Mustat sängynkehykset – sisustussuunnittelun pieni musta mekko

Black Bed Frames – The Little Black Dress Of Interior Design

Sänky on yleensä makuuhuoneen tärkein huonekalu. Tietysti poikkeuksiakin on, ja sänky ei välttämättä edes kuulu makuuhuoneeseen. Jos on, niin sen suunnittelulla on suuri vaikutus huoneen kokonaissuunnitteluun. Musta sänky näyttää aina kauniilta tyylistä riippumatta. Se on sisustussuunnittelun pieni musta mekko. Voit aina luottaa siihen, että se on tyylikäs ja tyylikäs.

Yhtenäistä muotoilua varten kaikki makuuhuoneen huonekalut voivat olla mustia, eivät vain sänky. Ne voivat jopa muodostaa sarjan. Musta sänky, jossa on yhteensopiva sängynpääty ja yöpöytä, ei näytä synkältä, jos sitä ympäröivät vaaleammat värit ja lämpimät materiaalit.

Black Bed Frames – The Little Black Dress Of Interior Design

Vaihtoehtoisesti sänky voi olla huoneen ainoa musta huonekalu. Näin se erottuu joukosta yöpöydän ja lipaston kanssa. Jos nämä ovat valkoisia, syntyy ajaton väriyhdistelmä ja se voidaan toistaa koko huoneen sisustuksessa monin eri tavoin

Bedroom with black waslls and empty frames
Siellä on myös keskitie. Siinä tapauksessa mustaa sänkyä voidaan täydentää kontrastivärisillä huonekaluilla, mutta se voidaan myös yhdistää johonkin muuhun mustaan ominaisuuteen, kuten korostusseinään. Yritä levittää mustat elementit koko huoneeseen harmonisen ilmeen saamiseksi.

Black metalic bed frames

Musta on erittäin monipuolinen väri, joka näyttää hyvältä kaikentyyppisessä sisustuksessa ja yhdistettynä mihin tahansa muuhun väriin. Voit esimerkiksi tehdä lipastosta huoneen keskipisteen tekemällä siitä erottuvan rohkean ja eloisan värinsä ansiosta. Sänky tai sängyt voidaan sulautua yhteen sovittamalla yhteen muiden yksityiskohtien kanssa.

Traditional black bedroom furniture
Symmetria auttaa luomaan mukavan ja kutsuvan ilmapiirin makuuhuoneeseen. Voit luoda symmetriaa värien ja tarvikkeiden avulla. Asettelu on myös tärkeä. Laita esimerkiksi musta sänky kahden ikkunan väliin yhteensopivalla verholla, lisää aluematto sen eteen ja varmista, että tässä käytetyt värit jakautuvat tasaisesti koko huoneeseen.

Luxury ghotic bedroom furniture in black
Se, että sängyn rungon väri on musta ja neutraali, ei tarkoita, etteikö muotoilu voisi olla mielenkiintoinen ja rohkea. Etsi esimerkiksi perinteinen tai vintage-sänky, jossa on taidokkaasti veistetty sängynpääty ja etulevy, joka on yhtä kaunis. Anna sängyn erottua ympäröimällä se kontrastiväreillä.

Black canopy style bedroom
Musta katossänky on riittävän yksinkertainen näyttääkseen tyylikkäältä ja rennosta, mutta myös riittävän vaikuttava lisäämään makuuhuoneeseen dramatiikkaa. Koska kehys on musta, voit jättää sen näkyviin ja korostaa sen muotoilua. Tietysti myös verhot voidaan lisätä haluttaessa, eikä se välttämättä muuta sisustusta.

Small black bedroom frame
Löydä tapa harmonisoida sisustus siten, että musta katossänky ei valtaa koko tilaa. Yksi yksinkertainen tapa tehdä se on sijoittaa kaksi mustavarjoista lamppua sängyn molemmille puolille, yöpöydälle.

Metalic black framed bed
Katossängyssä ei tarvitse olla ajatusrunkoa tai todella iso erottuakseen joukosta. Puhtaat linjat ja tumma väri riittävät varmistamaan, että se tapahtuu joka tapauksessa. Joten mene eteenpäin ja lisää sisustukseen kauniita korostusvärejä ja kuvioita, jotta saat eklektisen ilmeen.

Cool masculine black bedroom
Pylvässänky on samanlainen kuin katossänky. Ne ovat myös vaikuttavia ja hieman dramaattisia, ja musta kehys voi ehdottomasti hahmotella heidän eleganttia muotoiluaan. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat sängyn olevan huomion keskipiste. Muista, että jos huone on pieni, vaaleampi väri voi auttaa pitämään sen kirkkaana ja avoimena.

Traditional black bedroom bed with a cozy feel
Musta sängyn runko voi olla tarpeeksi tyylikäs sulautuakseen yhteen eikä erotu ollenkaan. Hyvä esimerkki on perinteinen sänkytyyppi, jossa on metalliset etu- ja päätylaudat. Mitä yksinkertaisempi muotoilu on, sitä helpompi on kiinnittää huomiota johonkin muuhun huoneessa, jolloin sänky sulautuu hienovaraisesti ja tyylikkäästi.

Bedroom furniture with black color

Käytä symmetriaa hyödyksesi. Tee yksinkertainen musta sänky pääkappaleeksi. Kaikki muu voi olla kevyempää, joten sinulla voisi olla esimerkiksi kaksi yksinkertaista puista yöpöytää, joissa on kaksi harmaata lamppua ja kaksi tyylikästä kehystettyä kuvattua seinälle sängyn takana.

Large and spacious bedroom

Jos huone on suuri ja tilava, tummia värejä ei kannata pelätä. Itse asiassa vahva kontrasti musta ja valkoinen ja olla todella virkistävä. Musta korostusseinä voidaan sovittaa yhteen mustan sängyn ja siihen sopivan penkin kanssa, kun taas muut seinät ja lattia voivat olla valkoisia.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook