Kuinka suunnitella täydellinen lukunurkkaus, jossa on vähän tilaa

How to Design the Perfect Reading Nook with Little Space

Lukeminen on yksi niistä menneistä ajoista, jolloin voit paeta toiseen maailmaan ja jättää huolesi syrjään! Nautitpa sitten suosikkilehtesi lukemisesta tai mehukkaasta romaanista sukeltamisesta, lukunurkkasi pitäisi olla täydellinen sinulle. Vaikka me kaikki haluaisimme, että meillä olisi runsaasti tilaa levittäytyä, monet lukupaikat ovat pieniä, mutta niistä voidaan tehdä kodikkaita ja mukavia yksinkertaisilla suunnitteluvinkeillä. Tässä on joitain ideoita avuksi riippumatta siitä, kuinka voit puristaa lukunurkkauksen kotiisi tai haluat tehdä nykyisestäsi mukavampaa.

How to Design the Perfect Reading Nook with Little SpaceLukunurkkasi pitäisi puhua persoonallisuutesi kanssa

Valitse täydellinen alue kotiisi:

Vaikka kotisi on pieni, siellä voi silti olla oikea kulma, nurkkaus tai jopa vain mukava tuoli, joka on kaukana liikenteen sydämestä. Mieti ensin, minne sijoitat istuin. Istuimet voivat vaihdella mukavasta tuolista tai sohvasta, joka voi liikkua kotonasi, tai valita pysyvä ratkaisu, kuten ikkunaistuin. Jos asut kerrostalossa etkä pysty rakentamaan ikkunapaikkaan, harkitse säkkipussien, tyynyjen tai lattiatyynyjen käyttöä suosikkinurkkauksessasi. Älä anna pienen kotisi estää sinua luomasta rentouttavaa turvapaikkaa.

reading nook natural lightVarmista, että lukunurkassasi on hyvä valaistus

Varmista, että valaistus on ihanteellinen:

Täydellisen lukunurkkauksen suunnittelun tulee olla mukava myös silmillesi. Varmista, että nurkassasi on hyvä luonnonvalon ja keinovalon lähde. Vaikka ikkuna on ihanteellinen, on myös tärkeää varmistaa, että asianmukaiset ikkunakäsittelyt on ripustettu häikäisyn estämiseksi. Pöytä- tai lattiavalaisin tai jopa seinävalaisin voivat toimia kauniisti ja luoda oikeanlaisen tunnelman lukunurkallesi. Tarkastele tilaasi eri vuorokaudenaikoina määrittääksesi, mikä valaistus sopii täydelliseen lukutilaan.

reading nook children inspiredLukunurkkaus voidaan räätälöidä kaiken ikäisille
corner reading nookMuuta jokainen kulma lukunurkaksi

Mukauta lukunurkkaasi:

Kun olet valinnut kotiisi täydellisen alueen, istuimet ja valaistuksen, on nyt aika mukauttaa se. Jos sinulla on ikkunaistuin, lisää värikkäitä tyynyjä ja niihin sopivaa kangasta ympäröivään sisustukseen. Peitot ja tyynyt voivat auttaa sinua käpertymään hyvän kirjasi kanssa, ja se lisää pehmeyttä ja tekstuuria. Älä unohda lisätä tallennustilaa ja näyttöä kirjoillesi, aikakauslehdille ja suosikkimuistoesineille. Lukunurkassa pitäisi olla mahdollisuus saavuttaa suosikkikirjaasi helposti, joten valitse sisäänrakennetut hyllyt, kirjahyllyt tai kannettava kirjateline tuolin viereen. Sisäänrakennetut seinät ovat loistava idea käyttämättömään seinätilaan, koska ne eivät vaadi enemmän tilaa pieneen lukunurkkaukseen, ja voit asentaa valaistuksen kotisi räätälöityyn nurkkaan.

reading nook window seatLisää yhteensopivia tekstiilejä muuhun tilaan

Lukunurkkaukset ovat se osa taloa, jossa on aivan ihanaa olla yksin ja paeta toiseen maailmaan. Tee siitä ainutlaatuisen omasi näiden hyödyllisten vinkkien avulla. Etsi tila, joka on poissa muun kiireisen kotisi tieltä. Varmista, että valaistus ja istuimet ovat ihanteellisia ja mukauta värikkäillä tekstiileillä ja kauniilla näyttöalueella. Pienen kotisi ei pitäisi rajoittaa luovuuttasi täydellisen lukupaikan suunnitteluun lapsillesi tai kenelle tahansa, joka haluaa nauttia kodin rauhasta.

Kuvalähteet 1, 2, 3, 4 ja 5.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook