Kalanruotolattia, jota kaikki voivat rakastaa

Herringbone Flooring That Everyone Can Love

Kalanruotolattialla on selkeä kuviointi, joka tuo välitöntä hienostuneisuutta mihin tahansa tilaan. Kalanruotokuviossa on selkeä V-muoto tai siksak-kuvio, joka muistuttaa kalanruotoa. Kalanruotolattioilla on pitkä historia, ja niitä löytyy jopa muinaisista roomalaisista teistä ja keskiaikaisista luostareista ja linnoista.

Herringbone Flooring That Everyone Can LoveKuva Dennebos Flooring

Herringbone-lattiat ovat näkyvästi esillä tyylikkäissä, historiallisissa pariisilaisissa huoneistoissa ja vanhojen talojen tyylikkäissä olohuoneissa. Vaikka kalanruoto on historiallinen lattiatyyli, se on edelleen vallitseva kuvio.

Kalanruotossa on arkkityyppinen V-muotoinen järjestely, joka on samanlainen kuin toinen siksak-kuvio, jota kutsutaan chevroniksi. Silti kalanruotokuvio on hieman erilainen. Kalanruotoasetelmassa on kappaleita, joiden päät on leikattu 90 astetta kulmassa 45 asteen kulmassa leikattujen chevron-kuvioiden sijaan.

Kalanruotolattiat vaativat tarkkuutta ja huolellista huomiota yksityiskohtiin, joten ne yhdistetään tyylikkäisiin ja mukautettuihin tiloihin.

Kalanruotolattian tyypit

Vanhimmat ja suosituimmat kalanruotolattiat on valmistettu puusta. On kuitenkin myös kauniita esimerkkejä laatoista, laminaatista, tiilestä ja marmorista kalanruotoa.

kalanruotopuulattia

Kalanruotopuulattiat ovat klassisin esimerkki kalanruotolattioista. Se on osa suurempaa ryhmää kuviollisia puulattioita, jotka tunnetaan nimellä parketti. Kalanruotopuulattiat on valmistettu massiivipuusta, teknisestä puusta tai laminaatista.

Massiivipuulattia: Puulattioiden ulkonäköä ja tuntumaa on vaikea korvata. Tammista valmistetaan useimmat kalanruotopohjaiset kiinteät lattiat. Ne värjäävät puuta perinteisistä väreistä moderniin. Massiivipuulattiat eivät kestä hyvin nestettä, joten tämä ei ole hyvä vaihtoehto kylpyhuoneisiin. Suunniteltu puulattia: Suunniteltu puulattia on eräänlainen lattia. Siinä on massiivipuinen pintakerros, joka on kiinnitetty alustaan, kuten korkealaatuiseen vaneriin. Parkettilattia: Parketti on puulattia, joka koostuu pienistä puupaloista, jotka on järjestetty geometriseen kuvioon. Herringbone on suosittu parkettikuvio.

Laminaatti kalanruotolattia

Jos pidät puulattioiden ulkonäöstä, mutta et halua kuluttaa niin paljon rahaa kuin massiivipuulattia maksaa, on laminaattilattiavaihtoehtoja. Laminaatti on synteettistä, mutta siinä on puutuotteista valmistettu ydin.

Laminaatilla on joitain etuja massiivipuulattiaan verrattuna. Tietenkin se on halvempi kuin massiivipuulattiat. Sen mukana tulee myös takuu, että se kestää kotitalouksien roiskeita, naarmuja ja kolhuja. Lisäksi asenna se paikkoihin, kuten kellariin tai kylpyhuoneisiin, joissa kalanruotopuulattiat olisivat ongelmallisempia.

Laatta kalanruotolattia

Laattaiset kalanruotolattiat ovat suosittuja, koska tämä kuvio kohottaa tavallisen laatan ulkonäköä. Kaksi pääasiallista kalanruotolattioiden laattatyyppiä ovat keraamiset ja posliiniset. Keraamiset lattiat tarjoavat kestävyyttä ja kosteudenkestävyyttä. Posliini on samanlainen kuin keramiikka, mutta se on vielä tiheämpää. Siten ne ovat entistä kestävämpiä ja vettä läpäisemättömiä.

Ylellinen vinyylilankku kalanruotolattia

Ylellinen vinyylilankku (LVP) kalanruotolattia on valmistettu synteettisistä materiaaleista, mutta se on suunniteltu jäljittelemään kovapuun ilmettä. Se on valmistettu kestämään vettä ja kovaa kulutusta, joten se sopii moniin ympäristöihin.

Bambu kalanruotolattia

Bambulattia voidaan järjestää kalanruotokuvioin. Bambu on ympäristöystävällinen ja kestävä lattiavaihtoehto, jossa on ainutlaatuinen, suora syykuvio. Bambulattiat ovat tunnettuja kovuudestaan ja kestävyydestään.

Luonnonkivi kalanruotolattia

Luonnonkiviset kalanruotolattiat tarjoavat ylellistä ja ajatonta estetiikkaa. Kalanruotolattioissa käytetään monenlaisia luonnonkiveä. Joitakin suosittuja tyyppejä ovat marmori, liuskekivi, travertiini, kalkkikivi, graniitti ja hiekkakivi. Luonnonkivilattiat vaativat asianmukaista tiivistystä ja huoltoa säilyttääkseen luonnollisen kauneutensa.

Herringbone Floor inspiraatiota

Katsotaanpa joitain esimerkkejä erityyppisistä kalanruotolattioista ja katsotaan, eikö jokin innosta sinua kokeilemaan jotain uutta.

Massiivipuu kalanruoto

Solid Wood HerringboneLöytyi yhteistyökumppaneita

Tässä Found Associatesin siirtymäkauden toimistossa on keskisävyinen massiivipuulattia. Kalanruoto sopii hyvin moderniin perinteiseen tyyliin, jossa huoneen historiallinen luonne yhdistyy moderneihin elementteihin, kuten kattokruunu.

Tumma kalanruotolattia

Dark Herringbone Floorbreezegiannasio

Tummat puupetsatut lattiat ovat yksi kalanruotolattioiden dramaattisimmista ilmeistä. Harkitse tätä Breeze Giannasion keittiötä. Tummien kalanruotokuvioisten puulattioiden klassinen ilme tuo täydellisen vastakohdan muuhun keittiöön moderniin muotoiluun.

Valkotammi kalanruotolattia

White Oak Herringbone Floor

Tässä Glickman Schlesinger Architectsin projektissa he käyttävät valkoista tammea kalanruotolattiaa modernin tilan luomiseen. Valkotammipohja sopii hyvin pehmeän harmaan paneloinnin kanssa. Muotoilu kiinnittää huomion elementteihin, joiden pitäisi kiinnittää huomiosi huoneessa, lämpimänvärisiin juhlaistuimiin ja modernistiseen kultariipukseen.

Herringbone Bamboo Lattia

Bambu kalanruotolattia tarjoaa massiivipuisen kalanruotolattian, joka on verrattavissa massiivipuulattioihin, kuten tammi. Bambulattioissa on kaunis syvä väri ja massiivipuutuntuma, mutta ne ovat silti halvempia kuin tammi. Bambun tiukka jyväkuvio on myös verrattavissa tammen kuvioon.

Herringbone Suunniteltu puulattia

Herringbone Engineered Wood Flooring

Tässä suunnitellussa kalanruotossa on pesty puupinta, joka sopii hyvin moderniin muotoiluun. Käytetyt lankut ovat lyhyitä ja leveitä, jotka näyttävät tyylikkäältä ja täydentävät yksinkertaisia, kuvioituja seiniä.

Kalanruotolaminaattilattia

Herringbone Laminate Flooring

Tämä laminaattilattia on kirjava greige, joka sopii hyvin metsänvihreän kaapin kanssa. Lattian värissä yhdistyvät lämpimät puuelementit ja viileät mustat kalusteet.

Vinyyli kalanruotolattia

Vinyl Herringbone FloorEileenin keittiöt

Tämä Kitchens by Eileenin siirtymäkeittiö käyttää vinyylikalanruotokuvioista lattia-asettelua. Lattiassa on ihana teksturoitu viimeistely, joka näyttää silmiinpistävältä sinivalkoisten kaappien ja kultaisten kalusteineen. Herringbone vinyylilattia on hyvä valinta, jos tarvitset vettä ja lämpöä kestävän lattiavaihtoehdon.

Kalanruoto Tiililattia

Herringbone Brick FloorPuuseppä

Tiili kuluu pidempään kuin puu, joten alueilla, joilla on jatkuvaa kävelyä, tiili on erinomainen lattiavaihtoehto puuhun verrattuna. Harkitse tätä Carpenterin kirjoitusta

Musta laatta kalanruotolattia

Black Tile Herringbone FloorAudino Construction, Inc.

Kalanruotolaatta on erinomainen tapa lisätä klassista ilmettä nykyaikaisemmalla ja kestävämmällä materiaalilla. Tämä sisääntulopohja on musta liuskekivi kalanruotolaatta. Kun tämä kalanruotolaatta yhdistetään vaaleisiin neutraaleihin seiniin ja yksinkertaiseen puiseen portaikkoon, se yhdistää perinteisen tyylin ja modernin valinnan saumattomaksi designiksi.

Kalanruotomarmorilaattalattia

Herringbone Marble Tile FloorLloyd Arkkitehdit

Tämä kalanruotomarmorilattialaatta antaa kylpyhuoneelle klassisen muotoilun. Tässä kylpyhuoneessa on yleinen valkoinen sävy; Kuitenkin kylpyhuoneen marmorisen kalanruotolaattalattian vaaleat kirjavat värit tasapainottavat huoneen värejä ja pehmentävät jyrkkiä valkoisia sävyjä.

Valkoinen kalanruotolaattalattia

White Herringbone Tile FloorFireclay laatta

Tämän modernin keittiön laatta Austinissa, TX, on liukumaton lajike, jolla on käytännön arvoa keittiössä.

Harmaa kalanruotolaattalattia

Grey Herringbone Tile Floor

Tässä Rachel Savage Design Management LLC:n kylpyhuoneessa on harmaa marmorilaattalattia kalanruotokuvioin. Kuvio nostaa metron lattialaatan yksinkertaista muotoa.

Moderni kalanruotolattia

Herringbone Marble Tile Floor

Voit myös käyttää suuria laattoja kalanruotokuvion luomiseen. Glen Ellynin keittiöstudio luo modernin ilmeen perinteisellä designilla.

Herringbone Keittiön lattia

Herringbone Kitchen Floor

Keittiö on ihanteellinen paikka käyttää muuta kuin puulattiaa kaiken toiminnan ja mahdollisten roiskeiden vuoksi. Tämä lattia on italialaisesta mallistosta. Se on vulkaaninen basalttilaatta, joka tarjoaa täydellisen vastapainon David Armor Architecturen valkoiselle keittiösuunnittelulle.

Liuskekivi kalanruotolaattalattia

Slate Herringbone Tile Floor

Liuskekivi on hienorakeista kiviä, jonka väri on pehmeä musta ja vivahteita vihreää, sinistä ja violettia. Tässä Hartley and Hill Designin mudahuoneessa on käytetty mustia liuskekivilaattoja. Kalanruotoinen liuskekivilattia lisää ihanaa tekstuuria mihin tahansa huoneeseen.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook