Kuinka paljon eristys maksaa? (Keskimääräiset kustannukset, hinnat ja huomioon otettavat tekijät)

How Much Does Insulation Cost? (Average Cost, Prices, and Factors to Consider)

Keskimääräiset kodin eristyskustannukset ovat 1 500 – 6 500 dollaria 1 500 neliöjalan kodissa. Keskimääräinen neliöjalkamaksu on noin 1,50 ja 5,00 dollaria.

Kodin eristys luo lämpöverhon, joka auttaa ylläpitämään tasaisen sisälämpötilan. Eristys auttaa vähentämään energiankulutusta, alentamaan lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia, tehostamaan kosteudenhallintaa ja lisäämään rakennuksen yleistä kestävyyttä ja käyttöikää.

How Much Does Insulation Cost? (Average Cost, Prices, and Factors to Consider)

Tekijät, jotka vaikuttavat eristeen asennuksen kustannuksiin

Talon koko ja monimutkaisuus, valitut materiaalit ja mahdolliset lisäominaisuudet vaikuttavat kaikki kotisi eristyskustannuksiin.

Eristyksen tyyppi

Kaikki eristystyypit estävät tehokkaasti lämpöhäviöitä. Niiden käyttömenetelmät voivat kuitenkin olla sopivampia erityistilanteisiin.

Heijastava kalvo (0,35 dollaria ja 0,75 dollaria neliöjalkaa kohti): Säteilevä esteeristys käyttää erittäin heijastavia kalvoja ja jäykkiä vaahtomuovilevyjä heijastamaan tehokkaasti lämpöä pois asuintiloista. Peitot ja rullat (0,65 dollaria ja 2,00 dollaria neliöjalkaa kohti): Tämän tyyppinen eristys on suunniteltu sopimaan seinätankojen, kattopalkkien ja palkkien väliseen vakioleveyteen, ja se on yleensä valmistettu lasikuitupuuvillasta, mineraalista, villasta ja muovista. Puhallettava löysä täyttö (1,65 dollaria ja 3,80 dollaria neliöjalkaa kohti): Tässä tyypissä konetta käytetään puhaltamaan eristemateriaalia (yleensä kierrätettyä selluloosamateriaalia, kuten sanomalehtiä tai pahvia) ulkopuolen ja eristettävän alueen väliin. . Jäykät vaahtomuovilevyt (2,40 dollaria ja 3,75 dollaria neliöjalkaa kohti): Seinien sisäpuolelle asennetut jäykät vaahtomuovilevyt luovat jatkuvan eristekerroksen, joka auttaa estämään lämmön häviämisen tai nousun rakennuksen vaipan läpi. Ruiskuvaahto (3,15 dollaria ja 7,50 dollaria neliöjalkaa kohti): Kun märkä sprayvaahto levitetään seinän onteloihin, se kuivuu ja tiivistää kaikki raot, tarjoten erinomaisen eristyksen korkealla lämmönkestävyydellä.

Peitettävän alueen koko

Eristysprojektisi kokonaiskustannukset riippuvat tekijöistä, kuten katettavan alueen koosta. Keskimäärin neliöjalkahinnat vaihtelevat 1,50 ja 5,00 dollarin välillä. Tässä on luettelo keskimääräisistä kustannuksista, jotka perustuvat eristettävän alueen neliömetriin:

100 neliöjalkaa pinta-ala: 40 – 200 dollaria 500 neliöjalkaa: 200 dollaria – 1 000 dollaria 1 000 neliöjalkaa: 400 – 2 000 dollaria 2 000 neliöjalkaa: 800 – 4 000 dollaria

Asennuksen monimutkaisuus

Talossa yleensä eristettyjä alueita ovat kellari, autotalli, katto, ullakko ja seinät. Mitä monimutkaisempia nämä alueet ovat, sitä enemmän projekti maksaa. Jos asentajan on esimerkiksi hankittava materiaali vaikeapääsyisille alueille tai hänen on poistettava vanha eristys, projekti tulee kalliimmaksi.

Muut tekijät, jotka voivat vaikuttaa eristeen asennuksen kustannuksiin

Useat muut tekijät voivat vaikuttaa eristyksen kokonaiskustannuksiin, kuten eristemerkki ja työpaikan valmisteluvaatimukset.

Brändi

Tässä on luettelo suosituimmista eristemerkeistä:

Owens Corning: Tunnettu lasikuitueristyksestään, jonka keskihinta on 0,25–0,50 dollaria neliöjalkaa kohden. Rockwool: Se on erikoistunut kivivillaeristetuotteisiin. Niiden hinnat vaihtelevat 0,50 ja 1,00 dollarin välillä neliöjalkaa kohti. CertainTeed: Tarjoaa valikoiman eristystuotteita, mukaan lukien lasikuitu, sprayvaahto ja puhallettava eristys. CertainTeed-lasikuitueristeen hintaluokka on tyypillisesti 0,30–0,60 dollaria neliöjalkaa kohti.

ominaisuudet

Lisäpäivitykset saattavat olla tarpeen eristysasennuksesi kannalta, ja ne voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Jotkut näistä sisältävät:

Ilmatiivistystoimenpiteet (tiivistys, tiivistys tai rakojen ja halkeamien tiivistäminen) Höyrynsulut Kosteudenhallintajärjestelmät Palonkestävyysvaatimukset Vanha Eristyksen poisto Energiakatselmukset tai -arvioinnit

Työvoimakulut

Kodin eristystyön keskimääräinen hinta on 0,25 dollaria ja 2,50 dollaria neliöjalolta. Kokonaistyökustannukset riippuvat materiaalityypistä, asennustavasta, käytetyistä laitteista ja eristettävän alueen monimutkaisuudesta.

Työkustannukset sisältävät yleensä työmaan valmistelun, jossa työntekijät peittävät kaikki arvoesineet, ikkunat, ovet ja tärkeät pinnat, varmistavat sähköjohdotuksen ja korjaavat aiemmin vaurioituneet rakenteet, jotka voivat estää asennuksen.

Kustannukset tee-se-itse

Oikeilla työkaluilla, asianmukaisella eristyksellä ja riittävällä aikavälillä asunnonomistajat voivat valita DIY-eristysasennuksen, mikä vähentää merkittävästi työvoimakustannuksia. Odota maksavasi 150–700 dollaria, jos teet sen itse.

Ammattilaisen palkkaamisen kustannukset voivat olla kaksi tai kolme kertaa suuremmat materiaalikustannusten lisäksi. Koska eristys on kuitenkin herkkä tehtävä, ammattilaisen palkkaaminen voi taata, että työ on tehty oikein. Lisäksi useimmat urakoitsijat tarjoavat takuun työlleen ja tuotteelleen, joten jos jotain tapahtuu, voit ottaa yhteyttä heihin sen korjaamiseksi.

Kuinka säästää rahaa eristeen asennuksessa

Tee-se-itse-eristyksen lisäksi tässä on muita vinkkejä säästääksesi rahaa eristeasennuksessa:

Harkitse eristeen R-arvoa: Vaikka korkeammat R-arvot tarjoavat yleensä paremman eristyksen, on tärkeää ottaa huomioon erittäin korkeiden R-arvojen saavuttamisen kustannustehokkuus. Määritä ilmastollesi ja budjettillesi tarvittava sopiva R-arvo ja keskity saavuttamaan tämä taso ilman tarpeetonta ylieristystä. Optimoi eristeen paksuus: Laske eristeen paksuus, joka tarvitaan saavuttamaan haluttu R-arvo ja välttämään ylikulutusta paksumpaan eristeeseen kuin on tarpeen. Tiivistä ilmavuodot kunnolla: Minimoimalla ilmavuodot voit optimoida eristyksen tehokkuuden ja mahdollisesti vähentää kokonaiskustannuksia. Tutki ja vertaile eristysmateriaaleja ja -merkkejä: Tutki vaihtoehtoja, kuten lasikuitu, selluloosa, ruiskuvaahto ja jäykät vaahtomuovilevyt, määrittääksesi parhaan kustannustehokkuuden ja eristystehokkuuden erityistarpeisiisi.

Talon eristäminen on ympäristöystävällinen projekti kodin omistajille. Tutustumalla ratkaiseviin tekijöihin, kuten tarvittaviin R-arvoihin, ilmastonäkökohtiin ja talonsa yksityiskohtiin, asunnonomistajat voivat nauttia monenlaisista eduista, kuten alhaisemmista melutasoista, paremmasta kosteuden ja lämpötilan hallinnasta sekä LVI-järjestelmän paremmasta suorituskyvystä. .

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook