Kuinka muuttaa kylpyhuoneesi sisustusta puisella kylpyammeella

How To Change Your Bathroom Decor With A Wooden Bathtub

Puinen kylpyamme on rohkea ilmaus. Kun suunnittelet kylpyhuonettasi uudelleen, harkitse puuvaihtoehtoa perinteisen posliinikylpyammeen sijaan. Puukylpyammeet ovat jo pitkään jääneet kylpyläympäristöihin, mutta se on muuttumassa asunnonomistajien keskuudessa valtakunnallisesti.

How To Change Your Bathroom Decor With A Wooden Bathtub

Puiset kylpyammeet tarjoavat ainutlaatuisia etuja. Täällä tutkimme puisia kylpyammemalleja ja näytämme, miksi ne ovat erityisiä.

Halu rentouttavaan kokemukseen lisää puisten liotusammeiden suosiota maailmanlaajuisesti. Buddhalaiset kulttuurit pitävät kylpemistä rituaalina puhdistavana perinteenä. Puinen kylpyamme on tarkoitettu kuumaan veteen liotukseen.

Puisten kylpyammeiden alkuperä

Japanilaisessa kulttuurissa puukylpyjä ei käytetä saippuaa ja kehon pesua varten. Ihmiset siivoavat itsensä altaan ulkopuolella ja liottavat sen jälkeen ammeessa. Japanin perinteiset puukylpyammeet sisältävät istuimet.

Japanissa Hinoki-puuta käytetään puisten ammeiden valmistukseen. Kylpytynnyrien ja kylpyläelämysten suosio nyky-yhteiskunnassa saattaa olla puukylpyammeiden kasvavan suosion takana.

Puukylpyammeideoita kylpyhuoneesi muuttamiseksi

Huolellisen tutkimuksen ja arvioinnin jälkeen olemme luoneet luettelon markkinoiden parhaista puukylpyideoista.

Perinteinen Hinoki-puukylpyamme

This traditional Hinoki wood style tub is made by Bartok Design. The creator is Jacopo Terrine, an Italian architect living in Japan, who has beed creating wooden bathtubs, many for export, since 2002.Tämä esimerkki, Bartok Designilta, tarjoaa perinteisen japanilaisen Hinoki-puukylvyn. Japanilaisen italialaisen arkkitehti Jacopo Terrinen suunnittelema puinen kylpyamme on kunnianosoitus japanilaiselle kylpyammeelle.

Modernit puiset kylpyammeet

Puntoacqua, an Italian company, has been creating hydromassage tubs, multipurpose cabins, saunas, Turkish baths and relaxation accessories for 25 years. This tub, called"Natural" is made from Canadian Cedar, in Italy.

Italialainen Puntoacqua on valmistanut hierovia puukylpyammeita, monikäyttöisiä hyttejä, saunoja, turkkilaisia saunoja ja muita saunatarvikkeita jo 25 vuoden ajan. Tämä puinen kylpyammeesimerkki, joka tunnetaan nimellä "Natural", sisältää kanadalaista setripuuta.

Puiset suorakaiteen muotoiset kylpyammeet

Even in this rectangular wooden bathtub by Unique Wood Design, the light wood and spare style evoke an Asian esthetic.

Jopa tässä Unique Wood Designin suorakaiteen muotoisessa puukylpyammeessa vaalea puu ja kevyt tyyli tuovat aasialaista estetiikkaa.

Länsimaiset puukylpyammeet

A bit more like a western hot tub because of the different interior, this wooden bathtub is a soaking tub by Graff.Länsimaisen kylpytynnyrin kaltainen, mutta valkoinen sisäpuoli, tämä puinen kylpyammemalli on tarkoitettu vartalon liotukseen. Puisen kylpyammeen on suunnitellut Graff.
From Graff's Dressage collection, both the wooden tub and the washstand have the warmth solid wood. Their resign uses Corian® solid surface material on the inside.Graff's Dressage -kokoelmasta sekä puisessa kylpyammeessa että pesualtaassa on massiivipuinen muotoilu. Kylpyammeessa on Corian® kiinteä pinta.

Käsintehty luonnonpuukylpyamme

blank

KHIS:n "Natural" on suuri ja monipuolinen puukylpyamme. Kylpyammeeseen mahtuu 250 gallonaa vettä. Siinä on sisäänrakennetut valon, hieronnan ja veden lämmityksen säätimet. Natural on saatavana puu- tai kivipohjaisena lisäsuojaa varten.

How To Change Your Bathroom Decor With A Wooden Bathtub

Puun lämpökäsittely antaa tälle KHIS-puukylpyammeelle tummanruskean, melkein mustan viimeistelyn. Sen lisäksi, että se antaa sille ylellisen ilmeen, prosessi tekee siitä vettä hylkivän ja kestävän.

Soikea puinen kylpyamme

blank

Tämä KHIS:n soikea puinen kylpyammemalli mahtuu 100 gallonaa vettä.

The dark color and elegant lines make this KHIS wooden bathtub a stunning addition for any style bathroom. The depth of the tub provides an excellent soaking experience.

Tämä KHIS-puukylpyamme on upea lisä kaikkiin kylpyhuoneisiin tumman värinsä ja tyylikkäiden linjojensa ansiosta. Kylpyammeen syvyys tarjoaa erinomaisen liotuskokemuksen.

From any angle, it's a beautiful wooden bathtub.Kaikista kulmista katsottuna se on kaunis puinen kylpyamme.

Sekapuutyylit

blank

Esteettinen japanilainen kylpyamme

Furo of Japan wooden bathtubTämä sypressi – tai hinoki – amme on valmistettu materiaalista, jota käytetään buddhalaisten patsaiden ja temppeleiden valmistukseen. Sen on valmistanut japanilainen Furo.

Kiiltävä viimeistely

blank

The Laguna Pearl is available in a variety of woods: Wenge, walnut, pear. mahogany, iroko, and oak. All the woods are certified wood from forests with controlled felling and reforestation.

Laguna Pearl on saatavilla useissa eri puulajeissa: wenge, pähkinä, päärynä. mahonki, iroko ja tammi. Tärkeää on, että kaikki metsät ovat sertifioitua puuta metsästä, jossa on valvottu hakkuu ja metsitys.

Alena's experience with yacht building "makes it possible to manufacture timeless beautiful wooden bathtubs in a perfect quality."Alenan kokemus jahtien rakentamisesta ”mahdollistaa ajattoman kauniiden puisten kylpyammeiden valmistamisen täydellisessä laadussa”.

Koristetut kylpyammeet

Laguna spa wooden bathtub 1024x595

Mene eteenpäin ja täytä se ääriään myöten. Alenan Laguna Spa -puukylpyammeessa on leveä reunus, joka on täynnä kiviä ylivuotoa varten. Ylimääräinen vesi kumpuilee pois kivien välissä, mikä lisää rentoutumista tässä kauniissa kylpyammeessa.

Aliarvostettu kauneus

The Laguna basic wooden bathtub is a misnomer in our opinion. The beautiful woodgrain, and velvety looking finish is very elegant and stylish without being flashy.

Lagunan puinen peruskylpyamme on harhaanjohtava nimitys. Kaunis puun syy ja samettisen näköinen viimeistely ovat elegantteja ja tyylikkäitä olematta kuitenkaan näyttäviä.

A lighter colored wood choice makes this wooden bathtub no less appealing.Vaaleamman värinen puuvalinta tekee tästä puisesta kylpyammeesta yhtä houkuttelevan.

Pimeä draama

Laguna basic wooden bathtub dark color 1024x573Tummemmassa puussa Laguna Pearl -puukylpyamme näyttää vieläkin dramaattisemmalta.

The"Sailor" wooden bathtub from Bagno Sasso has digital touch controls built into the edge of the tub, taking this from a basic soaking experience to a luxury spa soak.

Bagno Sasson "Sailor" puisessa ammeessa on digitaaliset kosketusohjaimet, jotka on rakennettu altaan reunaan. Tuloksena se nosti tämän mallin perustason liotuskokemuksesta luksuskylpylän liotukseen.

Käsin viimeistellyt puukylpyammeet

blank

Mair's produce description explains that the sophisticated drain and overflow lie flush with the surface of the bathtub, disappearing into its form.

Mairin tuotekuvaus selittää, että hienostunut viemäri ja ylivuoto ovat samalla tasolla kylpyammeen pinnan kanssa ja katoavat muotoonsa.

Vanhan koulun tunnelma, moderni muoto

The Barrel wooden bathtub from Wood + Water is made from Tasmanian Oak and still maintains the feel of a traditional soaking tub, even though it's shape is modern.

Wood Waterin tynnyriallas on valmistettu tasmanialaisesta tammesta ja se säilyttää perinteisen kylpytynnyrin tunnelman, vaikka sen muoto on moderni.

Mattaviimeistely

Substantial wooden bathtub is produced by Italy’s e legno groupTämän ison puukylvyn on valmistanut italialainen e legno -konserni. Se on valmistettu massiivipuusta, joka on päällystetty mattapintaisella hartsilla.

Saunan tyyli

Matteo Thun and Partners this wooden bathtub is called Ofuro

Matteo Thun ja Partners tekivät tämän puisen kylpyammeen nimeltä "Ofurò". Perinteisen inspiraation saaneessa muotoilussa on eurooppalainen muoto. ”Kuusipuusta valmistettu – saunan tuoksuinen elämys – kuivataan useissa työvaiheissa ja leikataan, muotoillaan ja liitetään yhteen erikoistoimenpiteellä.

Puhdas muotoilu keskittyy olennaiseen ja tulee harmonisesti esiin puun syistä. ”Ofurò” on haptinen, visuaalinen ja mukava: ainutlaatuinen”, kertoo tuotekuvaus.

Shell Shape -puukylpyammeet

Bagno sasso shell wooden bathtub 1024x705

Vaikka se ei ole perinteinen syvä kylpyamme, Bagno Sasson Ocean Shell -puukylpyamme on kutsuva. Tyylikäs muotoilu, joka muistuttaa avointa simpukankuorta, saa sinut haluamaan liukastua veteen.

blank

A stand-alone tub, it is a breathtaking centerpiece for any large bathroom.Erillinen kylpyamme on henkeäsalpaava keskipiste jokaisessa suuressa kylpyhuoneessa.

Matalat puiset kylpyammeet

This substantial bowl of a wooden bathtub is by WS Bath Collections. It is available in a number of wood varieties: Larch, Beach, Mahogany, Cedar, Walnut, Cherry, Wenge, or Teak

Tämä puinen kylpyamme on WS Bath Collectionsin valmistama. Sitä on saatavana useissa puulajeissa, mukaan lukien lehtikuusi, pyökki, mahonki, setri, pähkinä, kirsikka, wenge tai teak

Ainutlaatuiset puiset kylpyammemallit

More ship-shaped than the other wooden bathtubs we found, the European-style custom tubs from Bath in Wood of Maine are very interesting and would fit well in a more ornate style of bathroom.

Bath in Wood of Mainen eurooppalaistyyliset mukautetut kylpyammeet ovat laivanmuotoisempia kuin muut löytämämme puukylpyammeet. Tietysti nämä ammeet sopisivat hyvin koristeelliseen kylpyhuoneeseen.

Ergonominen pohja

blank

Sydämen muotoinen puinen kylpyamme

Australia's Wood + Water creates one-of-a-kind handmade wooden bath tubs, which means the can make specialty shapes like this heart. A far cry from the cheesy heart-shaped tubs of the 1970's, this one is a marvel of wood craftsmanship.Australian Wood Water valmistaa ainutlaatuisia käsintehtyjä puisia kylpyammeita. Tästä syystä he voivat tehdä tämän sydämen kaltaisia erikoismuotoja. Kaukana 70-luvun juustomaisista sydämenmuotoisista ammeista, tämä on puun käsityötaidon ihme.

Lasi ja puu yhdistelmä

blank

Bagno Sasso Mobilin Wave Diamond -amme on lasin ja puun yhdistelmä.

Yacht Tub

Poland's Unique Wood Design created these luxurious wooden bathtubs. The company started in business building wooden boats and yachts, allowing them to develop expert carpentry and boat building skills.

Puolan Unique Wood Design loi nämä ylelliset puiset kylpyammeet. Yritys aloitti puuveneiden ja huviveneiden rakentamisen. Näin ollen he käyttävät kehittämiään puusepän- ja veneenrakennustaitoja.

Unique Wood Design says that"Our impregnation method has been adopted from yacht hull building. Multilayer coating is fully waterproof while having an excellent mechanical and chemical resistance."

Unique Wood Design sanoo, että "kyllästysmenetelmämme on otettu käyttöön veneen rungon rakentamisesta. Altaan monikerroksinen pinnoite on vedenpitävä ja kestää mekaanista ja kemiallista.

Puinen kylpyamme kahdelle

Niewendick's two-person Bamwan wooden bathtub is more European than eastern style, but would still be equally relaxing for a good soak. The design is ergonomic and the stainless steel railing helps bathers enter and exit safely.

Niewendickin kahden hengen Bamwan-puukylpyamme on enemmän eurooppalaista kuin itämaista tyyliä, mutta se olisi silti yhtä rentouttava hyvälle liotukselle. Kaiken kaikkiaan muotoilu on ergonominen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide auttaa uimareita pääsemään sisään ja poistumaan turvallisesti.

Super Tukeva

The Rosemarie wooden bathtub by Wooden Baths Ltd in Scotland is coated with a High Clarity glass reinforced epoxy resin. This coating is incredibly hard wearing. The glass fabric reinforcing makes the bath extremely resistant to changes in humidity, temperature and high UV levels.

Wooden Baths Ltd:n skotlantilainen Rosemarie-puuallas on päällystetty High Clarity -lasivahvisteisella epoksihartsilla. Mikä tärkeintä, tämä pinnoite on kulutusta kestävä. Lisäksi lasikangasvahvistus tekee kylvystä kestävän kosteuden, lämpötilan ja korkeita UV-tasoja vastaan.

Rosemarie wooden bathtub by Wooden Baths Ltd topTämän puisen ammeen koripunostyyli on houkutteleva.

Tyylikäs puinen kylpyamme

Wooden bathtub by Gruppo TreeseTässä Gruppo Treesen puualtaassa on merivaneria. Se tunnetaan nimellä Capyso, ja se on saatavana kirsikka- tai wenge-värisenä ja siinä on moderni länsimainen muoto.

Eksoottisia lehtipuita

blank

NK Woodworking says that"We are changing the culture of what is possible in architectural and home design."NK Woodworking sanoo, että "Muutamme kulttuuria siitä, mikä on mahdollista arkkitehtuuri- ja kodinsuunnittelussa."

Sisäänrakennetut tyylit

Some homeowners prefer a more traditional built-in style like this variation of the Laguna basic, the stand-alone model of which we showed above.

Epäilemättä jotkut asunnonomistajat suosivat perinteisempää sisäänrakennettua tyyliä. Tämä on esimerkiksi muunnelma Laguna basicista, erillisestä mallista, jonka näytimme yllä.

Wooden bathtub with a counter space

Unique Wood Designin Vanala räätälöity puukylpytynnyri tarjoaa kauniin ammeen lisäksi myös puitteet samasta puusta. Tämä tarjoaa lisätilaa, kuten monet suuret sisäänrakennetut vakiokylpyammeet – mutta puun kauneutta.

Life Boat Tub

Again, not a traditional stating tub, but still a wooden bathtub, is this boat-shaped art tub sold by Gallerie Kreo. It is designed by Dutch firm Studio Wieki Somers.

Muistatko elokuvan "Titanic"? Saatat muistaa kohtauksen, kun luksusristeilyalus oli uppoamassa ja matkustajat käyttivät puisia pelastusveneitä pysyäkseen hengissä. Tällä Gallerie Kreon kylpyammesuunnittelulla voit pelata "Titanic survivor" -peliä kylpyhuoneesi rauhassa.

Tämä veneen muotoinen, kunnianosoitus historialle, ei ole perinteinen seisova amme, vaan pikemminkin tukeva puinen amme. Tämä tulee hollantilaiselta Studio Wieki Somersilta.

Lakattu viimeistely

Furo's Urushi lacquered wooden bathtubs are based on the centuries-old art of lacquer. It is created by applying a natural sap that over a wood surface. The company's name -- Furo -- is the world for Japanese bathFuron Urushi-lakkapuukylpytynnyrit perustuvat vuosisatoja vanhaan lakkataiteeseen. Tekijät levittävät luonnollista mehua puupinnalle luodakseen sen. Itse asiassa yrityksen nimi – Furo – tarkoittaa japanilaista kylpyä.

Matala pyöreä kylpyamme

Circle wooden bathtub 1024x683

Bagno Sasson Circle Tub ei ole aivan kuten tavallinen liotusallas. puinen kylpyamme on dramaattinen ja tekee kylpyhuoneesta ilmeen, mutta on paljon matalampi kuin todellinen kylpyamme.

Box Beauty

Agape dark wood wooden rectangular bathtub

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) UKK

Mikä on paras puu kylpyammeeseen?

Setri on parasta puuta kylpyammeeseen. Syy, miksi setri on paras puu kylpyyn, johtuu sen nopeasti kuivuvasta kyvystä. Kuten kaikki puulajit, setri ei kuitenkaan ime kosteutta hyvin.

Tarvitseeko sinun vesitiivistää Cedar?

Cedar on tarkoitus käsitellä 24 kuukauden välein. Pidentääksesi käyttöiän, levitä useita kerroksia vedeneristystä. Jos haluat maalata setripinnan vedeneristyksen jälkeen, älä levitä setriin enempää kuin yksi vedenpitävä kerros.

Kuinka kauan puiset kylpyammeet kestävät?

Puiset ammeet kestävät 30 vuotta. Niiden keskimääräinen elinikä on kuitenkin 10–15 vuotta.

Mikä on Hinoki Wood?

Hinoki on suosittu havupuu Japanissa. Puuta käytettiin ensin pyhäkköjen ja temppeleiden rakentamiseen. Nykyään puuta käytetään lattioihin ja seiniin.

Voinko vesitiivistää puisen kylvyn lakalla?

Lakka auttaa vedenpitämään puukylpyamme ja suojaa sitä myös naarmuilta.

Puinen kylpyamme Johtopäätös

Vain puiset kylpyammeet tarjoavat luonnollisia terveyshyötyjä. Jos haluat parantaa kylpyhuoneesi ulkonäköä, puinen kylpyamme olisi paras sijoitus. Puiset ammeet säilyttävät kuumaa vettä pidempään, joten ne vähentävät tarpeettomia vesikustannuksia. Kylpyammeet saattavat olla hieman kalliimpia kuin muut kylpyammeet, mutta niiden edut ovat pitkäikäisiä, mikä tekee niistä viisaita sisustusinvestointeja.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook