Olohuoneen kalusteideoita mihin tahansa sisustukseen

Living Room Furniture Ideas for Any Style of Décor

Riippumatta henkilökohtaisesta tyylitajustasi, sinulla on todennäköisesti olohuone, joka toimii kokoontumispaikkana itsellesi, perheellesi ja/tai ystävillesi ja vieraillesi. Tämä aivan liian tärkeä tila on täydellinen paikka esitellä kotisi tyyliä, olitpa kiinnostunut modernista, minimalistisesta, perinteisestä, boheemista tai eklektisesta tyylistä. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle paljon olohuoneen kalusteideoita.

Living Room Furniture Ideas for Any Style of Décor
spanish-mid-century-living-room

Bohemian ("Boho-Chic") olohuone

boho-chic living-room-furniture-design-ideas

boho-chic living-room-furniture

Rohkeat värit sekä erilaiset kuviot ja tekstuurit toimivat boho-tyylikkäässä olohuoneessa. Miellyttävä sekoitus lämpimiä ja viileitä sävyjä on aina hyvä asia luomaan kutsuva ja ystävällinen tila. Myös epätavanomaisten sisustusstrategioiden käyttö, kuten taiteen ripustaminen "normaalia" korkeammalle tai tapetin lisääminen gallerian seinälle, auttaa luomaan eloisan, odottamattoman ja virkistävän boheemin tilan.

Rannikon olohuone

coastal-living-room-sand-inspired-tones

coastal-living-room-design

Rannikon värejä ei ole vaikea löytää, mutta niiden strateginen käyttö rannikon olohuoneessa vaatii hyvää katsetta ja luontoa. Luonnonkohteet, kuten ajopuu, voivat korvata veistoksen ja taideteoksen. Runsaasti hiekan inspiroimia sävyjä merensinisen popsuilla luovat rauhoittavan vaikutuksen. Älä myöskään unohda kallistaa olohuoneen kalusteita, jotta ikkunanäkymiä voi ihailla ja nauttia… vaikka et asuisikaan rannikolla.{found on michaelgimber}.

Nykyaikainen olohuone

contemporary-living-room-with-clean-lines

neutral-tones-and-clean-lines-for-contemporary-living

Neutraalit sävyt ja puhtaat linjat luovat ihanan perustan nykyaikaiseen olohuoneeseen. Sisustuksen tulee olla suoraviivaista ja tyypillisesti suorassa kulmassa, koska tämä tyyli sisältää lineaarisen rakenteen ja järjestyksen. Hyvin muokattu kokoelma ja runsaasti valkoista tilaa ovat kaksi pakollista asiaa, kun suunnittelet ja järjestät nykyaikaista olohuoneesi sisustusta.

Mökin olohuone

cottage-style-living-rooms

plates-on-wall-cottage-living-room

Mökityylisissä olohuoneissa on runsaasti liikkumavaraa – rantamaista mökkitunnelmaa varten nojaa "kevyisiin luonnollisiin" yksityiskohtiin, kuten kalkittuihin lankkuseiniin ja muhkeisiin, neutraaleihin pehmustettuihin huonekaluihin. Tai voit valita värikkään ja yksinkertaisen yhdistelmän sisä- ja ulkotilojen osia (esim. sohva puupenkillä, kukka- ja säkkityynyt). Rento ja mukava on mökkityylisen pelin nimi.{found on corynnepless}.

Eklektinen olohuone

Eclectic-narrow-Living-Room

Eclectic-Boho-Living-Room

Eklektinen sisustus pitkässä, kapeassa olohuoneessa antaa runsaasti persoonallisuutta ilman, että tila tuntuu ahtaalta. Vastaavasti mitoitetut kalusteet (esim. sohva, nojatuoli, ylisuuri tuftattu ottomaani ja paksurunkoinen pyöreä peili yllä olevassa kuvassa) tarjoavat tasapainoa ja mittasuhteita. Yhdistelmäkappaleet, joissa on samankaltaisia yksityiskohtia, kuten tuftaus Chesterfield-sohvalla ja verhoiltu ottomaani, luovat yhteenkuuluvuutta ilman, että ne ovat "yhteensopivia".

Ranskan maalaisolohuone

french-country-living-room-furniture

french-country-decor-accents

Ranskalaisen maalaisolohuoneen kalusteet sisältävät yleensä sekoituksen rohkeampia ja hillitympiä sävyjä, neutraaleja ja kuvioita. Kaarevat huonekalujen selkänojat ja jalat tasapainottavat komeampia kappaleita. Harkitse röyhelöisten tyynyjen valitsemista tai vaikeiden puuosien valitsemista, äläkä pelkää sijoittaa huonekaluja kulmaan.

Teollinen olohuone

how-to-achieve-industrial-living-style-through-furniture

Exquisite-Industrial-Living-room-furniture

Suuri nykyaikainen poikkileikkaussohva neutraalissa sävyssä sekä runsaasti neutraaleja harmaasävyjä ja puun sävyjä luovat kutsuvan teollisen olohuoneen. Tekstuuripoufin yhdistäminen ja valaistus mielenkiintoisilla linjoilla ovat ideoita yksityiskohdista, jotka todella tuovat kotiin teollista tunnelmaa. Rakastamme myös paljaita seinää ja kulunutta nahkaa!

Vuosisadan puolivälin moderni olohuone

modern-mid-century-living-room

mid-century-modern-living-furniture

Mikään ei sano vuosisadan puolivälin modernia, kuten puupaneloidut seinät ja tyypilliset lepotuolit. Vuosisadan puolivälin modernissa olohuoneessa sisäänrakennettu pöytäsohva luo kutsuvan ja vaikuttavan tyylikkään ilmeen. Tai luo viihtyisä keskustelutila vuosisadan puolivälin tuoleilla matalan sohvapöydän yli. Pidä tarvikkeet täynnä persoonallisuutta mutta yksinkertaisia.

Minimalistinen olohuone

minimalist-living-room-furniture

creating-a-minimalist-living-room

Avain onnistuneen minimalistisen olohuoneen luomiseen on harkita huolellisesti elämäntapaasi, mitä haluat saada pois tilastasi, ja sitten työskennellä taaksepäin valitaksesi vähimmäistarvikkeet, jotka täyttävät nämä tarpeet täysin. Yksinkertaiset, suoraviivaiset linjat, vähemmän mutta suurempia (ja vaikuttavia) taideteoksia tai seinäkoristeita ja hyvin perusvalaisimien siluetit ovat tärkeitä.

Marokon olohuone

moroccan-living-room-with-desk-area-and-window-seating

bold-orange-wall-moroccan-style

Arkkitehtonisia piirteitä, kuten kaaria, esillä olevat puiset kattopalkit tai kaapin oviritilät, voidaan ja pitäisi korostaa marokkolaisessa olohuoneessa. Perinteisesti lämpimillä punaisilla, appelsiineilla ja keltaisilla on suuri rooli marokkolaisessa tyylissä; Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että marokkolainen olohuone on sisustettu vain näillä sävyillä. Käytä niitä suurina tai pieninä annoksina viihtyisään tilaan.

Maalaismainen olohuone

perfect-rustic-furniture-for-living-room

white-sofa-rustic-accent-for-living-room

Luodaksesi maalaismaisen olohuoneen, suuntaa kohti lämpimiä, kuluneita puuosia (saatavilla on huonokuntoisia tai vanhentuneita puuosia, jos et löydä aidosti kulunutta kappaletta), teksturoituja tekstiilejä, kuten säkkikangasta tai pellavaa, ja mukavia verhoiltuja kappaleita, jotka kutsuvat vierailijat uppoa ja ole hetken.

Espanjalainen olohuone

great-spanish-living-room-design

Braverman. Marc Appleton Architects.

Savitiilikattoisen ja valkoisen stukkokiven espanjalaisen tyylin ulkoasun ja tuntuman lisäksi harkitse nykyaikaisempaa otetta espanjalaisen tyylin vihjailuista. Kaarevat ikkunat tai oviaukot, sisäänrakennetut kirjahyllyt kaarevilla yksityiskohdilla ja takorautavalaisimet ovat täydellinen tapa pitää espanjalainen tyyli elävänä ja hyvinä olohuoneessasi. Myös valkoiset tai norsunluun väriset seinät korostavat paljaita puisia kattopalkkeja, jotka ovat tämän tyylin ihana osa.

Ruotsalainen (skandinaavinen) olohuone

under-the-stairs-scandinavian-decor

Scandinavian-living-room-furniture

Yksinkertaiset kalusteet, yksinkertaisesti sijoitettu ovat avain ihastuttavaan skandinaaviseen olohuoneeseen. Valkoisten seinien lisäksi puhtaat linjat ja hyvin editoidut asusteet ja taideteokset. Älä murehdi tilan täyttämisestä niin paljon, vaan keskity sen sijaan siihen, että jokainen osa on tärkeä rooli itsessään – alueen matto, mielenkiintoiset jalkakalusteet, yksinkertainen valaistus ja ehkä jopa yksi tai kaksi kasvia.

Perinteinen olohuone

traditional-living-room-furniture

traditional-living-room-furniture-tripod-lamps

Perinteisissä olohuonemalleissa on ihana sekoitus listoja (esimerkiksi katto, tuoli, takka ja jalkalista) ja runsaasti ylellisen näköisiä pehmustettuja huonekaluja. Luo useita erillisiä keskusteluasemia, kun tilaa sallii, jotta suurempi perinteinen tila tuntuu pienemmältä ja ystävällisemmältä, sillä tämä tyyli on taipumus nojata muodollisuuksiin.

Trooppinen olohuone

wicker-coffee-table-living-room

tropical-themed-living-room
Lehdet, palmut ja muut lehdet lisäävät välitöntä väriä ja visuaalista mielenkiintoa trooppiseen olohuoneeseen. Pidä kalusteet kevyinä, joko kevyillä kankailla tai materiaaleilla, kuten pajulla, luomaan raikas ja rentouttava tunnelma. Ja syleile maanläheisiä värejä, kuten savivärisiä lamppuja tai pari keltaista tyynyä.

Toscanan olohuone

tuscan living room, living room, tuscan style

tuscan-living-room-with-faux-gold-walls
Lämpimät, pronssi-y-värisävyt, muhkeat kalusteet ja koristeelliset yksityiskohdat ovat komponentteja, joita etsitään ja sisällytetään toscanalaiseen olohuoneeseen. Puun tulee olla keski-tummaa, ja täydentävät alueen matot ovat aina hyvä idea.

Vintage olohuone

elegant-vintage-living-room-furniture

vintage-living-room-furniture

Löydetyt kappaleet, käytetyt kappaleet, vintage-kappaleet – kutsut niitä miksi tahansa, vintage-tyylinen olohuone säteilee helposti lähestyttävää, rentoa auraa vain siksi, että epätäydellisyydet ja hieman yhteensopimattomat kappaleet otetaan haltuun ja niistä nautitaan. Pidä ainakin löysä väripaletti pitääksesi järjestyksen tilassa, ja tasapainota luonnonvaloa ja valkoista tilaa vintage-yksityiskohtien lisäämiseksi huoneeseen onnistuneen tyylin.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook