Kuistikeinusuunnitelmat ihanan rentouttaviin iltapäiviin

Porch Swing Plans For Wonderfully Relaxing Afternoons

Rakastan aina, kun käyn jonkun luona ja heillä on kuistikeinu. Keinu on yksi upeimmista asioista, joita voit laittaa kuistille. Keinutuolitkin ovat aika hienoja…mutta keinuja voi jakaa ja tavalla, joka tekee niistä monipuolisempia. Sinun ei tarvitse mennä yksityiskohtiin juuri nyt, sillä ajatus rentoutumisesta yhdessä näistä asioista riittää inspiroimaan sinua rakentamaan oman kuistikeinusi. Sitä varten tarvitset suunnitelmia, ja silloin tulemme peliin.

Porch Swing Plans For Wonderfully Relaxing Afternoons

Valmiita keinuja löytyy varmasti kaupoista, mutta tältä ne näyttävät harvoin ja ne ovat yleensä melko kalliita. Shanty-2-chicistä löytämiemme kuistikeinusuunnitelmien avulla voit rakentaa kaiken alusta alkaen. Se ei ole erityisen vaikea projekti ja sen voi ajatella mahdollisuutena kierrättää vanha puulava tai käyttää osan autotallissa säilytetystä puusta. Joka tapauksessa tutustu opetusohjelmaan ja tee tästä projektista omasi.

Farmhouse style porch swing plans

Haluamme näyttää sinulle toisen upean kuistikeinun. Tämä tulee myös shanty-2-chicistä. Suunnittelu on melko samanlainen kuin tänään jakamassamme ensimmäisessä projektissa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Puu on maalattu petsauksen sijaan ja takana on erilainen kuviointi. Voit muokata kuistikeinua millä tahansa värillä. Pidämme todella tämän harmaan sävyn yksinkertaisuudesta ja tavasta, jolla se yhdistyy noihin tyylikkäisiin korostustyynyihin.

Wooden porch swing DIY

Katsotaanpa joitain perusasioita, joita saatat tarvita, jos haluat rakentaa kuistikeinun. Simpledesigning.porch -sivuston kuistikeinusuunnitelmien mukaan valikoimaamme kuuluvat mm. erimuotoiset ja -kokoiset puulaudat, köysi (voit halutessasi käyttää myös metalliketjua), silmukkaruuvit ja pultit, aluslevyt, ruuvit, pora, saha, hiomakone ja petsi tai maali. Kun olet valmis rakentamaan keinua, viimeistele viimeistely: pari korostustyynyä ja istuintyyny lisäämään mukavuutta.

Porch rope swing

Themerrythoughtissa esitelty keinutyyppi on luultavasti alkeellisin, eikä se välttämättä sovellu erityisesti kuistille. Voit ripustaa tämän melkein mihin tahansa. Suunnitelmat ovat yksinkertaisia. Ota vain pala puuta ja köysi, poraa neljä reikää laudaan, yksi jokaiseen kulmaan ja vedä sitten köysi niiden läpi kummaltakin puolelta. Varmista, että solmu on tukeva ja turvallinen. Katso koko opetusohjelma saadaksesi joitain vinkkejä.

How to make a porch swing from old bed parts

Nyt tämä on kuistikeinu, joka on rakennettu mukavuutta lisäämään. Eikö se näytä viehättävältä? Tuo kaunis selkänoja on ihana ja, kuten olet varmaan arvannut, se on tehty sängynpäädystä. Mikä loistava tapa muuttaa vanhoja huonekaluja uusiksi ja luoviksi kappaleiksi. Istuin voidaan valmistaa kierrätetystä lavasta. Tutustu Therusticpig:n kuistikeinusuunnitelmiin saadaksesi selville kaikki yksityiskohdat ja selvittääksesi, kuinka voit muokata tätä projektia. Valitse kaunis maalin väri, joka täydentää kuistisi sisustusta.

Wood porch swing free plans

Rakastamme opasteilla jaetun kuistikeinun yksinkertaisuutta. Jos haluat rakentaa jotain tällaista, sinun on ensin kerättävä kaikki tarvikkeet. Sen jälkeen seuraava askel on lautojen hionta ja sen jälkeen mallin jäljitys, jonka voit tehdä opetusohjelman kuistikeinusuunnitelmien avulla. Tee reiät käsinojiin, pyöristä reunat ja aloita sitten uuden keinun kokoaminen.

Full wood strips porch swing

Jos et halua tuhlata aikaa kaikenlaisiin pieniin yksityiskohtiin, katso nämä kuistikeinusuunnitelmat ohjeista. Muotoilu on yksinkertainen ja hieman kestävämpi kuin muut tähän mennessä nähdyt. Muutoin vaiheet, jotka sinun on noudatettava tämän projektin suorittamiseksi, ovat melko perusasioita. Vaikein osa on aloittaa, ja toivottavasti olemme inspiroineet sinua tarpeeksi tehdäksesi tämän helpoksi.

Hanging pallet swing bed

Sen sijaan, että aloittaisit tyhjästä rakentaessasi uutta kuistikeinua, voisit ehkä käyttää uudelleen joitakin vanhoja esineitä, joita olet säilyttänyt vuosien varrella, kuten vanhan sängynpäädyn, sänkypylväitä ja ehkä jopa kierrätettyjä puulevyjä. Juuri sitä hometalkissa esitelty projekti opettaa. Itse asiassa tässä esitetty keinu on itse asiassa enemmänkin eräänlainen riippuva leposohva. Se näyttää todella mukavalta ja mukavalta, ja se on tärkeintä.

Hanging pallet swing bed

Riippuvista leposohvista puhuttaessa tutustu tähän upeaan projektiin, jonka löysimme themerrythoughtista. Se kuvaa prosessia, jolla rakennetaan kuistikeinu/riippuva sänky kierrätetyistä puisista kuormalavoista. Tarvittavat materiaalit ovat lavojen lisäksi muutama lisäpuutavara, patja (tai tyynyt), köysi, saha, pora ja nippu ruuveja. Koko projekti on helppo ja se voidaan toteuttaa lyhyessä ajassa ilman kompromisseja.

Pallet blue porch swing

Tämä kaunis sininen keinu on myös valmistettu kuormalavoista. Löysimme sen suunnitelmat theholdabodesta. Avainelementti tässä on kehys. Kun se on koottu, kaikki alkaa muotoutua. Käytät lavalevyjä istuimen ja selkänojan peittämiseen. Oikeiden kaarevien ja muotojen antaminen voi viedä hieman aikaa ja tarkkuutta, ja voit ehdottomasti ohittaa nämä yksityiskohdat lineaarisemman suunnittelun hyväksi, jos pidät siitä niin.

Porch Swing From an Old Bed

Kuten käy ilmi, vanha sänky voi tarjota paljon inspiraatiota ja paljon hyödyllisiä materiaaleja kuistikeinujen rakentamiseen. Pääty ja jalkalista ovat tärkeimmät osat. Näiden lisäksi voit myös käyttää

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook