Tilaa säästäviä kulmakylpyhuoneideoita

Space Saving Corner Bathroom Vanity Ideas

Kulmakylpyhuoneen pesuallas yhdistää toimivuuden ja tyylin, jossa luovat ideat ja tilaa säästävä muotoilu optimoivat aiemmin käyttämättömät kylpyhuonetilat. Toimivuuden lisäksi kulmakaappi on erinomainen tapa lisätä persoonallisuutta kylpyhuoneeseesi.

Aloitatpa pienestä wc-huoneesta tai suuresta isosta kylpyhuoneesta, kylpyhuoneen nurkkien käyttäminen on loistava tapa hyödyntää käytettävissä oleva tila. Voit muuttaa kylpyhuoneesi käyttämättömän kulman tyylikkääksi ja tehokkaaksi keskipisteeksi, mikä laajentaa koko tilasi tarkoitusta ja virtausta.

Corner kylpyhuone turhamaisuus ideoita

Tässä on tapoja, joilla suunnittelijat ja asunnonomistajat ovat toteuttaneet kulmaturhauksen omiin kylpyhuonetiloihinsa.

Pyöristetyn kulman kylpyhuoneen turhamaisuus

Space Saving Corner Bathroom Vanity IdeasHillary Thomasin mallit

Tämä kulmakaappi ei ainoastaan säästä kylpyhuoneen neliötilaa hyödyntämällä arvokasta kulmatilaa, vaan siinä on myös siro kaareva etuosa, joka pehmentää yleistä muotoilua. Carraran marmorinen toppi ja vintage-tyyliset kalusteet täydentävät eleganttia muotoa. Tämä toppi lisää kylpyhuoneen ylellistä ja mukautettua ulkonäköä. Vaikka tämä kylpyhuone on pieni, tämä muotoilu osoittaa, että jokainen yksityiskohta on otettu erittäin huolellisesti.

Kolmion kulma kylpyhuoneen turhamaisuus

Triangle Corner Bathroom Vanity

Tämän kulma-altaan kolmion muotoisen muodon ansiosta tilan säilytystilaa on parhaalla mahdollisella tavalla ja se toimii kylpyhuoneen suunnittelun keskipisteenä. Tämä tummasta puusta valmistettu alaosa, jossa on valkoinen marmorinen kansi, heijastaa täydellisesti kylpyhuoneen nykyaikaista ja sulavaa tyyliä.

Mukautettu kulmakaappi ja peilikaappi

Custom Corner Vanity and Mirrored Cabinet

Tämän kylpyhuoneen suunnittelijat käyttivät suorareunaista kulmakaappia, joka sopii täydellisesti kahden ikkunan väliseen tilaan. Valkoinen kaapin pohja sulautuu saumattomasti kylpyhuoneen seinien päällysteeseen. Petsattu seinäpenkki ja puinen kansi antavat lämpimän kontrastin valkoiselle koristelulle. Ylempi peilikaappi lisää säilytystilaa nurkassa.

Corner Vanity Extension

Corner Vanity Extension

Voit maksimoida kylpyhuoneen kulmatilan käytön muillakin tavoilla kuin yhdellä turhamaisella. Tähän kylpyhuonesuunnitteluun suunnittelija lisäsi korkean kulmakaapin, jossa on alaosa. Näin asunnonomistaja voi käyttää kulmatilaa ja samalla peilata turhamaisuuden muotoa huoneen toisella puolella.

L-muotoinen kulmakylpyamme

An L-Shaped Corner Bathroom Vanity

Tässä L-muotoisessa kulmakopassa on yksi pesuallas ja kohtisuorassa oleva työtasoalue. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti säilytystilan räätälöimiseen yhden henkilön mieltymysten ja tarpeiden mukaan. On hyödyllistä lisätä erikoistunut kulmavarasto maksimoidaksesi tämän tyylin säilytyksen. Yläkerrassa on kaksi peiliä ja avohyllyt nurkkaan.

Vintage-tyylinen kylpyhuoneen kulmakaappi

Vintage-Style Corner Bathroom Cabinet

Rakentajat voivat mukauttaa kulmakaapin säilytys- ja tyylimieltymyksiisi sopivaksi. Tässä kylpyhuonemallissa kulmakaappi on jalustettu ja siinä on upotetut shaker-ovipaneelit. Alakaapissa on kaksi pesuallasta, jotka korostavat vintage-kylpyhuonetyyliä.

Pieni kulmakylpyhuone turhamaisuus

Small Corner Bathroom VanityMcCutcheon Construction Inc

Joissakin kylpyhuoneissa on hyvin vähän tilaa. Tässä kylpyhuonehuoneistossa suunnittelijat halusivat yhdistää pieneen tilaan kylpyammeen, wc:n ja pesualtaan. He lisäsivät kompaktin kulma-altaan, joka sopii wc:n viereiseen tilaan.

Kelluva kaksinkertainen pesuallasnurkkaus kylpyhuoneen turhamaisuus

Floating Double-Sink Corner Bathroom VanityMarcus ja Willers Architects

Kelluva kaksinkertainen pesuallasnurkkaus kylpyhuoneessa on nykyaikainen tilaa säästävä vaihtoehto. Tämä muotoilu yhdistää kelluvan muotoilun modernia estetiikkaa kahden pesualtaan toimivuuteen. Koska kelluvissa pesualtaissa ei ole yhtä paljon säilytystilaa kuin alakaapeilla varustetuissa turhuuissa, on harkittava muita säilytysvaihtoehtoja.

Symmetrinen kaksinkertainen pesuallasnurkkaus kylpyhuoneen turhamaisuus

Symmetric Double-Sink Corner Bathroom Vanitymichaelanoelledesigns

Yhteensopiva kaksinkertainen pesuallasnurkkaus kylpyhuoneessa on hyvä tapa hyödyntää seinätilaa kylpyhuoneissa, joissa on pitkät, kohtisuorat seinät. Tässä kylpyhuoneessa on kaksi pesuallasta, joissa on tilavat alalaatikot ja kaapit. Täysi kulmakaappi hyödyntää kohtisuorassa olevien pesualtaan osien välistä tilaa.

Mitkä ovat Corner Bathroom Vanityn edut?

Kylpyhuoneen kulmaaltaat voivat olla erittäin käytännöllinen ja tilaa säästävä vaihtoehto eri tyylisiin ja kokoisiin kylpyhuoneisiin.

Maksimoi tilan: Kylpyhuoneissa on usein rajoitetusti käytettävissä olevaa lattia- ja seinätilaa. Kulmakaappi hyödyntää huoneen usein huomiotta jätettyä ja vajaakäyttöistä aluetta ja hyödyntää kaikkia saatavilla olevia neliöjä. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä pienissä kylpyhuoneissa, joissa jokainen neliötuuma on tärkeä. Parantaa liikenteen sujuvuutta: Kun huoneeseen ulkonevia kaappeja ei esitetä, kylpyhuoneen nurkassa oleva turhamaisuus voi parantaa ihmisten liikkumista kylpyhuoneessa. Optimoi asettelun pienissä kylpyhuoneissa: Pienissä kylpyhuoneissa tai wc-huoneissa kulmakaappi voi mahdollistaa tärkeiden ominaisuuksien, kuten pesualtaan ja säilytystilan, sisällyttämisen huoneen ylikuormittamatta. Luo polttopisteen: Hyvin suunniteltu kulmakaappi voi toimia tyylikkäänä keskipisteenä kylpyhuoneessa, mikä lisää mielenkiintoa ja erottuvaa esteettistä tyyliä. Lisää säilytyskapasiteettia: Monet kulmakaapit on suunniteltu maksimoimaan säilytystilaa. Näin voit pitää pienetkin alueet hyvin varusteltuina ja järjestyksessä. Hankalat huonemuodot: Monissa kylpyhuoneissa on epäsäännöllisiä muotoja tai ominaisuuksia, kuten alkovia tai vinot seinät. Rakentaja voi suunnitella kulma-altaan, joka sopii mihin tahansa kulmatilaan ja kokoon, mutta tarjoaa myös erikoissäilytys- ja tiskitilan. Mahdollistaa kaksinkertaisen turhamaisuuden: Suurempien kylpyhuoneiden kaksoisnurkkauspesutilat voivat tarjota erilliset tilat pariskunnille. Tämä voi tarjota räätälöityä tallennustilaa kunkin yksittäisen käyttäjän tarpeisiin. Parantaa visuaalista vetovoimaa: Kulma-altaat voivat lisätä kylpyhuoneen suunnittelun ainutlaatuisuutta ja luovuutta. Ne tarjoavat tauon perinteisestä ulkoasusta. Sopii hyvin vieras- ja jauhehuoneisiin: Kulma-aluste on tyylikäs vaihtoehto suurelle turhamalle pieniin tiloihin, joissa suurta turhamaisuutta ei tarvita.

Kylpyhuoneen kulma-altaat

Kylpyhuoneen nurkkapesureitä on useita muotoja, tyylejä ja kokoonpanoja, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja kylpyhuoneasetelmiin.

Single-sink Corner turhamaisuus – Tässä turhamaisessa tyylissä on yksi pesuallas ja se on suunniteltu sopimaan nurkkaan. Nämä toimivat hyvin pesuhuoneissa tai pienissä kylpyhuoneissa. Double Sink Corner Alaosa – Double Sink Corner pesuallas – Kaksi pesuallas kulma alaosa on kaksi pesuallasta erotettu kulmayksikkö kaappi tai työtasot. Tämä vaihtoehto tarjoaa yksilöllistä tallennustilaa ja enemmän laskutilaa useille käyttäjille. Floating Corner Vanity – Tämä on seinään kiinnitettävä laite, joka antaa kylpyhuoneille ilmavan ja modernin ilmeen. Tämä turhamaisuus tarjoaa tyylikkään ja nykyaikaisen estetiikan ja maksimoi lattiatilan. Jalustan kulman alaosa – Jalustan kulmatuote sisältää jalustan tai jalkapohjan tuen kaapin pohjan sijaan. Tämä sopii ihanteellisesti minimalistiseen tai klassiseen ilmeeseen, ja se voi luoda illuusion enemmän tilaa. Vessel Sink Corner Vanity – Aluksen pesualtaat ovat altaita, jotka sijaitsevat tiskin päällä. Joissakin kulmakaapeissa on pesualtaat, jotka lisäävät kylpyhuoneeseen nykyaikaista ja eklektistä tyyliä. Kolmiokulmainen turhamaisuus – Tässä tyylissä on kolmion muotoinen kaappi, joka sopii täydellisesti nurkkaan. Kolmion muotoiset kulma-altaat tarjoavat modernia ja nykyaikaista estetiikkaa. L-muotoinen kulmapesuallas – L-muotoisessa kulmataskussa on kaksi kohtisuoraa osaa, joissa voi olla yksi tai kaksi pesuallasta. Tämä tyyli maksimoi säilytys- ja tiskitilan ja hyödyntää kulman tehokkaasti. Curved Front Corner Vanity – Kaarevassa etukulmassa on pyöristetyt etukaapit, jotka tekevät laitteesta pehmeämmän ja tyylikkäämmän. Tämä antaa kylpyhuoneeseen hienostuneen tai vintage-ilmeen. Corner MakeUp Vanity – Tämä turhamaisuus on suunniteltu kaappi tai pöytä, joka sopii kulmaan ja jota käytetään meikkiin. Meikkipuku sisältää tyypillisesti peilin, lisävalaistuksen ja kosmeettisen säilytystilan.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook