Kimaltelevia kvartsivärejä keittiöremonttiisi

Sparkling Quartz Countertop Colors For Your Kitchen Remodel

Kvartsi työtasojen värit ovat tulleet sisustuksen tarinaan. Vuosikymmeniä sitten ei ollut paljon kvartsivärejä, joista valita keittiön uudistusprojektiin. Nykyään työtasojen värejä on enemmän kuin iso värikynälaatikko.

Sparkling Quartz Countertop Colors For Your Kitchen Remodel

ISFA:n (International Surface Fabricators Association) mukaan kvartsi on vahvin, kestävin ja ei-huokoisin materiaali. Kvartsituotteiden kysyntä on lisääntymässä asuin- ja kaupallisissa sovelluksissa sen huokoisuuden vuoksi.

Mikä on kvartsitaso?

Kvartsitasot eivät ole umpikvartsia. Työtasot koostuvat hiotuista hiukkasista, jotka on valmistettu muokatusta kivestä ja liimattu yhteen muovihartseilla.

Noin 90 prosenttia työtasoista on valmistettu graniittimurskaa, marmoria, keramiikkaa tai lasia. Loput 10 prosenttia on liima, joka sitoo sen yhteen.

Onko kvartsi kivi?

Kvartsi löytyy kiteistä tai pienistä hiekkamaisista hiukkasista luonnollisessa tilassaan. Se ei ole kiviä ennen kuin se on valmistettu kivestä tai keinotekoisista materiaaleista. Ja suurin osa työtasoissa olevasta kvartsista on mekaanisesti valmistettua, mikä tekee siitä suunnitteluystävällisen.

Luonnonkivi on vähemmän muokattavaa kuin kvartsi ja se on peräisin suoraan maapallosta, kuten kalkkikivestä ja graniitista.

Kvartsilevy

Kun luonnolliset kvartsikiteet on jauhettu pöly- ja hartsisideaineiksi, se puristetaan voimakkaassa lämmössä muodostaen kvartsilevyn. Tämän prosessin aikana lisätään värejä erilaisten kvartsitasovärien luomiseksi.

Kvartsi vs graniitti työtasot

Vaikka nämä materiaalit ovat näkyvästi samanlaisia, työtasoa valittaessa on otettava huomioon eroja.

Graniitti on luonnonkivi, joka on peräisin kivilouhoksista. Siinä on myös hieman erilainen, mutta ainutlaatuinen mineraali- ja värikuvio.

Eroistaan huolimatta graniitti- ja kvartsitasot ovat kalliita materiaaleja. Puhumattakaan siitä, että ne ovat hankalia, mikä tekee tee-se-itse-asennuksista haastavia ja riskialttiita ilman valmistajaa.

Mitkä ovat suosituimmat kvartsityötasovärit?

Oletko ostamassa ensimmäistä keittiön työtasoasi tai suunnitteletko keittiösi tai kylpyhuoneesi täydellisen uudelleen?

Calacatta Nuvo Atlantin suola Lontoon harmaa keskiyön Corovo Carrara Lumos

Kvartsitasovärien tyypit

Löydät runsaasti inspiraatiota seuraavista kvartsitason väreistä.

Valkoinen marmori

White Marbled Quartz

Yksi joukon tyylikkäimmistä valinnoista, valkoiset marmoroidut kvartsitasot ovat sekä hienostuneita että monipuolisia.

Olitpa viimeistelemässä modernia, minimalistista keittiötä tai kiillottamattomampaa maalaistalotyylistä tilaa, ne lisäävät tiettyä ylellistä charmia, jota kaikki arvostavat. Otetaan tämä Cambriausalta löytämämme keittiö, mökin makuinen ja tyylikäs.

Taupe

Taupe quartz countertops

Taupe-peite on loistava valinta perinteisemmille ystävillemme. Sekä valkoisen että mustan korostuksen kanssa toimivan parin kanssa lämpimämpiä neutraaleja viihtyneiden tulisi antaa kvartsitasolle toinen ilme.

Tummien yksityiskohtien ripotteleminen luo myös mielenkiintoisen kontrastin, kuten tämän Refined Renovationsin löytämämme lookin.

Haze Blend Quartz -tasovärit

Haze gray quartz countertop

Katso tämä sumean harmaa, sekoitettu kauneus. Tämä on toinen monipuolinen neutraali, jossa on tietty – ja täydellinen – yhdistelmä naisellisuutta ja nykyaikaista sävyä. Useiden sisustustyylien kanssa hyvin leikkivä haze sekoitus on pehmeämpi ja herkempi lähestymistapa keittiöön.

Kameli

quartz countertop with monochromatic colors

Etsitkö kvartsitasovaihtoehtoa, joka on hieman yksivärisempi? Tämä kamelin sävy sopii erinomaisesti minimalistisille ja niille, joilla on perinteisempi arvo ja visio kodista. HGTV antoi meille kauhan tähän tilaan.

Midnight Black Quartz -tasot

black colored quartz countertop

Kiertueella – YouTuben ansiosta – saat tarvitsemaasi inspiraatiota. Midnight black on yksi suosituimmista työtasoista monipuolisuutensa vuoksi. Mutta se antaa myös sävyn jollekin tyylikkäämmälle, ainutlaatuisemmalle ja tarjoaa elävän kontrastin kevyempään keittiöön.

Kiehkura

quartz countertop colors with swirls

Lisää keittiöön taiteellisia elementtejä valitsemalla kvartsitaso, jossa on pyörivä muotoilu. Saat jälleen useita neutraaleja sävyjä, jotka sekoittuvat hyvin muihin väreihin ja sisustustyylilajeihin. Se on kaunis valinta, olipa se sitten koko keittiössä tai sitä käytetään keskussaaren keskipisteenä, kuten tämä kokoonpano.

Perinteinen kerma

Traditional Cream countertop

Kermanväriset sävyt toimivat helposti myös perinteisemmissä kodeissa. Korjaa valkoiset keittiöt tai tummat puiset kaapistot jollain vastaavalla. Ja se näyttää hyvältä, ja sitä täydentävät täyteläiset sävyt, kuten karpalo tai tavi.

Kirsikka

cherry colored quartz countertop

HGTV innosti meitä, kun löysimme tämän kirsikkatyötason esiteltynä. Näyttää terävältä tässä raikkaassa, modernissa tilassa tai pukea funky, retro-spotti vieläkin eklektisemmillä fiiliksillä, se on niin yllättävä lisä, jonka voit lisätä. Värien kanssa käyminen lisää tietyn määrän charmia ja persoonallisuutta, jota kaikki arvostavat.

Sekalaiset kvartsityötasovärit

Mixed Quartz Countertop Colors

Tässä esimerkissä Quartz-työtaso luo kontrastia ja täydentää selkeämpää tilaa, tarjoten tarkennusta ja taiteellisuutta.

Musta

Traditional kitchen quartz countertop

Tietysti musta ja valkoinen on aina ajaton, klassinen valinta kaikissa välineissä – myös kvartsitasoissasi. Villin, roiskuvan luonteensa vuoksi tämä olisi erinomainen lisä rustiikkiin näkemykseen ja tarjoaisi upean keskittymisen minimaaliseen keittiöön.

Minttu

White traditional kitchen cabinets with mint color

Mintunvihreät kvartsitasot ovat hauska muotoiluvalinta. Ekbdelray esitteli tämän ainutlaatuisen muotoilun, joka noudattaa keittiön mökin estetiikkaa.

Mukautettu violetti

custom purple quartz countertops

Jos löydät oikean paikan, saatat pystyä mukauttamaan kvartsitasosi värejä. Katso vain tätä kaunista Custom Stone Interiors -mallia.

Harmaa kvartsi työtasot

Grey quartz countertops

Pehmeät harmaat työtasot tarjoavat hienovaraista luokkaa. Tässä esimerkissä neutraali väri sekoittuu sävyihin ja sisustustyylilajeihin lisäämällä romantiikkaa ja rauhallista perustaa.

Hot Pink Quartz -tasot

Hot pink quartz countertops

Boho-tyylikkääseen lookiin, kuuma vaaleanpunainen kvartsi työtasot olisi paras vaihtoehto.

Valkoinen kvartsi työtasovärit

white quartz countertop colors

Klassinen valkoinen on myös ajateltava valinta. Joskus yksinkertaista reittiä käyttäminen on parasta kvartsitasojen markkinoilla. Tämä on totta, kun luot yhtä yksinkertaisen ja puhtaan keittiön, josta voit nauttia.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) UKK

Naarmuuntuvatko kvartsitasot?

Koska kvartsitasot on suunniteltu, ne ovat naarmuuntumattomia. Ne eivät kuitenkaan ole naarmuuntumattomia. Kvartsi on kestävää, mutta se ei tarkoita, että materiaalia tulisi käyttää kuin leikkuulautaa.

Kvartsitason naarmujen korjaaminen

Jos todella naarmutat kvartsitasoasi, se on mahdollista korjata. Voit kiillottaa useimmat naarmut pois kiillotustyynyllä ja kiillotuksella. Jos naarmu on liian syvä kiillotettavaksi, voit yrittää korjata sen epoksilla tai hartsilla ja täyttää halkeaman. Merkittävien naarmujen ja vaurioituneiden alueiden tapauksessa on parasta ottaa yhteyttä ammattilaiseen sen korjaamiseksi.

Pitääkö kvartsitasot tiivistää?

Kvartsitasot ovat ei-huokoisia, joten nesteet eivät pääse läpäisemään näitä pintoja. Joten kvartsista valmistettuja työtasoja ei tarvitse sulkea.

Ovatko kvartsitasot lämmönkestäviä?

Kuten naarmut, kvartsitasot ovat lämmönkestäviä, mutta eivät täysin lämmönkestäviä. Työtasot kestävät jopa 150 astetta. Liian suuri lämpö vahingoittaa työtasoa. Jotta työtaso ei pala, aseta kuumat kattilat ja pannut kuumille tyynyille tai laatoille.

Kuinka kiillottaa kvartsitasoja?

On tärkeää pitää työtasot puhtaina ja kiillotettuina kestävän kauneuden takaamiseksi. Varmista ennen kiillotusta, että työtaso on puhdas. Varmista sitten, että käytät kiillotusainetta, joka ei jätä raitoja tai jäämiä. Suihkuta kiillotusainetta yhteen osaan ja pyyhi se pois talouspaperilla tai imukykyisellä liinalla. Toista tämä prosessi, kunnes olet kiillottanut pinnan.

Kuinka poistaa tahrat kvartsitasoista?

Kvartsitasot eivät ime nestettä, joten vahingossa roiskeet on helppo pyyhkiä pois. Kuitenkin, jos roiske jätetään kuivumaan ja tahrautumaan, sinun on hankaattava sen poistamiseksi.

Hanki ensin pehmeä pesuri ja lisää yleispuhdistusaine tahratulle alueelle. Hankaa tahra sitten hellävaraisella pesuaineella. Kun tahra on poistunut, huuhtele pinta pois ja anna sen kuivua.

Kääri: Quartz Countertop Colors

Värilliset työtasot tarjoavat vaihtoehdon keittiösi suunnittelulle. Perinteiset työtasot ovat tylsiä. Kvartsitasot missä tahansa värissä tekevät keittiöstäsi ensi-iltansa.

Keittiön työtasolla on tärkeä rooli asuinalalla. Kvartsitasot jatkavat laajentumistaan sekä materiaalien että värien suhteen.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook