10 inspirerende bloemenstoelen

10 Inspiring Flower Chairs

De lente is het zogenaamde bloemenseizoen. Het is een van de meest spectaculaire seizoenen waarin de natuur weer tot leven komt en je haar prachtige levende schoonheden laat zien. Het is het moment waarop alles een nieuw leven begint. De omgeving krijgt kleur en leven.

Als u een gevoelig persoon bent, van bloemen houdt en ze inspireren u voor uw huisdecoratie, dan ziet u hier enkele bloemenstoelen die u wat kleur en gevoeligheid van dit mooie seizoen in uw huis kunnen brengen.

1. Een Bunga-stoel voor buiten

‘Bunga’ is een woord dat ‘bloem’ betekent. Eigenlijk stelt de ontwerper je een meubelset voor, bestaande uit een tafel en enkele stoelen die allemaal samen een prachtige bloem vormen. De ronde tafel is het middelste deel van de bloem en de stoelen zijn de bloemblaadjes. Het is een grappige en elegante kinderset van meubels, maar volwassenen zullen het ook waarderen.

2. Zwarte rozenstoelen

10 Inspiring Flower Chairs

Ontwerper Carla Tolomeo presenteert u enkele interessante, elegante roze stoelen. Hun indrukwekkende formaat en het gebruikte fluweel als materiaal doen denken aan elegante en luxueuze interieurontwerpen. Hun grote vorm en donkere kleur onderstrepen soberheid en verfijning. Als u dit soort stoelen kiest voor uw elegante woonkamer, zullen ze de blikvangers zijn voor al uw gasten die uw verfijnde stijl zeker zullen waarderen.

3. De boeketstoel

Bloemen zijn kwetsbaar en zacht. Deze kenmerken kenmerken ook de “boeket” stoelen ontworpen door Yoshioka Tokujin. Dit soort stoelen zien eruit als prachtig gekleurde bloemen met veel bloemblaadjes. Hun bloemblaadjes bieden je een zachte en comfortabele zitplek. Als u hem gaat gebruiken, ontstaat er een heerlijke, kleurrijke sfeer, waardoor u het gevoel krijgt dat de lente uw huis is binnengekomen.

4. Moderne, unieke stoel met interieurdesign

Kleurrijke, warme interieurs zorgen altijd voor een prettige sfeer. Ze inspireerden je tot een vredige, vrolijke sfeer waarin je kon genieten van al het comfort dat je nodig hebt. Dit moderne type stoel is een belangrijk element dat je kan helpen dit soort sfeer te creëren. Het lijkt op een bloem die bloeit, gemaakt van kunstleer . Het is een comfortabele zitplek en gemaakt van duurzame materialen.

5. Bloemenstoel van stof

Elegantie, kracht en kleur zijn bijvoeglijke naamwoorden die deze stoffen bloemenstoel kenmerken. Het is een sterk gebouwde stoel, bekleed met duurzame 600 denier stof en ondersteund door een metalen frame. Hij heeft de vorm van een prachtige bloem met vijf bloemblaadjes die u alle comfort verzekert , of u nu in een café, een bar of een nachtclub bent.

6. Mooie Lotus-fauteuil

Bloemen zijn delicaat en je kunt hun kwetsbaarheid niet weerstaan. Lotus is een van de exotische bloemen die je altijd zal herinneren aan die prachtige exotische plekken waar hij vandaan komt. Deze prachtige gele Lotus Fauteuil brengt kleur, warmte en exoten in huis. Het ziet eruit als een prachtig bloemstuk waardoor je je de koning of koningin van een exotische plek voelt.

7. Cactusstoelen

Cheerful chair design ideas 585x475

Cactus is een plant, niet echt een bloem, het is een plant die er meestal agressief uitziet, maar unieke en prachtige bloemen kan produceren. Als je een innovatief persoon bent en een speciale sfeer in je kamer wilt creëren, kun je voor deze cactus kiezen. stoelen. Ze doen je denken aan die woestijngebieden waar cactussen misschien wel de enige kleurvlek zijn.

8. Bonluxat bloemrijke stoelen

Deze roos- en lelievormige stoelen, ontworpen door Bonluxat, zijn perfect voor grote ruimtes. Ze zijn groot en verzekeren u van maximaal comfort.

Hoewel ze enorm lijken, kun je ze gemakkelijk verplaatsen omdat ze op wieltjes zitten. Het kleurrijke fluweel dat voor deze stoelen wordt gebruikt, onderstreept de kwetsbaarheid en delicatesse van de natuurlijke bloemen, die de verbeeldingskracht en creativiteit van de ontwerper hebben geïnspireerd toen hij deze bloemrijke stoelen ontwierp.

9. Flower Bloom-stoel van Kenneth Cobonque

Bloom chair

Als je de zachtheid van een comfortabele stoel wilt voelen en je wilt voorstellen dat je de koning of koningin van de bloemen bent, dan ben je nieuwsgierig genoeg om deze Flower Bloom Chair te proberen. Hij heeft de vorm van een prachtige bloem met lange bloemblaadjes en creëert een warme sfeer. Het is gemaakt van microvezel gestikt hars met een stalen basis.

10. Tulpenstoel van Pierre Paulin

Nederland wordt ook wel “het Tulpenland” genoemd. Hier heb je de kans om allerlei soorten tulpen in veel verschillende kleuren en vormen te zien. Pierre Paulin werd geïnspireerd door deze delicate bloem en biedt je de kans om een van deze symboolbloemen van dit land te hebben. Hij ontwierp de Tulip Chair, een stoel die de vorm van deze kwetsbare bloem imiteert.

Bloemen zijn de delicate, fragiele en gevoelige uitdrukking van de natuur. Ze kleuren en decoreren onze planeet prachtig en je kunt hun frisse parfums niet weerstaan.

Zelfs als je geen bloemenliefhebber bent, zullen ze je altijd omringen.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook