Nykyaikaisia valaistusideoita tyylikkäillä ja inspiroivilla malleilla

Contemporary Lighting Ideas With Cool And Inspiring Designs

Ei ole oikeastaan väliä kuinka vanha tai uusi tai maalaismainen tai moderni tila on… valaistus on aina tärkeä. Nykyaikaiset valaisimet erottuvat kuitenkin erityisen katseenvangitsijalla. Jokaisella valaisintyypillä on oma tapansa näyttää erikoiselta. Pöytävalaisimet ovat usein söpöjä, kun taas lattiavalaistus on viihtyisä ja saa tilat tuntumaan lämpimältä ja viihtyisältä. Vaikuttavimpia ovat kuitenkin riippuvalaisimet ja kattokruunut. Meillä on joukko hienoja malleja näytettävänä.

Contemporary Lighting Ideas With Cool And Inspiring Designs

Tämä on tyylikäs Stick-niminen lattiavalaisin. Sen on suunnitellut P. Salvadè ja siinä on pyöreä pohja ja sauva canaletta-pähkinäpuusta. Valaisin sopii täydellisesti huoneen kulmiin, sillä sen varjostin on kiinnitetty tyylikkäästi tangon/tangon toiselle puolelle, ja se on keskitetty alustan yläpuolelle. Harkitse tätä lamppua lukunurkkauksiin, mutta myös toimistoihin, makuuhuoneisiin ja melkein kaikkiin tiloihin, jotka tarvitsevat ympäristön valaistusta.

Pileo Modern tripod floor lamp from Porada

Pileo on yksi tyylikkäimmistä kolmijalkaisista valaisimista. Sen pohja on saatavana kahdessa vaihtoehdossa: massiivi canaletta-pähkinä tai saarni ja lampunvarjostin on tinattu ja saatavana eri värisävyinä. Pidämme sävyn rentoudesta ja suloisuudesta sekä tavasta, jolla se täydentää pohjaa, jossa on maalaismainen viehätys ja joka on samalla erittäin tyylikäs ja jopa hieman muodollinen.

Sweet 91 Hanging Pendant Lamp from gervasoni1882

Söpöstä ja rennosta puheen ollen on riippuvalaisin, joka sopii tähän kuvaukseen varsin kivasti. Sen nimi on Sweet 91. Se on osa Paola Navonen suunnittelemaa Sweet-lamppusarjaa. Tämän ihanan ripustusvalaisimen varjostin on kudottu ja sitä on saatavana kahdessa perusvärissä: musta ja valkoinen. Muotoilu on erittäin monipuolinen, mikä tekee tästä riipuksesta sopivan valaisimen melkein mihin tahansa tilaan.

Hanging Lamp Lyssa Chandelier for Luxury Interiors

Valaise olohuoneesi pilviltä näyttävillä kattokruunuilla. Puhumme Emanuel Ungaron suunnittelemista Lyssa-kattokruunuista, joissa on lukuisista lasikuplista koostuvat katokset, jotka on ripustettu messinkiketjuihin, jotka riippuvat pyöreästä levystä, jossa on aurinkokuvio. Tämän kaltainen kattokruunu on upea ilme olohuoneeseen, ruokailutilaan tai käytävään, ja sen muotoilu on tyylikäs ja samalla lumoava ilman, että siitä tulee ylellistä.

Camberra Table and Floor lamp For bedroom

Laosin lattiavalaisimen ja samaan sarjaan sopivan pöytävalaisimen muotoilu on elegantti on melko eksoottinen tapa. Runko on tyylikäs ja saatavana seuraavina vaihtoehtoina: ruostumaton teräs, musta nikkeli, messinki, kuparipinnoitettu ja kullattu. lampunvarjostin on lieriömäinen ja valmistettu kankaasta (satiini, silkki tai organza). Yhdistelmä on hienostunut ja tyylikäs ja tupsu yhdistää kaiken sopivimmalla tavalla. Camberra-pöytävalaisin on siinä mielessä melko samanlainen.

Night Flow Wonder Glass Lighting Fixtures

Flow[T]-sarjan ihmelasista valmistetut riippuvalaisimet on määritelty ainutlaatuisella kaksinaisuudella, joka heijastaa fantasian ja todellisuuden läheistä suhdetta. Nämä nykyaikaiset valaisimet ovat saaneet inspiraationsa Venetsian laguunin väreistä, ja niissä on veistoksellinen ja tyylikäs muotoilu, joka erottuu hienovaraisesti ja harmonisesti.

The Luma Chandelir from Zaha Hadid for Wonder Glass

Veistoksiset ja taiteelliset suunnittelut olivat Zaha Hadidin erikoisalaa, ja tämä Luma-riippuvalaisimien painos pitää tämän hengen elossa. On helppo ymmärtää, miksi tämä valaisin on niin kaunis. Kaikki liittyy muotoon, joka on herkkä ja hieno. Jokainen yksittäinen putkimainen segmentti on käsinpuhallettu ja yhdessä ne muodostavat läpinäkyvän ja veistoksellisen muodon, joka hajottaa valoa ja miellyttää silmää.

Luna Rossa and Brass Bell

Luna Rossa Above the Coffee table for Living room

Tässä esitetyt riippuvalaisimet ovat melko yleisiä. Sekä Luna Rossa- että Brass Bell -riipuissa on melko suoraviivaiset mallit, jotka eivät välttämättä erotu joukosta. Niiden yksinkertaisuus tekee niistä kuitenkin kauniita aivan erityisellä tavalla. Kyse on harmoniasta, käytettyjen materiaalien, yleisen muodon, viimeistelyn ja värin välisestä suhteesta. Tämäntyyppinen muotoilu on usein sekoitus moderneja ja teollisia valaistusvaikutuksia.

 

Large Handwoven Ball lampshade

Suuri riippuvalaisin (tai mikä tahansa valaisin) voi olla ylivoimainen, etenkin pienessä huoneessa tai tilassa, jossa on matala katto. Jotkut mallit kuitenkin saavat tällaisen tilan tuntumaan erityisen viihtyisältä ja kutsuvalta. Tämä lamppu on hyvä esimerkki. Sen muoto on kudottu käsin erittäin hienosta merinovillalangasta, jossa vuorottelevat mustat ja valkoiset viivat lakatusta teräksestä tehdyn rakenteen ympärillä.

 

Living room from Porada with Floor lamp and l shaped sofa

Hyvin sijoitettu ympäristön valo voi vaikuttaa positiivisesti huoneen sisustukseen ja tunnelmaan. Jotta kaikki olisi täydellistä, valaisimen muodon, koon, viimeistelyn, värin ja sen tarjoaman valon voimakkuuden välillä on oltava tasapaino. Bolla täyttää kaikki vaatimukset. Tämä suloinen ja hurmaava pöytävalaisin on O. Favaretton suunnittelema ja sen pohja on massiivisaarta yhdistettynä lasivarjostimeen. Nämä kaksi elementtiä yhdistyvät saumattomasti.

gervasoni1882 Brass hanging pendant

Voitko uskoa, että jotain näin herkkää voidaan tehdä messingistä? No, se on totta. Paola Navonen Brass-sarja asettaa tämän materiaalin valokeilan kirjaimellisesti. Tämän malliston ripustuslamput erottuvat joukosta sekä yksinkertaisuudellaan että epätavallisuudellaan.

Ferruccio Laviani KabuKi Floor Lamp

Kabuki-lattiavalaisin on erilainen kuin mikään tähän mennessä näkemämme. Se on valmistettu ruiskupuristustekniikalla ja siinä on tämä kudottu kuvio, joka saa sen näyttämään melkein kuin se olisi valmistettu pitsistä. Valo suodattuu rei'itetyn tilan läpi. Valaisin on melko korkea ja sen muoto on melko vankka, mikä eroaa kudotun kuvion herkkyydestä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook