Kuinka paljon kylpyasentaja maksaa?

How Much Does a Bath Fitter Cost?

Uusien kylpyasentajien keskihinta on 1 000–10 000 dollaria. Mutta jos haluat parantaa vanhan tai vaurioituneen kylpyammeesi ulkonäköä peittämällä tahroja, halkeamia tai siruja, kylpyasentajat voivat olla halvin vaihtoehto.

How Much Does a Bath Fitter Cost?

Keskimääräinen kylpyasentajan hinta

Kylpyasentajan keskimääräinen hinta on 1 000–10 000 dollaria. Kansallinen keskiarvo on hieman yli 5 000 dollaria koko työstä.

Kylpyammeet ovat mittatilaustyönä valmistettuja akryyli- tai PVC-levyjä, jotka on suunniteltu sopimaan olemassa olevan kylpyammeen pinnan päälle. Ne ovat kustannustehokas ja vähemmän invasiivinen vaihtoehto kylpyammeen vaihtamiselle kokonaan.

Kylpyammeen asentajan hintaan vaikuttavat tekijät

Kylpyammeen asentajan lopullinen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten kylpyhuoneen tyypistä, koosta, työajoista ja ominaisuuksista.

Kylpyammeen asentajan tyyppi

Kylpyammeiden vuorausmateriaaleja on monia, mukaan lukien:

Akryyli ($ 400 – $ 700): Saatavana laajassa valikoimassa värejä ja malleja. Nämä kestävät naarmuja ja tahroja, ja niitä on helpompi huoltaa. Keramiikka ($ 120 – $ 900): Saatavilla eri väreissä, tekstuureissa ja malleissa. Niitä voidaan helposti muokata ja niillä on korkeatasoinen ulkonäkö. Ne ovat kuitenkin alttiita halkeilemaan ja halkeilemaan. Solid Surface ($ 260 – $ 2000): Tarjoa moderni ja saumaton ulkoasu, joka voidaan räätälöidä ja muotoilla haluamallasi tavalla. Ne on helppo puhdistaa ja niillä on antimikrobisia ominaisuuksia. Kvartsi (3 600–9 000 dollaria): Edullisempi vaihtoehto luonnonkivelle. Ne tarjoavat korkealaatuisen ulkonäön, ovat helppohoitoisia ja likaa hylkiviä.

Homedit-vinkki: Jos työskentelet Bath Fitterin (tuotemerkki) kanssa, käytä hyväksyttyjä materiaaleja takuun raukeamisen estämiseksi.

Kylpyhuoneen koko

Kylpyvuoraussuihkujen, jotka kattavat tyypillisesti pienempiä alueita, hinta on 2 600 – 3 000 dollaria. Ylisuurien kylpyammeiden tai suihkujen, jotka vaativat suuremman määrän materiaalia ja monimutkaisempaa asennusta, hinta voi olla 4 000 dollaria tai enemmän.

Asennuksen monimutkaisuus

Kylpyhuoneen koko voi vaikuttaa asennusprosessin monimutkaisuuteen, mikä lisää työtunteja ja projektin kokonaishintaa. Pienempi kylpyhuone, jossa on rajoitetusti tilaa, voi asettaa asennustiimille haasteita, mikä vaatii ylimääräistä huolellisuutta ja vaivaa kylvyn vuorauksen asentamiseksi ja kiinnittämiseksi oikein.

Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kylpyammeen asentajan hintaan

Brändi

Jokainen tuotemerkki tarjoaa eri hintaisia kylpyvuoteita. Suosituimmat ovat:

Kylpyammeen asentaja: Odota maksavan noin 3 000 dollaria. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus akryylikylpyamme- ja suihkuremontista. Home Depot: Odota maksavasi noin 3 200 dollaria. Myymälä myy akryylialtaan vuorauksia ja tekee yhteistyötä itsenäisten yritysten kanssa. Bath Planet: Odota maksavasi noin 8 500 dollaria. Nämä kylpyvuorauksen asiantuntijat tekevät akryylivuorauksia, vaihtavat kylpyammeita ja vaihtavat suihkut kylpyammeiksi, mukaan lukien yhden päivän asennuksen ja rajoitetun elinikäisen takuun.

ominaisuudet

Lisäosat ja ominaisuudet voivat lisätä kylpyasentajan asennuksen lopullisia kustannuksia, mukaan lukien:

Suihkuovet Laatikoot Kattopaneelit Saippuaastiat Suihkutangot Kahvatupit Hyllyt

Työvoimakulut

Kylpyasentajan asennuksen kokonaistyökustannukset voivat helposti nousta jopa 2 000 dollariin. Kun työskentelet urakoitsijan kanssa, voit odottaa maksavasi noin 50–200 dollaria tunnissa riippuen työstä. Bath Fitterillä työ sisältyy heidän räätälöityyn tarjoukseensa.

Kokonaishinta riippuu kylpyhuoneesi koosta, asennuksen monimutkaisuudesta, valituista materiaaleista ja merkistä sekä valitsemistasi ominaisuuksista.

Bat liner tiles and shelves

Kuinka säästää rahaa kylpyasentajassa

Vaikka Bath Fitter on jo edullinen tapa kunnostaa suihkusi tai kylpyammeesi, on silti joitain vinkkejä säästää rahaa prosessin aikana:

Harkitse perusmalleja: Valitse perusvuori joustamisen sijaan päivitetylle mallille, jossa on lisäominaisuuksia. Valitse valmiiksi suunnitellut seinäpaneelit: Asennusprosessin yksinkertaisuus yhdistettynä akryylin kustannustehokkuuteen materiaalina voivat edistää mahdollisia säästöjä. Työskentele nykyisen kylpyhuonesuunnittelun kanssa: Harkitse uuden kylpyammeesi sisällyttämistä nykyiseen tilaan välttäen putkiston siirtämistä tai suihkukaapin koon ja muodon muuttamista. Tutki ja vertaa tarjouksia: Hanki tarjouksia hyvämaineisista yrityksistä, jotka tarjoavat kylpyvuorauspalveluita. Vertaa eri merkkejä ja materiaaleja ja katso, mitkä lisäosat sopivat budjettiisi.

Tee-se-itse-kustannukset vs. ammattilaisen palkkaaminen

Kylpyammeiden vuorausten asentaminen on yleensä nopea ja yksinkertainen prosessi, joka ei vaadi laajaa putkialan tietämystä tai invasiivisia toimenpiteitä. On kuitenkin tärkeää huomata, että asennus voi silti olla hankalaa. Materiaalien vahingossa tapahtuvat vauriot asennuksen aikana voivat aiheuttaa vesivuotoja ja tulevia halkeamia.

Vaikka ammattikylpyasentajan palkkaaminen voi nostaa projektin työvoimakustannuksia, heidän asiantuntemuksensa voi olla korvaamatonta. Ammattitaitoisilla asentajilla on tarvittavat taidot ja kokemus opastaakseen sinut asennusprosessin läpi ja käsitellä materiaaleja huolellisesti, mikä vähentää vuotojen tai vesivahinkojen riskiä pitkällä aikavälillä.

Kylpyammeet tarjoavat kätevän ratkaisun, joka tarjoaa kylpyhuoneellesi kokonaan uuden ilmeen ilman täydellisen remontin vaivaa tai kustannuksia. Vaikka ne ovat jo kustannustehokas tapa tehdä nopea ja helppo muunnos, perussuunnittelun ja valmiiksi suunniteltujen seinäpaneelien hyödyntäminen voi auttaa vähentämään työvoimakustannuksia ja saavuttamaan kauniin ja raikkaan kylpyhuonetilan.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook