Kuinka sisustaa keittiö… menettämättä työtasotilaa

How to Decorate a Kitchen…Without Losing Countertop Space

Keittiö, olemme kaikki kuulleet, on kodin sydän. Se ei ole vain paikka valmistaa ruokaa; se on kokoontumispaikka, kotitehtäväalue, välipalapaikka, paikka, jossa keskustelut ylittävät small talkin ja nimellisarvon. Kodin arkkitehtonisen universumin keskipisteenä keittiö ansaitsee näyttää parhaalta. Kun ajattelemme keittiön sisustamista, jotkut meistä saattavat kuitenkin olla huolissaan ylimääräisten "sisustusmateriaalien" käyttämisestä tilassa, joka on jo täynnä. Älä huoli. Tämä artikkeli vie sinut läpi useiden tosielämän keittiöiden ja havainnollistaa erilaisia tapoja, joilla tyyli voidaan saavuttaa tinkimättä puhtaudesta tai vastatilasta.

How to Decorate a Kitchen…Without Losing Countertop Space

how to decorate a kitchen easy

Joten nyt kun ymmärrämme sen tärkeyden, tutkitaan kuinka sisustaa keittiö.

Decorating a contemporary Kitchen

Kuinka sisustaa nykyaikainen keittiö

Avoimen konseptin pääkerroksessa nykyaikaisessa kodissa keittiön on oltava enemmän kuin paikka vihannesten hankausta varten. Sen on vietävä läpi talon muun osan hyvin muokattu, moderni tunnelma. Tämä nykyaikainen keittiö tekee juuri sen.

white waterfall countertop with yellow bar chairs

Valkoinen vesiputoustaso antaa keittiösaarelle puhtaat linjat säilyttäen samalla avoimen ja ilmavan tunnelman. Mutta jotta valoneutraali keittiö pysyisi kutsuvana, kaikkialla käytetään strategisesti runsaasti täyteläisiä värejä. Esimerkiksi sitruunankeltaiset baarijakkarat antavat väriä monivärisen juoksumaton vieressä, joka kulkee autotallista keittiön läpi.

royal blue Le Creuset dutch

Saarella on myös kaasuliesi, jonka päällä on kuninkaallinen Le Creuset hollantilainen uunipannu. Klassinen väri kirkastaa tilaa häiritsemättä.

Contemporary Kitchen with Blue pot

Sininen ruukku näyttää hyvältä myös saaren takana olevia keltaisia tuoleja ja ruokakomerokaappeja vasten. Yksinkertaiset, raikkaat väripalat kevyessä, ilmavassa keittiössä pitävät tilan iloisena ja maadoitettuna.

Decorating a contemporary Kitchen with solid colors

Muut yksiväriset värit ovat pippuria kaikkialla tässä keittiössä, kuten ruukkukasvi lähellä nurkkaa. Tämä on loistava kosketus keittiöön, jos sinulla on ikkuna. Tämä laitos on sellainen, joka ylläpitää valvottua tilaa, joka sopii nykyaikaiseen ympäristöön.

abstract runner rug in a muted blue-grey

Abstrakti juoksumatto vaimennetussa siniharmaassa keltaisilla roiskeilla tuo väriyhdistelmän kotiin. Mutta koska maton värit ovat pehmeämpi versio muista väreistä, jotka ovat lähempänä silmien tasoa, ne eivät tunnu yhteensopivilta tai ylivoimaisilta värien infuusiossa. Matto on melkein neutraali.

How to Decorate Kitchen Deep Sink

Tiskiallas ei sinänsä vaadi koristelua, koska valittiin hana, joka ilmentää täysin keittiön yleistä tyyliä.

the windowsill behind the kitchen sink

Kuitenkin, hieman huvin vuoksi, tiskialtaan takana olevalla ikkunalaudalla on samanlaisia, mutta yksittäisiä keraamisia patsaita vaaleansinisinä. Nämä omituiset hahmot auttavat pitämään lehtien arvoisen keittiön tuntumasta jäykältä (mahdollinen missä tahansa ei-henkilökohtaisessa sisustetussa tilassa); sen sijaan se tuntuu kutsuvalta ja kauniisti elämiseltä.

surrounding countertop space

Usein käytetyt kodinkoneet toimivat myös osana keittiön sisustusta. Ohut ruostumattomasta teräksestä valmistettu leivänpaahdin ja tehosekoitin ovat työtasolla kytkettynä ja valmiina. Ne on sijoitettu siististi backsplashia vasten, mikä pitää ympäröivän työtason tilan auki ja käytettävissä tarvittaessa.

favorite details in the design of this kitchen

Yksi suosikkiyksityiskohdistani tämän keittiön suunnittelussa (hyvä muotoilu muuten kapseloi upean sisustuksen) on pistorasialista, joka kulkee keittiön tiskiä pitkin, ja pistorasiat ovat säännöllisin väliajoin. Nauha sopii yhteen backsplash-laatan kanssa, ja se yhdistää hienosti tekniikan kulinaariseen viehätysvoimaan.

entire space including windows and backsplash tile

Vaaleat, lämpimänharmaat kaapistot (useimmiten laatikot) säilyttävät matalaprofiilisen, vaakasuoran mallin, joka sopii täydellisesti yhteen koko tilan kanssa, mukaan lukien ikkunat ja backsplash-laatta. Ohuet vetolaatikot ovat intuitiivisia ja tunkeilemattomia. Niin upea ja täydellisesti sisustettu keittiö.

How to Decorate a New Build Kitchen

Kuinka sisustaa uutta keittiötä

Joten olet rakentamassa uutta taloa tai olet juuri muuttamassa uuteen taloon, ja keittiösi näyttää aivan uudelta. Se on tietysti jännittävää, mutta haasteeksi tulee: miten sisustat keittiösi erilaiseksi kuin muut? Miten keittiösi voi olla ainutlaatuinen sinun?

Industrial-style metal bar stools

Teollisuustyyliset metalliset baarijakkarat ovat hyvä paikka aloittaa lisäämällä lämpöä ja modernia säänkestävää vetovoimaa. ("Moderni säänkestävä" – kyllä, se on asia. Tällä hetkellä.) Selkeä niemimaan työtaso on sanomaton kutsu kenelle tahansa tulla, istua ja jäädä hetkeksi.

Simple glass pendant lights

Yksinkertaiset lasiriippuvalaisimet auttavat pitämään keittiön avoimina ja järjestyksessä, mutta niissä on myös hieman eleganssia. Lasiriipukset näyttävät hyvältä käytännössä kaikissa keittiötyyleissä, koska ne ovat erittäin monipuolisia, visuaalisesti kevyitä ja ajattomia.

Decorating the Kitchen corners can be a bit tricky

Keittiön kulmat voivat olla hieman hankalia, koska ne näyttävät ankarilta, kun ne jätetään täysin paljaiksi ja sileiksi, mutta ne voivat kerätä kaikenlaista sotkua, joko tarkoituksella tai ei. Harkitse keittiön kulmia kriittisellä silmällä ja mieti sitten strategisesti, mitä siellä sallitaan. Pari kulhoa tuotetta saattaa olla kaikki nurkan "koristelu"… ja jos se on totta, älä anna muiden tavaroiden hiipiä sisään.

kitchen countertops to be used by people

Keittiösaari, olipa pieni kuinka pieni tahansa, voi olla erittäin hyödyllinen, varsinkin sellainen, johon on asennettu pieni työallas. Tällä asetuksella ihmiset voivat käyttää muita keittiön työtasoja, jotka pitävät kokin seuraa (tai auttavat häntä!) samalla kun keskustelu ja vuorovaikutus jatkuvat.

Keep the kitchen counter clear

Koska keittiösaareke tulee pitää puhtaana aina kun mahdollista, koristelu piilee pienissä yksityiskohdissa, kuten työtason ja laitteiston valinnassa. Pidä molempien estetiikka oikeassa suhteessa saaren kokoon ja tyyliin.

A stainless steel refrigerator

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jääkaappi näyttää hyvältä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hupulla. Yhdistelmä levittää visuaalisesti terästä täysin valkoiseen keittiöön, mikä tarjoaa tasapainoa ja esteettistä vetovoimaa.

Another corner decoration includes a little color

Toinen kulmakoristelu sisältää hieman väriä. Yksiväriset värit toimivat yleensä parhaiten keittiössä, koska ne tarjoavat väriä ilman visuaalista sotkua. Vaihtele esineiden korkeutta, jos käytät useampaa kuin yhtä.

frequently in glass jars on the countertops

Usein voit "koristaa" hyödyllisillä ruoanlaittotuotteilla, kuten ainesosilla, joita käytät usein lasipurkeissa työtasoilla. Tämä toimii hyvin suurissa keittiöissä, joissa ainesosat voivat tuoda tilavaan keittiöön hieman kodikasta charmia, ja se toimii hyvin myös pienemmissä keittiöissä, joissa kaappitilaa voi olla paljon ja ainesosien sijoittaminen työtasolle vapauttaa kaapin säilytystä varten. muut (rumammat) keittiötavarat.

How to Decorate Kitchen - few jars

Pidä purkkeja kuitenkin rajoitettuna kolmeen tai neljään ja jätä runsaasti tyhjää takaiskutilaa molemmille puolille. Tämä auttaa purkkeja tuntumaan enemmän koristeellisilta kuin sekavilta.

kitchen’s upper cabinets are small cupboards

Tämän keittiön yläkaapit ovat pieniä lasiovellisia kaappeja. Jos keittiössäsi on avohyllyjä tai esillä olevia kaappeja, voit tehdä näin: sijoittaa vastaavia esineitä näkyvään tilaan koristeeksi. Tässä keittiössä vastaavat esineet ovat vintage- ja mökkivaikutteisia keraamisia kappaleita.

Kitchen cupboards glass doors

Tämän keittiön lasiovet löytyvät jokaisen kaapin yläosasta, ja jokaisessa on yksi keraaminen pala. Vaikutus on kodikas ja viehättävä, puhdas ja raikas.

great decorating tip for any space

Joten viime kädessä, kun sinulla on paikka "koristeille" rakennettuna (tässä tapauksessa kirjaimellisesti) keittiön sisustukseen, se auttaa ylläpitämään järjestystä ja sotkuttomia vyöhykkeitä kaikkialla muualla. Tämä on loistava sisustusvinkki mihin tahansa tilaan, mutta erityisesti niin toiminnalliseen huoneeseen kuin keittiö.

How to Decorate a Cozy Kitchen

Kuinka sisustaa viihtyisä keittiö

Niille meistä, jotka pystymme seisomaan keittiömme keskellä, ojentamaan käsivartemme ja koskettamaan kaikkea pyöriessämme, sisustaminen voi olla haaste. Ei vain ole tilaa paljon ylimääräiselle! Jos olet pienessä asunnossa, bungalowissa, mökissä tai missä tahansa muualla, jossa keittiö kadehtii postimerkin kokoisia, et ole yksin.

How to Decorate Kitchen - Country

Aluksi aina liedellä oleva teekannu palvelee useita tarkoituksia: (1) se on valmis aina kun tarvitset sitä, (2) se vapauttaa kaappitilaa, joka muuten tarvittaisiin sen säilyttämiseen, ja (3) se lisää charmia ja väriä. Tämä on yksi parhaista (ja yksinkertaisimmista!) tavoista yhdistää muototoimintoja pienessä keittiötilassa.

How to Decorate Kitchen - Cozy countertop

Toinen tapa saada pieni keittiö näyttämään hyvältä on aloittaa upealla pohjalla kauniilla työtasolla. Monissa tapauksissa työtasoilla on suurin vaikutus keittiön ulkoasuun, koska ne ovat suurin vaakasuora pinta. Nykyaikaiset työtasot voivat antaa piristystä jopa väsyneelle, kuihtuvalle keittiölle. (Katso, kuinka tehdä omat tekobetonitasot täältä.)

temptation for countertop corners

Toinen tapa vapauttaa kaappitilaa on sijoittaa esineitä (esimerkiksi leivonnaisia) vastaaviin kanisteriin työtasoille. Tämä toimii hyvin varsinkin nurkassa, koska se pehmentää kulmaa eikä anna sinun laittaa sinne mitään muuta ylimääräiseksi koristeeksi, mikä voi olla houkutus työtasojen kulmiin. Pidä nämä yksinkertaisina parhaan esteettisen houkuttelevuuden saavuttamiseksi.

How to Decorate Kitchen - exposed brick wall

Uunia vastapäätä on paljas tiiliseinä, moderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu jääkaappi ja korkea ruokakomero, kaikki peräkkäin. Rakastan vanhentuneen tiilen teollista tunnelmaa nykyaikaisempien viimeistelyjen rinnalla. Pienessä keittiössä ei tarvitse tehdä paljon. se on yksi suuri etu pienten tilojen sisustamisessa!

How to Decorate Kitchen with kids in mind

Pienille ihmisille, jotka usein viettävät aikaa pienessä keittiössä, kun ihmiset tekevät ruokaa, on ihana idea, että heillä on tarjolla jotain, joka pitää heidät kiireisinä. Esimerkiksi jääkaapin huonommin näkyvällä sivulla olevat magneetit toimivat hyvin eivätkä häiritse keittiön sisustusta. Uskon vakaasti siihen, että toiminta tulee ennen muotoa, kun pienet ovat mukana, mutta kun nämä kaksi voivat toimia yhdessä, se on kuin taikuutta.

How to Decorate Kitchen - window

Jopa pieni keittiö, jossa on ikkuna, on onnekas. Se on erinomainen kiinteistö asumiseen, kasvaa asioita, kuten joitain mehikasveja litteässä ruukussa.

How to Decorate Kitchen - Greenery is a simple decoration

Vihreys on yksinkertainen koristelu missä tahansa tilassa, ja se tarjoaa uskomattoman tehokkaasti visuaalista lämpöä, väriä ja lähestyttävyyttä.

kitchen well-stocked fruit bowl

Hyvin varusteltu hedelmäkulho on upea sisustuselementti pieneen keittiöön. Ja jopa pala väärennettyä hedelmää, kuten tämä ananaskeramiikka, näyttää hyvältä. Ja terve. (Älä välitä makeista, jotka on täytetty sisällä…)

How to Decorate Kitchen Keep it Clean

Tämä pieni keittiö on sisustettu yksinkertaisesti ja tehokkaasti, mikä varmistaa, että kaikki tänne tulevat tuntevat olevansa osa perhettä. Mikään ei ole kiellettyä, ja silti kaikki on kunnossa.

How to Decorate a Square Kitchen

Kuinka sisustaa neliönmuotoinen keittiö

Huolimatta pienten keittiöiden ja keittiöiden sisustamiseen liittyvistä haasteista, keskikokoinen neliökeittiö voi joskus olla yhtä vaikea sisustaa. Tämä keittiö on liian pieni saarelle mutta liian iso viihtyisään työkolmioon, joten se voi aiheuttaa merkittäviä sisustusongelmia.

installing frosted glass cabinet doors

Joitakin tapoja tehdä neliönmuotoisen keittiön sisustamisesta helpompaa on asentaa himmeälasikaapin ovia säännöllisesti. Tämä auttaa hajottamaan pystysuoran tilan, joka muuten voisi tuntua vähän laatikolta.

frosted glass panels

Tässä keittiössä jokaisen kaappiosan päässä on käytetty himmeitä lasipaneeleja, jotka toimivat eräänlaisena visuaalisena kehyksenä kaapin päällisille.

Blue and yellow make a good kitchen color

Sininen ja keltainen muodostavat hyvän keittiön väriyhdistelmän, kuten olemme nähneet jo tässä artikkelissa, ja sama pätee neliönmuotoiseen keittiöön. Muista, että kun keittiö on kokonaan valkoinen tai jopa neutraali, yksittäinen väriä pitävä kappale erottuu suurella tavalla. Vähemmän on enemmän täällä.

How to Decorate Kitchen - with concrete countertops

Kiiltävällä tiivisteaineella tiivistetyt betoniset työtasot antavat tälle keittiölle selkeän teollisen tunnelman.

Polished concrete countertop for kitchen

Kauniiden työtasojen ansiosta sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia paljon sisustamisesta; Niiden pitäminen selkeinä ja näkyvinä voi riittää koristeeksi.

Plant life in the kitchen window

Kasvielämä keittiön ikkunassa. Tämä on syvä ikkunalauta, ja se olisi erinomainen paikka pienelle yrttitarhalle ympäri vuoden.

Children’s window artwork

Lasten ikkunoita. Ehkä pidät siitä, ehkä et, mutta se on asia niille meistä, joilla on aloittelevia taiteilijoita, jotka vaativat näkyvää näyttöä. Ota siitä kaikki irti, kuten heittäisit ruukkukasvin yhteen sopivan värisenä, jotta se näyttää tarkoitukselliselta.

Farmhouse-style wooden stools

Mustaksi maalatut maalaistalotyyliset puiset jakkarat antavat mukavan lämmittävän kosketuksen viileään keittiöön. Ne ovat syvyydeltään kapeita, mikä on hyödyllistä, kun ne työnnetään sisään, koska käytävä on suoraan keittiön niemimaan takana. Toimivuus saa muodon aina näyttämään entistä paremmalta. Joka kerta.

How to Decorate Kitchen -Yellow pot

Mitkä ovat suosikkivinkkesi ja temppujasi keittiön sisustamiseen? Luuletko, että se on tila, joka tarvitsee tai hyötyy siitä? Joka tapauksessa…toivomme, että nautit tarpeisiisi sopivan keittiötilan luomisesta kauniisti.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook