10 parasta sisustusmaalimerkkiä

10 Best Interior Paint Brands

Maali on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista muuttaa minkä tahansa huoneen ilmettä ja tuntumaa. Vaikea osa on värin, kiillon ja maalimerkin valitseminen.

10 Best Interior Paint Brands

Koska markkinoilla on niin monia sisustusmaalimerkkejä, matka rautakauppaan voi saada pään pyörimään. Elämän helpottamiseksi olemme koonneet kymmenen parasta brändiä laadun, asiakaspalautteen, helppokäyttöisyyden ja kestävyyden perusteella.

Myönsimme jokaiselle näistä yrityksistä palkinnon auttaaksemme sinua löytämään parhaan maalin projektiisi.

Päivitä kotisi maalaamalla merkkivärejä

Paras kokonaisuus: Sherwin-Williams Paras budjettivaihtoehto: Valspar Paras High-End: Farrow and Ball Kestävin: Benjamin Moore Paras spraymaali: Rust-oleum Paras pohjamaali: Kilz Paras tahranpeittokyky: Behr Paras ympäristöystävällinen: ECOS Paint paras verkkotoimittaja : Claren paras liitumaali: Annie Sloan

Paras kokonaisuus: Sherwin-Williams

Yli 150 vuotta toiminut Sherwin-Williams on alan johtava maalibrändi, jolla on kuusi sisämaalisarjaa. He myyvät myös asiantuntijoiden kuratoimia värejä, Sherwin-Williamsin HGTV Homea, Lowesissa.

Best Overall: Sherwin-Williams

Sherwin Williams HGTV Homessa on kolme riviä, mukaan lukien Infinity, Showcase ja Ovation – kaikki pohjamaali ja maali yhdessä. Parhaiten arvioitu HGTV-sarja on Ovation, joka maksaa noin 40 dollaria gallonaa kohden. Hinta-laatusuhteeltaan Sherwin-Williamsia on vaikea lyödä.

Viisi parasta Sherwin Williamsin maaliväriä: puhdas valkoinen, alabasteri, merisuola, lumisuola ja sopiva harmaa Ostopaikat: Sherwin Williams tai Lowes

Paras budjettivaihtoehto: Valspar

Valspar myydään yksinomaan Lowesissa ja valmistaa Sherwin Williams. Ne tarjoavat kuusi riviä sisämaaleja ja kaksi riviä kattomaalauksia. Valsparin laaja värivalikoima, peittävyys ja nopea kuivumisaika tekevät siitä suositun valinnan budjettiystävällisiin projekteihin.

Best Budget Option: Valspar

Valspar-maalin hinta vaihtelee, mutta sen halvin malli, Valspar 4000, alkaa vain 20 dollarista gallonaa kohden. Heidän kallein linjansa, Valspar Reserve, lupaa yhden kerroksen peittävyyden, maksaa 50–60 dollaria gallonaa kohden.

Viisi parasta Valspar-maaliväriä: Gravity, Filtered Shade, Tempered Grey, Kiillotettu hopea ja Bay Waves Ostopaikat: Lowes

Paras high-end: Farrow

Best High-End: Farrow & Ball

Jos seuraat kodin sisustustrendejä Instagramissa, olet luultavasti kuullut suosikkivaikuttajasi puhuvan Farrowsta

Farrow

Farrow viisi parasta

Kestävin: Benjamin Moore

Benjamin Moore tarjoaa yhden parhaista maalivalinnoista, yli 3500 värillä. Niissä on viisi sisämaalauslinjaa: Aura, Aura Bath

Most Durable: Benjamin Moore

Gallona Benjamin Mooren Regal Selectiä maksaa noin 70 dollaria, ja sitä on saatavana viidellä vakioviimeistelyllä, mukaan lukien litteä, munankuori, satiini, puolikiiltävä ja mattapintainen. Benjamin Mooren halvin maali on "ben", joka maksaa 53 dollaria gallonalta.

Viisi parasta Benjamin Mooren maaliväriä: White Dove, Chantilly Lace, Cloud White, White Heron ja Swiss Coffee Ostopaikat: Benjamin Moore, Ace Hardware ja tietyt riippumattomat jälleenmyyjät

Paras spraymaali: Rust-oleum

Rust-oleum -tuotemerkki aloitti vuonna 1921 ensimmäisenä ruosteenestomaalina. He ovat tasoittaneet tietä yhtenä johtavista spraymaalien valmistajista siitä lähtien. He ovat myös kehittäneet muita suosittuja tuotteita, mukaan lukien työtasomaalit, autotallin lattiapinnoitteet, puupetsit, liitumaalit ja automaalit.

Best Spray Paint: Rust-oleum

Heillä on useita erityyppisiä spraymaaleja, mukaan lukien akryyliemali, vinyyli

Rustoleum 2023 Vuoden värit: Kiiltävä rypäle, liituvalkoinen, puhdas metallikulta, kiiltävä koralli, monikuvioinen syksynruskea ja kiiltävä purjeensininen Ostopaikat: Amazon, Walmart ja useimmat sisustus- tai rautakaupat

Paras pohjustus: Kilz

Vuonna 1974 perustettu Kilz-pohjamaalimerkki on yksi maan parhaista, tunnetuimmista ja suosituimmista. Joihinkin niiden sarjoihin kuuluvat hajunestoaineet, homeen ja homeen estoaineet, jokasään tiivisteet, raskaat tahranestoaineet ja erinomaiset tartuntapohjamaalit.

Best Primer: Kilz

Pohjamaalin lisäksi Kilz myy myös maalituotteita, mukaan lukien Joana Gainesin Magnolia Home. Magnolia Home tarjoaa ensiluokkaisia sisä- ja ulkomaaleja Lowesissa, Ace Hardwaressa ja Magnoliassa.

Viisi parasta Kilz-pohjamaalia: sisä-/ulkopintatiiviste

Paras tahrapeitto: Behr

Behrin maaleja, petsejä ja pohjamaaleja myydään yksinomaan Home Depotissa. Ne tarjoavat valikoiman sisämaalituotteita, mukaan lukien Premium Plus, Ultra Scuff Defense, Marquee ja Dynasty. Halvin sarja, Behr Premium Plus, alkaa 29 dollarista, kun taas kallein, Behr Dynasty, alkaa 60 dollarista gallonaa kohti.

Best Stain Coverage: Behr

Jos etsit helppoa käyttöä ja pitkäkestoista kestävyyttä, kokeile Behr Marqueea. Siinä on sisäänrakennettu pohjamaali, se on pestävä ja peittää yhden kerroksen.

Viisi parasta Behr-maaliväriä: Tyhjä kangas, puolimerisumu, Perfect Taupe, espanjahiekka ja Smokey Pink Ostopaikat: Home Depot

Paras ympäristöystävällinen: ECOS Paint

Ecos Paint on VOC-vapaa, vesipohjainen ja myrkytön. Yritys aloitti 35 vuotta sitten yhdellä tavoitteella: valmistaa kestävää maalia, joka ei sisällä kovia kemikaaleja terveellisempään kotiin. Heidän maalinsa on saatavilla heidän verkkosivuillaan – voit tilata näytteitä, kvartteja, gallonoita tai viiden gallonan kauhoja.

Best Eco-Friendly: ECOS Paint

Ecos Paint on kalliimpi kuin monet vaihtoehdot, alkaen 90 dollarista yhdestä gallonasta. Niissä on neljä sisustusta: matta, munankuori, puolikiiltävä ja kiiltävä.

Viisi parasta ECOS-maaliväriä: Valkoinen, Sokeripöly, Taivaan lapsi, Luna Moon ja Shell Tint Ostopaikat: ECOS Paint

Paras verkkotoimittaja: Clare

Sisustussuunnittelija Nicole Gibbons perusti Claren, online-maalien toimittajan. Sivusto tarjoaa suunnittelijoiden kuratoimia värejä ja nopean toimituksen. Kaikki tuotteet eivät ole VOC- ja Greenguard-sertifioituja. He myyvät kuratoituja swatch-sarjoja pakkauksissa, joissa on esimerkiksi no-fail neutraaleja, valkoinen

Best Online Supplier: Clare

Yksi gallona Clare-maalia maksaa 70 dollaria. Yritys tekee maalin kiillon valitsemisesta helppoa tarjoamalla vain kaksi: munankuoren seinään ja puolikiiltävän koristeluun.

Viisi parasta Claren maaliväriä: Headspace, Whipped, Seize the Gray, Current Mood ja Snow Day Ostopaikat: Clare.com

Paras liitumaali: Annie Sloan

Vuonna 1990 Annie Sloan keksi kalkkimaalinsa, joka kuivuu mattapintaiseksi ja tarttuu huonekaluihin ilman tarvetta hioa tai pohjamaalaa ensin. Nuhjuisen tyylikkään sisustuksen ja huonekalujen muutosten nousu auttoi tätä tuotetta nostamaan suosion, jossa se on ollut siitä lähtien.

Best Chalk Paint: Annie Sloan

Annie Sloan tarjoaa monia muita tuotteita liitumaalin lisäksi, mukaan lukien vahat, koristemaalit, stensiilit ja seinämaalit. Hänen liitumaalisarjassaan on 42 väriä. Yksi litra Annie Sloan liitumaalia maksaa noin 45 dollaria, mutta sitä saa pienempiä määriä halvemmalla.

Viisi parasta Annie Sloanin liitumaaliväriä: Old White, Chicago Grey, Capri Pink, Antoinette ja Amsterdam Green Ostopaikat: Annie Sloan ja tietyt riippumattomat jälleenmyyjät

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook