Helppoja ja luovia tapoja maalata pulloja ja tehdä niistä upeita koristeita

Easy And Creative Ways To Paint Bottles And To Turn Them Into Wonderful Decorations

Olen varma, että sinulla on ollut tämä ongelma ennenkin, kun tyhjennät pullon etkä ole varma, pitääkö se säilyttää vai heittääkö se pois. Tyhjistä pulloista voi aina tehdä jotain hyödyllistä tai siistiä, mutta nämä ideat eivät yleensä tule mieleen, kun niitä tarvitaan. No, seuraavan kerran kun kohtaat tämän ongelman, muista vain joitain näistä upeista projekteista. Niihin kuuluu pullojen maalaus ja niiden uudelleenkäyttö kaikenlaisten ihanien ja mielenkiintoisten asioiden valmistamiseen.

Easy And Creative Ways To Paint Bottles And To Turn Them Into Wonderful Decorations

Viinapulloissa on kaikenlaisia mielenkiintoisia ja epätavallisia muotoja ja niitä on hauska kerätä, vaikka ne saisikin heti käyttöön. On hienoa, että niitä on muutama, kun jokin hieno idea, kuten esimerkiksi pullojen muuttaminen kurpitsaksi, tulee. Tämä on todella söpö ja helppo projekti, joka olisi täydellinen syksyyn tai Halloweeniin. Ota vain pullot, maalaa ne oranssiksi ja kääri langat niiden kaulan ympärille, jotta ne näyttävät kurpitsalta tai kurpitsalta. Katso lisätietoja sadieseasongoodsista.

Nightstand vase

Ehkä yksinkertaisin idea olisi tehdä tyhjästä lasipullosta maljakko. Voit tehdä sen muuttamatta mitään pullosta, vaikka se ei todellakaan näyttäisi hyvältä tai erikoiselta. Varaa siis hieman aikaa pullon maalaamiseen ja harkitse myös muutaman yksityiskohdan lisäämistä siihen. Voit esimerkiksi vain käyttää pysyvää tussia piirtääksesi kuvion maljakkoon, kun maali on kuivunut. Siirry melkeinmakesperfectiin saadaksesi lisätietoja ja ideoita.

Wine bottles feature

Viinipullot voivat näyttää kauniilta myös maalattuna, vaikka niissä ei olisikaan epätavallisia malleja ja muotoja. Tässä on muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä maalattaessa niitä: Varmista, että pullot ovat erittäin puhtaita ennen kuin aloitat. Poista kaikki tarrat ja liima. Poista saippuajäämät etikalla ja anna pullojen kuivua kokonaan. Pohjusta ne ruiskuttamalla kevyitä kerroksia pinnalle ja sitten ruiskuttamalla ne maalilla samalla tavalla. Löydät lisää vinkkejä houseofhoneydosista.

DIY Spray paint vase

Halutessasi voit myös kokeilla käyttää kahta tai useampaa eri väriä tai luoda kuvioita spraymaalilla lasipulloissasi. Voit aloittaa tavalliseen tapaan puhdistamalla pullot ja levittämällä pohjamaalin. Sitten voit levittää päävärin koko pinnalle, jonka jälkeen voit peittää muutaman alueen maalarinteipillä. Sitten kun käytät toista väriä, saat mielenkiintoisen kuvion. Katso nämä valkoiset ja kultaiset pullomaljakot Moretomrsessa saadaksesi inspiraatiota.

Diy painted bottles

Sen sijaan, että käyttäisit spraymaalia pullon ulkopinnan peittämiseen, voit kokeilla toista tekniikkaa. Voit ottaa akryylimaalia ja kaataa sen pulloon, sitten hitaasti pyöritellä ja liikuttaa sitä, kunnes koko pullon sisäpuoli on päällystetty maalilla. Aseta pullo ylösalaisin, jotta ylimääräinen maali valuu pois tarvittaessa. Tämä on todella hyvä idea, jos sinulla on hienon näköisiä tai vanhoja pulloja, joita aiot käyttää koristeina. Lisätietoa tästä löytyy tarvittaessa bywilmasta.

Peacock feathers in vase decoration

Pullon maalaus voi olla vain projektin ensimmäinen askel. Se on loistava tapa luoda hyvä pohja yksityiskohtaisemmalle ja monimutkaisemmalle suunnittelulle. Esimerkiksi, kun pullot on maalattu ja maali kuivunut, voit koristella sen erilaisilla esineillä, kuten esimerkiksi tekojalokivipitsillä. Voit myös käyttää esimerkiksi lankaa tai tavallista pitsiä, joten yritä ajatella laatikon ulkopuolella, kun keksit idean lopullisesta suunnittelusta. Jos haluat inspiraatiota, siirry creativekhadijaan.

Black bottle

Pidämme myös todella ajatuksesta käyttää liitutaulun spraymaaleja lasipullojen muuntamiseen. Tämä antaa niille todella mukavan ja mattapintaisen pinnan ja tarkoittaa myös sitä, että voit kirjoittaa liidulla pullon piirtämiseen. Se on todella helppo ja siisti tapa muuttaa pulloja ja tehdä niistä tyylikkäitä maljakoita tai vain esitellä niitä koristeina ympäri taloa. Katso lovemydiyhomesta lisätietoja tästä tekniikasta.

Flower vase out of plastic bottle

Lasipullot eivät ole ainoita, joita voidaan käyttää tällaisiin projekteihin. Voit myös käyttää muovipulloja uudelleen maljakoiksi ja se olisi yhtä helppoa. Niitäkin on kaikenlaisia eri muotoisia ja kokoisia, ja ne voivat näyttää todella mielenkiintoisilta uudelleen käytettäessä. Voit leikata pullon yläosan irti tavallisella käsityöveitsellä tai saksilla ja kiinnittää teippiä reunan ympärille, jotta se on mukava ja sileä. Löydät tarkemman opetusohjelman theseamanmomilta.

Unicorn spit wine bottles

On olemassa useampi kuin yksi tapa maalata pullo ja joitain todella hienoja tekniikoita, joita voit käyttää, jos haluat kokeilla jotain erilaista. Voit esimerkiksi valita taiteellisen ja abstraktimman suunnittelun ja yhdistää useita eri värejä. Sen jälkeen voit jopa lisätä kerroksen glitteriä saadaksesi pullon todella kimaltelemaan. Katso allthingsnew-opas uudelleen, jos haluat tietää tarkalleen, miten se tehdään.

DIY Mercury glass

Toinen hieno tekniikka sisältää elohopealasia muistuttavan ilmeen luomisen ja pullolle eräänlaisen antiikkisen, peilimäisen viimeistelyn. Se on itse asiassa todella helppoa ja salaisuus on peiliruiskumaalin käyttö. Levität sen kuten tavallisen spraymaalin pulloon ja annat sen sitten kuivua. Jos haluat antiikkisen ja haalistuneen ilmeen, voit käyttää hieman hiekkapaperia, jotta viimeistely näyttää paikoin vähemmän täydelliseltä. Kaikki on kuvattu ahousefullof sunshine.

Bohemian Wine Bottle Vase

Näillä shinecraftsin maalatuilla viinipulloilla on todella ihana ulkonäkö. Ne ovat maalattuja, mutta silti puoliläpinäkyviä ja se luo todella mukavan vaikutelman. Lisäksi ne on koristeltu söpöillä kuvioilla, jotka on luotu valkoisella akryylimaalilla. Voit helposti keksiä oman ainutlaatuisen kuviosi, jos haluat tehdä itse boheemin näköisiä lasimaljakoita alusta alkaen.

DIY Painted mini bottles

Mainitsimme aiemmin, että voit myös käyttää teippiä kuvioiden luomiseen maalattuihin lasipulloihisi. Tässä on toinen suunnitteluidea, joka perustuu siihen. Tällä kertaa pulloja ei maalattu pohjavärillä, vaan ne jätettiin kirkkaiksi. Suunnittelu on yksinkertainen ja se voidaan luoda useilla eri värisillä maalilla ja mahdollisesti jopa erilaisilla väriyhdistelmillä. Jos haluat selvittää yksityiskohdat, tutustu potterybarta-oppaaseen.

Painted glass bottles

Tyhjän lasipullon tai purkin voi helposti muuttaa kauniiksi maljakoksi tai koristeeksi ja se vaatisi vain vähän maalia ja lankaa. Toinen inspiroiva esimerkki tässä mielessä löytyy makebakesanddecorista. Tässä näkyy, että pullojen sisäpuoli maalattiin ja sitten langat lisättiin ulkoapäin.

Whiskey bottle lamp

Maalatulla lasipullolla on monia eri käyttötarkoituksia, kun olet valmis koristellut sen. Yleisin vaihtoehto olisi tietysti käyttää sitä maljakona, mutta on myös muutamia muita epätavallisempia ja erittäin mielenkiintoisia ideoita, joita voit kokeilla. Voit esimerkiksi tehdä pullosta tyylikkään ja ainutlaatuisen pöytävalaisimen alustan. Se on itse asiassa helpompaa kuin luulisit, ja voit löytää kaikki tiedot 1dogwoofista, jos olet kiinnostunut.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook