Kuinka tunnistaa ja käyttää minimalistista talvisisustusta

How to Identify and Use Minimalist Winter Decor

Minimalistinen talvisisustus juhlii kauden kauneutta ilman talvilomien sisustukseen yleisesti yhdistettävää kiiltoa ja glamua. Silti minimalistisen talvisisustuksen ei tarvitse näyttää paljaalta. Vaikka tämä talvisisustustyyli on vaatimaton ja suoraviivainen, se on silti lämmin ja juhlava.

How to Identify and Use Minimalist Winter Decor

Minimalistisen talvisisustuksen tavoitteena on nauttia vuodenajan kauneudesta yksinkertaisella ja hillityllä tavalla. Minimalistinen talvisisustus antaa sinun keskittyä tärkeisiin yksityiskohtiin, jotka inspiroivat rauhaa ja viihtyisyyttä. Kuten kaikilla minimalistisen estetiikin puolilla, vähemmän on enemmän.

Minimalistisen talvisisustuksen elementtejä

Minimalistisella talvisisulla on tiettyjä yhteisiä piirteitä. Jos haluat toteuttaa minimalistista estetiikkaa tänä vuonna, etsi tai luo talvisisustus, joka sisältää nämä elementit.

Neutraali väripaletti

Neutraalit värit, kuten musta, valkoinen, beige ja harmaa, hallitsevat minimalistisessa talvisisustuksessa käytettyä hillittyä värimaailmaa. Nämä talvimaisemaa muistuttavat värit ovat rauhoittavia ja seesteisiä.

Luonnolliset materiaalit

Minimalistisessa talvisisustuksessa luonnonmateriaalit, kuten juutti, sisal, puu, kivi, puuvilla ja nahka ovat näkyvissä. Nämä materiaalit lisäävät lämpöä, tekstuuria ja käsintehtyä ilmettä talvisisustukseen. Tämän tyyppiset minimalistiset talvikoristeet ovat yleisiä maalaistalossa, skandinaavisissa ja maalaismaisissa sisustustyyleissä.

Puhtaat linjat

Yksinkertaiset, puhtaat linjat erottavat minimalistisen muotoilun. Minimalistisessa talvisisustuksessa on tyylikkäät ja koristamattomat muodot, jotka lisäävät yleisen tyylin yksinkertaisuutta ja selkeyttä.

Minimalist Tree Accessories

Rajoitettu koristelu

Minimalistinen estetiikka rajoittaisi esillä olevien esineiden määrää sen sijaan, että se tukkiisi tilaasi lukuisilla sisustuselementeillä. Tämän seurauksena jokaisella esineellä on suurempi visuaalinen vaikutus.

Kontrasti tekstuurissa

Sisällyttämällä erilaisia tekstuureja huoneesi sisustukseen, voit estää minimalistisia talvikoristeita tuntumasta steriililtä. Tämä tarkoittaa pehmeiden, sumeiden esineiden, sileiden ja sileiden pintojen ja kosketettavien elementtien sisällyttämistä sisustusesineisiin, kuten matoihin, peittoihin, tyynyihin ja luontonäytöksiin.

Tuo luonto sisään

Minimalistinen talvisisustus näyttää usein poimitun puista tai maasta. Oksat, käpyt, ruukkukasvit ja tammenterhot ovat suosittuja minimalistisia sisustustuotteita.

Lämmin Valaistus

Pehmeä, lämmin valaistus on välttämätöntä kodikkaan tunnelman luomiseksi talvella. Lämpimiä valonlähteitä, kuten yksinkertaisia merkkivaloja, kynttilöitä tai lyhtyjä, voidaan yhdistää minimalistiseen talvisisustukseen.

Mykistetty aksentti

Minimalistinen talvisisustus voi sisältää tai ei välttämättä sisällä vaimeita korostusvärejä. Jos päätät käyttää korostusvärejä, käytä niitä säästeliäästi.

Lookbook of Minimalist Winter Decor

Tässä on joitain tapoja, joilla ammattisuunnittelijat ovat toteuttaneet upean mutta yksinkertaisen minimalistisen talvisisustusjärjestelmän.

Minimalistinen talvipöytä

Minimalist Winter Table

The Minen ruokapöytäsuunnittelussa on yksinkertainen ikivihreä seppele pöydän keskelle. He käyttävät yksinkertaisia hopean sävyisiä astioita ja lautasliinoja sekä siroteltuja norsunluun pylvään kynttilöitä korostamaan viheraluetta. Yksinkertainen valkoinen pöytäjalka ankkuroi suunnittelun.

Seppele näyttö

Wreath Display

Tämä 204 Parkin seppeleasetelma osoittaa, että seppeleillä voi silti olla voimakas visuaalinen vaikutus yksinkertaisesta muodostaan huolimatta. Valitse erikokoisia rypäleseppeleitä, kiinnitä kuhunkin muutama viherpala, luo lenkki paksulla nauhalla ja ripusta se tukevaan oksaan.

Minimalistiset istutuskoneet

Minimalist Entry Planters

Sinun ei tarvitse yksityiskohtaisia ulkokoristeita antaaksesi lausunnon. Tässä kodissa lomasuunnittelijat varustivat sisäänkäynnin oven valtavilla istutuskoneilla, jotka olivat täynnä marjoja, koivun oksia ja ikivihreitä kasveja.

Istutuskoneilla on voimakas visuaalinen vaikutus, koska niissä ei ole muita koriste-elementtejä, jotka varjostavat niitä. Käytä minimalistiseen talvisisustukseen vain yhtä perinteistä ulkosisustuselementtiä, kuten seppelettä, seppelettä tai istutusastioita.

Minimalistinen joulukuusensisustus

Minimalist Christmas Tree Decor

Minimalistiset joulukuuset ovat yksinkertaistettuja versioita modernista joulukuusesta. Minimalistisissa puissa on usein harva muoto, vähän koristeita, rajoitetun värimaailman koristeita, luonnollisia elementtejä ja käsintehtyjä Scandi-tyylisiä koristeita. The Ginger Home käytti joulukuusena ikivihreää puuta, jossa oli runsaasti avointa tilaa. He koristelivat sen valkoisilla valojonoilla, valkoisilla lasipalloilla, puisilla koristeilla ja kuivatuilla appelsiiniviipaleilla.

Vintage talvisisustus

Vintage Winter Decor

Minimalistinen talvisisustus näyttää siltä kuin se olisi vaivaton koota. Monet huomaavat, että vintage-esineet, kuten haalistuneet ikkunaluukut, vanhat ovet ja vintage-lumivarusteet, sopivat saumattomasti minimalistiseen talvisisustukseen, koska niiden tyyli on vaatimaton ja yksinkertainen.

Minimalistinen kuistisisustus

Minimalist Porch Decor

Lisää teksturoituja esineitä kuistinäytöksiin luodaksesi minimalistisen mutta kodikkaan ilmeen kuistisi talviseen sisustukseen. Lämmitä ulkoasuasi tekoturkiksella ja lämpimällä valaistuksella. Tämä suunnittelija käytti oksaa ja ripusti koristeita ja teevaloja piristämään pimeitä talviöitä.

Puksipuu seppele

Boxwood Wreath

Puksipuuseppeleillä on tyylikäs mutta yksinkertainen ulkonäkö, joka täydentää täydellisesti minimalistista talvimuotoilua. Käytä vain yhtä puksipuuseppelettä etuovellesi ja koristele se yksinkertaisella rusetilla juhlavärissä. Antamalla seppeleen seisoa yksinään, annat sille enemmän visuaalista vaikutusta.

Kuivattujen kukkien sisustus

Dried Flower Decor

Kuivatut kukat sopivat ihanteellisesti minimalistiseen talvisisustukseen, koska niissä on luonnollisesti vaimennettuja värejä ja kauniita rakennevaihteluita. Local Milk -blogi käytti erilaisia kuivattuja kasveja ja eläimiä sekä pehmeänvärisiä astioita ja kimaltelevia ruokailuvälineitä luodakseen upean minimalistisen talvipöytäsuunnittelun.

Oksapuu

Branch Tree

Tee joulukuusi kerätyistä oksista tyypillisen ikivihreän oksien sijaan tai sen lisäksi. Etsi ainutlaatuisen muotoisia oksia ja aseta ne sitten pystyasentoon tukevaan astiaan. Koristele ne pienillä ja yksinkertaisilla koristeilla, kuten keinotekoisilla tai aidoilla tammenterhoilla, käpyillä, nauhoilla tai pienillä lasipalloilla.

Minimalistinen joulukuusenkorjaus

Minimalist Christmas Tree Topper

Viv ja Tim Home jakavat ideoita oman minimalistisen puusisustussuunnitelman luomiseen. Heidän minimalistisen joulukuusen suunnittelunsa täydentää virheettömästi heidän Moravian-tähtikuusien latta. Siinä on mittasuhteet, yksinkertainen, puhdas muoto ja neutraali väri – kaikki minimalistisen sisustuksen ominaisuudet.

Säiliö tuoreista ikivihreistä

Container of Fresh Evergreens

Talvella säiliö tuoreita ikivihreitä voi piristää mitä tahansa huonetta. Esittele niitä pöydillä, vaippailla, kirjahyllyillä tai tulisijoilla tuomaan kotiisi talven raikas tuoksu ja ilme.

Evergreen Garlands

Evergreen Garlands

Koristamattomat ikivihreät seppeleet ovat minimalistinen talvisisustus. Lisää juhlava tunnelma vaipoihin, portaikkoihin, pöytiin, ikkunoihin, ulko-oviin, sänkyihin tai kirjahyllyihin verhoamalla ne joko teko- tai ikivihreillä seppeleillä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook