Älykkäitä tapoja lisätä viinilasitelineet kotisi sisustukseen

Clever Ways Of Adding Wine Glass Racks To Your Home’s Décor

Missä säilytät viinilasisi? Onko se riippuva viinilasiteline, kaappi, jokin perinteisistä viinilasitelineistä vai jotain aivan muuta mistä pidät? Mahdollisuudet ja säilytysratkaisut ovat monipuolisia ja jokaisella niistä on omat määrittävät ominaisuutensa, jotka tekevät niistä erityisiä. Tietyn tyypin valinta liittyy moniin yksityiskohtiin, mukaan lukien tilan kohde, koko ja sisustus- tai tyylityyppi.

Kattoon asennettavat telineet

Clever Ways Of Adding Wine Glass Racks To Your Home’s Décor

Viinilasitelineen integrointi keittiöön voi olla ongelma, yleensä tilanpuutteen vuoksi. Tietyt tyypit on kuitenkin luotu erityisesti, jotta voit kiertää tämän ongelman, kuten tämä kattoon roikkuva keittiösaarekkeen yläpuolella, joka toimii myös baarina.{found on greatneighborhoodhomes}.

rustic-metalic-wine-glass-hanging

Maalaismainen viinilasiteline voidaan valmistaa puusta ja kiinnittää kattoon metalliketjuilla. Se voi olla yksinkertainen tee-se-itse-projekti, ja se näyttäisi kauniilta teollisessa tai maalaismaisessa tilassa, jossa on puinen katto, paljaat palkit ja karkea pinta.{found on colliescustomdesigns}.

lighting-fixture-over-dining-table-with-wine-glass-rack

Tämä ripustettu viinilasiteline on erittäin mielenkiintoinen. Tapa, jolla se on vuorovaikutuksessa valaisimien kanssa, on kiehtova. Nämä kaksi toimintoa näyttävät olevan osa samaa monimutkaista suunnittelua. Teline roikkuu ruokapöydän yläpuolella, ja kaikki siellä istuvat pääsevät käsiksi siihen.{found on designservicesnw}.

Kaapin alla hyllyt

under-cabinets-wine-glass-rack

Kaapin alla olevat viinilasitelineet ovat myös käytännöllisiä ja tilaa säästäviä. Ne voidaan yhdistää viinihyllyyn ja integroida keittiökalusteisiin. Lasit voidaan sijoittaa pesualtaan yläpuolelle, jolloin ne on helppo pestä ja kuivata.

wine-glass-storage-under-counter

Tämän tyyppiset viinitelineet voidaan helposti kiinnittää keittiön kaapin alapuolelle. Ne ovat yksinkertaisia lisävarusteita, joita voidaan lisätä vaikka koko huonekalu on suunniteltu ja asennettu. Se voi olla osa remonttia.

kitchen-with-wine-lover-corner-and-glass-storage

Kaapin alla olevan viinilasitelineen tapauksessa suoraan sen yläpuolella oleva moduuli voi olla sarja avohyllyjä tai siinä voi olla lasiovi. Tämä tila toimisi pullojen viinitelineenä. Sitä voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.{found on richlandrenovations}.

wine-glass-rack-part-of-the-kitchen

Jos lasiteline on alusta asti osa keittiökalustetta, se voidaan integroida kalusteisiin ja sijoittaa korkeammalle tasolle, jotta lasit asettuvat täydellisesti muiden kaapien alapuolelle muodostaen suoran linjan.

wine-rack-and-glasses-space-for-storage

Yleensä viinitelineen ja lasitelineen yhdistelmä on suositeltava. Nämä kaksi kulkevat käsi kädessä, ja ne ovat usein osa samaa suunnittelua. Tässä tapauksessa viinilasiteline on kiinnitetty viinitelineen kaapin alapuolelle.{found on hugheskitchens}.

wine-cellar-design-room-with-glass-wine-rack

Jos kyseessä on viinikellari, viinilasitelineen voi puristaa hyllyjen väliseen kolkkaan, joka on suunniteltu säilyttämään pullot.{found on revelcellars}.

Hyllytelineet.

wood-shelf-that-hold-glass-wine-and-glasses

Yksinkertaisen ja rennon ilmeen säilyttämiseksi voit valita yksinkertaisen seinään asennettavan hyllyn, jonka alla on sisäänrakennettu viinilasiteline. Pidä pullot hyllyssä ja lasit lähellä. Hylly voidaan asentaa keittiön backsplashiin.{found on importtile}.

washed-kitchen-furniture-wine-glass

Tämä on samanlainen ajatus paitsi, että hylly ja lasiteline on kiinnitetty kahteen suureen kaappiin, jotka tukevat sitä molemmin puolin. Tämän yläpuolelle asennettu toinen hylly saa koko järjestelyn näyttämään luonnolliselta ja yhtenäiseltä.{found on naubuilders}.

Seinälle asennettavat telineet

how-to-build-a-wine-bottle-rack

Seinälle asennettavat viinilasitelineet voivat olla monenlaisia. Tämä on todella yksinkertainen ja voidaan valmistaa kierrätetystä puusta tai puisesta kuormalavasta. Sen kokoa voidaan säätää henkilökohtaisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

another-rustic-pallet-wine-rack-with-glasses

Samoin tällä telineellä on yksinkertainen ja maalaismainen rakenne. Se on valmistettu kierrätetystä puusta, ja sen alla on lokero pulloille ja lasiteline. Ylähylly on mukava esittelypaikka koristeille.

Wine Bottle and Glass Holder

Tämä teline jäljittelee viinitynnyrin muotoa. Kaareva puu antaa sille todella mielenkiintoisen ilmeen. Ylä- ja alahyllyillä on kolme reikää kolmelle pullolle ja kuusi tilaa viinilaseille. Saatavana hintaan 119 dollaria.

Wall-Mount-Wine-Rack-with-6-Glass-Slot-Holder

Koska nämä mallit ovat yksinkertaisia, ne voidaan helposti muuttaa tee-se-itse-projekteiksi ja muokata ja mukauttaa. Tällä on teollinen ilme ja se on valmistettu metalliputkista ja puusta. Siinä on kuusi lasipaikkaa ja hylly, johon mahtuu kuusi pulloa. Saatavana hintaan 125 dollaria.

wine-stem-rack

Yksinkertainen ja suoraviivainen, tämä seinään kiinnitettävä teline ei ole vain hyvännäköinen, vaan myös tilaa säästävä ja todella monipuolinen. Se voidaan sijoittaa melkein minne tahansa sen pienempien mittojen vuoksi. Siinä on sisäänrakennettu teline varrellisille laseille ja laatikkohylly pulloille. Saatavana hintaan 50 dollaria.

another-rustic-wine-pallet-rack

Tässä lavoista kierrätetystä puusta rakennetussa ja tummalla viimeistelyssä olevassa telineessä on neljä pulloja varten olevaa aukkoa, jotka asettavat ne vaakasuoraan, ja keskellä tilaa neljälle varrelle lasille. Pieni hylly tarjoaa tilaa koristeille tai useammalle pullolle. Saatavana hintaan 75 dollaria.

complex-wine-rack-storage

On myös muita monimutkaisempia malleja, kuten tämä. Koko suunnittelu ei itse asiassa ole niin monimutkainen, ja sekin voidaan muuttaa tee-se-itse-projektiksi. Pullot säilytetään vinossa ja lasit alla.

wine-rack-storage-with-glasses-holder

Mutta jos etsit todella yksinkertaista ratkaisua etkä halua jotain hienostunutta tai erityisen tyylikästä, tällainen muotoilu voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Se on viinilasitelineen tyyppi, joka voidaan asentaa mihin tahansa keittiöön.{found on apartmenttherapy}.

symmetry-through-wine-shelving-rack-storage

Tämän olohuoneen taideteokset sopivat todella hyvin kahden seinään asennetun viinilasitelineen kanssa. Kaikki kolme elementtiä ovat seinän koristeita, jotka muuttavat tämän koko pinnan keskipisteeksi.{found on marrokal}.

muut

glass-wine-holder-inside-the-cabinet

Erilainen ratkaisu on piilottaa viinilasitelineet kaappimoduulin sisään. Tämä toimii tässä tapauksessa loistavasti, koska keittiö on avoin ja teline on sijoitettu kulmakaappiin asuintilaa päin. Siihen pääsee helposti käsiksi ilman keittiötä.

6 Ft Boat Wine Rack Glass Holder

Mutta jos todella haluat viinitelineesi erottuvan joukosta, harkitse jotain täysin erilaista. Tämä tehtiin laittamalla venettä uudelleen käyttöön. Siitä tuli vapaasti seisova teline viinipulloille ja laseille, ja se on veistoksellinen kappale, joka mahtuu nurkkaan tai joka voidaan sijoittaa mihin tahansa muualle. Joka tapauksessa se erottuu joukosta ja siitä tulee kyseisen huoneen keskipiste. Saatavilla Etsystä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook