Vie maljakot uudelle tasolle seinään kiinnitettävillä malleilla

Take Vases To A New Level With Wall-Mounted Designs

Yhä suositut maljakot eivät todennäköisesti koskaan menetä suosiotaan. Ne mukautuvat aina uusiin trendeihin ja muuttavat ulkonäköään jokaiseen tyyliin sopivaksi. Esimerkiksi nykyaikaisessa sisustuksessa, joka on yleensä minimalistinen ja jossa on selkeät ja yksinkertaiset linjat, seinälle asennettavat maljakot ovat suuri hitti. Nämä mallit vievät maljakot kirjallisuuden uudelle tasolle.

Take Vases To A New Level With Wall-Mounted Designs

Jos mietit, mistä voit ostaa näitä yksinkertaisia ja tyylikkäitä maljakoita, tutustu Potterybarniin. Ne myydään yksittäin tai kahden kappaleen setteinä. Ne ovat käsin puhallettuja ja näyttävät hyvin yksinkertaisilta, niiden halkaisija on 3 tuumaa ja korkeus 7 tuumaa. Voit esitellä niitä monilla viehättävillä tavoilla ja ne näyttäisivät kauniilta talon jokaisessa huoneessa.

Distinctive Wall Mounted Vases From 1012 Terra

Nämä decoradvisorista löytämämme tyylikkäät maljakot erottuvat helposti itsestään ja voit käyttää niitä veistoksellisina koristeina, ja niissä on geometrinen muotoilu, joka on hieman abstraktimpi kuin tavallisesti. Rombin muoto antaa niille kiehtovan ulkonäön, ei viittaa niiden tehtävään ilmeisellä tavalla. Maljakot ovat sekä graafisia että läpinäkyviä, mikä lisää niiden ainutlaatuisuutta.

Mason jars on wall flowers

Tyylikäs rombuksen muoto määrittelee myös nämä ihanat seinään kiinnitettävät maljakot. Niiden suunnittelu on hieman rennompi ja riittävän yksinkertainen, jotta sitä voidaan käsitellä tee-se-itse-projektina. Voit tehdä takapaneelin romupuusta ja maljakko voi olla vanha Mason-purkki. Kiinnitä puupaneeliin nahkahihnalla ja laita huopa paneelin taakse, jotta seinä ei vaurioidu.

Recycle juice bottles

Purkkien sijaan voit käyttää myös lasipulloja. Suunnittelun pitäisi olla tässä tapauksessa hieman erilainen. Voit esitellä maljakot kahden tai kolmen sarjoina ja voit rakentaa yksinkertaisen puulaatikon, johon ne kaikki mahtuvat. Tee yläpaneeliin reikiä, jotta pullonkaulat menevät läpi. Pulloille voi halutessaan antaa myös värillisen sävyn tai maalata ne.

Wine bottle hangin flower

Viinipulloista saa upeita maljakoita, ja niistäkin voi tehdä seinälle kiinnitettäviä lamppumaisia koristeita. Projekti olisi todella yksinkertainen. Tarvitset puupalan takapaneeliin, kattolaipan, halkaistun rengasripustimen, ruuveja ja kierretangon. Voit oppia yhdistämään kaikki nämä asiat shanty-2-chicissä.

Viinipullot eivät tietenkään ole ainoa vaihtoehto. Voit periaatteessa käyttää mitä tahansa lasipulloa, joten etsi malleja, joista pidät ja tee niistä maljakoita. Vaihtoehtoisesti voit löytää todella mukavan valmiin designin Etsystä. Näissä lamppuissa on pisarapulloja, ja ne on kiinnitetty kierrätettyyn puupaneeliin messinkiripustimilla. Niitä tulee kolmen kappaleen sarjoina.

Hang flowers into empty frames

Jos haluat esitellä seinälle asennettavia maljakoitasi tällä tavalla, sinun on löydettävä lasipulloja, joissa on litteä selkä. Koska tämä olisi melko vaikea tehdä, etsi tapoja improvisoida. Käytä hajuvesisäiliöitä tai muita asioita uudelleen. Sinun tarvitsee vain ripustaa maljakko seinälle ja asettaa sitten kehys sen ympärille.

Glass flowers above the bed

Seinälle asennettavat maljakot ovat todella tyylikkäitä ja erittäin monipuolisia. Ne voivat näyttää tyylikkäiltä ja kauniilta missä tahansa talon huoneessa. Harkitse niiden käyttöä seinäkoristeena makuuhuoneessa, mutta myös tiloissa, kuten kylpyhuoneessa, jotta voit lisätä sisustukseen herkkää ja värikästä kosketusta. Etsi tapoja muokata maljakoita esteettömien esineiden avulla. Hienovaraisen teollisen ilmeen saamiseksi korosta metalliosat. Jos haluat maalaismaisemman ilmeen, kokeile sisällyttää suunnitteluun puuta.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook