaapin vaihtokustannukset ovat yhteensä 4 500 ja 15 000 dollaria. Maalaus ja vaihto riippuvat kaappien tilasta. Saatat joutua vaihtamaan ne, jos ne ovat vanhoja, naarmuja, kolhuja tai naarmuja.

Onko keittiökaappien maalaus hyvä sijoitus?

Kyllä, keittiönkaappien maalaus on yksi edullisimmista tavoista antaa niille uusi ilme ja lisäarvoa kotiisi. Voit maalata keittiösi uuteen ilmeeseen maksamatta kokonaisuudistuskustannuksia (noin 25 000 dollaria).

Onko ammattimainen kaapin maalaus sen arvoista? Vai onko parempi tehdä itse?

Tee-se-itse on vaihtoehto, jos haluat maksaa vähemmän keittiönkaappien maalaamisesta. Muista, että se vaatii monimutkaista ja yksityiskohtaista työtä ja vapaa-aikaa. Jos sinulla ei ole taitoja tai jos keittiösi on suuri tai siinä on monimutkainen pohjaratkaisu, harkitse ammattilaisten palkkaamista 20–100 dollarilla tunnissa.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook