Kuinka paljon suihkuremontti maksaa? (2023)

How Much Does a Shower Remodel Cost? (2023)

Keskimääräiset suihkun uusimiskustannukset ovat noin 3 100 ja 10 000 dollaria, ja kansallinen keskiarvo on 6 500 dollaria. Suihkun uusiminen voi antaa kylpyhuoneellesi uuden ilmeen ja tehdä tilasta mukavamman.

How Much Does a Shower Remodel Cost? (2023)

Suihkuremontin kustannustekijät, jotka on otettava huomioon

Monet tekijät vaikuttavat suihkuremontin kokonaiskustannuksiin. Useimmiten se riippuu projektin laajuudesta.

Suihkun koko ja tyyppi

Uudentyyppiseen suihkuun liittyy monia tekijöitä, jotka vaikuttavat uudistuksen kokonaishintaan. Jotkut näistä tekijöistä liittyvät materiaalien laatuun (jos valitset edullisia tai ylellisiä) ja kylpyhuoneesi aiempaan ulkoasuun.

Valmistettu suihku. Valmissuihkujen keskihinta on 200–8 000 dollaria. Nämä mallit ovat esivalmistettuja sarjoja, jotka sisältävät suihkun ja kalusteet. Ne ovat erinomainen vaihtoehto pienen budjetin uudistamiseen, ja niitä on saatavana eri tyyleinä. Suihkukaappi. Suihkukaapin hinta on noin 400 ja 8 500 dollaria. Niissä on helppo navigoida sisään ja ulos, mikä tekee niistä ystävällisiä liikkumisvaikeuksista kärsiville. Keskihinta vaihtelee alhaisesta korkeaan, koska räätälöintivaihtoehdot antavat mahdollisuuden valita edullisia materiaaleja. Kylpyamme-suihku-yhdistelmä. Kylpyamme-suihkuyhdistelmien keskihinta on 3000 dollaria. Yksi tekijä, joka voi nostaa niiden hintaa, on ammeen sijainti. Hinta nousee myös, jos aloitat tyhjästä lisäämällä vedenpitävän kipsilevyn ja putkien kustannukset. Konversio ammeesta suihkuksi. Ammesta suihkuksi muuntaminen maksaa keskimäärin 1 200 dollaria ja 3 600 dollaria. Nämä hinnat voivat nousta vanhan kylpyammeen purkamisen vuoksi.

Kylpyhuoneen kunto

Asentajat ottavat remontin budjetoinnissa huomioon kylpyhuoneen kunnon. Vanhat kylpyhuoneet ovat huonokuntoisia ja niissä näkyy vanhentuneita galvanoituja tai lyijyputkia, vesivaurioita tai hometta seinien takana. Näiden korjausten huomioon ottaminen nostaa kokonaishintaa, jos asut 30 vuotta vanhemmassa talossa.

Materiaalit

Markkinat tarjoavat laajan valikoiman materiaaleja kylpyhuoneen suihkujen uusimiseen, kunkin hinta vaihtelee. Asunnonomistajien tekemä valinta riippuu heidän erityisestä kylpyhuoneprojektistaan ja heidän suihkujensa erityistarpeista. Tässä on joitain suihkuremonttimateriaalien hintoja:

Suihkupää – 20–500 dollaria Suihkuovi – 475–1 359 dollaria Suihkulaatat – 315–6 000 dollaria

Työvoimaa

Mukautetun suihkuasennuksen keskimääräiset työkustannukset vaihtelevat 4 000 – 8 000 dollarin välillä. Kokonaiskustannukset riippuvat projektin laajuudesta ja mahdollisista projektin lisäosista. Monet ammattilaiset, kuten laattojen asentajat, urakoitsijat, putkimiehet ja sähköasentajat, voivat osallistua suihkujen uusimiseen. Heidän työtuntinsa hinta vaihtelee.

Työn laajuus

Suihkun uusimiseen liittyy monia tekijöitä, jotka riippuvat projektin laajuudesta. Tämä ulottuvuus vaihtelee verhojen vaihtamisesta oviin suihkun koon laajentamiseksi, kylpyammeen asentamisesta tai jopa kylpyhuoneen aloittamisesta tyhjästä. Täydellistä kylpyhuoneremonttia suunniteltaessa suihku vie noin 5–25 % kokonaisbudjetista.

Huomioon otettavat lisäkustannukset

Tärkeimmät suihkuremontin hintaan vaikuttavat tekijät ovat koko, materiaalit ja työvoimakustannukset. Lisäominaisuudet ja mukautukset voivat myös vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin.

Luvat

Suihkua uudistettaessa joillakin kunnilla on omat politiikkansa lupien kanssa. Kylpyhuoneen remontin luvat voivat maksaa 175–2 000 dollaria.

Korjaukset

Kaikki korjaukset, jotka on tehtävä ennen uuden suihkun asentamista, nostavat kokonaishintaa. Tässä ovat yleisimmät vanhaa suihkua poistaessasi:

Putkityöt – 600 – 1 600 dollaria Homeongelmat – 1 100 – 3 400 dollaria vedenlämmitin – 1 300 – 5 500 dollaria Sähköongelmat – 100 – 700 dollaria

Valaisimet ja tarvikkeet

Ominaisuuksien ja lisävarusteiden lisääminen on vaihtoehto suihkua uudistettaessa. Yleisimmät suihkulisäosat ovat seuraavat:

Höyrysuihku – 4 000–10 000 dollaria Sadesuihkupää – 25–250 dollaria Kaksinkertaiset lasiovet – 800–2 000 dollaria Kehyksetön suihkuovi – 900–2 300 dollaria Kaksoissuihkupäät – 100–1 000 dollaria

Vanhan suihkun poisto

Nykyisen suihkun poistaminen ja hävittäminen voi maksaa noin 70–800 dollaria. Tämä prosessi sisältää vanhan suihkun poistamisen, kaatopaikan vuokraamisen ja hävittämisen maksamisen. Joskus urakoitsijat poistavat laatat huolellisesti, jotta ne voidaan käyttää uudelleen tai myydä uudelleen. Sama koskee kiinteitä valurautaputkia, joita voidaan käyttää uudelleen.

Asettelumuutokset

Uuden suihkun asennuksessa saattaa olla tarpeen tehdä erilaisia järjestelymuutoksia. Yksi on seinän poisto, joka maksaa keskimäärin 500–2 000 dollaria. Johdotus voi maksaa 50–130 dollaria työtuntia kohti, jos asennat valot tai sähkölaitteet. Kaikki nämä muutokset lisäävät budjettia lisäämällä materiaalia, työtunteja ja päiviä projektiin.

Mukautukset

Suihkujen räätälöinnin keskihinta on 4 000 ja 8 000 dollaria. Kustannukset voivat nousta, kun lisäät ominaisuuksia tai valitset luksusmateriaaleja.

Voit muokata melkein kaikkea suihkuremontissa. Laattojen materiaali vaihtelee keraamisesta, posliinista ja luonnonkivestä lasilaattoihin. Kylpyhuoneen estetiikasta riippuen siihen yhdistettävän suihkukalusteen hinnat voivat vaihdella. Voit myös lisätä säilytysratkaisuja, kuten sisäänrakennettuja syvennyksiä tai hyllyjä.

Suihkuremontin kustannukset: tee-se-itse vs. ammattilaisen palkkaaminen

On monia pieniä tee-se-itse-ominaisuuksia, joita voit käyttää suihkun poistamiseen itse. Esimerkiksi uuden laatan asentaminen suihkuun tai kylpyammeen ja suihkukalusteiden vaihtaminen. Ne vaativat kuitenkin tietoa ja taitoa. Muuten saatat olla altis vuodoille tai putkisto-ongelmille.

Kun palkkaat ammattiurakoitsijoita suihkuremonttiin, varmistat, että saneeraustyöt kestävät vuosia. Ammattimaisilla urakoitsijoilla on asiantuntemus ja tiedot materiaalien käsittelyyn ja asennukseen. Lisäksi he tuntevat uusimmat alan standardit ja rakennusmääräykset. Tämä takaa, että uudistuksesi täyttää kaikki tarvittavat määräykset ja turvallisuusvaatimukset.

Bottom Line

Olitpa uudistamassa suihkuasi tai perustamassa kylpyhuonetta tyhjästä, projektin kokonaishinta riippuu sen laajuudesta, materiaaleista ja lisäosista. Se voi tuntua paljon, mutta on olemassa joustavia vaihtoehtoja edullisen budjetin asettamiseen. Suihkuremontti voi lisätä kotisi arvoa ja parantaa kylpyhuoneesi turvallisuutta.

UKK

Kuinka paljon koko suihkun vaihto maksaa?

Suihkuremonttien keskihinta on 3 100–10 000 dollaria. Jos vaihdat koko suihkun, voit odottaa hintaa lähempänä korkeampaa. Koko suihkun vaihtaminen sisältää vanhan suihkun poistamisen ja hävittämisen, mikä voi maksaa noin 70–800 dollaria. Myös kaikki putkistojen muutokset voivat maksaa noin 600 ja 1 600 dollaria. Harkitse myös tarvittavia korjauksia tai uusia ominaisuuksia tai lisäosia.

Mikä on halvin tapa järjestää suihku?

Edullisin tapa tehdä suihku uudelleen on etsiä materiaaleja halvimmalla hinnalla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on valittava huonolaatuisia materiaaleja. Voit tasapainottaa budjettiasi ylellisillä ja keskilaatuisilla kalusteilla. Materiaalit ovat joustavimpia kohteita, jotka säästävät rahaa suihkua uudistaessasi.

Markkinoiden edullisin suihkutyyppi on esivalmistettu suihku, jonka keskihinta on 200–8 000 dollaria. Toinen tapa alentaa kustannuksia on määrittää, mitä tehtäviä voit tehdä kylpyhuoneremontissasi.

Mikä on mukautetun suihkun keskimääräinen hinta?

Mukautettujen suihkujen keskihinta on 4 000 ja 8 000 dollaria. Koska suihkuremontissa melkein mitä tahansa voi muokata, kustannukset voivat nousta lisäominaisuuksia tai luksusmateriaaleja valittaessa.

Miksi suihkujen uusiminen on niin kallista?

Suihkujen uusiminen voi olla kallista, kun monet tekijät vaikuttavat. Jos esimerkiksi putkisto tai seinät tarvitsevat korjausta, tarvitset enemmän materiaaleja ja maksat enemmän työtunteja. Jos valitset korkealaatuisia tai ylellisiä materiaaleja ja harkitset ominaisuuksia, kuten höyry- tai kaksinkertaiset lasiovet, odota hinnan nousevan. On kuitenkin olemassa tapoja alentaa kylpyhuoneen remonttikustannuksia.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook