Mustat keittiökaapit: yksi väri sopii kaikille

Black Kitchen Cabinets: One Color Fits All

Mustat keittiönkaapit ovat uusin sisustustrendi. Monien asunnonomistajien mielestä musta on uusi valkoinen, ainakin keittiötiloissa.

Black Kitchen Cabinets: One Color Fits All

Jos suunnittelet uusien keittiökaappien asentamista, muista suunnitella etukäteen.

National Kitchen Bath Associationin (NKBA) mukaan kaapit ovat huippuluokka, joka korvataan jokaisella keittiön ja kylpyhuoneen neljällä toimialalla: valmistus, rakentaminen, vähittäismyynti ja suunnittelu. Kuten eräs suunnittelija sanoi

"Kaappien saaminen vie yli 20 viikkoa."

Black Color Essentials

Things to know about black color

Musta on yksi sisustuksen ja kokonaispaletin perusväreistä. Se on neutraali, sama kuin valkoinen ja harmaa.

Nämä vivahteet ovat erittäin monipuolisia ja niitä käytetään monin eri tavoin. Erityisesti musta on voimakas väri, joka voi olla tarvittaessa hienovarainen ja voi myös antaa vaikutelman.

Tyylikkyydestään ja hienostuneisuudestaan tunnettu tasapaino on siis välttämätöntä mustalla sisustaessa. Väriä on helppo käyttää korostuksena, koska se sopii kaiken kanssa. Se on suoraviivainen ja vankka, kontrasti muihin väreihin nähden.

Musta keittiökaappi ideoita

black kitchen cabinets

Mustat keittiönkaapit ovat nykyään useammissa keittiöissä kuin koskaan ennen. Keittiön koolla ei ole väliä. Jos haluat nykyaikaisen ilmeen, mustat kaapit auttavat sinua saavuttamaan suunnittelutavoitteesi.

Vanha ja uusi

black cabinetsTessfine

Tässä esimerkissä rustiikki vihreä keittiön buffet on yhdistetty mustaan keittiön kalusteeseen.

Luonnonvalo tarjoaa tasapainon

Natural ligh as balancing feature

Keittiöissä on raskas luonnonvalo. Mustat keittiön kalusteet kontrastina luonnonvalon kanssa tuovat raikasta tunnelmaa.

Maalaistalon mustat keittiönkaapit

black farmhouse kitchen cabinets

Keskustele inspiraatiosta maalaistalon keittiöön. Valkoinen backsplash ja värillinen sementtilattia tuovat niin paljon tilaa tähän keittiöön. Korkea musta ruokakomerokaappi laatikot osoittavat, että voit käyttää mustia kaappeja melkein missä tahansa keittiössä.

Pienet mustat tilat

small kitchen with black cabinets

Tumimpana värinä musta ei rajoitu suuriin tiloihin. Tämä pieni keittiö näyttää tyylikkäältä ja modernilta mustalla, tasaisella kalustellaan.{found on creative}.

Musta, valkoinen ja punainen aksentti

Hints of green in black kitchen

Tässä esimerkissä klassinen väriyhdistelmä tekee ihanteellisen keittiön. Mukana mustat keittiön kaapit, valkoiset metrolaatat ja ruudulliset tiskipyyhkeet.

Perinteiset mustat keittiökaapit

Traditional Black Kitchen Cabinets.Keittiön suunnittelut

Mustat kaapit eivät välttämättä edusta "perinteistä keittiötä", mutta se on muuttumassa.

Musta keittiökaapin laitteisto

Black Kitchen Cabinet Hardware

Jos et halua mustia kaappeja, kokeile mustia laitteita. Mustat keittiökaapin ovenkahvat ovat hyvä paikka aloittaa. Tämä keittiö on inspiroiva, jos et halua mustia keittiökaappeja, mutta haluat silti käyttää mustaa keittiössäsi.

Musta ja Butcher Block

black cabinets with green backsplashAsuntoterapia

Mustan keittiön kalusteen jyrkkyyttä tässä pehmentää keskipetsattu teurastajapalikkataso. Keväänvihreä backsplash-väri lisää luonnollista tunnelmaa.

Keittiön keittiökaapit

Black cabinets gallery kitchen

Keittiötyylisen keittiön yksinkertaiset, siistilinjaiset mustat keittiönkaapit tarjoavat mukavan kehystyselementin kauniiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun valikoimaan keittiön päädyssä.

Mustat keittiökaapin ovet

Black Kitchen Cabinet Doors

Mustavalkoinen kauneus tässä keittiössä. Siellä on yhdistelmä valkoisia kaappeja ja mustia ovia, mikä todella erottuu joukosta. Musta keittiöpöytä, liesituuletin ja koristeet tekevät keittiöstä monimutkaisen esittelyn.

Mustat kaapit kultaisilla laitteistoilla

black cabinets in kitchen with wood countertops

Onko olemassa ylellisempää tai hienostuneempaa yhdistelmää kuin musta ja kulta? Muutoin yksinkertaisessa keittiössä musta tarjoaa täydellisen taustan näille kullan kimalteleille.

Mustavalkoiset keittiökaapit

Black and White Kitchen Cabinets

Mustat keittiön ovenkahvat valkoisissa yläkaapeissa tiskien yläpuolella havainnollistavat kuinka mustaa käytetään korostusvärinä. Ja tiskien alla on täysin mustat kaapit.

Musta ja Marmori

Small black cabinets kitchenJewett Farms

Geometrinen mustavalkoinen backsplash tarjoaa upean yhtenäisen elementin ja visuaalisen siirtymän mustien keittiökaappien pimeydestä Carreran marmoritasojen keveyteen.

Kiiltävä musta All Around

Glossy black kitchen

Tämän unelmakeittiön kiiltävän mustiin kaappeihin on integroitu kiiltävän mustat kodinkoneet, ja virtaviivaistettu ulkonäkö ei voisi näyttää tyylikkäämmältä. Myös kruununlistan pitäminen mustana on suunnittelun nerouden lyönti.

Valkoiset keittiökaapit mustilla kodinkoneilla

white cabinets black appliances

Jos etsit ripaus mustaa keittiöösi, voit aina valita mustat kodinkoneet. Ne erottuvat todella valkoisista kaapeista eivätkä lisää tilaan ylivoimaisesti mustaa.

Maalaismainen keittiösaari

Traditional kitchen black cabinets white island

Usein päinvastoin suunniteltu kokoonpano vaalean keittiön kalustein ja tumman keittiösaarekkeen ansiosta kääntää suunnitteluidean päähän paitsi sen värimaailman, myös upeiden perinteisten yksityiskohtien vuoksi.

Klassinen mustavalkoinen

Black and white kitchen

Mustan ja valkoisen 50/50-jako tässä keittiötilassa tuottaa upean, ajattoman ilmeen. Mustat keittiönkaapit esittelevät kauniita kattokruunuja ja tasapainottavat tilan tummia lattioita.

Mustat alakaapit

Black lowers kitchen cabinets

Jos kulmakeittiö on niin pieni, että kokonaan musta keittiön kaapisto vaikuttaa siltä, että se ylikuormittaisi, harkitse mustien kaapien sisällyttämistä alaosaan ja päällisten jättämistä valkoisiksi. Yhdistä tämä shakkilautalattiaan, niin saat voittoisan perinteisen ja modernin yhdistelmän.

Mustat kaapit värillisellä valaistuksella

Colored lights for black kitchen cabinets

Aivan kuten valkoiset keittiönkaapit ovat monikäyttöisiä värien korostuksen suhteen, ovat myös mustat keittiönkaapit. Ne tarjoavat rohkean neutraalin pohjan, jota vasten värit (kuten nämä oranssit puhalletut lasiriipukset) voivat loistaa.

Black Kitchen Island

Black kitchen island marble countertop

Se ei ole uusi temppu – keittiösaarekkeen värin kontrasti muuhun keittiön kalusteeseen. Mutta kun tämä kontrasti on yhtä dramaattinen kuin mustavalkoinen, olet saanut itsellesi todella hämmästyttävän keskipisteen.

Täysmustat keittiökaapit

Black Kitchen Cabinets: One Color Fits All

Tämä on ajaton keittiö täysin mustine kaappeineen. Jos aiot ensisijaisesti mustaa keittiötä, tämä on erinomainen esimerkki mustasta ja sen käytöstä tässä tilassa.

Maalaismainen musta

Rustic black kitchen cabinets subway white tiles

Rakeisten puupintojen maalaismainen viehätys ja lämpö, olivatpa ne sitten lattiat, työtasot, hyllyt tai kattopalkit (tai tässä tapauksessa kaikki edellä mainitut), on aivan upea, kun niitä yhdistetään mustien keittiökaappien kanssa.

Musta Lasilla

Black cabinets with glass

Erinomaisena väriä absorboivana värinä on mielenkiintoista huomata, että mustaa sekä tehostavat että parantavat valoa heijastavat pinnat. Tämän keittiön lasimäärä tekee mustasta keittiön kalusteesta ilmeisen ja upean valinnan.

Mattamusta keittiönkaappi

matte black kitchen cabinets

Mattamustat kaapit ovat saumattomia ilman näkyviä laitteita tai kahvoja. Mustat kaapit yhdistettynä puun ja valkoisen kanssa antavat tälle keittiölle tyylikkään ja tyylikkään modernin ilmeen.

Mustat kaapit värikkäällä matolla

Black kitchen cabinets with colorful rug

Keittiötyylit muuttuvat tuulen mukana. Kaikki komponentit eivät ole pysyviä. Värikäs matto, kuten tämä itämainen syvänpunainen matto, jonka näet täällä, tarjoaa mukavan kuvion ja visuaalisen tauon mustien kaappien väristä.

Mustat kaapit soffiteilla

Black kitchen cabinets Soffits

Laajenna mustien keittiökaappiesi draamaa maalaamalla soffitit samalla värillä. Lattiasta kattoon ulottuva vaikutus on upea.

Puiset kaapit mustilla työtasoilla

Small kitchen with small black tiles

On houkuttelevaa käyttää mustaa korostusvärinä, koska se sopii hyvin kaiken kanssa. Se on myös hyvin yksinkertainen ja vahva, ja se on hienosti kontrasti puun kanssa.

Nykyaikainen keittiö mustalla

Traditional kitchen decor black cabinets

Kuten olet selvästi nähnyt, musta on väri, joka sopii hyvin moderniin ja nykyaikaiseen keittiöön. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö sitä voisi käyttää yhdessä muiden tyylien kanssa. Tässä maalaismaisessa keittiössä on mustat kaapit ylhäällä ja alareunassa, ja niissä on mukavan raskas viimeistely, lasipaneeliovet ja tyylikkäät metallitarvikkeet. Sitä vastoin työtaso ja backsplash on valmistettu puusta.

Minimalistinen täysin musta keittiö

Modern black kitchen design

Tämä on täysin musta keittiö, joka toisin kuin voisi odottaa, ei näytä tai tunnu kovin tummalta. Se, että katto on valkoinen, auttaa ehdottomasti tasapainottamaan sisustusta.

Wood Backsplash ja varastointi

Black kitchen layout with open shelves

Kaunis tapa estää mustia keittiökaappeja valtaamasta tilaa on lisätä puuta suunnitteluun.

Tämä lämmin ja luonnollinen materiaali kontrasti mustan kanssa erittäin miellyttävällä tavalla. Täällä sitä käytettiin tyylikkään korostusseinän luomiseen kelluvilla hyllyillä.

Backsplash on tehty saumattomasti osaksi itse seinää. Tämä on Leicht Westchester-Greenwichin keittiö.

Mene teolliseen keittiöön

Brick kitchen backsplash with black cabinets

Tässä Nina Williams Interiorsin suunnittelemassa teollisuustyylisessä keittiössä on myös käytetty mustaa päävärinä.

Kaikki kalusteet, mukaan lukien saari, ovat mustia, mikä lisää sisustukseen vahvaa tunnelmaa ja antaa tiiliseinän ja puisen työtason erottuvan paremmin.

Metalliputki ja puiset hyllyt sillaavat näiden elementtien välisen kuilun todella hyvin.

Mustat keittiökaapit kultaisilla kahvoilla

Black kitchen with brass hardware accents

Nykyaikaiset keittiöt ja mustat kaapit kulkevat käsi kädessä, kuten voit odottaa niin yksinkertaiselta ja monipuoliselta väriltä.

Studio Hurst täydensi suuria mustia yksiköitä kauniilla valkoisella marmorilla ja käytti tätä materiaalia myös saaren yläosassa.

Toinen havaittavissa oleva yksityiskohta on kultaisten metalliaksenttien käyttö korostamaan kaikkien materiaalien ja värien eleganssia.

Pienet mustat keittiökaapit

Small Black Kitchen Cabinets

Jos sinulla on pieni keittiö ja kompakti tila, mustat kaapit voivat lisätä tilaa ja ulottuvuutta keittiösi ilmeeseen. Valkoisen ja puun käyttö herättää tilan eloon ja maksimoi alueen koon.

Kaikki luonnonvalo

Modern black cabinets kitchen decor

Liian paljon mustaa voi saada tilan tuntumaan pimeältä. Tämän korvaamiseksi studio Renovation Design Group antoi tälle keittiölle paljon luonnollista ja keinotekoista valaistusta.

Kaapisto on kaikki keskittynyt yhdelle seinälle, mikä luo bittiyksikön hyvin yksinkertaisilla ja puhtailla linjoilla. Tyyli on selvästi teollinen, joten kattosuunnittelu.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Usein kysytyt kysymykset

Paljonko uudet keittiökaapit maksavat?

Mukautetut kaapit maksavat sinulle 300–750 dollaria lineaarista jalkaa kohti, jos teet sen itse. Ja 500-1200, jos saat kaapit asennettuna. Ja hinnat vaihtelevat myös sen mukaan, käytätkö vanerikaappeja vai massiivipuukaappeja.

Mikä on paras musta maali keittiön kaappeihin?

Benjamin Moore Onyx (2133-10) on paras musta maali keittiön kaappeihin.

Tarvitseeko sinun maalata mustat tammikeittiön kaapit?

Musta tammi on vain puun nimi. Kun puu on valmistettu keittiön kaappeihin, puu on ruskeaa.

Vaikuttavatko mustat keittiökaapit keittiön lämpötilaan?

Musta väri korvaa keittiön luonnollisen valon lämmönlähteen. Koska se on tumma väri, mustat keittiökaapit auttavat tasapainottamaan sisälämpötilaa.

Mustat keittiökaapit: Kääri

Musta on olennainen väri sisustussuunnittelussa. Se on erittäin monipuolinen ja voimakas väri, joka voi olla rohkea tai näyttää taustalla hienovaraiselta. Lisää mustia keittiökaappeja, jos haluat lisätä keittiöösi eleganssia ja hienostuneisuutta.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook