Vietä enemmän aikaa ulkona näiden patioruokapöytien parissa

Spend More Time Outdoors With These Patio Dining Tables

Patio-ruokapöytä on pakollinen, jos haluat syödä ulkona tai viihdyttää ulkona asunnossasi. Se on yksi tärkeimmistä osista, joita tarvitset terassillesi, patiolle tai terassillesi, koska mikään ei ole rentouttavampaa kuin ateria ulkona. Ei ole yllättävää, että patioruokapöytiä on lähes yhtä monta tyyliä kuin sisätiloihin, joten sinun pitäisi olla helppo löytää jotain, joka sopii elämäntyyliisi ja suunnitteluasi.

Ennen kuin lähdet ostoksille, sinun on määritettävä, kuinka suuri pöytä tilaan mahtuu. Yleensä haluat pöydän ympärille vähintään 3 jalkaa tilaa, jotta ihmiset voivat vetää tuolinsa istumaan. Minkä muodon sitten haluat – pyöreän, suorakaiteen, neliön? Seuraavaksi sinun on päätettävä, mitä materiaalia haluat pöydälle, koska on olemassa monia puuvaihtoehtoja, metallityyppejä, muovia, mosaiikkia ja muita vaihtoehtoja. Varmista vain, että teet kotitehtäväsi kunkin tyypin vaatiman huollon osalta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, harkitse, tarvitseeko sinun säilyttää pöytää sesongin ulkopuolella vai voitko ostaa kannen ja jättää sen paikoilleen.

Oletko valmis valitsemaan uuden pöydän? Tässä on joitain parhaista patioruokapöydistä takapihallesi:

1. Pedersonin ruokapöytä

Spend More Time Outdoors With These Patio Dining Tables

Jos haluat maalaismaisen tyylin, joka kestää ulkona, valitse Pederson-ruokapöytä. Se näyttää viehättävältä puulta, mutta se on itse asiassa valmistettu säänkestävästä alumiinista, joka on jauhemaalattu ja viimeistelty beigenväriseksi ajopuuksi. Jalustassa on 0n-trend-pukkijalusta, jossa on juuri oikea maalaistalon tunnelma ja x-muotoiset tuet. Pöytälevy on kestävä posliinilaatta, joka muistuttaa kalanruotokuvioituja puulankkuja.

Tähän pöytään mahtuu jopa 8 henkilöä, joten se on hyvä perheillallisille tai viihteelle. Siinä on vakiokokoinen sateenvarjoreikä, jotta voit lisätä sellaisen suojaamaan sinua voimakkaalta auringolta. Tämä ruosteenkestävä patioruokapöytä vaatii täydellisen kokoonpanon. Sen mukana tulee myös yhden vuoden rajoitettu takuu, mutta on tärkeää huomata, että sitä ei voi jättää lumelle ja jäälle peittämättä.

2. Rosemontin jatkettava metallinen ruokapöytä

Rosemont Extendable Metal Dining TableRosemont Extendable Metal Dining Table

Koska lähes 100 prosenttia arvosteluista on neljä ja viisi tähteä, Rosemontin jatkettava metalliruokapöytä on takapihalla voittaja ulkoilmaruokailussa. Sen avulla sinulla on pienikokoinen pöytä jokapäiväiseen käyttöön, joka on laajennettavissa jopa 6 hengelle viihdettä varten. Valmistettu kestävästä ruosteenkestävästä alumiinista, pöydässä on mustattu pronssijauhemaali.

Tämän pöydän klassinen muotoilu tarkoittaa, että se sopii hienosti jo olemassa oleviin osiin. Pyöreä muoto korostaa pöytälevyn muodostavaa ristikkorakennetta sekä neljää kevyesti kaarevaa jalkaa. Tämä muotoilu tarkoittaa, että vesi valuu läpi, joten se kuivuu nopeasti, joten voit käyttää sitä pian kesäsuihkun jälkeen. Ja kun vieraat saapuvat, siellä on lehti, joka on irrotettava – mutta ei itsevarastoitava – istumakapasiteetin laajentamiseksi. Rosemontin jatkettava metallinen ruokapöytä sisältää sateenvarjoreiän. Se vaatii kokoonpanon ja sillä on 90 päivän takuu.

3. Kaspian neliö 29,75" pöytä

Caspian Square 29 75 Table

Suuren kokoinen patioruokapöytä, jossa on moderni estetiikka, Caspian Square 29,75″ -pöytä on ihanteellinen suurille perheille ja suurille kokoontumisille. Klassisessa siluetissa on kahdeksan istumapaikkaa, joten se näyttää aidolta kuin puukattoinen pöytä, mutta siinä on paljon vähemmän huoltoa. Päällinen on valmistettu Tekwoodista, aidon näköisestä ja pitkäikäisestä puuvaihtoehdosta, joka on valmistettu polystyreenistä ja joka on saatavilla luonnonmukaisena tai vintage-viimeistelynä. Tekwood-topin pigmentti kulkee koko materiaalin läpi, joten se ei haalistu ja pienet naarmut voidaan hioa. Siinä on myös sateenvarjoreikä ja siihen sopiva tulppa.

Runko on kestävää hitsattua raskasta alumiinia ruostumattomalla teräksellä. Se on myös kevyt, ruosteenkestävä ja säänkestävä ja tarjoaa vuosien nautintoa. Jaloissa on korkit, jotka suojaavat terassiasi tai terassiasi naarmuilta. Caspian Table vaatii kasaamisen, ja sillä on kolmen vuoden takuu. Ostajat rakastavat tämän patioruokapöydän ulkonäköä ja tukevuutta.

4. Windsorin ruokapöytä

Windsor Dining Table

Perinteinen rantatunnelma ja helppohoitoiset materiaalit tekevät Windsor-ruokapöydästä loistavan valinnan perheille. Aterioiden asettaminen patiolle tai takapihajuhliin on helppoa tällä pöydällä, joka on tarpeeksi suuri kahdeksalle hengelle. Tässä tukevassa ruokapöydässä on synteettisistä puulankuista valmistettu yläosa, joka kestää vettä, ruostetta ja UV-valoa, joten voit nauttia aidon puun tyylistä ilman mitään vaivaa tai huoltoa. Lisäksi, koska puu on säleikköä, sade valuu pois pinnalta.

Pöydän pohja on kevyttä, mutta jauhemaalattua alumiinia, joka sopii pöydälle. Saatavilla on kaksi väriyhdistelmää: valkoinen ja vaaleanharmaa tai tummempi harmaa yhdistettynä ruskeaan. Muovinen pohja liukuu irti jaloista suojataksesi kanttasi tai terassiasi. Paloluokiteltu Windsor-ruokapöytä on koottava, ja sillä on yhden vuoden takuu. Sinun on harkittava säilytystilaasi tämän pöydän kanssa, koska se ei ole säänkestävä eikä sitä voi jättää lumeen talvella.

5. Allen-ruokapöytä

Allen Dining Table patio

Allen-ruokapöydässä on puhdas, nykyaikainen tyyli, joka sopii helposti yhteen jo olemassa olevien huonekalujen ja melkein kaikkien tuolien kanssa. Se on myös loistava keskipiste perheen aterioiden kannella. Pöydän käytännöllinen siluetti on käytettyjen materiaalien ansiosta monipuolinen ja helppohoitoinen. Runko on valmistettu sään- ja vedenkestävästä alumiinista. Päällinen on valmistettu puunnäköisestä muovi- ja hartsipäällystä, joka on erittäin kestävä ja ei vaadi erityistä huoltoa – vain letku se irti! Tekopuumateriaali on tahraa hylkivää, mutta ei tahrankestävää.

Tämä patioruokapöytä on ihanteellinen ulkoruokailuun ja tarjoaa nautintoa useana vuodenaikana. Neutraalit värit sopivat ihanteellisesti ulkotilaan, jossa on eloisaa väriä tai jossa on paljon kasveja. Suunnitteluun on sisällytetty sateenvarjoreikä tulpalla. Allen-ruokapöytä on koottava, sillä takuu kattaa määrittelemättömän ajan.

6. Nanette ruokapöytä

Nanette Dining Table

Täydellinen neljän hengen perheelle ja riittävän suuri kahdeksalle hengelle. Nanette Dining Table on vain lippu ruokailuun tai lasten päästämiseen poissa iltapäivällä askartelemaan ulkona. Tämä erittäin pitkä, 88 tuumainen patioruokapöytä näyttää massiivipuulta, mutta se on itse asiassa valmistettu ruosteenkestävästä alumiinista ja lankkuhartsista. Pöydän runko on pulverimaalattu ja viimeistelty näyttämään puulta. Kaikki tämä tarkoittaa, että se ei ole vain helppohoitoinen, vaan kahden ihmisen on helppo liikkua, koska se painaa vain 66 kiloa.

Voit lisätä varjostusta pöytään erikseen ostetulla sateenvarjolla, koska se on varustettu sateenvarjon reiällä. Koko kappale on ruosteenkestävä ja pyyhitään helposti puhtaaksi pehmeällä liinalla. Nanette-ruokapöytä vaatii osittaisen asennuksen ja sen mukana tulee yhden vuoden takuu.

7. Elaina massiivipuinen ruokapöytä

Elaina Solid Wood Dining Table

Luonnonpuun ystävät rakastavat Elaina Solid Wood -ruokapöytää, joka raikastaa välittömästi ulko-oleskelutilaasi ja lisää joustavuutta ja lisää istumapaikkoja tarvittaessa. Valmistettu A-luokan tiikistä, sillä on monipuolinen ulkonäkö ja selkeät linjat, jotka sopivat moniin tuolityyleihin. Parasta on, että siinä on perhosenlehtiä, jotka laajentavat koon alkuperäisestä 48,5 tuumasta runsaaseen 108,5 tuumaan. Voit helposti istuttaa nelihenkisen perheen säännöllisesti ja laajentaa sen sitten kahdeksalle hengelle, vaikka arvioijien mukaan 10 mahtuu mukavasti.

Koska pöytä on valmistettu tiikkipuusta, se on öljyttävä säännöllisesti säilyttääkseen luonnollisen ulkonäön, mutta tämäntyyppinen puu on luonnollisesti UV- ja homeenkestävää. Tässä paloturvallisessa pöydässä ei ole pidennystä sateenvarjolle jatkomekanismin ansiosta. Massiivipuusta valmistettu Elaina ruokapöytä on koottava ja sillä on vuoden takuu. Tyytyväiset ostajat ylistävät helppoa jatkomekanismia sekä pöydän tukevuutta ja laatua.

8. Aquia Creek -ruokapöytä

Aquia Creek Dining Table

Neliönmuotoinen patioruokapöytä voi ratkaista haasteen ruokailusta ulkona ulkotilassa, joka ei sovi pidemmälle pöydälle, ja Aquia Creek -ruokapöytä tekee sen tyylikkäästi. Nykyaikaiseen muotoiluun mahtuu neljä henkilöä, ja siinä on pajun hienostuneisuutta sekä nykyaikaisen, vähän huoltoa vaativan hartsin kestävyyttä. Valmistettu ruosteenkestävästä teräsrungosta ja päällystetty kudotulla synteettisellä materiaalilla, tämä pöytä kestää ulkoilun useiden vuodenaikojen ajan. Materiaaliyhdistelmä kestää säätä, UV-valoa ja sadetta, mikä tarkoittaa, että se säilyttää hyvän ulkonäön pitkään. Vielä parempi, sen päällä on kirkas karkaistu lasi, joka on helppo puhdistaa ja kätevä käyttää.

Saatavana luonnollisen ruskeana tai monisävyisenä harmaana, Aquia Creek -pöytä on kestävä joka sään muotoilu, joka kestää vielä pidempään vuosittaisella hoidolla. Valmistaja suosittelee vinyylisäilöntäaineen käyttöä hihnan kestävyyden pidentämiseksi. Tämä patioruokapöytä vaatii osittaisen asennuksen, eikä siinä ole sateenvarjoreikää. Aquia Creekillä on vuoden takuu, ja tyytyväiset ostajat rakastavat pöydän yksinkertaista eleganssia ja sanovat, että se on kestävä ja hyvä ostos.

9. Tres Chic 88 x 44 tuuman suorakulmainen teak

Outdoor patio table

Minimalistinen Tres Chic 88 x 44 tuuman suorakulmainen teak

Tämän huippuluokan patioruokapöydän keskellä on sateenvarjoreikä, joka on helppo peittää irrotettavalla medaljongilla, joka sulkee reiän. Pöytä on osa Tres Chic -mallistoa, joka sisältää muita istuin- ja pöytävaihtoehtoja, jotta voit laajentaa yhteensopivaa settiäsi. Tämä pöytä vaatii jonkin verran kokoonpanoa, ja sen toimitusaika on pidempi kuin joillain muilla pöydillä. Tommy Bahama -tuotteilla on kolmen vuoden takuu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen runkojen sekä luonnontiikkielementtien vikoja vastaan.

10. Sahara 74 x 43 tuuman soikea teak patio ruokapöytä kaksinkertaisella jatkeella kirjoittanut Anderson Teak

Oval Teak Patio Dining Table Double Extensions

Täydellinen niille, jotka haluavat viihdyttää, Sahara 74 x 43 tuuman soikea teak patio ruokapöytä ja kaksinkertainen jatkeet by Anderson Teak upseerit tarjoavat kaiken joustavuuden ja tyylin sisäruokapöydän. Olipa kyseessä ulkoruokailu tai upea grillibuffet, tämä patioruokapöytä on 74-106 tuumaa pitkä ja siinä on kaksi taitettavaa jatkolehteä, joita voidaan käyttää erikseen tai molempia yhdessä. Tämän ansiosta on helppo sijoittaa jopa 10 tai 12 henkilöä illalliselle ulkosalla. Lisäksi keskituki sisältää sateenvarjon reiän, jonka mukana tulee messinkitulppa, joka peittää sen, kun sitä ei käytetä.

Sahara-pöytä on valmistettu ympäristöystävällisestä massiivitiikkipuusta, joka on viljelty ja vastuullisesti korjattu. Anderson Teak käyttää vain huippuluokan uunikuivattua puutavaraa, mikä varmistaa, että nämä tiikkihuonekalut kestävät sukupolvien ajan. Tiikkipuuta käytetään ulkokalusteisiin, koska siinä on korkea luonnollinen öljypitoisuus, joka auttaa sitä kestämään säätä, hyönteisiä ja mätää. Se on myös valmistettu ura- ja tappipuusepistä kestävyyden ja vakauden takaamiseksi. Lopuksi puun pinta on hienoksi hiottu ja sirpaloitumaton. Anderson Teak myöntää ulkoilutuotteilleen kahden vuoden takuun valmistus- ja valmistusvirheiden varalta.

Riippumatta siitä, onko perheesi pieni tai suuri tai jos isännöit paljon kokoontumisia, patioruokapöydän vaihtoehdot ovat laajat. On helppo löytää sellainen, joka sopii suunnittelutyyliisi, perheesi kokoon ja budjettiisi, jotta saat mahdollisimman paljon irti ulkotilastasi.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook