Kidsfactoryn 18 kaunista vauvahuoneideaa

18 Beautiful Babies Room Ideas by Kidsfactory

Jokainen vanhempi tietää, että lastenhuoneen valmistaminen vauvaa varten ei ole pelkästään söpöjä leluja ja pastellivärejä. Prosessi on paljon monimutkaisempi. Ulkonäön ja toiminnan välille on löydettävä tasapaino. Kidsfactory on hollantilainen lasten huonekaluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa paljon kauniita ideoita lastentarhoille.

18 Beautiful Babies Room Ideas by Kidsfactory

Niiden mallit ovat yksinkertaisia ja monipuolisia, ja ne voidaan yhdistää erilaisiin teemoihin ja väripaletteihin. Tässä mallistossa on esimerkiksi köysikahvat ja päävärinä valkoinen, mikä mahdollistaa kappaleiden yhdistämisen rantateemaiseen sisustukseen.

Nursery room design18

Muut setit ovat vielä monipuolisempia. Kaikki täällä noudattaa neutraalia teemaa, mutta tämä ei tarkoita, että koko huoneen pitäisi näyttää siltä. Itse asiassa tämä värivalinta ja raitojen käyttö avaa sisustuksen monille mahdollisuuksille ja yhdistelmille.

Nursery room design17

Lastenhuone voi olla tyylikäs ja kaunis myös ilman kaikkia tyypillisiä vauvaan liittyviä elementtejä. Maalais-teollinen tai nuhjuinen tyylikäs sisustus on mielenkiintoinen mahdollisuus. Se antaa huoneelle rennon ja mukavan ulkonäön.

Nursery room design16

Tietenkään et voi saada tyttövauvan lastenhuonetta ilman, että siinä on vähän vaaleanpunaista. Mutta myös tässä tapauksessa yritys pitää kaiken yksinkertaisena. Tässä esitelty vaaleanpunainen sävy on hyvin heikko ja hienovarainen.

Nursery room design15

Mutta kun et halua täyttää huonetta värillisillä huonekaluilla, valkoinen on paras vaihtoehto. Se on monipuolisin väri ja toimii erinomaisesti tässä esitellyn kokoelman yksinkertaisuudessa.

Nursery room design14

Myös valitsemasi tyyli on tärkeä. Lastenhuoneen ei tarvitse olla moderni. Itse asiassa muut tyylit sopivat vielä paremmin tilaan, koska ne ovat lämpimämpiä ja persoonallisempia. Ehkä jotain yksinkertaista muutamalla hienovaraisella koristeella olisi hyvä valinta sinun tapauksessasi.

Nursery room design13

Nautimme todella koko tämän kokoelman takana olevasta konseptista. Kaikki on niin vihjailevaa ja silmiinpistävää, mutta kun sitä ajattelee, todella yksinkertaista ja ei ollenkaan vaikeaa sisällyttää moderniin tai perinteiseen sisustukseen.

Nursery room design12

Kaikissa tämän yrityksen suunnittelemissa esineissä ja mallistoissa on erehtymätön pohjoismainen tunnelma. Tämä ei kuitenkaan rajoita niitä tiettyyn tyyliin tai väripalettiin.

Nursery room design11

Tässä esitellyt huonekalut voidaan sekoittaa ja sovittaa yhteen monin eri tavoin. Käytä aikaa löytääksesi oikeat asusteet ja kuviot täydentämään niitä.

Nursery room design10

Yritys tarjoaa myös värikkäämpiä malleja. Ne voidaan sisällyttää väriteemaiseen lastenhuoneeseen tai yhdistää ne luomaan eklektinen sisustus.

Nursery room design9

Jos valitset valkoiset huonekalut, voit ehkä käyttää eri väriä seinissä. Taustakuva on mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta niin ovat myös stensiilit ja tarrat.

Nursery room design8

Toinen tapa lisätä luonnetta huoneeseen on lisävarusteilla, kuten raidallinen ja värikäs aluematto, seinämaalaus tai tarra tai värikkäät säilytysastiat ja lelut.

Nursery room design7

Yksinkertaisemman ja tyylikkäämmän ilmeen saamiseksi ajattele yksinkertaista. Koristele lastenhuone kuten mikä tahansa muu huone. Tietenkin muista, että sen on oltava vauvankestävä, äläkä aseta ulkonäköä toimivuuden yläpuolelle.

Nursery room design6

Mutta riippumatta siitä, kuinka yksinkertainen ja yksinkertainen huonekalut ovat, on aina tapa saada ne erottumaan joukosta. Rakastamme täällä maalaismaisia aksentteja, erityisesti pinnasängyn tapauksessa.

Nursery room design5

Jotkut mallistot on suunniteltu erottumaan joukosta ilman lisävarusteiden apua. Ne voidaan kuitenkin sisällyttää myös monimutkaisempiin sisustuksiin, jotka myös korostavat muita elementtejä.

Nursery room design3

Joskus kyse on pienistä asioista. Yksityiskohdat, kuten kaiverrukset pöydän jaloissa, hienovarainen väriä kehyksissä tai käytetyt tekstuurit, ovat vertailuelementtejä tasapainoiseen sisustukseen.

Nursery room design2

Huonekalua on helppo rakastaa, kun sen näkee kontekstissa ja sitä ympäröivät kaikki oikeat yksityiskohdat ja aksentit. Mutta ennen kuin rakastut siihen, mieti miltä se näyttäisi omassa kodissasi.

Nursery room design1

Tämän malliston geometria on todella yksinkertainen, mikä mahdollistaa huonekalujen sulautumisen yhteen. Sen ansiosta sitä voidaan käyttää myös kontrastiyhdistelmissä lukuisten värien ja lisävarusteiden kanssa.

Nursery room design

Puiset aksentit täydentävät valkoisia huonekaluja täydellisesti tässä tapauksessa. Tasapaino on täsmälleen oikea ja koko ulkoasu on helppo luoda uudelleen ja mukauttaa erilaisiin asetuksiin.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook