Kuinka valita ja muotoilla vesiputouskonsolipöytä

How to Choose and Style a Waterfall Console Table 

Vesiputouksen reunat nauttivat suosionsa uudelleen noususta keittiösaarista huonekalujen suunnitteluun. Vesiputouskonsolipöytä on sisääntulopöytä, jossa jatkuva virtaus pöydältä alustaan. Tämä muotoilu on erinomainen paikka esitellä tätä kaunista muotoa. Nämä eteiseen tai eteiseen sijoitetut pöydät ovat ihanteellinen tapa esitellä persoonallista tyyliäsi.

How to Choose and Style a Waterfall Console Table 

Kauneuden ja ainutlaatuisen tyylinsä lisäksi tämä pöytä voi tukea perhe-elämän parempaa toimintaa lisäsäilytyksellä, joka on myös houkutteleva. Voit lisätä vesiputouskonsolipöytään runsaasti lisätilaa pöydän alla olevan suuren avoimen tilan ansiosta.

waterfall console tableWest Elm

Ensimmäiset vesiputoushuonekalut tulivat suosituiksi 1930- ja 1940-luvuilla ja olivat tuon ajan jokapäiväisiä art deco -huonekaluja. Siinä oli niin kutsuttu vesiputouksen reuna johtuen vaakatasojen jatkuvasta linjasta pystytasoihin, mikä matki vesiputouksen virtausta. Useimmissa vesiputoushuonekaluissa oli tällä hetkellä pyöristetyt reunat.

Waterfall-konsolipöydästä on tullut suosittu nykytrendi sen tyylikkään ja kevyen tyylin ansiosta. Joissakin tämän tyylin nykyisissä versioissa on edelleen kaarevia reunoja. Tyylistä on kuitenkin olemassa myös kulmikkaampia tulkintoja. Vesiputouksen reunat viittaavat edelleen jatkuvaan viivaan vaakatasosta pystysuoraan, mutta monissa moderneissa puisissa vesiputouspöydissä on terävät kulmat. Modernien vesiputouspöytien puusyy virtaa yläkappaleesta ja jatkuu jalkatukia pitkin suoraan lattiaan.

A waterfall console tableForom

Waterfall-konsolitaulukon käyttäminen

Waterfall-konsolipöydät tunnetaan tyylikkäästä ja yksinkertaisesta suunnittelustaan, joten ne sopivat monenlaisiin asetuksiin. Ne voivat auttaa parantamaan huoneen tyyliä ja lisäämään toimivuutta monissa eri paikoissa.

Sisäänkäynti tai käytävä: Aseta konsolipöytä eteiseen tai käytävään avaimille, postille ja muille välttämättömille tavaroille. Ne toimivat myös tärkeänä keskipisteenä näissä pienissä tiloissa. Olohuone: Käytä sohvan takana olevaa konsolipöytää erotteluun tai käytä pöytää television alla minimalistiseen TV-konsoliin. Ruokasali: Vesiputouskonsolipöytä ruokasalissa voi tarjota arvokasta lisäsäilytystilaa sekä lisää näyttö- tai tarjoilutilaa. Makuuhuone: Mieti makuuhuoneen konsolipöytää tyylikkäänä vaihtoehtona meikkipöydälle. Kotitoimisto: Laajenna työtilaasi tai lisää säilytystilaa toimistotarvikkeille konsolipöydällä. Ikkunan alla: Ohut, vesiputouskonsolipöytä sopii siististi ikkunoiden alle ja tarjoaa ihanteellisen paikan auringonvaloa tarvitseville kasveille. Vierashuone: Käytä vesiputouskonsolipöytää vierashuoneessa turhamaisuuteen tai matkatavaroiden säilytyspaikkaan.

Waterfall-konsolipöydän valitseminen

Waterfall Console Table Ideas That Are Functional and GorgeousWhite Lane -sisustus

Tilaasi sopivan vesiputouskonsolipöydän löytäminen edellyttää useiden tekijöiden punnitsemista varmistaaksesi, että se sopii tarpeisiisi pitkällä aikavälillä.

Harkitse tilaasi

Mittaa alue, jolla aiot käyttää konsolipöytää. Huomioi tilan leveys ja korkeus oikean istuvuuden varmistamiseksi. Valitse pöytä, joka sopii huoneen mittasuhteisiin ja muiden huonekalujen mittakaavaan. Sen ei pitäisi hukkua tai kadota tilaan.

Toiminnallisuus

Määrittele konsolipöydän tarkoitus huoneessa. Harkitse, tarvitsetko sitä tyyliin, huoneiden erottamiseen vai keskipisteen luomiseen tilaan. Jos haluat konsolipöydässäsi säilytystilaa, valitse malli, jossa on laatikot tai alahylly. Pöydän korkeuden tulee sopia käyttötarkoitukseensa, olipa kyseessä sitten tarjoilu, sohvan takana tai television alla.

Tyyli ja muotoilu

Harkitse vesiputoustaulukon materiaaleja. Suosittuja materiaaleja ovat akryyli, puu, metalli, kivi ja lasi. Tietyt materiaalit täydentävät erilaisia sisustustyylejä. Ellet sisusta huonetta tyhjästä, valitse vesiputouskonsolipöytä, joka täydentää olemassa olevia kalusteitasi, sisustusta ja värimaailmaa.

Kestävyys

Waterfall-konsolipöytiä on saatavilla useilla eri viimeistelyillä ja laaduilla. Joissakin on tyylikäs lasi- tai peilimateriaali, ja toisissa on tukeva puu- tai metalliviimeistely. Mieti perheesi tarpeita ja sitä, mihin haluat sijoittaa konsolipöydän. Vilkkaasti liikennöidyillä alueilla herkkä konsoliviimeistely ei ole kestävä valinta.

Budjetti

Aseta budjetti, kun ostat konsolipöytää, jotta voit rajata vaihtoehtoja ja välttää ylikulutuksen. Muista, että laadukkaammat konsolipöydät voivat olla kalliimpia, joten on tärkeää löytää tasapaino kestävyyden ja kustannusten välillä.

Monipuolisuus

Valitse konsolipöytä, joka voidaan mukauttaa kotisi ja perheesi muuttuviin tarpeisiin. Monipuolisia vesiputouskonsolipöytiä voidaan käyttää useissa eri huoneissa ja ympäristöissä, mikä lisää suunnittelun joustavuutta.

Lue arvostelut

Tutki brändejä ja valmistajia, kun etsit konsolipöytää. Asiakasarvostelut ja muut arviot antavat sinulle käsityksen kestävyydestä, tyylistä ja niihin liittyvästä käyttökokemuksesta oston aikana.

Waterfall-konsolipöydän muotoilun vaiheet

Styling a console tableScout Design Studio

Konsolipöydän koristelu on prosessi, jonka avulla voit tuoda esiin persoonallisuutesi ja makusi tilan esteettisyyden ja toimivuuden parantamiseksi.

Luo yhteyspiste

Seinää vasten olevat konsolipöydät näyttävät parhailta, kun luot niiden yläpuolelle polttopisteen. Tämä voi sisältää esineitä, kuten suuri peili (tai kaksi), taideteos, galleria valokuvia tai jopa televisio.

Käytä asiaankuuluvia kohteita

Konsolitaulukon sijainti määrittää, mitä kohteita sinun tulee käyttää sen tyyliin. Sisääntuloaukoissa voit käyttää konsolipöydässä esteettisiä ja toiminnallisia osia. Harkitse esineitä, kuten pieniä koreja, laatikoita, maljakoita, kirjoja ja lamppuja käytävän konsolipöydälle, jotka tarjoavat paikkoja pienille tavaroille, kuten avaimille ja lompakolle, ja tarjoavat visuaalista mielenkiintoa. Ruokasalissa kannattaa ehkä jättää pintakoristelu säästeliääksi, jotta sitä voi käyttää ylimääräisenä tarjoilutilana.

Lisää toimintoja

Toiminnallisia esineitä, jotka toimivat hyvin konsolipöydillä, ovat korit, tarjottimet ja pöytälamput. Harkitse sekä konsolipöydän pinnalla olevaa että alla olevaa aluetta. Monissa vesiputouskonsolipöydissä on suuri alue pöydän alla, mikä sopii hyvin suurille koreille, laatikoille tai pienten jakkarien säilyttämiseen lisäistuimia varten.

Konsolipöytien sisustus

Mielenkiintoisten ja houkuttelevien esineiden lisääminen on tapa parantaa pöydän houkuttelevuutta ja lisätä tilaan ainutlaatuista persoonallisuutta. Tuoreet kukat tai vihreys tyylikkäässä maljakossa lisäävät väriä ja eloisuutta konsolipöytään. Muita hyvin toimivia koriste-esineitä ovat kynttilät, veistokset, kirjat ja kulhot.

Tasapaino ja symmetria

Käytä kaikkia hankkimiasi tavaroita saavuttaaksesi tasapainon pöydällä. Klassisimman ilmeen saamiseksi järjestä esineet luomaan symmetriaa. Yksi helppo tapa tehdä tämä on järjestää vastaavat lamput pöydän molemmille puolille. Järjestä konsolipöydän kohteet epäsymmetrisesti saadaksesi eklektisemmän ilmeen. Tätä varten lisää yksi suuri esine, kuten lamppu tai veistos, pöydän toiselle puolelle ja tasapainota se kolmella pienellä esineellä toiselle puolelle.

Luo visuaalista kiinnostusta ja syvyyttä

Voit herättää kiinnostusta konsolipöytään vaihtelemalla pöydällä olevien esineiden korkeutta ja rakennetta. Pidä suuret tai korkeat esineet takana ja siirrä lyhyitä esineitä eteenpäin. Yhdistä materiaaleja, kuten kiveä, puuta, ruohoa, metallia, lasia ja paperia, ja lisää näyttöäsi rikkaus.

Muokkaa ja pienennä

Konsolipöytäsi voi päätyä laskeutumispaikaksi kaikelle elämän sotkulle, joten muista puhdistaa sen pinta säännöllisesti. Älä pelkää negatiivista tilaa konsolipöydälläsi. Itse asiassa se voi jopa saada koristeet näyttämään tarkoituksellisilta.

Säädä uudelleen ajan myötä

Konsolipöytäsi koristeluun käyttämiesi esineiden ei tarvitse kestää loputtomasti. Koristele pöytäsi, mutta älä pelkää säätää ja vaihtaa esineitäsi tarpeen mukaan muuttuvien tarpeiden, vuodenaikojen tai maun vuoksi.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook