15 Tiny House-kits vanaf $ 2.900

15 Tiny House Kits Starting at ,900

Tiny house-kits bieden een snelle en gemakkelijke manier om te bouwen. De inhoud van de kit varieert en kan alleen het frame, alleen exterieurmaterialen of een compleet pakket interieur- en exterieurmaterialen bevatten.

De meeste Tiny House-sets zijn geschikt voor mensen met doe-het-zelfvaardigheden. Sommige sets bevatten wielen, terwijl andere een fundering van grind of betonplaten vereisen. Kits zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen, variërend van ongeveer $ 3.000 tot meer dan $ 60.000.

15 Tiny House Kits Starting at ,900

Wat zit er in een Tiny House-pakket?

Een klein huispakket kan bestaan uit een geprefabriceerd huis dat naar de locatie wordt verzonden, alleen het frame, alleen de schaal (buitenmaterialen), of binnen- en buitenmaterialen. Er is geen gestroomlijnde materiaallijst voor kleine huispakketten. Neem voordat u investeert contact op met het bedrijf om te begrijpen wat er in uw pakket zit en welke extra kosten u moet maken.

Tiny House-kits met prijzen

1. Kits met gebogen cabines – $ 2.900

Arched Cabin Kits - $2,900

Gebogen hutten zijn een budgetvriendelijke oplossing voor kleine huizen, waarbij de kleinste hutten van 64 vierkante meter beginnen bij slechts $ 1.400 en de hutten van 164 vierkante meter beginnen bij slechts $ 2.900. Deze kleine huizen zijn er in vele maten en plafondhoogtes. De ruimste optie is 960 vierkante meter en 18'8″ lang.

De gebogen cabinekits omvatten een nokbalk, ribben, vloerplaten, isolatie, nokkappen, schuiminzetstukken en metalen dakpanelen. De dakkleur kan tegen meerprijs worden aangepast en heeft een garantie van 40 jaar. Je bent verantwoordelijk voor de aanschaf van de eindkappen, funderingen en alle binnenafwerkingen.

2. Handig huis Windemere – $ 3.355

Handy Home Windemere - $3,355

De Windemere van Handy Home is een schuurkit van 3,5 x 3,5 meter. Het heeft binnenmuren van 2 meter, waardoor het ideaal is voor het leven in een klein huis. Het beschikt over een frame van 2' x 4' en een onder druk behandelde, water- en schimmelbestendige gevelbeplating.

De kit biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met dubbele deuren, acht bovenramen, drie bedienbare ramen en een houten vloer. U kunt de indeling van het 120 vierkante meter grote interieur aanpassen en alle voorzieningen toevoegen die u nodig heeft.

3. Volledig houten Mayflower $ 8.795

All Wood Mayflower $8,795

De All Wood Mayflower is een klein huis van 117 vierkante meter op decoratieve wielen. Er is geen binnenafwerking, dus u kunt de binnenkant indelen en vormgeven zoals u dat wilt.

Volgens de fabrikant kunnen twee volwassenen dit bouwpakket in drie dagen in elkaar zetten. Het wordt geleverd met noppen, gevelbeplating, wielen, dakbogen, vloerplanken en plafondplanken. Er worden geen dakshingles meegeleverd, dus deze moet je apart kopen.

4. Glen Echo-kits $ 9.306

Glen Echo Kits $9,306

De Glen Echo is een charmante prefab cabinekit met een dakoverstek, ideaal voor een veranda. U kunt de kit voorgesneden of voorgemonteerd kopen en is verkrijgbaar in vele maten. De voorgesneden kits zijn goedkoper, waarbij de cabine van 25 vierkante meter begint bij slechts $ 3.306. Het grotere, voorgemonteerde model van 10 vierkante meter is meer geschikt voor een klein huis en heeft een goede prijs van $ 9.306. Als u meer ruimte verkiest, gaan deze hutten tot 60 m².

Summer Wood biedt een basis- en verbeterde materiaallijst. Basissets bevatten alles wat nodig is voor de vloeren, buitenmuren (inclusief gevelbeplating) en het dakframe. Er zijn echter veel upgrades en dit bedrijf zal met u samenwerken om de cabine naar wens aan te passen.

5. Het toevluchtsoord van de schrijver – $ 10.733

The Writer’s Haven - $10,733

The Writer's Haven is een klein houten huis van 30 x 40 meter met een doorschijnend dakpaneel dat veel licht binnenlaat. De kit bevat ook materialen voor een ingebouwd ligbed en veranda.

De verkoper kan de kit door het hele land verzenden en wordt geleverd met alle benodigde materialen, inclusief ramen, deuren en dakbedekking. Het bevat ook een stapsgewijze montagelijst. U kunt tegen een extra vergoeding de afwerking aanpassen, de vloer, gevelbeplating, dak en meer upgraden. De aanbevolen fundering is gemalen grind.

6. De Smith Haven – $11.370

The Smith Haven - $11,370

De Smith Haven is een huisje met houten zijkanten, verkrijgbaar in zes maten, variërend van 10' x 16' tot 12' x 24'. Het beschikt over een asymmetrisch dak met een dakkapel en bovenlicht.

Je kunt dit prefab tiny house in drie pakketten krijgen: alleen casco, drie seizoenen of vier seizoenen. Het Four Seasons-pakket bevat isolatie, een grenen muur en plafond, dubbele beglazing en een geïsoleerde deur. U moet de rest van de binnenafwerking kopen en installeren.

7. Al het hout Bonaire $13.785

All Wood Bonaire $13,785

De All Wood Bonaire is een modern klein huis met een vloeroppervlak van 20 vierkante meter. Het beschikt over twee deuren en drie ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Er wordt geen binnenafwerking meegeleverd, dus je kunt hem aanpassen aan jouw stijl.

Het Bonaire-pakket bevat alle materialen behalve de fundering en dakshingles. Er zijn optionele upgrades zoals een extra binnenkamer die als badkamer kan worden gebruikt, termietbestendig hout en een Bartini-bar.

8. De Seattle – $16.000

The Seattle - $16,000

De Seattle is een klein thuispakket van Home Depot dat het stalen frame bevat om een gebouw van 10 x 20 voet te bouwen. Om uw huis aan te passen, kunt u uw eigen gevelbeplating, dakbedekking en binnenafwerking aanschaffen.

De kit bevat voorlopige plannen, hardware, stalen framewerk en gestempelde bouwkundige plannen. De fabrikant van de kits maakt de kits op bestelling, en u belt en vraagt indien gewenst een alternatief houtskeletpakket aan. Zij adviseren een betonnen plaatfundering.

9. Autonome studiopod – $18.000

Autonomous Studio Pod - $18,000

De Autonomous Studio Pod is een klein huis, studio of kantoor in moderne stijl met een oppervlakte van 105 vierkante meter. Hij is voorzien van vinyl gevelbeplating en heeft alles wat je nodig hebt om hem aan te sluiten op elektriciteit en klimaatbeheersing. Het heeft één stroomonderbreker voor thuisgebruik, vijf stopcontacten, één plafondlampschakelaar, vier plafondlampen, twee ethernetpoorten en een ventilator met een ventilatorschakelaar.

De Studio Pod wordt geleverd met alles wat u nodig heeft, inclusief dakbedekking en gevelbeplating. U kunt upgraden naar het meubelpakket, waarmee u ingebouwde planken, een bureau, een bank en een opvouwbare salontafel krijgt.

10. De Californië – $19.000

The California - $19,000

De California is een modern klein huispakket van Home Depot met een oppervlakte van 240 vierkante meter. De kit bevat voorgemonteerde stalen panelen voor eenvoudige installatie. Op de stalen panelen zit 50 jaar garantie.

De kit heeft geen buiten- of binnenafwerking, dus u kunt materialen kiezen die bij uw smaak passen. De fabrikant raadt aan om de California op een betonnen fundering te plaatsen. Ze kunnen ook het ontwerp en de plaatsing van de deuren wijzigen.

11. Xylia-tenue voor vier seizoenen $ 26.336

Xylia Four Season Kit $26,336

De Xylia is een klein huis in cottage-stijl van 30 x 60 meter met een houten buitenkant en een metalen dak. Met 28 vierkante meter is het groot genoeg om een badkamer, een kleine keuken en een woon-/slaapkamercombinatie te huisvesten.

De voorgesneden kit bestaat uit een vloersysteem, wandsysteem, gevelbeplating, deuren, ramen en daksysteem. U kunt deze materialen aanpassen via een lijst met optionele upgrades. De kit bevat ook bouwinstructies.

12. Rooshuisje 2 $32.000

Rose Cottage 2 $32,000

The Home Depot verkoopt een beperkt aantal kleine thuispakketten, waaronder de Rose Cottage 2. Het huis heeft twee verdiepingen en een totaal van 40 vierkante meter – genoeg ruimte voor twee slaapkamers.

Het grootste nadeel van deze kit is dat deze alleen wordt geleverd met een stalen frame. U moet gevelbeplating, isolatie, dakbedekkingsmateriaal en alle binnenafwerkingen kopen. Er is een upgrade-optie voor het dek- en vloersysteem.

13. De Getaway Mini – $33.000

The Getaway Mini - $33,000

De Getaway Mini is een stalen framekit van 30 vierkante meter met een optie voor een upgrade van het dek en de vloer. Als de vierkante meters ongewijzigd blijven, kan de fabrikant met u samenwerken om de plaatsing of indeling van de deur aan te passen.

De Getaway Mini is online verkrijgbaar bij The Home Depot, maar hiervoor moet u de voorlopige plannen downloaden en deze vóór aankoop laten autoriseren door uw plaatselijke bouwautoriteit. Er is geen binnenafwerking, dus u kunt deze ADU aanpassen aan uw behoeften.

14. Avrame Solo 75 – $33.550

Avrame Solo+ 75 - $33,550

De Avrame Solo 75 is een klein huis met A-frame van 365 vierkante meter. De plattegrond biedt ruimte voor een badkamer, keuken en woonkamer op de eerste verdieping. Op de zolder op de tweede verdieping kunnen twee bedden worden geplaatst.

U kunt de structurele, exterieur- of interieurkit kopen. De prijs die we hebben opgegeven is voor alle drie en is inclusief het raamwerk, alle buitenafwerkingen en binnenafwerkingen zoals trappen, ladders, deuren en geverfde binnenbekleding.

15. Kithaus K3.12 $60.000

Kithaus K3.12 $60,000

Het duurste model op onze tiny house-lijst is de Kithaus K3.12. Het meet 13' x 13' en beschikt over een kitchenette en een badkamer. Het strakke vierkante ontwerp is perfect voor degenen die van een strakke, moderne stijl houden.

De prijzen van de Kithaus-woningen zijn hoger omdat ze zowel binnen- als buitenafwerking hebben. Sommige van deze afwerkingen omvatten alle sanitaire voorzieningen, voorbedrade elektrische en verlichtingsarmaturen, binnenmuren en hardhouten vloeren. Probeer een van deze modellen als je geen interesse hebt in het zelf maken van het interieur van je huis.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook