Vuoden 2023 parhaat sisustuslehdet

Best Interior Design Magazines of 2023

Vaikka Internet mahdollistaa helpon pääsyn suunnitteluneuvontaan ja inspo-kuviin, käsissäsi ei ole todellisen lehden tuntua. Sisustuslehdet tarjoavat pääsyn kuratoituihin ideoihin tiettyihin tyyleihin, kurkistuksen suunnitteluprosessiin ja ovat konkreettinen resurssi, jota voit tarkastella uudestaan ja uudestaan.

Best Interior Design Magazines of 2023

Jos pidät kodin sisustuksesta ja etsit parhaita sisustuslehtiä, harkitse näiden hankkimista.

20 parasta sisustussuunnittelulehteä

Tässä on katsaus markkinoiden parhaisiin sisustuslehtiin. Olemme antaneet ensimmäisen vuoden tilaushinnan helpotusta varten, mutta koska se voi muuttua milloin tahansa, tarkista ennen tilaamista.

1. Architectural Digest Magazine

Architectural Digest Magazine

Hinta: 29,99 $ Verkkosivusto: Tilaa Architectural Digest

Architectural Digest -lehti tarjoaa sisustus- ja arkkitehtuurivinkkejä, inspiraatiota ja neuvoja. He esittelevät myös kuuluisuuksia ja huomionarvoisia koteja. Tilauksella lukijat saavat kuukausittaisen painetun lehden, lukuun ottamatta heinä- ja elokuuta, jotka ovat yksi yhdistetty numero. Lehden tilaajat saavat myös pääsyn eksklusiivisiin painoksiin, kuten julkkiskoteihin tai yksinomaan keittiöihin ja kylpyhuoneisiin keskittyviin painoksiin.

2. Dwell Magazine

Dwell Magazine

Hinta: 19,99 $ Verkkosivusto: Tilaa Dwell

Dwell-lehti korostaa modernia designia valokuvilla, ideoilla ja neuvoilla. Vaikka Dwell kattaa nykyaikaisen muotoilun, niissä on myös moderneja käänteitä muihin tyyleihin. Vuositilaus sisältää kuusi lehteä vuodessa.

3. House Beautiful Magazine

House Beautiful Magazine

Hinta: 25 dollaria Verkkosivusto: Tilaa House Beautiful

House Beautiful -lehti painaa kuusi numeroa vuodessa. Jokaisessa numerossa on asiantuntijoiden korjausneuvoja, kotikierroksia ja tyylivinkkejä. Lisäksi yleis- ja painetun lehden tilaajat saavat rajoittamattoman pääsyn HouseBeautiful.comin sisältöön, eksklusiivisia alennuksia ja paljon muuta.

4. Paremmat kodit

Better Homes & Gardens

Hinta: 14,99 $ Verkkosivusto: Tilaa Better Homes

Parempia koteja

5. Sisustussuunnittelulehti

Interior Design Magazine

Hinta: 59,95 $ Verkkosivusto: Tilaa sisustuslehti

Sisustuslehti sopii hyvin sisustussuunnittelijoille, sisustajille tai kaikille sisustusuutisista ja -perusasioista kiinnostuneille. Jokaisessa lehdessä on viimeisimmät uutiset ja uraauurtavat projektit. Tilaus sisältää kuukausittain ja kaksi erikoisnumeroa.

6. Elle Decor -lehti

Elle Decor Magazine

Hinta: 18 $ Verkkosivusto: Tilaa Elle Decor -lehti

Jos haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä sisustustrendeistä ympäri maailmaa, Elle Decor saattaa olla oikea valinta sinulle. He julkaisevat kahdeksan lehteä vuodessa, joissa on suunnittelijoiden neuvoja, kodin tyylejä ympäri maailmaa, ostosoppaita ja inspiroivia kuvia.

7. Country Living Magazine

Country Living Magazine

Hinta: 12 $ Verkkosivusto: Tilaa Country Living

Country Living Magazine korostaa hitaampaa maalaiselämää kodin sisustukseen, puutarhanhoitoon, lemmikkeihin ja maisemointiin liittyvillä neuvoilla. Kun ostat tilauksen heidän verkkosivustoltaan, saat myös rajoittamattoman pääsyn heidän verkkosisältöinsä ja eksklusiivisia jäsenetuja.

8. Southern Living Magazine

Southern Living Magazine

Hinta: 14,95 $ Verkkosivusto: Tilaa Southern Living

Southern Living on koti- ja puutarhalehti, joka sisältää suunnittelutyylejä, puutarhanhoitoneuvoja ja elämäntapavinkkejä etelän tyyliin. Tee-se-itse-ideoiden lisäksi lehti sisältää myös reseptejä ja muotineuvoja. Voit saada Southern Livingin vuositilauksen hintaan 14,95 dollaria, ja se koostuu 13 numerosta.

9. Style at Home -lehti

Style at Home Magazine

Hinta: 24,95 $ Verkkosivusto: Tilaa Style at Home

Style at Home on kanadalainen sisustus- ja designlehti. Jokaisessa numerossa on vinkkejä kodin sisustukseen ja suunnitteluun, remontointineuvoja, huoneiden uudistamista ja puutarhanhoitoideoita. Jos tilaat vuositilauksen, saat yhdeksän lehden numeroa.

10. HGTV-lehti

HGTV Magazine

Hinta: 12 dollaria Verkkosivusto: Tilaa HGTV-lehti

Suositun HGTV-verkon HGTV-lehti tarjoaa samat luotettavat ja käytännölliset kodin sisustukseen liittyvät neuvot. HGTV-lehden vuositilauksessa on kahdeksan numeroa, joista jokainen tarjoaa tee-se-itse-sisustusvinkkejä, välittömiä hillitsemisideoita, keittiöpäivityksiä ja kotikierroksia.

11. Frame Magazine

Frame Magazine

Hinta: 159 $ Verkkosivusto: Tilaa Frame

Frame-lehti on suunnattu sisustusalan ammattilaisille. Frame sijaitsee Amsterdamissa ja on tuonut esiin sisustusuutisia ja -tarinoita vuodesta 1977 lähtien. Ne kattavat kodin suunnittelun aiheita ja yritysneuvoja. Vuositilaus sisältää neljännesvuosittain 140 sivua.

12. Veranda-lehti

Veranda Magazine

Hinta: 18 $ Verkkosivusto: Tilaa Veranda

Veranda on kodinsisustuslehti, joka keskittyy hienostuneeseen asumiseen. Jokainen numero sisältää neljä osaa: objektit

13. Livingetc-lehti

Livingetc Magazine

Hinta: 25,25 dollaria per vuosineljännes Verkkosivusto: Tilaa Livingetc

Livingetc on huippumoderni kodin suunnittelulehti Iso-Britanniasta. Lukijat oppivat jokaisessa numerossa uusista suunnittelutrendeistä, saavat asiantuntijaneuvoja suunnitteluun ja katselevat kuvia kauniista kodeista. Vuositilauksen sijaan Livingetc-lehti tarjoaa neljännesvuosittaisen tilauksen, jossa on kolme painettua painosta joka vuosi.

14. Kodit

Homes & Gardens Magazine

Hinta: 25,25 dollaria vuosineljännekseltä Verkkosivusto: Tilaa Homes

Kodit

15. Rue Magazine

Rue Magazine

Hinta: Vain lehtikioskissa Verkkosivusto: Katso Ruen aiemmat numerot

Rue aloitti digitaalisena kodinsisustuslehtenä yli kymmenen vuotta sitten. Vaikka heillä ei vielä ole painetun lehden tilausvaihtoehtoja, voit noutaa sen suosituista lehtikioskista ja lähikaupoista. Rue tulostaa kausiluonteisesti, ja lehtipainos on keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella. Jokainen numero sisältää kotikuvia, suunnittelijoiden neuvoja ja kuratoituja tuoteideoita.

16. Taustakuvalehti

Wallpaper Magazine

Hinta: 150,99 $ Verkkosivusto: Tilaa taustakuva

Wallpaper on designiin keskittyvä lehti, mutta se nostaa esiin ideoita arkkitehtuurista, tekniikasta, muodista ja sisustuksesta, ei pelkästään kodin suunnittelua. Joten jos pidät kaikenlaisesta suunnittelusta, tämä lehti saattaa sopia hyvin. He julkaisevat yhden painetun painoksen kuukaudessa.

17. Tee se itse -lehti

Do It Yourself Magazine

Hinta: 10,99 $ Verkkosivusto: Tilaa Tee se itse

Vuodesta 1995 lähtien Do It Yourself -lehti on jakanut kodin parantamiseen liittyviä neuvoja, jotka vaihtelevat kunnostusprojekteista huoneiden uudistamiseen. Jokainen numero sisältää kodin ja puutarhan tee-se-itse ideoita, valokuvia ja vaiheittaiset ohjeet. Do It Yourself -lehti julkaisee neljä painettua painosta vuodessa.

18. The World of Interiors -lehti

The World of Interiors Magazine

Hinta: 49,61 $ kuusi kuukautta Verkkosivusto: Tilaa The World of Interiors

The World of Interiors esittelee arkkitehtuuri-, sisustus- ja ulkosuunnitteluideoita eri tyyleistä ja paikoista. Sen sijaan, että keskittyisi vain trendikkääseen muotoiluun, tämä lehti juhlistaa myös yksilöllisyyttä. Ne tarjoavat kuuden kuukauden tilauksen, joka sisältää kuusi kuukausittaista painettua numeroa.

19. Luxe Interiors Design Magazine

Luxe Interiors + Design Magazine

Hinta: 34,95 $ Verkkosivusto: Tilaa Luxe Interiors Design

Luxe Interiors Design on kattanut muotoilualan yli 17 vuoden ajan upeilla kuvilla moderneista kodeista, sisustusideoista, arkkitehtuuriuutisista ja taiteilijan valokeilaista. Vuositilaus sisältää kuusi lehden painettua numeroa.

20. Loki

Log & Timber Home Living Magazine

Hinta: $17 Verkkosivusto: Tilaa Log

Hirsi

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook