Tee-se-itse kulmahyllyideoita seuraavan viikonlopun projektiisi

DIY Corner Shelf Ideas For Your Next Weekend Project

Kulmatilat ovat melko vaikeita. Sinne ei voi laittaa paljoa, mutta vaikka sisustussuunnittelun ja sisustuksen vaihtoehdot ovat rajalliset, tarjolla on hienoja mahdollisuuksia, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä.

DIY Corner Shelf Ideas For Your Next Weekend Project

Yksi esimerkki on kulmassa oleva seinähylly, joka lisää tilaa ja mahdollistaa myös esineiden näyttämisen. Tänään näytämme sinulle muutamia suosikki DIY-kulmahyllyideoitamme siinä toivossa, että ne inspiroivat sinua seuraavassa kodinparannusprojektissasi.

Kulmahyllyideoita, jotka maksimoivat tilan

1. Kelluvat kulmahyllyt

Wood corner floating shelf DIY

Kelluvat kulmahyllyt, kuten shanty-2-chicissä, ovat sekä hyvännäköisiä että helppoja tehdä. Kuten näet, hyllyt ovat melko paksuja ja jäykkiä, ja saadaksesi sellaisen ulkonäön käyttämättä todellisia massiivisia puupalasia, sinun on ensin koottava kehys jokaiselle hyllylle. Tällä menetelmällä voit myös tehdä salaisia säilytystiloja hyllyjen sisään, jos haluat.

2. Kolmionmuotoiset kulmahyllyt

Triangular Corner Shelves

Kolmion muotoiset hyllyt sopivat täydellisesti kulmiin. Ne sopivat erinomaisesti käytäviin, eteisiin tai melkein mihin tahansa muuhun tilaan, ja niiden suunnittelua on helppo yksinkertaistaa, jotta voit piilottaa asennustarvikkeet hyllyjen sisään. Löydät opetusohjelman, joka selittää koko prosessin 4men1ladysta.

3. Maalaismainen kulmahylly

A Rustic Corner Shelf Unit

Mikä olisikaan käytännöllisempää kuin kulmahylly? No, kulmahylly, tietysti. Voit rakentaa sellaisen, jossa on rustiikki-teollinen ilme puu- ja metalliputkista. Se on helppoa ja myös melko halpaa, varsinkin jos käytät kierrätettyä puuta tai jos käytät laudat uudelleen lavalta. Joka tapauksessa lauramakesin opetusohjelman pitäisi olla hyödyllinen.

4. Tee itse tehty ovihylly

Blue door corner shelf

Kaikki DIY-projektit ovat ainutlaatuisia, mutta jotkut erottuvat enemmän kuin toiset. Esimerkki löytyy craftaholicsanonymousista, josta löydät opetusohjelman, jossa kerrotaan, kuinka vanhasta puisesta ovesta saa hyllyt ahtaaseen kulmatilaan. Voit jättää ovenkahvan kiinni, jos haluat. Se voi itse asiassa näyttää hyvältä, jos muotoilu on mukava.

5. Rocket Corner -hyllyyksikkö

Kids rocket corner shelf

On monia tapoja muokata peruskulmahyllyä. Voit jopa saada sen näyttämään raketilta, jos haluat. Se ei ole niin vaikeaa. Ensin sinun on annettava sille vihjaileva muoto ja sitten voit myös lisätä muutaman viimeistelyn, kuten ehkä mukautetun maalauksen tai joitain mukautettuja koristeita sivuille. Löydät itse asiassa lisää tästä tietystä ideasta ohjeista.

6. Natural Pine Corner Hylly

Wood slab corner shelf

Tee-se-itse-kulmahyllyn ei tarvitse olla täydellinen. Itse asiassa minkään ei tarvitse olla täydellistä, mutta tässä tapauksessa annamme itse asiassa ehdotuksen hyllyn epätäydellisyyksien hyödyntämiseen: kokeile live-reunasta puun inspiroimaa muotoilua, kuten ohjeissa. Periaatteessa leikkaat vain palan puusta ja saat reunan näyttämään tarkoituksella epätäydelliseltä.

7. Minimalistiset kulmahyllyt tyhjästä

Modern floating white corner shelf

Sen sijaan, että itse hylly erottuisi joukosta, vaihtoehtoinen idea olisi antaa hyllyn sulautua seiniin ja antaa sillä näytettävät tavarat olla huomion keskipisteessä. Abeautifulmessista löydät kaikki yksityiskohdat, jotta voit tehdä tämän kaltaisia minimalistisia kulmahyllyjä alusta alkaen. Eikö ne ole tyylikkäitä?

8. Yksinkertaiset kolmion muotoiset DIY-kulmahyllyt

Triangle corner shelves

Jos tavoitteena ei ole välttämättä lisätä tilaan lisää säilytystilaa, vaan yksinkertaisesti täyttää nurkka kauniisti, ehkä yksinkertaiset kolmionmuotoiset tee-se-itse-kulmahyllyt, kuten houseofroseblogissa, voisivat toimia. Niitä on todella helppo valmistaa ja ne sopivat pieniinkin huoneisiin, koska ne vievät vähän tilaa. Voit tehdä niin monta kuin haluat.

9. Tyylikkäät kulmahyllyt avainten ja kukkaron ripustamiseen

Minimalist triangle storage corner

On olemassa tapoja saada kulmahyllyt näyttämään kauniilta ja kiinnostavilta ja samalla maksimoida niiden toimivuus. Voit esimerkiksi asentaa muutaman koukun hyllylle, jotta voit ripustaa tavaroita myös nurkkaan, ei vain esitellä esineitä hyllylle. Suunnittelu voisi olla samanlainen kuin mitä löysimme vtwomenista.

10. Wood Cube -kulmahylly

DIY Corner Shelf Ideas For Your Next Weekend Project

Tavallisen litteän hyllyn sijasta voisi kulmatilaan sopia paremmin jotain hieman huomiota herättävämpää ja yhtenäisempaa. Puukuution kulmahylly vaikuttaa aika siistiltä idealta. Tämä on symmetrinen, eikä sitä ole vaikea rakentaa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa suunnittelussa on kyse enemmän ulkonäöstä kuin toimivuudesta tai varastoinnin tehokkuudesta. Jos pidät siitä, muista katsoa opetusvideomme.

11. Säleikön oven kulmahyllyyksikkö

Window shutters corner shelf

Olemme jo maininneet, että vanhan oven voi muuttaa kulmahyllyksi, mutta emme menneet yksityiskohtiin oven tyypin suhteen. Tässä tapauksessa on useita erilaisia mahdollisuuksia. Periaatteessa mikä tahansa vanha ovi kelpaisi, mutta jos haluat jotain erityistä, voit kokeilla säleikön oven uudelleenkäyttöä. Löydät siitä lisää tietoa prodigalpiecesin opetusohjelmasta.

12. Keittiön kulman hyllytaso

Corner Open space kitchen shelves

Keittiö on loistava paikka laittaa kulmahyllyt sisään. On tärkeää hyödyntää keittiön jokainen sentin tila ja maksimoida säilytystilaa mahdollisimman paljon. Voit lisätä kulmahyllyjä, jotta voit säilyttää mausteita, astioita ja muita tavaroita käden ulottuvilla tai pitää yrttiviljelmät lähellä ikkunoita. Katso notjustahousewife saadaksesi selville, kuinka voit tehdä tällaisia tyylikkäitä hyllyjä.

13. Metalliputkien kulmahylly

Pipes corner shelf

Tämä saattaa näyttää omituiselta metalliputkiveistokselta, mutta se on itse asiassa loistava kulmahylly, jota voidaan käyttää monien tavaroiden, kuten kirjojen ja kenkien, säilyttämiseen. Kestää jonkin aikaa tasapainottaa esineitä putkilla ja jos et halua leikkiä painovoimalla, voit lisätä myös litteitä puuhyllyjä suunnitteluun. Katso lisätietoja tästä projektista Instructablesista.

14. Helppo rustiikkinen kulmahylly

Wood corner shelf DIY

Puu on erittäin monipuolinen ja helppo työstää, varsinkin jos yrität rakentaa jotain maalaismaista, kuten tämä amigas4allin kulmahylly. Voit käyttää joitain lavalevyjä tähän tai mihin tahansa kierrätettyyn puuhun, kunhan laudat ovat tarpeeksi pitkiä. Aloita keskimmäisestä levystä ja leikkaa loput sopivan kokoisiksi. Varsinaiset hyllyt ovat kolmion muotoisia, joten se on melko helppo saada oikealle.

15. Istutusteline huoneesi nurkkaan

Corner Cabinet planter

Hyllyt voivat yleensä palvella monia eri tarkoituksia, joten ei ole syytä ajatella, että kulmayksiköt olisivat erilaisia. Oletetaan, että haluat rakentaa istutustelineen, joka mahtuu huoneen nurkkaan. Mylove2createssa jaettu opetusohjelma on juuri sitä mitä tarvitset. Tee laitteesta niin korkea kuin haluat sen mukaan, kuinka monta kasvia sinulla on.

16. Kulmaköysihyllyt

CORNER ROPE SHELVES DIY

Nämä Honeybearlane-riippuvat hyllyt sopivat ihanteellisesti lasten makuuhuoneeseen tai lastentarhaan. Se on täydellinen tapa täyttää tilaa huoneessa, ja ne ovat ainutlaatuinen ja hauska lisä jokaiseen tilaan. Tarvitset vain kuusi puulankkua ja köyttä sekä muutaman lisävarusteen sitoaksesi kaiken yhteen.

17. Zig Zag -kulmahylly

How to Build a Corner Shelf for You Bathroom at TechShop

Kokeile tätä siksak-kulmahyllyä, joka tarjoaa hauskan ja modernin muotoilun kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Sinun ei tarvitse olla uskomaton puutöiden kanssa luodaksesi näitä hyllyjä, ja niin kauan kuin pystyt leikkaamaan suoran viivan, voit tehdä näitä tyylikkäitä ja muhkeita hyllyjä. Ne eivät vie liikaa tilaa, joten ne sopivat ihanteellisesti pienempiin huoneisiin, kuten kylpyhuoneeseen.

18. Pieni kulmahylly

Small Corner Shelf

Jos sinulla ei ole paljon tilaa, mutta tarvitset yhden kulmahyllyn ylimääräisten tavaroiden sijoittamiseen, tämä merrypadin yhden laudan haaste auttaa. Hylly on koottu keksipuusepillä, joten se ei vaadi ruuveja tai metallikiinnikkeitä. Tämä on loistava idea pieniin ja ahtaisiin tiloihin, eikä se herätä liikaa lisähuomiota.

19. Tee itse tehty kulmakaappi

Vanhasta vanerista voit luoda tämän DIY-kulmakaapin myrepurposedlifesta. Kulmakaapin valmistuksen jälkeen voit maalata sen kotisi sisustukseen sopivaksi ja se tuo uutta elämää kodin tyhjään kulmatilaan. Voit käyttää tätä niin paljon, kuten kenkien, kirjojen tai keittiötarvikkeiden säilyttämiseen.

20. Kylpyhuoneen kulmahyllyt

Bathroom Corner Shelves

Käyttämällä vanhaa kaksitaiteista ovea voit tuoda uuden elämän ei-toivottuihin esineisiin luomalla nämä kylpyhuoneen kulmahyllyt homedepotista. Tavallisista ovistasi tulee tyylikäs lisä kylpyhuoneeseesi, ja voit maalata ne jälkeenpäin kalkkimaalilla, joka antaa niille rannan tai ahdistuneen ilmeen. Kiinnitä koukku loppuun, niin voit ripustaa pyyhkeet ja säilyttää kaikki hygieniatuotteet samassa tilassa.

21. DIY Corner kelluva hylly televisiolle

DIY Corner Floating Shelf for a TV 1024x682

Tässä weedemandreapin nurkassa kelluvassa hyllyprojektissa voit pitää television tai se on loistava vaihtoehto kulmapöytään, jos sinulla on vähän tilaa kotona työskentelemiseen. Kulmamediakaapit ovat ihanteellisia johtojen piilottamiseen televisiosta, ja tämä on helppo tapa luoda lisää tilaa olohuoneeseesi. Se sopii täydellisesti minimalistisiin koteihin, joissa yrität pitää sisustuksen ja sotkuisuuden minimissä.

22. Lastenhuoneen kulmahylly

Corner Shelf for Nursery

Jos etsit hyvää kulmahyllyä lastentarhaasi, harkitse tätä anawhiten tee-se-itse-hyllyä. Se kestää kolmesta kuuteen tuntia, joten se olisi loistava viikonloppuprojekti. Suunnitelmat sopivat aloittelijan seurattavaksi, ja mänty on suositeltava puu. Voit maalata nämä millä tahansa värillä lastenhuoneen sisustukseen sopivaksi, mutta valkoinen on ihanteellinen neutraaliin hyllysarjaan, jota käytetään vuosia.

23. Pyöristetyt kulmat hyllyt

Rounded Corner Shelves

Kun sinulla ei ole paljon tilaa, mutta etsit tapaa esitellä suosikkikoristeitasi, harkitse näitä bitterrootdiyn pyöreitä kelluvia kulmahyllyjä. Ne lisäävät säilytystilaa ja sisustusta mihin tahansa kotiin ja sopivat erinomaisesti ruokasaliin tai keittiöön, jossa voi olla hankalia käyttämättömiä tiloja. Et tarvitse erikoistyökaluja näiden luomiseen, mutta ne näyttävät silti kelluvilta hyllyiltä valmiina.

24. DIY Corner kirjahylly

DIY Corner Bookcase

Jokaiselle, jolla on runsaasti tilaa täytettävänä, löydät kodin jokaiselle kotisi kirjalle tällä stagg-designin kulmakirjahyllyllä. Tämä kirjahylly lisää luonnetta mihin tahansa tilaan ja sopii erinomaisesti suureen työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Sinulla on runsaasti tilaa lisätä kaikki omistamasi kirjat, ja voit myös näyttää hauskoja koristeita tai koristeita. Jos et ole innokas lukija, muista, että näitä hyllyjä voidaan käyttää myös useisiin eri syihin, kuten keittiön säilytykseen tai keräilyesineiden esillepanoon.

25. Mukautetut kulmahyllyt

Custom Corner Shelves

Riippumatta siitä, kuinka paljon sinulla on säilytettävää tai näytettävää, voit mukauttaa nämä kulmahyllyt tarvittavasta säilytystilasta toimistoosi tai olohuoneeseesi. Kuten kuvasta näkyy, ne ovat myös loistava vaihtoehto jäähdyttimen tai minkä tahansa hankalan kodin suunnittelun ympärille.

26. Kulmahylly työpöydälle

Corner Shelf for a Desk

Tämä yksinkertainen ohjeiden suunnitelma auttaa sinua tekemään yhden hyllyn pöytäsi yläpuolelle. Se on ihanteellinen johtojen piilottamiseen työpöydälläsi, ja voit lisätä siihen kuvan tai kasvin viimeistelemään työtilaasi. Se on helppo ja halpa rakennus, joka vaatii vain vähän työkaluja ja tarjoaa sinulle kaivattua lisäsäilytystilaa toimistosi ahtaissa tiloissa.

Johtopäätös

Kulmahyllyt ovat loistava tapa saada kaikki irti noista vaikeista kulmatiloista, ja kaikki nämä projektit ovat kohtuullisen yksinkertaisia ja hauskoja luoda. Useimmilla meistä on kodissa tyhjiä kulmia, joten kannattaa pohtia, miten näitä tiloja voisi käyttää sisustukseen tai käytännöllisiin säilytysratkaisuihin. Harkitse ovien tai laatikoiden uudelleenkäyttöä osana hyllyjäsi ympäristöystävällisessä projektissa, joka elävöittää vanhoja esineitä. Riippumatta näistä projekteista aloitat ensin, toivomme, että ne tuovat iloa ja organisointia kotiisi!

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook