Testasimme Amazonin suosituimmat kuumaliimapistoolit. Tässä on paras

We Tested the Most Popular Hot Glue Guns on Amazon. Here’s the Best

Kuumaliimapistoolit kuumenevat 250 °F – 385 °F, sulattaen liimatikkuja ja sallien käyttäjien ruiskuttaa liimaa ulos suuttimesta liipaisimen avulla. Kun liima osuu aiottuun kohteeseen, se jäähtyy ja kuivuu muutamassa sekunnissa. Prosessi on vähemmän sotkuinen ja aikaa vievä kuin superliiman tai puuliiman käyttö.

We Tested the Most Popular Hot Glue Guns on Amazon. Here’s the BestKuva: Katie Barton for Homedit

Vaikka kaikki kuumaliimapistoolit toimivat samalla tavalla, ne eivät ole kaikki samanarvoisia. Joitakin on vaikea puristaa, vuotaa tai niiden akun käyttöikä ei riitä suuriin projekteihin. Parhaan kuumaliimapistoolin löytämiseksi tutkin Amazonin suosituimpia malleja, valitsin seitsemän parasta ja testasin niitä kaikkia laajasti.

Kuinka testasin parhaat kuumaliimapistoolit

Saatuani kuumaliimapistoolit, laitoin ne läpi sarjan testejä. Käytin niitä liimaamaan nauhaa ja lankaa lasiin, puuta kankaaseen, nauhaa muoviin ja muovia muoviin. Testasin myös mukana tulleita lisävarusteita ja arvioin aseiden käyttömukavuutta, kuinka helppoa liipaisinta oli puristaa, vuotivatko ne kuumaa liimaa ja kuinka nopeasti ne lämpenivät. Jos yritys markkinoi heidän kuumaliimapistooliaan lapsiystävällisenä, minulla oli kaksi tytärtäni, 6- ja 13-vuotiaat, testaamaan heitä ja kertomaan minulle heidän rehellisiä ajatuksiaan.

How we testedKuva: Katie Barton for Homedit

Testattuani näitä kuumaliimapistooleja kahden viikon ajan, määritin kullekin kategorian sen perusteella, kenelle se sopisi parhaiten, ja esitin rehellisen tarkastelun eduista ja haitoista.

Parhaat kuumaliimapistoolit

Paras kokonaisuus: Gorilla Dual Temp Mini kuumaliimapistooli Paras johdoton: Surebonder High Temp Cordless Mini kuumaliimapistooli Paras puuntyöstöön: Mellif High Temp kuumaliimapistooli Yhteensopiva Dewalt-akuilla Paras askarteluun: Boswellin kuumaliimapistooli kuudella kuparisella suuttimella Parhaat tarvikkeet : Magic Fly 60-100 W kuumaliimapistooli tarvikkeineen Paras lapsille: Glamgen Kids' kuumaliimapistooli kantolaukulla Paras budjetti: Surebonder Mini Hot Glue Gun

Paras kokonaisuus: Gorilla Dual Temp Mini Hot Glue Gun

Gorilla Dual Temp Mini Hot Glue Gun voitti parhaan kokonaisuuden monista syistä, mukaan lukien mukavuudesta. Tässä kevyessä kuumaliimapistoolissa on yksi helpoimmin vedettävistä liipaisinpainikkeista, mikä on välttämätöntä työskennellessäsi aikaa vievissä käsitöissä tai puuntyöstöprojekteissa. Se ei myöskään vuoda, mikä oli ongelma monissa muissa testaamissani malleissa.

Gorilla Dual Temp Mini Hot Glue Gun

Siinä on kaksi lämpötilaa: korkea ja matala. Voisin vaihtaa lämpötilan välillä työntämällä kytkintä pohjaa kohti. Matala lämpötila oli ihanteellinen kankaan, vaahtomuovin ja kukkakappaleiden kuumaliimaukseen, kun taas korkea lämpötila-asetus toimi puulle, muoville, metallille ja lasille.

Gorilla Dual Temp Mini Hot Glue Gun

Gorilla Dual Temp Mini Hot Glue Gun -pistoolin mukana toimitettiin 30 miniliimapuikkopakkaus, jotka sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. (Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää Gorilla-merkkiä. Ase on yhteensopiva minkä tahansa halkaisijaltaan 0,27 tuuman miniliimapuikolla.)

Plussat:

Helpoin puristaa kahva kaikista testatuista liimapistooleista Kevyt ja mukava pitää, joten se soveltuu aikaa vieviin projekteihin Säädettävä korkean ja matalan lämpötilan asetus, jota on helppo vaihtaa Ei vuoda kuumaa liimaa, kun se ei ole käytössä Sisätiloihin sopivat liimatangot ja ulkokäyttöön

Haittoja:

Ei paras valinta käyttäjille, jotka pitävät täysikokoisista kuumaliimapistooleista

Paras johdoton: Surebonder High Temp Cordless Mini kuumaliimapistooli

Markkinoilla on monia langattomia kuumaliimapistooleja, ja Surebonder High Temp Mini Hot Glue Gun on yksi parhaista, joten testasin sitä. Aloitin purkamalla kuumaliimapistoolin pakkauksesta, lataamalla liimapuikkoon ja asettamalla sen sitten laturiin. Lämpeneminen kesti vain muutaman minuutin, ja pääsin aloittamaan askarteluprojektejani.

Surebonder High Temp Cordless Mini Hot Glue Gun
Käytin Surebonder-liimapistoolia nauhan kiinnittämiseen muoviin ja langalla muurauspurkkiin. Yksityiskohtainen kärki mahdollisti tarkkuuden. Suurin haitta oli, että akku kesti vain 2-3 minuuttia ennen kuin se piti ladata. Onneksi pystyin kiinnittämään virtajohdon suoraan kuumaliimapistooliin, jotta minun ei tarvinnut lopettaa projektejani.
Surebonder High Temp Cordless Mini Hot Glue Gun

Mahdollisuus käyttää tätä johdollisena tai langattomana kuumaliimapistoolina ansaitsee sen listallamme kärkipaikan. Arvostin myös sitä, että se ei vuotanut liimaa ja oli mukava käyttää.

Plussat:

Toimii langattomana tai johdollisena kuumaliimapistoolina – helppo vaihtaa kahden Kahva on helppo puristaa, ja tarkka yksityiskohta kärki takaa tarkan liimauksen Ei vuotoa, vaikka pistooli jätetään päälle pitkiä aikoja

Haittoja:

Langaton akku kestää vain 2-3 minuuttia Lämpeneminen kestää viisi minuuttia Ei mukana liimapuikkoja

Paras puuntyöstöön: Mellif High Temp kuumaliimapistooli yhteensopiva Dewalt-akkujen kanssa

Ne, jotka käyttävät Dewalt-tuotteita ja etsivät kuumaliimapistoolia autotallissa säilytettäväksi, saattavat pitää Mellif High Temp Hot Glue Gun -pistoolista. Se on täysikokoinen liimapistooli, joka toimii Dewalt-akkujen kanssa. (Sen mukana ei kuitenkaan tule akkua.)

Mellif High Temp Hot Glue Gun Compatible w/ Dewalt Batteries

Dewalt-työkalujen ystävänä olin innostunut testaamaan tätä kuumaliimapistoolia. Pakkauksesta purkamisen jälkeen liu'utin Dewalt-akun paikalleen ja annoin sen lämmetä. Se lämpeni nopeasti, ja koska se on langaton, oli kätevä liikkua. Käytin siihen useita pintoja, ja se toimi hyvin, mutta siinä oli yksi suuri vika – siitä vuoti liimaa.

Mellif High Temp Hot Glue Gun Compatible w/ Dewalt Batteries

Ensimmäisen käytön jälkeen jätin liimapistoolin päälle työskennellessäni jotain muuta, ja pieni mutta jatkuva liimavirta vuoti ulos. Mielestäni tämä on edelleen mukava liimapistooli autotallissa, mutta vuodon vuoksi se ei välttämättä tarjoa haluamaasi tarkkuutta.

Plussat:

Langaton ja yhteensopiva Dewalt-akkujen kanssa Lämpenee nopeasti ja on käyttövalmis muutamassa minuutissa Laadukas, mukava käyttää muotoilu

Haittoja:

Vuotaa liimaa – täytyy sammuttaa käyttökertojen välillä Ei tule akun mukana

Paras käsityöhön: Boswellin kuumaliimapistooli kuudella kuparisuuttimella

Ne, jotka askartelevat usein ja tarvitsevat erityisiä vinkkejä projekteihin, saattavat pitää Boswell Hot Glue Gun -pistoolista. Siinä on kuusi kuparisuutinta ja jakoavain. Kun liimapistooli saapui, purin sen pakkauksesta ja vaihdoin kärjen, mikä oli helppo tehdä.

Boswell Hot Glue Gun with Six Copper Nozzles
Aseessa on säädettävä lämpö, joka vaihtelee välillä 140-220 °C (284-428 °F). Jätin sen kuumimmalle lämpötilalle ja se lämpeni nopeasti. Valitettavasti korkein asetus ja levein kärki aiheuttivat pienen vuodon. Vähensin lämpöä ja suurin osa vuodosta loppui.
Boswell Hot Glue Gun with Six Copper Nozzles

Vaihdoin kärjen vielä pari kertaa ja käytin kuumaliimapistoolia puun liimaamiseen kankaalle, muovia muoviin ja nauhaa lasiin. Boswell liimautui hyvin, ja kärkien vaihtaminen antoi minulle mahdollisuuden muokata ulos tulevan liiman määrää. Kahva oli helppo puristaa, ja etummainen metallituki esti kuumaa kärkeä koskettamasta pöytääni. Mielestäni tämä on loistava vaihtoehto innokkaille käsityöläisille.

Plussat:

Viisi säädettävää lämpötilaa välillä 140-220°C Mukana kuusi erilaista kärkeä, jotka on helppo vaihtaa Helposti puristettava liipaisin tekee siitä ihanteellisen pitkiin projekteihin

Haittoja:

Pistoolista vuotaa hieman liimaa kuumimmalla asetuksella Riippuen suuttimen leveydestä, liima loppuu nopeasti

Parhaat lisävarusteet: Magic Fly 60-100 W kuumaliimapistooli lisävarusteineen

Magic Fly kuumaliimapistooli on saatavana kahdessa värissä: vihreä tai harmaa. Tilasin vihreän, joka näyttää enemmän vaaleansiniseltä. Se toimitetaan kätevässä kantolaukussa, jossa on silikonimatto, kuumaliimapuikkoja ja sormensuojukset. Se on luettelon esteettisesti miellyttävin liimapistooli, ja se oli välitön hitti 13-vuotiaan tyttäreni kanssa.

Magic Fly 60-100W Hot Glue Gun with Accessories

Testasin tätä liimapistoolia liimaamalla puuta kankaalle, muovia muoviin ja nauhaa Mason-purkkiin. Tyttäreni käytti sitä myös mehutikkujen liimaamiseen yhteen. Pidämme ulkonäöstä ja lisävarusteista, mutta molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että liipaisinta oli vaikeampi puristaa kuin useimpia muita testaamiamme malleja.

Käytin tätä kuumaliimapistoolia useita päiviä, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia vuodon kanssa. Mielestäni tämä on hyvä liimapistooli vanhemmille lapsille, teini-ikäisille tai niille, jotka tekevät käsitöitä harvoin. Innokkaat käsityöläiset tai ne, jotka joutuvat käsittelemään aikaa vieviä projekteja, saattavat olla parempi valita liimapistooli, jossa on helpompi puristaa kahva.

Plussat:

Mukana kantolaukku, liimapuikkoja, matto ja sormisuojat Ei vuotoa ollenkaan Kaksi helposti säädettävää tehoasetusta pienille ja suurille projekteille

Haittoja:

Liipaisinta on haastavampi puristaa verrattuna muihin testaamiimme aseisiin

Paras lapsille: Glamgen Kids' kuumaliimapistooli kantolaukulla

Glamgen Kids' Hot Glue Gun on miniversio, joka toimitetaan pienessä kantolaukussa ja sopii ihanteellisesti kirjalaukkuun pakkaamiseen tai taideprojekteihin. Vaikka liimapistooli sopii lapsille, se toimii hyvin myös aikuisille. Sen mukana tulee 20 liimapuikkoa ja 20 mehupuikkoa edulliseen hintaan.

Glamgen Kids’ Hot Glue Gun with Carrying Case

Testasin tätä kuumaliimapistoolia eri pinnoilla, mukaan lukien puu, muovi ja lasi. Se toimi hyvin. Annoin myös 13-vuotiaiden ja 6-vuotiaiden tyttärieni kokeilla sitä (tietysti valvonnassa). Molemmat lapset pitivät sitä hyödyllisenä. Vanhin tyttäreni piti siitä, että sen mukana tuli kristallinkirkkaita liimapuikkoja, toisin kuin kaikkien muiden aseiden mukana tulleet sameat versiot.

Glamgen Kids’ Hot Glue Gun with Carrying Case

Tämän mallin suurin haitta on, että se vuotaa liimaa, kun sitä ei käytetä. Meidän oli asetettava se paperilautasen päälle, jotta kuuma liima ei tippuisi pöydälle. En antaisi nuorempien lasten käyttää tätä ilman valvontaa. On hyvä mahdollisuus, että he polttavat sormensa kärjestä tai joutuvat liimaa joka paikkaan.

Plussat:

Pieni koko on mukava lasten käyttöön Mukana liimapuikko, kantolaukku ja mehutikut Helposti puristettava liipaisin

Haittoja:

Paljon vuotoa – meidän piti laittaa paperilautanen alas, jotta kaikki vuotava liima saatiin talteen

Paras budjetti: Surebonder Mini Hot Glue Gun

Vain 3,68 dollarilla on vaikea löytää halvempaa vaihtoehtoa kuin Surebonder Mini Hot Glue Gun. Se toimii halkaisijaltaan 5/16 tuuman liimapuikoilla ja on kevyt ja mukava pitää.

Surebonder Mini Hot Glue Gun

Saatuani Surebonder Mini Hot Glue Gun -pistoolin, avasin pakkauksen, liitin sen pistorasiaan ja laitoin kuumaliimapuikon. Muutaman minuutin kuluttua liima lämpeni, ja vedin liipaisinta vapauttaakseni liiman projekteihini. Liimasin lankaa, nauhaa, lasia, puuta ja kangasta onnistuneesti.

Surebonder Mini Hot Glue Gun

Suurin huijaus oli kuinka vaikeaa oli painaa liipaisinta. Mielestäni tämä on loistava budjettiystävällinen kuumaliimapistooli pieniin askarteluun, mutta se on epämiellyttävä käyttää suurempiin projekteihin.

Plussat:

Edullinen – hyvä laatu hinta-laatusuhteeltaan Ei vuoda kuumaa liimaa

Haittoja:

Vaikea puristaa liipaisinta – ei ihanteellinen suuriin projekteihin Ei mukana liimapuikkoja Lämpeneminen kesti kauemmin kuin muissa malleissa

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook