12 beste Tiny Home-gemeenschappen in het hele land

12 Best Tiny Home Communities Across the Country

Wonen in een klein huis biedt tal van voordelen, waaronder financiële vrijheid, minder consumentisme en de mogelijkheid om te verhuizen wanneer je maar wilt. Een van de meest uitdagende aspecten is uitzoeken waar u uw huis kunt parkeren. Een kleine thuisgemeenschap lost dat probleem op, waardoor nutsaansluitingen, voorzieningen en een buurt vol gelijkgestemde mensen mogelijk zijn.

12 Best Tiny Home Communities Across the Country

Beste Tiny Home-gemeenschappen

Parkeer uw huis in een van deze beste kleine thuisgemeenschappen in de Verenigde Staten.

Acony Bell – Noord-Carolina

Acony Bell ligt op vijftig hectare tussen Asheville en Brevard, North Carolina, en biedt fulltime woonkavels en vakantiewoningen. Elke woonkavel vereist een huurcontract van één jaar en wordt geleverd met een water- en elektriciteitsaansluiting. Voorzieningen zijn onder andere een gemeenschappelijke tuin, kippenhok, buurthuis, een beekje, wandel- en fietspaden. U zult ook genieten van het uitzicht op de Blue Ridge Mountains.

Ontsnapping uit de rivierrug – Georgië

River Ridge Escape heeft zes kleine woongemeenschappen in Georgia en Alabama. De gemeenschappen bieden woonkavels te koop of te huur aan en variëren van locaties in het centrum tot huizen op berghellingen. River Ridge bedient de volgende steden: Lookout Mountain, Mentone en Lyerly. Voorzieningen variëren per locatie en omvatten mogelijk afgesloten kavels, een gemeenschappelijk zwembad, buitenkeukens en wandelpaden.

Harbor Point Estates – Illinois

Deze kleine thuisbuurt ligt in Illinois en is ideaal om Chicago en de omliggende gebieden te ontdekken. Harbor Point Estates omvat een gefabriceerde woongemeenschap en een plek om campers of kleine huizen te parkeren. Er zijn veel voorzieningen, zoals een speeltuin, een clubhuis en parkeergelegenheid op eigen terrein. Huurcontracten voor campers en kleine huizen zijn van maand tot maand.

Escalante dorp – Colorado

Escalante is een pittoresk klein dorpje op een berghelling langs de Animas-rivier in Durango, Colorado. Elke plek is 6 meter breed en 12 meter diep, groot genoeg om een klein huis, een patio en twee auto's van standaardformaat te huisvesten. De kavels zijn voorzien van riolering, water, elektriciteitsaansluitingen, internettoegang, afval- en recyclingdiensten en zelfopslag. Voorzieningen zijn onder andere een gemeenschappelijke tuin, sneeuwruimen en landschapsarchitectuur.

Tiny House Block – Californië

Tiny House Block in Mount Laguna, Californië, biedt huurwoningen aan, zodat u uw kleine huis kunt parkeren voor $ 875- $ 975 per maand, inclusief water, riolering en afval. Ze bieden ook huurovereenkomsten voor kant-en-klare kleine huizen voor degenen die hun eigen kleine huispakket nog moeten kopen of bouwen. De accommodatie ligt op een terrein van 3,5 hectare en dicht bij wandelpaden. De gemeenschap heeft ook een eigen restaurant dat eten en drinken serveert.

Modern klein dorp – Ohio

The Modern Tiny Village ligt in Cedar Springs, Ohio, en is een gemeenschap aan het meer in de buurt van verschillende grote steden. Modern Tiny Living begon als een op maat gemaakt klein woningbouwbedrijf, maar breidde zich daarna uit met het aanbieden van kavels voor woningen. Elke woonlocatie heeft een huurtarief van $ 441 per maand, inclusief water, riolering en afval. Ze bieden ook een gemeenschappelijke tuin, wandelpaden, een recyclingprogramma en een privéparkeerplaats.

Orlando Lakefront – Florida

Orlando Lakefront is een camperpark waar kleine huisjes op wielen welkom zijn, met volledige aansluitingen voor nutsvoorzieningen. Hun eigendom aan het meer biedt toegang tot aanlegsteigers, visdokken, een gemeenschappelijke tuin, een wasserette en een groen park voor huisdieren. Leaseovereenkomsten zijn flexibel en de maandelijkse tarieven variëren van $ 565 tot $ 765. Orlando Lakefront ligt op zeven minuten van het centrum en op slechts 20 minuten van de grote themaparken.

Het heiligdom – Minnesota

Geniet van de natuur op 80 hectare bos in The Sanctuary in Ogilvie, Minnesota. Ze bieden huurcontracten voor woonkavels van zes maanden voor slechts $ 350- $ 450 per maand. The Sanctuary is echter alleen voor volwassenen en kinderen mogen het niet bezoeken zonder voorafgaande toestemming. Naast het genieten van het prachtige pand, kunnen bewoners ook deelnemen aan gehoste evenementen zoals kleine huisworkshops, yoga, ademwerk en lessen voor persoonlijke ontwikkeling.

Tiny Estates – Pennsylvania

Tiny Estates heeft een gemeenschap in Centraal Pennsylvania met kleine huizen te huur, kavels te huur en kortetermijnverhuur. Ze hebben ook opkomende gemeenschappen in Hartsville, South Carolina en Tennessee. Je kunt je eigen kleine huis meenemen en parkeren op een van hun kavels, of ze voor je laten bouwen.

Kleine rust – Oregon

Tiny Tranquility biedt veel mogelijkheden voor kleine huizen en vintage campers. Ze bieden huurcontracten van 12 maanden voor $ 650- $ 750 plus elektriciteit. Ze hebben een buitenactiviteitengebied, een hondenpark en broeikasruimtes die te huur zijn. Andere voorzieningen zijn een lodge, fitnessapparatuur, gratis WiFi en parkeergelegenheid. De gemeenschap ligt in Waldport, Oregon, in de buurt van Yachats State Park en River, waardoor dit een uitstekende plek is voor liefhebbers van het buitenleven.

Bluegrass Tiny Ridge – Kentucky

Bluegrass Tiny Ridge is een kleine woongemeenschap voor volwassenen in Centraal Kentucky. De huur van de kavel bedraagt $ 450 per maand en is inclusief water, riool, afval, een brievenbus, een afsluitbare opslagruimte, gazononderhoud en een groepsvuurplaats. Attracties zijn onder andere wandelpaden, watersporten, distilleerderijen en lokale restaurants. Bluegrass ligt op slechts drie kilometer van het centrum van Lancaster, Kentucky, en dicht bij verschillende lokale universiteiten.

LuxTiny – Arizona

LuxTiny is een gemeenschap van 45 kavels in Lakeside, Arizona. De huur van de kavel bedraagt $329-$379 per maand, inclusief water, riool en afval. Deze gemeenschap ligt in de Witte Bergen en biedt een schilderachtig uitzicht met plannen voor een gemeenschappelijke tuin en wandelpad. Ze verwelkomen kippenhokken, zonnepanelen, kassen en andere ‘groene’ elementen. LuxTiny is ook een tiny house bouwer en kan u helpen bij het bouwen en financieren van uw huis.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook