Harmaat keittiökaapit, jotka korostavat kotisi tyyliä

Gray Kitchen Cabinets That Ramp Up the Style Factor in Your Home

Harmaat keittiökaapit ovat upea valinta, kun haluat neutraalin pohjan tyylikkäälle keittiölle. Oli keittiö millainen tahansa, neutraalit kaapistot luovat pohjan monipuolisille sisustusvalinnoille ja vaihtelevalle väripaletille.

Gray Kitchen Cabinets That Ramp Up the Style Factor in Your Home

Table of Contents

Keittiöön lisättävät kaapit

Valittavana on niin monia erilaisia keittiökaappeja, joten se voi tuntua melko ylivoimaiselta.

Shaker-tyyliset kaapit ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista, ja niitä löytyy usein moderneista kodeista perinteisempien kaappien sijaan. Lasiset kaapit ovat suosittu vaihtoehto kaikille, jotka haluavat esitellä koristelautasiaan. Muita suosittuja keittiökaappivaihtoehtoja ovat helmitaulukaapit, tasaiset etukaapit, vanerikaapit ja luonnonpuukaapit.

Kyse on täydellisen ratkaisun löytämisestä, joka sopii keittiösi tyyliin ja tilaan, jotta sinulla on tarpeeksi tilaa kaiken tarvitsemasi säilytykseen.

Väripsykologia harmaan takana

The Color Psychology Behind Adding Gray to Your Home

Harmaa on neutraali ja tasapainoinen väri, joka toimii keittiössäsi tai missä tahansa muussa huoneessa. Joskus sitä pidetään tunnelmallisena ja tylsänä värinä tai tunteiden puutteena. Tästä syystä saatat haluta yhdistää sen rohkean ja kirkkaan värin kanssa saadaksesi lisää poppia.

Harmaa on kuitenkin ajaton, monipuolinen väri, joka on käytännöllinen, konservatiivinen ja hienostunut. Se myös peittää lian paremmin kuin valkoinen tai erittäin vaalea beige.

Viimeisinä epävarmoina aikoina monet ihmiset valitsivat harmaan kodin muodonmuutokseensa. Tämä johtuu siitä, että se voi antaa sinulle turvallisuuden tunteen ja saada sinut tuntemaan olosi rauhallisemmaksi joka kerta, kun astut sisään.

Toisaalta harmaa voi joskus saada sinut tuntemaan olosi eristäytyneemmäksi tai masentuneeksi, joten pidä tämä mielessä, kun lisäät kotiisi paljon harmaata.

Harmaalla sisustamisessa saa ja ei

Gray Kitchen cabinets

Jos sisustat ensimmäistä kertaa harmaalla, sinun tulee pitää mielessä joitakin asioita.

Harmaa on neutraali väri – Vaikka jotkut ihmiset saattavat lisätä huoneeseen harmaata ja beigeä, useimmat suositukset ovat, että noudatat jompaakumpaa. Varo muita harmaita elementtejä keittiössäsi – Älä jätä huomiotta keittiön alueita, joissa on jo harmaata, mukaan lukien kodinkoneet. Lisää tekstuuria keittiöösi – Älä pelkää lisätä tekstuuria keittiöön, kun lisäät harmaita kaappeja. Tämä auttaa tekemään huoneesta paljon avoimemman, jännittävämmän ja monipuolisemman. Se myös hajottaa suuret harmaaksi maalatut alueet. Käytä vain harmaata korostuksena – Jos pelkäät sisustaa keittiön kaapistosi kokonaan harmaaksi, harkitse sen lisäämistä korosteena, aivan kuten tekisit mustan. Lisää muutama keittiötarvike tai käytä harmaata maalia muutamaan kaappiin. Tämä auttaa sinua näkemään, miltä sävy näyttää kotonasi muiden värien, kuten beigen, kanssa. Pidä hauskaa – Harmaa voi olla hauska väri sisällytettäväksi kaappeihin, koska sävyjä on niin monia ja ne sopivat hyvin hopean sävyjen kanssa.

Keittiönkaappien maalaus

Kitchen with top kitchen cabinets in gray

Kun olet päättänyt haluamasi kaapin tyypin, voit harkita keittiön kaapin maalaamista harmaiksi itse. Jos näin on, seuraa näitä vinkkejä varmistaaksesi, että luot korkealaatuisen kaappityylin, joka piristää keittiötäsi ja kestää vuosia.

Puu on paras pohja – keittiökaappien maalaamiseen puu on aina täydellinen valinta. Se luo sileän pohjan, jonka avulla voit lisätä mitä tahansa maalia tai viimeistelyä. Merkitse kaapit, kun irrotat ne – käytä aikaa merkitsemään kaapit ja komponentit, kun poistat ne maalausta varten. Tämä voi olla hengenpelastaja, kun on aika laittaa kaapit takaisin maalauksen jälkeen. Käytä kiiltävää, puolikiiltävää tai satiininharmaata maalia – Keittiön kaappeihin asiantuntijat suosittelevat puolikiiltävää, satiini- tai kiiltävän harmaata maalia. Nämä on paljon helpompi puhdistaa, ja ne voidaan pyyhkiä pois, jos läikytät ruokaa tai juomaa niiden päälle. Älä käytä telaa – Vaikka telan käyttö maalaamiseen voi tuntua helpommalta vaihtoehdolta, 2- tai 2,5 tuuman hienoharjainen sivellin on parempi. Se auttaa sinua kiertämään keittiön kaapin pieniä kulmia ja kaikkia hankalia yksityiskohtia. Lisäksi et jätä telan jälkiä kaappeihin. Säästä aikaa spraymaalilla – Käytä spraymaalia saadaksesi nopean ja nopean ratkaisun. Se on loistava vaihtoehto kaikille, jotka vihaavat maalaamista, mutta haluavat silti säästää aikaa ja rahaa tekemällä sen itse.

Kauniita harmaita keittiön suunnitteluideoita

1. Vaaleanharmaa päävärinä

Light Gray as the Main Color

Vaalean harmaan käyttö kaappien päävärinä on erittäin monipuolista ja anteeksiantavaa. Joissakin tapauksissa se voi kuitenkin näyttää tylsältä ja tylsältä. Vältä tämä ottamalla käyttöön täydentävä väri tai viimeistely, kuten tässä ajattomassa studio RS |:n keittiössä MANNINO. Shaker-tyylisten kaappien messinkiset kalusteet ja pienet laitteistoyksityiskohdat erottuvat todella joukosta.

2. Harmaa Yhdistettynä valkoiseen tai erittäin vaaleansiniseen

Pair Gray with White or Pale Blue

Kokeile yhdistää harmaa Shaker-kaappityyli muihin samankaltaisiin väreihin, kuten valkoiseen ja hyvin vaaleansiniseen harmaan. Tämän avoimen, ilmavan keittiön saarella on tummimmat värikaapit. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet sulautuvat hyvin yhteen, ja kaikki kalusteet, mukaan lukien työtasot, ovat täydellisiä hienostuneiden neutraalien palettikaappien kanssa.

3. Monipuolinen materiaalivalikoima

Use A Diverse Palette Of Materials

On monia eri tapoja tuoda harmaita keittiöön. Täällä Great Falls Construction loi perinteisen keittiön, jossa on monipuolinen materiaali- ja viimeistelyvalikoima. Seinien väri poikkeaa vain vähän kaappien väristä ja harmaa taustaväri sulattaa ne yhteen. Saarella on tummanharmaa pohja, mikä tekee siitä erottuvan.

4. Vaaleanharmaat kaapit ja vastaavat saari

Light Gray Cabinets and a Matching Island

Andrew Roby uudisti tämän perinteisen keittiön, jotta eri värit jakautuvat tasaisemmin. Vaaleanharmaat kaapit sopivat saareen. Beiget seinät ja valkoinen backsplash sekä täyteläinen petsattu puulattia ja maanläheiset aksentit lisäävät lämpöä. Raikkaat harmaat kaapit ja valkoiset työtasot sopivat hyvin yhteen, eikä mikään tunnu väärältä.

5. Tummanharmaat

Add Dark Grays to Create a Beautiful Kitchen

Tummemmat harmaat voivat näyttää kauniilta myös kaappeihin. Kaiken kaikkiaan huoneen perinteinen muotoilu tuntuu raikkaalta hillityn, modernin väripaletin ja sinisen harmaan ansiosta. Tietenkin elementit, kuten puinen saari ja lattia, näkyvät kattopalkit ja osa kalusteista, auttavat maadoittamaan kaapit. Orren Pickell Building Group suunnitteli tämän täydellisen sisustuksen, jossa on myös harmaat työtasot.

6. Moderni harmaa marmorikeittiö

A Stylish and Modern Gray Marble Kitchen

Marmori näyttää upealta melkein missä tahansa keittiössä. Valkoisilla marmorisilla työtasoilla on erittäin tyylikäs ja moderni tunnelma. Tässä se on yhdistetty keskisävyisiin harmaan kaappeihin, vaaleanharmaaseen backsplashiin ja puulattiaan. Se piristää sisustusta olematta liian rohkea.

7. Rohkeat korostusvärit

Pair Gray Cabinets with Bold Accent Colors

Tämä nykyaikainen keittiö yhdistää keskisävyisen harmaan kaapin rohkean sinisen kontrastivärin kanssa. Tässä tapauksessa sininen tulee lasin takaiskun muodossa, joka täyttää kahden yläkaappisarjan ja osan katosta välisen alueen. Voit myös maalata osan keittiöstä siniseksi.

Studio Sustainable Nine esitteli myös täydellisen harmaan tiiliseinän, joka erottaa valkoiset työtasot ja sileät kaapit.

8. Harmaa toissijaisena värinä

Use Gray as a Secondary Color

Harmaa on myös erinomainen toissijainen väri tai korostus kaappeihin. Atelierzeron nykyaikainen keittiö sisältää täydentävän väripaletin ainutlaatuisilla sinisen harmaan vivahteilla. Valkoiset seinät ja katto ovat puhdas tausta kaappeille ja vaaleaksi petsattu puulattia täydentää viileämpiä värejä, kuten työtasoja.

9. Yhdistä keittiö ja ruokailutila

Combine the Kitchen and Dining Area into a Single Large Space

Monissa moderneissa ja nykyaikaisissa kodeissa keittiö ja ruokailutila ovat usein yksi tilava olohuone. Tämä Coblonal Interiorismen eklektinen asunto työnsi keittiön kaapit yhtä seinää vasten. Siinä on ilmava, avoin olohuoneen inspiroima tunnelma yhdistettynä lämpimänharmaisiin kaappeihin ja backsplashiin, jotka toimivat monimutkaisen lattiasuunnittelun kanssa.

10. Pidä keittiön suunnittelu yksinkertaisena

Keep Your Kitchen Design Simple

Yksinkertaisuus on avain täydellisen nykyaikaisen sisustuksen luomiseen. Tämä ORKO Studio -keittiö on hienostuneen määritelmä. Väri- ja materiaalipaletti on yksinkertainen ja puhdas. Osa, joka erottuu eniten, on sarja harmaita kaappeja, joissa ei ole yksityiskohtia tai näkyviä laitteita, sekä työtasot.

11. Käytä harmaita ja neutraaleja värejä saadaksesi mustavalkoefektin

Use Grays and Neutrals to Create a Black and White Effect

Tämä näyttää mustavalkokuvalta, mutta se on täysvärinen. Tilassa on käytetty paljon harmaata maalia ja neutraaleja värejä. Tästä melko miedosta väripaletista huolimatta QUADRUM STUDIO:n yksityiskohtainen muotoilu on tunnelmallinen, ainutlaatuinen ilme, jossa on paljon luonnetta viimeisteltyjen ja tekstuurin ansiosta.

12. Keskity pintakuvioihin kiinnittimillä

Focus on Textures with Light Gray Kitchen Fixtures

Olga Paliychuk suunnitteli tämän yhtä yksinkertaisen ja tyylikkään sisustuksen. Tässä keskitytään vaaleanharmaisiin väreihin ja siihen, miten ne toimivat vuorovaikutuksessa teksturoitujen pintakäsittelyjen kanssa. Tässä keittiössä on avoin, ilmava tunnelma, ja harmaat kaapistot sekoittuvat seinien maaliin tehden asuintilan näyttävän suuremmalta.

13. Yhdistä kodinkoneet harmaisiin kaappeihin

Match Appliances to the Cabinets

Hopeanvärisiä tai harmaita kodinkoneita on helppo löytää, joten käytä tätä hyväksesi kun sisustat keittiötä uudelleen. Löydät myös nämä luovat täydellisen modernin ja tyylikkään estetiikan minkä tahansa backsplashin ja kaapin kanssa. Tässä työtasot ovat myös lisätty ripaus harmaata.

14. Hienovarainen harmaa maalaistyylisessä keittiössä

A Country-Style Kitchen with Subtle Hints of Gray

Harmaan lisääminen hyödyttää myös maalaistyylisiä keittiöitä, jopa beige-värisiä. Harmaat kalusteet ja harmaat kaapit sopivat erittäin hyvin puiseen keittiöön ja työtasoihin, ja upea kontrasti lisää tekstuuria.

Vielä enemmän kiinnostusta tulee tiili-backsplashista. Huomaat, että harmaa piristää suurempia keittiöitä ja kun sitä käytetään osana keittiön saareketta tai kaappeja.

Yhdistä harmaat kaapit lämpimiin väreihin

Harmaa voi tuntua kylmältä muihin väreihin verrattuna, ja keittiössä, jonka oletetaan olevan lämmin ja kutsuva, tämän sävyn käyttäminen voi olla hankalaa. Tärkeintä on yhdistää harmaa lämpimiin materiaaleihin, kuten petsattu puu ja rohkeita värikkäitä aksentteja, kuten keltainen, punainen tai oranssi.

15. Moderni tummanharmaa keittiö

A Modern Dark Gray Kitchen

Jos haluat moderniin keittiöön, katso tummempia harmaan sävyjä kaappeihin. Musta voi olla ylivoimainen keittiössä, joten tämä on loistava tapa lisätä hieman tyyliä. Nautit myös vaaleampien kodinkoneiden ja valkoisten työtasojen ja tummemmanharmaiden keittiökaappien välisestä kontrastista.

16. Yhdistä Backsplash harmaiden huonekalujen kanssa

Pair Your Backsplash and Gray Furniture

Älä unohda backsplashiä ja huonekaluja kun sisustat keittiötä uudelleen. Voit yhdistää ne keittiön työtasoon tai valita kontrastivärin korostaaksesi harmaita keittiökaappejasi. Joka tapauksessa harmaa on erittäin monipuolinen.

17. Valkoinen ja harmaa keittiö

A White and Gray Kitchen

Valkoiset seinät ja harmaat kaapit ovat yksi monipuolisista suosikkiväriyhdistelmistämme ilmavaan keittiöön. Se sopii täydellisesti minimalistisen keittiön luomiseen, ja valkoinen auttaa saamaan tilan tuntumaan raikkaalta, kevyemmältä ja kirkkaammalta myös tummilla työtasoilla.

18. Erilaisia vaaleita värejä

Use a Variety of Subtle Colors

Keittiön sisustamisessa sinun ei aina tarvitse käyttää kirkkaita ja rohkeita värejä. Käytä erilaisia hienovaraisia värejä, mikä auttaa luomaan tyylikkään ja ajattoman ilmeen, eikä kaappiasi tarvitse päivittää moneen vuoteen.

19. Valkoisten valaisimien kirkkaus

Add Brightness to the Space with White Fixtures

Valkoisia kalusteita ja kiinteäpintaisia työtasoja ei ole vaikea ylläpitää, ja ne näyttävät aivan upeilta kaappien kanssa. Ne auttavat saamaan keittiöstäsi tuntumaan entistä suuremmalta, ja tulet viettämään aikaa tässä valoisassa ja kohottavassa tilassa.

Anna materiaalien erottua

Keittiössä, jossa on runsaasti materiaaleja, kuten marmoria ja tiettyjä puulajeja, liiallinen väri voi häiritä. Hyvä strategia on pitää neutraali paletti, jotta materiaalit erottuvat joukosta.

20. Luo visuaalisia kontrasteja Create Visual Contrasts with Darker Shades of Gray

Kun keittiössäsi ei ole suurinta työskentelytilaa, harkitse kontrastin luomista lisätäksesi mielenkiintoa. Tämä keittiö yhdistää tummemman harmaat keittiökaapit hopeanväristen laitteiden kanssa moderniin ja tyylikkääseen keittiöön.

21. Tasainen siirtyminen harmaasta valkoiseksi

A Smooth Transition from Gray to White

Jos käytät eri sävyjä tai maalaat muita värejä keittiössäsi, tee siirtymisestä mahdollisimman sujuvaa. Tämä luo visuaalisesti houkuttelevamman keittiötilan, eikä se ole liian musertava silmille, kun astut huoneeseen. Tummat työtasot ovat pääaksentti täällä metrolaattojen backsplashin ja kaappien kanssa.

22. Laatoitettu Backsplash tummalla laastilla

A Tiled Backsplash with Dark Grout

Et ehkä ajattele paljon keittiösi laastia. Käyttämällä tummaa laastia kirkkaan valkoisten laattojen kanssa voit kuitenkin luoda modernin ja tyylikkään ilmeen metrolaatta backsplashiin. Se sopii hyvin kaappeihin ja on helppo puhdistaa.

23. Ainutlaatuinen Backsplash-kuvio

A Tiled Backsplash with Dark Grout

Seinät ovat loistava paikka lisätä pintakuvioita, ja rakastamme sitä, kuinka kivinen rantasävy lisää mielenkiintoa tähän tilaan. Se on hyvä tapa lisätä väriä ja kuviointia keittiöösi ilman, että se on liian ylivoimaista kaappien kanssa.

24. Moderni valaistus ja valkoiset aksentit

Add Modern Lighting and White Accents to Brighten Up The Kitchen

Älä unohda valaistusta, kun teet keittiön kaappeja uudelleen. Tämä auttaa luomaan tilan, jossa nautit ruoanlaitosta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Se valaisee myös kauniit harmaat kaapit ja harmaat taustakuvat, jotka juuri lisäsit tilaan.

25. Tee kaapeista erottumaan kiiltävällä pinnalla

Gray glossy kitchen design

Uusien harmaiden keittiökaappiesi viimeistely voi muuttaa tilan ulkoasun ja tuntuman täysin. Me rakastamme näitä kiiltävän harmaita kaappeja, jotka tekevät keittiöstä modernin ja hauskan. Viimeistely tekee niistä erottuvan muusta huoneesta ja erottelee valkoisen metrolaatan backsplashin, maalaistalon pesualtaan ja työtasojen kanssa.

26. Vaaleampi harmaan sävy

Choose the Palest Shade of Gray

Älä pelkää valita erittäin vaaleaa sävyä kaappeihin. Se on hyvä tapa siirtyä valkoisesta harmaaseen. Lisäksi voit jatkossa aina lisätä tummempia elementtejä, jos tunnet olosi rohkeammaksi.

Käytä vaaleita värejä saadaksesi kirkkaan ilmeen

Jos haluat saada keittiön näyttämään valoisalta ja tilavalta, tumma harmaan sävy kaappeihin ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Harkitse sen sijaan vaaleampia harmaan sävyjä kaappeihin ja maalaa seinät valkoisiksi.

27. Rohkeat vihreät aksentit

Add Bold Green Accents

Tämä on yllättävä värivalinta harmaaseen keittiön kaappiin, mutta funky vihreän roiske saa tilan pompottamaan. Lisää pieniä lisävarusteita ja kontrastivärisiä tuoleja luodaksesi nykyaikaisemman esteettisen ja ainutlaatuisen ilmeen.

28. Roiske iloisen keltaista

A Splash of Cheerful Yellow

Toinen hauska väri keittiöön on keltainen. Se ruiskuttaa auringonpaistetta pimeimpiinkin keittiöihin ja saa sinut tuntemaan kesän ympäri vuoden. Kirkas vastakohta sinisenharmaalle kattomaalille ja kaappeille tekee tästäkin paikasta pop.

29. Lämmittele puukoristeilla

Gray kitchen island decor

Joskus harmaat keittiöt voivat tuntua hieman steriileiltä, joten lisää puisia aksentteja, jotta se tuntuu hieman lämpimämmältä. Tämä on ihanteellinen koteihin, joissa on maalaismainen tai maalaismainen estetiikka. Puiset kaapistot tuovat myös lisää tekstuuria keittiöön ja luovat kodikkaan tunnelman. Lämpimien väristen kiinteäpintaisten työtasojen lisääminen sopii hyvin seinän tumman maalin kanssa.

30. Tee harmaa pääväri

Make Gray the Main Color for Your Kitchen

Harmaat keittiön kaapit ja sisustus ovat upeita. Tästä syystä miksi et tekisi harmaasta keittiösi pääväriä? Voit maalata melkein minkä tahansa keittiön osan tällä värillä, joten älä epäröi käyttää harmaata missä tahansa haluat.

31. Harmaa korostusvärinä

Add Gray as an Accent Color

Jos et ole aivan valmis ottamaan selvää harmaasta keittiöstä, valitse pienempiä aksentteja. Voit valita keittiöstäsi yhden osan harmaaksi, kuten kaapit, seinät tai lattia. Tässä esimerkissä on myös tummempia beigejä aksentteja kaapien yläpuolella.

32. Yhdistä kaapit ja marmoriset työtasot

Match the Cabinets and Marble Countertops

Harmaat kaapit ja marmoriset työtasot voidaan yhdistää kauniin harmaisiin työtasoihin, jotka näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Nämä työtasot piilottavat helposti lian, ja niitä on helppo huoltaa ja puhdistaa.

33. Yhdistä jääkaappi kaappeihin

Match Your Fridge to the Gray Kitchen Cabinets

Jääkaappisi on suurin lisä keittiösi sisustukseen, joten varmista, ettei se erotu peukalokipuna. Rakastamme tätä Wayfairin kokoonpanoa, joka lisää hopeanvärisen jääkaapin, liesi ja mikroaaltouunin kaappeihin. Tämä luo modernia ja tyylikästä estetiikkaa ja sopii yhteen näiden vaaleanharmaiden kaappien kanssa. Ne sopivat hyvin valkoisia seiniä vasten luoden kevyen mutta modernin designin.

34. Minimalistinen valkoinen, vihreä ja harmaa keittiö

A Minimalist White, Green, and Gray Kitchen

Tämä Sharyn Cairns Design: Fiona Lynchin keittiö noudattaa minimalistista muotoilua, jossa on harmaa ja valkoinen lisätty pastellivärejä. Vaikka vihreät kaapit ovat edelleen melko vaimeita, ne antavat rohkean vaikutelman, kun ne yhdistetään keittiön muihin väreihin. Se vetää silmät ylöspäin nähdäkseen vihreät kaapit. Tämä toimii kaikkien pastellivärien kanssa, mutta mielestämme vihreä ja sininen ovat täydellisiä sävyvaihtoehtoja.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) UKK

Onko harmaa hyvä valinta keittiön kaappeihin?

Harmaa on aina houkutteleva valinta keittiön kaappeihin, koska se on neutraali ja saatavilla useissa eri sävyissä. Se sopii melkein kaikkiin tyyleihin perinteisistä Shaker-tyylisistä harmaista kaapeista moderneihin, minimalistisiin tyyppeihin.

Ovatko harmaat kaapit liian trendikkäitä?

Ei, he eivät ole. Ne sopivat lähes kaikkiin sisustustyyleihin ja ovat upea neutraali väri keittiön rakentamiseen tuleviksi vuosiksi.

Ovatko harmaat keittiöt poissa muodista?

Harmaat kaapit ovat aina suosittuja. Harmaat värit ovat loistava neutraali perusta jokaiselle keittiölle ja täydellinen sävy moderniin keittiöön. Kun olet valmis, voit muuttaa ulkoasua käyttämällä helposti vaihdettavia värejä.

Kumpi on parempi valkoinen vai harmaa keittiön kaappi?

Valinta harmaan ja valkoisen välillä keittiökaappiisi on täysin henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Tietysti valkoiset kaapit saavat tilan näyttämään suuremmalta, mutta myös vaaleanharmaat valinnat tai jopa vaalea beige. Molemmat kaapit ovat suosittuja jälleenmyyntinä.

Miten lisäät lämpöä harmaaseen keittiöön?

Puun lisääminen ja lämpimiä sävyisiä aksentteja ovat nopein tapa lämmittää viileä harmaa keittiö. Asiantuntijat sanovat, että casula-rustiikkiin keittiöön kannattaa valita puukappaleet, joissa on punaisia tai oransseja sävyjä. Toisaalta kylmemmät puun sävyt luovat pohjoismaista tunnelmaa.

Harmaat keittiökaapit: Johtopäätös

Kuten näet, on niin monia hienoja tapoja lisätä harmaita keittiökaappeja. Niitä on monenlaisia eri muotoisia ja kokoisia, joten nykyisestä keittiösi sisustuksesta riippumatta voit löytää tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Mieti tarkkaan, mitä harmaan sävyjä voit lisätä keittiöön, varsinkin jos käytät ensimmäistä kertaa harmaata kotonasi. Sävyjä on niin monia, että luot tilan, jossa sinä ja perheesi rakastatte viettää aikaa yhdessä monien vuosien ajan.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook