Tee työ oikein parhaalla laattojen poistotyökalulla

Do the Job Right with the Best Tile Removal Tool

Jos olet kuin suurin osa maailman väestöstä, vietit suuren osan vuodesta 2020 katsoessasi Netflixiä, löhöillessäsi koko päivän, juomalla vähän (lue: paljon) liikaa ja kärsiessäsi satunnaisesta paniikkikohtauksesta, kun maailma romahti. sinä. Mutta kotona on vain niin paljon hauskoja asioita, jotka voivat kääntää huomiosi pois. Vietit luultavasti melko vähän aikaa vain tuijottaen seiniä – tai vanhentuneita, ikävän näköisiä tai vain tylsiä kylpyhuone- ja keittiölaattojasi. Mutta tämä vuosi voi olla parempi.

Do the Job Right with the Best Tile Removal Tool

Mikä olisikaan parempi tapa antaa itsellesi aurinkoisemmat näkymät uudelle vuodelle kuin vaihtamalla laatat uusiin, joista pidät?

Auttaaksemme sinua olemme koonneet tämän kattavan oppaan laattojen poistotyökaluista. Kun olet lukenut, sinulla on parempi käsitys siitä, miten laatta poistetaan, mitä etsiä laadukkaasta laatanpoistotyökalusta ja mistä löydät markkinoiden parhaat laattojen poistoaineet.

Säästä itsellesi rahaa, tee kodistasi valoisampi paikka viettää aikaasi ja tutustu työkaluihin ja tekniikoihin, jotka tekevät kaiken mahdolliseksi.

Kuinka irrottaa laatta-ammeen ympäristön

Monet ihmiset päättävät poistaa ja vaihtaa kylpyammeen tai suihkun laatoituksen. Vaikka voit maksaa ammattilaiselle tästä, voit myös säästää paljon rahaa, jos olet valmis käärimään hihat ja likaantumaan.

Tässä on mitä tarvitset:

Vasara ja sorkkarauta Raskaat hanskat Pölynaamari Suojalasit Iso roskakori / roskakori Luuta ja myymäläimuri tai vastaava Partakoneen terä, taltta

Tämän artikkelin vuoksi jaamme laattojen poistoprosessin neljään perusvaiheeseen puolestasi. Meillä on myös täydellinen opetusohjelma tämän projektin tekemiseen, jos tarvitset lisätietoja!

Valmistelutyöt

Laattojen poisto on luonteeltaan sotkuinen tehtävä. Ennen kuin aloitat varsinaisen poistoprosessin, sinun on suoritettava muutama vaihe:

Poista kaikki kylpyhuoneesta

Tämä tarkoittaa kaikkea. Hammasharjat, suihkuverhot, matot jne.

Suojaa viemärit, poistoaukot ja tuuletusaukot

Koska niin paljon roskia putoaa, on tärkeää suojata viemärit, poistoaukot ja tuuletusaukot vaurioilta tai tukkeutumiselta. Sekä maalarinteippi että kangas tekevät upeista päällysteistä!

Suojaa kylpyamme

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on vahingoittaa kylpyamme. (Tiedätkö kuinka kallista toisen hankkiminen ja asentaminen olisi?) Paras tapa suojata amme on peittää se vanhalla lakanalla; tämä estää roskat naarmuuntumasta tai kolhimasta kylpyammetta liian pahasti.

Laatan poistaminen

Olet nyt valmis varsinaiseen laattojen poistoon! Tässä on nopea erittely siitä, miltä tämä näyttää:

Aloita poistamalla yksi laatta

Voit tehdä tämän käyttämällä vasaraa ja sorkkatankoa lyömään pois laatan ulkoreunasta. Työskentele sorkkarautaa laatan reunan toiselta puolelta toiselle, kunnes sorkkatanko mahtuu sisään. Irrota laatta painamalla sorkkaraudan kahvaa riittävällä paineella laatan löysäämiseksi. Muista, että laatta voi irrota yhtenä puhtaana kappaleena tai se voi murentua ja irrota useana kappaleena. Ei haittaa, jos se murenee, joten älä huoli!

Tarkista alla olevat kerrokset

Kodistasi riippuen laatan alla voi olla kaksi tai kolme kerrosta materiaalia. Ensimmäisen laatan poistaminen antaa sinun tietää varmasti kuinka monta kerrosta siinä on, jotta voit valmistautua etukäteen!

Jatka laattojen poistoprosessia

Jatka yksittäisten laattojen poistamista altaan ympäriltä, kunnes kaikki laatat on poistettu. Muista poistaa kaikki etulevyt päästäksesi alla olevaan laattaan ja työskentele ulkoreunasta sisäänpäin.

Muutama vinkki

On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä matkan varrella, jotta prosessi sujuisi paljon sujuvammin:

Puhdista matkallasi

Jäljelle jää paljon roskia. Tee itsellesi palvelus ja tyhjennä se väliajoin työskennellessäsi. Tulevaisuuden minäsi kiittää sinua (ja ehkä jopa hemmottelee sinua lasillisella viiniä tai kakkupalalla kaikella jäljellä olevalla ajalla…).

Ole varovainen ikkunoiden ympärillä

Eli periaatteessa: putoavat lasi-ikkunat = erittäin huono päivä

Poista mahdollisimman paljon laastia laatan kanssa

Laasti on materiaali aivan laatan alla, ja se voi olla todellinen pilleri poistettavaksi. Hyvä uutinen on, että voit poistaa osan laastista laatan mukana, mikä nopeuttaa prosessin loppua. Ole hyvä!

Tasojen työstäminen

Kuten mainittiin, laatan alla on muutama kerros materiaalia, joista sinun on päästävä eroon. Nämä materiaalit ovat laasti, metalliverkko (vanhemmissa kodeissa) ja kipsilevy. Jos noudatit yllä olevaa vinkkiämme ja yritit poistaa osan laastista laattojen kanssa, tämä osa ei ole liian vaivalloista.

Jos kodissasi on metalliverkko (näet sen poistetun laastin alla), sinun tulee aloittaa poistamalla kynnet ja vetämällä se pois käsineillä. Voit poistaa ylimääräisen laastin vasaralla.

Voit halutessasi myös poistaa kipsilevyn, mutta tämä vaihe ei ole aina tarpeen.

Jep, siinä kaikki!

Kuinka poistaa keittiön laatta Backsplash

Best Tile Removal Tool by Hand

Pandemian ja synkkien talvi-iltojen välillä olemme varmoja, että olemme kaikki viettäneet paljon aikaa keittiössä. Juuri tarpeeksi aikaa ymmärtää, että keittiön laattojen backsplash ei ole niin mielenkiintoinen. Jos olet valmis muuttamaan asioita hieman, tarvitset tässä:

Sorkkatanko, taltta Hammer Monitoimityökalu (Dremel) Suojalasit, käsineet (valinnainen, mutta suositeltavaa)

Valmistelutyöt

Ainoa asia, joka on pahempaa kuin sotku kylpyhuoneessa, on sotku keittiössä, olenko oikeassa? (Vai onko se päinvastoin…?) Joka tapauksessa voit tehdä pari vaihetta putoavan roskan vaikutuksen minimoimiseksi:

Irrota etulevyt laatassa olevista sähköpistorasioista. Suojaa työtasot levyllä tai vastaavalla päällysteellä. Kytke pesuallas pistokkeeseen varmistaaksesi, että putoavat roskat eivät tukkeudu sitä.

Laatan poistaminen

Backsplash-laatan poistamiseen on kolme käytännöllistä tapaa tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Sinä pystyt…

Vaihe yksi: Poista laatat yksitellen vasaralla ja taltalla (kuten edellisessä projektissa kuvattiin) ylhäältä alas.

Vaihe 2: Käytä Dremelin työkalua suurten laattojen palasten poistamiseen kerralla, mikä voi aiheuttaa vähemmän vahinkoa laatan alla olevalle materiaalille ja nopeuttaa prosessia.

Vaihe 3: Riko laatat paloiksi vasaralla ja poista sitten murentuneet laatan palaset. Tämä on sotkuisempi menetelmä, mutta myös erittäin tehokas.

Ei mitään, mitä et kestä, eikö niin? Joten mene eteenpäin ja valitse suosikki tuhoamismenetelmäsi.

Tarvitsetko todella laattojen poistotyökaluja?

Laattojen poisto on vakava asia, joten et todellakaan halua säästää missään prosessin vaiheessa – ja tämä sisältää työkalusarjan kokoamisen! Väärän tyyppisen työkalun käyttäminen aiottuun työhön voi aiheuttaa tuhoisia (ja kalliita) seurauksia. Luettelo mahdollisista onnettomuuksista jatkuu korjaamattomasti vaurioituneesta kipsilevystä ruumiinvammoihin.

Kaikki tämä voidaan kuitenkin välttää ostamalla työhön oikean työkalun tai työkalut. Laattojen poistotyökaluja on useita, joista jokainen on suunniteltu suorittamaan tai auttamaan tiettyä tehtävää.

Niin kyllä! Tarvitset ehdottomasti laattojen poistotyökaluja onnistuneen ja (enimmäkseen) päänsärkyttömän kokemuksen saavuttamiseksi.

Laattojen poistotyökalussa huomioitavia asioita

Koska parhaiden työkalujen valitseminen käsillä olevaan työhön on ensiarvoisen tärkeää, sinun tulee ottaa huomioon seuraavat tekijät ennen kuin teet mitään asiaan liittyviä ostoksia.

Tyyppi

Kuten mainittiin, markkinoilla on nykyään useita erilaisia laattojen poistotyökaluja. Lattiakaapimista ja taltoista purkuhaarukoihin ja jopa nokkavasaroihin löytyy todella työkalu kaikenlaisiin laattojen poistotöihin – ja sen jokaiseen osa-alueeseen.

Ennen kuin ostat työkalun (tai työkalut), kysy itseltäsi, mihin aiot käyttää sitä. Aiotko laatoittaa keittiösi lattian? Uusitaanko kylpyammeen ympäristö? Tai ehkä jopa suuren mittakaavan projektin käsittely, jossa joudut sijoittamaan paljon tilaa?

Riippumatta tarpeistasi, tiedä, että työhön on varattu tietyntyyppinen työkalu (tai työkalusarja). Sinun tarvitsee vain löytää se!

Manuaalinen vs. mekaaninen

Työkalun yleisen "tyypin" lisäksi sinun tulee myös päättää, tarvitsetko vain manuaalisia vai tehokkaampia mekaanisia työkaluja. Yleisesti ottaen manuaaliset työkalut sopivat täydellisesti kotitöihin tai satunnaiseen käyttöön; mekaaniset työkalut sopivat parhaiten suuriin projekteihin ja jatkuvaan käyttöön.

Tuotevalikoimaamme olemme sisällyttäneet yhdistelmän manuaalisia ja mekaanisia laattojen poistotyökaluja, jotta löydät juuri tarvitsemasi.

Materiaali

Työkalun rakenteessa käytetyillä materiaaleilla on valtava rooli sen kokonaislaadussa. Materiaalit, jotka sinun tulee valita, vaihtelevat työkalun tyypin mukaan, vaikka manuaalisten työkalujen tulisi yleensä olla korkealaatuisia metalleja (kuten terästä) ja mekaanisten työkalujen tulee olla kestävät ja kestävät useita vuosia.

Budjetti

Voi budjetti. Inhoamme puhua tästä, mutta totuus on, että laadukkaimpien laattojen poistotyökalujen löytäminen ei tarkoita mitään, jos sinulla ei ole niihin varaa.

Ennen kuin teet ostoksia, määritä budjetti – rahamäärä, jota et ole valmis käyttämään yli tähän projektiin – ja kirjoita se muistiin. Käytä tätä kirjoitettua budjettia oppaana etsiessäsi ihanteellisia työkalujasi ja etsi tarjous, joka tarjoaa sinulle parhaan laadun rahoillesi.

Turvallisuus laattoja poistettaessa

Tulemme tasolle kanssasi: Laattojen poistaminen voi olla vaarallinen tehtävä, varsinkin jos et ole koskaan tehnyt niin. Kun laatat ovat rikki, niissä on terävät reunat; Jos työkaluja ei käytetä oikein, ne voivat aiheuttaa sinulle ruumiinvamman tai vahingoittaa omaisuuttasi. Äläkä aloita seinien takana olevia sähköjohtoja!

Nyt kun olemme saaneet sinut paniikkiin, on hyvien uutisten aika: voit ehdottomasti tehdä laattojen poistoprosessista paljon turvallisemman sinulle ja omaisuudellesi! Tässä on joitain tärkeitä vinkkejä:

Käytä suojavarusteita

Suojavarusteiden tärkeimmät osat ovat suojalasit ja -käsineet. Sinun tulee myös käyttää koko vartaloasi peittäviä vaatteita sekä jonkinlaista kasvosuojainta (suojataksesi keuhkojasi ilmassa olevalta pölyltä).

Tunne työkalusi

Ennen kuin ryhdyt laatoittamaan uusilla leluillasi, on tärkeää, että tiedät mitä olet tekemässä. Tutustu tuntemattomien työkalujen käyttöön, lue käyttöohjeet ja harjoittele niiden käyttöä pienemmissä projekteissa ennen kuin siirryt todelliseen asiaan.

Tee valmistelutyöt

Laattojen poiston opetusohjelmissamme mainittiin muutama "valmistelutyö" ja hyvästä syystä. Huoneen siivoaminen, jossa aiot työskennellä, työtasojen peittäminen ja pesualtaiden sulkeminen ovat kaikki hyviä tapoja pitää omaisuutesi turvassa prosessin aikana. Jokainen, joka on katsonut The Brave Little Toasterin, tietää, että kodinkoneilla ja henkilökohtaisilla tavaroilla on myös tunteita.

Ole fiksu

Kun kaikki on sanottu ja tehty, pelkkä vanha varovaisuus voi auttaa pitämään sinut turvassa. Älä kiirehdi asioita – ota vain aikaa ja tee tämä asia mahdollisimman turvallisesti.

Parhaat laattojen poistotyökalut

Jäljellä on vain yksi asia: löytää täydellinen laattojen poistotyökalu lisättäväksi tee-se-itse-kaappiisi! Jos et ole varma, mistä aloittaa, suosittelemme, että tutustut parhaimpiin vaihtoehtoihimme saadaksesi käsityksen siitä, mitä siellä on. Eli ilman pitkiä puheita…

XtremepowerUS 2200W Heavy Duty Electric Demition Jack vasara

XtremepowerUS 2200Watt Heavy Duty Electric Demolition

Onko sinulla edessäsi näennäisen herkuleinen laattojen poistotyö? Älä hikoile, ystävä: osta vain tämä Heavy Duty Electric Demolition Jackhammer XtremepowerUSA:lta ja anna sen tehdä suurin osa työstä puolestasi. Sen todellinen myyntivaltti on, että sen alhaisen hinnan takana on paljon tehoa ja runsaasti käyttömukavuutta. Tämä paha poika on kestävä, mukava pitää ja käyttää, ja se tarjoaa vaihtelevan nopeuden – nämä tekijät tekevät siitä ihanteellisen lähes kaikkiin laattojen poistotöihin. Käytä sen punaista viimeistelyä, kätevää kantolaukkua ja käytännöllisiä lisäosia (käsineet, lasit ja tarvikkeet), ja sinulla on käsissäsi melko vastustamaton tarjous.

DEWALT Oskillating Tool Kit

DEWALT Oscillating Tool Kit

Luettelo markkinoiden parhaista työkaluista ei olisi koskaan täydellinen ilman DEWALT-mainintaa – ja kerrotaanpa teille, että tämä 29-osainen sarja on enemmän kuin ansainnut paikkansa täällä. Itse koneessa on kevyt, helppo kuljettaa ja 3 ampeerin moottori varmistaakseen optimaalisen poraustehon kaikkiin suuriin projekteihin. Voit helposti ohjata koneen nopeutta kätevästi sijoitetulla liipasimella, vaihtaa lisälaitteita silmänräpäyksessä ja hyödyntää sen työkaluohjainjärjestelmää tarkkuuden lisäämiseksi. Tämä sarja sisältää erilaisia käytännöllisiä esineitä, kuten hiekkapaperiarkkeja, tarvikkeita ja kauniin tyylikkään musta-keltaisen kantolaukun. Et todellakaan voi mennä pieleen näin hyvin harkitun laatanpoistosarjan kanssa.

Bosch 11255VSR Bulldog Xtreme

Bosch 11255VSR Bulldog Xtreme

"Bulldog Xtreme" tiivistää melkein sen tehon, jota voit odottaa tältä Boschin vakavan näköiseltä koneelta. 7,5 ampeerin teho, 3 valittavissa olevaa tilaa ja 36 mahdollista lukitusasentoa tekevät tästä yhden markkinoiden monipuolisimmista vasaraporakoneista – valmistaudu tarkistamaan pitkä lista remontti- ja purkutehtävistäsi! Ja sen pitkä sarja huippuluokan ominaisuuksia ei lopu tähän. Voit myös odottaa mukavaa D-kahvan muotoilua, SDS-Plus-järjestelmää, joka helpottaa terän vaihtamista, ja kätevää säädettävän nopeuden liipaisinta, jotta saat juuri oikean nopeuden mihin tahansa projektiin. Tämän sarjan mukana tulee kantolaukku sekä 1 vuoden takuu, johon voit luottaa!

GALAX PRO 22000 OPM 1.5A värähtelevä monitoimityökalu

GALAX PRO 22000 OPM 1 5A Oscillating Multi Tool

Okei, aloitetaan sanomalla, että tämä "värähtelevä työkalu" näyttää paljon enemmän intergalaktiselta avaruusaseelta tulevaisuudesta – se todella osaa keinuttaa limanvihreää mustaa ilmettä vastaan. Pienet havainnot huomioimatta, tämä on erittäin edullinen mutta erittäin tehokas työkalu, joka on loistava lisä kokoelmaasi. Siinä on korkea monipuolisuus, mukava ote, yksinkertainen terän vaihto ja lämmönpoistoominaisuus, joka pitää laitteen viileänä ja toimivana pitkän matkan ajan. Sarja sisältää käyttöoppaan, joukon hyödyllisiä terän lisälaitteita, hiomapaperia ja hiomatyynyä – vaikka tämä olisi ensimmäinen kerta, kun ryhdyt hommiin, sinun ei tarvitse tehdä ylimääräisiä ostoksia. Budjettiystävällisestä mutta tehokkaasta vaihtoehdosta et voi saada paljon parempaa kuin tämä.

Crescent 44″ Indexing Deck Irrotettava Bull Bar – DKB44X

Crescent Indexing Deck Removal Bull Bar

Yksinkertaisuus suunnittelussa on usein avain tuotteen tekemiseen, joka tekee tehtävänsä todella, todella hyvin. Tässä Crescentin 44" Indexing Deck Removal Bull Barissa se tekee kaksi asiaa todella, todella hyvin: vetää nauloja ja kerää materiaalia takaisin. Määrittelevillä ominaisuuksilla, kuten joustavuutta lisäävä indeksointiliitos, tehokkuutta lisäävä keskinaulavedin ja tartuntahampaat, jotka pitävät kierrätetyn materiaalin… no, regeneroitu… tällä työkalulla on niin paljon tarjottavaa, ja se on tervetullut kumppani tulevassa pinnoitusprojektissasi.

Crescent 18" Indeksoiva litteä Pry-tanko

Crescent 18 Indexing Flat Pry Bar

Toinen Crescentin yksinkertainen mutta tehokas työkalu, tämä Indexing Flat Pry Bar voi ottaa useita rooleja tulevassa projektissasi. 180 asteen indeksointi, 16 lukittavaa asentoa ja pää, joka on hyvin varustettu erilaisiin peruspurkutehtäviin – tunkeutumisesta ukillisiin nauloihin – tämä saattaa olla yksinkertaisuutta parhaimmillaan. Voit ostaa tämän kätevän laitteen neljässä eri koossa tarpeidesi mukaan: 16 tuumaa, 18 tuumaa, 24 tuumaa ja 30 tuumaa. Valitse!

Goldblatt trimmausvetäjä

Goldblatt Trim Puller

Tämä Goldblattin monikäyttöinen Trim Puller saattaa näyttää söpöltä, mutta sen vaatimaton ulkonäkö kätkee vain koko maailman lasketeltuja toimintoja. Valmistettu 65 mangalloy (Mn) teräksestä ja siinä on mukava kuvioitu kahva, joten tämä tuote on upea työskennellä pitkän matkan ajan. Se on erityisesti suunniteltu litteällä, leveällä päällä, joka tekee verhoilun ja jalkalistojen poistamisen nopeasti seinää vahingoittamatta. Ja se vetää myös kynsiä! Kaikki tämä hullun-edulliseen hintaan… mitä sinä odotat?

Monitoiminen 6-osainen talttasarja

CO Z 6 Piece Chisel Set for SDS Plus Bits Tile Grooving Scraping Flat Point Scaling Chisels Hammer Drill

Mikään ei sano "laattojen poistoa" niin kuin vanhanaikainen hyvä taltta – joten miksi et hankkisi niitä kuutta? Jokainen tämän sarjan taltta on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen, ja jokaisessa on SDS-Plus-yhteensopivuus. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä minkä tahansa merkkisen SDS-Plus-poran kanssa. Olemme tosissamme! Näissä taltoissa on myös mukava ote ja ne on valmistettu korkealaatuisesta, lämpökäsitellystä teräksestä. Todella merkittävä ja monipuolinen setti, jonka saat mielelläsi käsilläsi vielä pitkään laattojen poistoprojektin päätyttyä.

Kelbert-SDS Max lattiakaavin työkalu

Kelbert SDS Max Floor Scraper Tool

Laadukas lattiakaavin ei ole läheskään neuvoteltavissa rakennusprojekteissa, ja tämän Kelbertin 6 tuuman SDS Max Floor Scraper Tool -työkalun pitäisi olla ykkösvalintasi. Se on valmistettu karkaistusta ja lämpökäsitellystä teräksestä, siinä on pitkä kahvarakenne (joka on muuten yhteensopiva useimpien SDS-porien kanssa), ja ostoksesi mukana tulee myös varakaavin siltä varalta, että ensimmäiselle tapahtuu jotain. Mikä parasta, yritys tarjoaa rahat takaisin -takuun – jos tämä tuote ei vain toimi sinulle tai se ei ole sitä mitä odotit, voit palauttaa sen saadaksesi täyden hyvityksen.

Jackson 1199300 Kelkkavasara 36 tuuman lasikuitukahvalla

Jackson 1199300 Sledge Hammer with 36 in Fiberglass Handle

Tässä kulmassa meillä on Jackson Sledge Hammer, joka painaa 10 kiloa ja jossa on 36-tuumainen lasikuitukahva. Voiko se voittaa arkkivihollisen vanhan keittiön laatan?

Vakavasti kuitenkin. Tämä kelkkavasara on täydellinen työkalu vanhan laatan murtamiseen ja tavaroiden eroon ennätysajassa. Vasaraosa on valmistettu huippuluokan taotusta teräksestä, kun taas lasikuitukahva on riittävän kestävä kestämään kaikki suunnittelemasi iskut. Mitä muuta voimme sanoa? Hanki omasi jo tänään.

Johtopäätös

Tähän mennessä sinun pitäisi olla paljon paremmin perehtynyt laattojen poistoprosessiin ja sinulla on hyvä käsitys siitä, mitkä työkalut sopivat parhaiten käyttötarkoitukseesi. Kävimme läpi useita työkaluja, joita saatat haluta käyttää tulevan projektisi aikana, mutta loppujen lopuksi sinulle paras laattojen poistotyökalu riippuu kolmesta asiasta: tarpeistasi, mieltymyksistäsi ja budjetistasi.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook