Kylpytynnyrin poistokustannukset

Hot Tub Removal Costs

Keskimääräiset kylpytynnyrin poistokustannukset ovat 150–650 dollaria. Kylpytynnyrin poistopalvelu on tarpeen, kun se ei toimi tai asunnon omistajat haluavat vaihtaa sen uudempaan malliin. Selvitetään kylpytynnyrin muuttoon liittyvät kustannukset.

Hot Tub Removal Costs

Kylpytynnyrin poistokustannuksiin vaikuttavat tekijät

Kylpytynnyrin poistoprojektin keskihinta riippuu kylpytynnyrin koosta, tyypistä ja sijainnista. Nämä tekijät määräävät poiston monimutkaisuuden. Tässä on kaikki huomioitavat tekijät.

Koko ja paino

Kylpytynnyrin koko on ratkaiseva tekijä poistobudjetissa. Jotkut urakoitsijat tai kylpytynnyrin muuttajat asettavat hintansa altaan koon ja painon mukaan. Suuremmat kylpytynnyrit ovat haastavampia käsitellä, ja niiden poistaminen voi vaatia erikoislaitteita tai lisätyövoimaa. Joten mitä suurempi ja painavampi se on, sitä korkeammat ovat poiston lopulliset kustannukset.

Kylpytynnyrin tyyppi

Jotain samanlaista pätee kylpyammeen tyyppiin. Maan sisällä ja maan päällä olevissa ammeissa on erilaisia asennustyyppejä. Ensimmäiset asennetaan pysyvästi maahan ja rakennetaan betonista, lasikuidusta ja muista kestävistä materiaaleista.

Toisaalta maanpäälliset kylpytynnyrit ovat erillisiä yksiköitä, jotka istuvat pinnalla. Niitä on erikokoisia, -muotoisia ja -materiaaleja, mukaan lukien puhallettavat kylpytynnyrit. Niiden poistamisen hinnat ovat melko erilaisia:

Maahan asennetuilla ammeilla on korkeimmat poistokustannukset. Ne sijoitetaan betoniin ja vaativat eniten aikaa ja vaivaa. Puhumattakaan lisätyökaluista, kuten vasarat ja sahat. Maan päälle asennetun ammeen poistoon kuuluu putki- ja sähkökomponenttien irrottaminen, veden tyhjennys ja yksikön purkaminen.

Sijainti ja saavutettavuus

Kylpytynnyrin sijainti ja saavutettavuus määrittävät poiston monimutkaisuuden. Poistoprosessi vaikeutuu, jos kylpytynnyri sijaitsee vaikeapääsyisessä paikassa, kuten katolla tai takapihalla, johon on rajoitettu pääsy.

Ulkokylpytynnyrit. Sijaitsee tyypillisesti takapihoilla, patioilla ja kansialueilla. Niihin pääsee helposti avoimissa tiloissa, usein ilman ahtaita käytäviä tai esteitä. Niiden työvoimakustannukset ovat lähempänä alinta luokkaa. Sisäkylpytynnyrit. Ne sijaitsevat tyypillisesti rakennuksen sisällä kylpyhuoneessa, kellarissa tai erillisessä kylpylähuoneessa. Sisäkylpytynnyrit ovat haastavampaa työtä, koska muuttajien on navigoitava ahtaissa tiloissa ja portaissa.

Työvoimakulut

Keskimääräiset työkustannukset kylpytynnyrin poistamisesta ovat 100–200 dollaria tunnissa. Tämä hinta voi vaihdella riippuen siitä, kuinka jotkut urakoitsijat asettavat budjettinsa. Ne voivat veloittaa tuntihinnan, kiinteän maksun tai veloittaa kylpytynnyrin painon mukaan. Myös paikalliset työmaksusi voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Kylpytynnyrin siirtäjät voivat myös lisätä lisämaksun, kun kylpytynnyri on kuljetettava portaita ylös tai alas. Tämän lisämaksun hinta on 100–125 dollaria.

Hävitysmenetelmä

Keskimääräinen kylpytynnyrin poiston hinta sisältää jo poistomaksun. Jotkut urakoitsijat eivät kuitenkaan tarjoa tätä palvelua. Asunnonomistajat voivat päästä eroon kylpyammeesta vuokraamalla roskasäiliön tai palkkaamalla paikallisen roskanpoistopalvelun. Keskimääräiset kustannukset roskapostipalvelun vuokraamisesta eroon ammeesta ovat noin 300–600 dollaria.

Huomioon otettavat lisäkustannukset

Kontaktorit voivat lisätä ylimääräisiä maksuja kylpytynnyrin poistamiseen liittyvistä haasteista, mikä lisää kokonaiskustannuksia.

Portaat

Urakoitsijat voivat veloittaa 100–125 dollaria, kun portaat ovat mukana kylpytynnyrin poistoprosessissa. Yläportaiden siirtäminen ylös ja alas vaatii lisäponnistuksia, henkilöstöä ja laitteita, kuten ramppeja ja turvavarusteita työnantajilta.

Muutto tai siirto

Kylpytynnyrin poistaminen nykyisestä sijainnistaan maksaa keskimäärin 150–650 dollaria. Kansallinen keskiarvo on noin 350 dollaria.

Poistaminen eroaa muuttamisesta, jossa asunnonomistajat siirtävät kylpytynnyrin paikasta toiseen samalla kiinteistöllä. Tämän muuttopalvelun hinta on 150–200 dollaria. Muuttohinnat voivat nousta, jos paikan pinnat eivät ole tasaisia ja niissä on portaat.

Kylpytynnyrin poistokustannukset: tee-se-itse vs. ammattilaisen palkkaaminen

Tee-se-itse kylpytynnyrin poistaminen on haaste asunnonomistajille. Koska kylpytynnyri painaa tyypillisesti 400-900 kiloa, poistaminen vaatii erikoistuneita siirtolaitteita ja työkaluja. Kylpytynnyrin siirtäminen portaiden, ahtaiden tilojen ja kulmien läpi on riskialtista ja kokeneiden henkilöiden tulee käsitellä sitä.

Puhumattakaan, sinun on otettava huomioon turvallisuusongelmat ja riskit, jotka liittyvät DIY-kylpytynnyrin poistamiseen. Sähkövaaroista putkistoongelmiin ja kemikaalialtistukseen, kylpytynnyrin poistaminen on monitahoinen tehtävä, jonka monimutkaisuus voi vaihdella eri tekijöiden mukaan.

Kylpytynnyrin muuttajien palkkaaminen auttaa asunnonomistajia välttämään henkilövahinkoja tai kylpytynnyrivaurioita. Urakoitsijat voivat poistaa ja hävittää kylpytynnyrit kokemuksensa, laitteistonsa ja työvoimansa avulla. He voivat myös siirtää ne toiseen paikkaan.

Vaikka ammattilaisten palkkaaminen maksaa, se vähentää tee-se-itse-poistoon liittyviä riskejä ja haasteita. Jos harkitset tee-se-itse-reittiä, on tärkeää olla tietoinen turvallisuusriskeistä ja ryhtyä kaikkiin tarvittaviin varotoimiin.

Kuinka säästää rahaa porealtaan poistokustannuksissa

Vaikka kylpytynnyrin poisto on "edullinen" palvelu, voit säästää jopa enemmän rahaa joillakin tavoilla. Tässä on joitain vinkkejä säästääksesi rahaa kylpytynnyrin poistamisessa:

Hanki useita lainauksia. Kerää tarjouksia ammattimaisista muuttopalveluista ja vertaile niitä löytääksesi kustannustehokkaimman vaihtoehdon. Voit etsiä muuttoyrityksiä kirjoittamalla hakukoneeseesi "kylpytynnyrin poisto lähellä minua". Tarkista lahjoituspalvelut. Jotkut organisaatiot voivat tarjota ilmaisia muuttopalveluita vastineeksi porealtaasi lahjoituksesta. Kierrätä jotkin osat. Kun purat kylpytynnyriäsi, säästä osat, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa. Nämä osat voidaan myydä tai käyttää uudelleen, mikä mahdollisesti kompensoi osan poistokustannuksista. Joukko muita kohteita. Ajoita kylpytynnyrin poisto samaan aikaan muiden ei-toivottujen asioiden kanssa. Näin voit säästää kuljetus- ja hävityskuluissa yhdistämällä useita palveluita. Valitse sesongin ulkopuolella tapahtuva poisto. Harkitse poiston ajoittamista sesongin ulkopuolella, kuten talvella tai aikaisin keväällä. Etsi ilmaisia kuljetuspalveluita. Jotkut ohjelmat ja aloitteet voivat tarjota ilmaisia kuljetuspalveluita suurille tavaroille, kuten kylpytynnyreille. Jotkut jätehuoltoyritykset tai kierrätyskeskukset voivat tarjota tätä palvelua määrättyinä keräyspäivinä.

Bottom Line

Monet tekijät vaikuttavat kylpytynnyrin poistoon. Sen koko, sijainti ja jopa sijainnin ulkoasu vaikuttavat projektin kokonaishintaan.

Vaikka DIY-kylpytynnyrin poistaminen on "ilmaista" asunnonomistajille, on suositeltavaa palkata urakoitsijat tekemään työn. Prosessi on myös halpa, ja vinkit, kuten tarjousten saaminen ja sesongin ulkopuolisten muuttojen valitseminen, voivat auttaa asunnonomistajia säästämään rahaa.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook