25 sierkussens: wintereditie

25 Throw Pillows: Winter Edition

De winter is het gezelligste seizoen. Als de kerstverlichting is opgeborgen, is het tijd om alle kussens en dekens die je maar kunt vinden tevoorschijn te halen, je kaarsen aan te steken en lekker tegen de kou aan te kruipen. Maar je kunt niet lekker liggen met herfstkussens. Het kan zijn dat je de vreugdevuren en cider te veel mist. In plaats daarvan heb je een goede voorraad winterkussens nodig om je ruimte gezellig en seizoensgeschikt te maken. Bekijk deze 25 kussens die zonder twijfel geschikt zijn voor de winter.

25 Throw Pillows: Winter Edition

Winterweer is truienweer, dus versier er zeker mee! Een gebreid kabelkussen voelt aan als uw favoriete trui, zelfs als u uw flanellen pyjama draagt. (via Urban Outfitters)

Plaid throw pillow

Het feit dat de herfst voorbij is, betekent niet dat de plaid uit is. Voeg een geruit patroon toe aan je bank dat past bij de kleuren van je deken en je zult misschien verbaasd zijn over de hoeveelheid gezelligheid die je zojuist aan je ruimte hebt toegevoegd. (via Etsy)

Moose throw pillow

Onderschat een eland nooit. Geen echte eland, maar een bedrukte eland. Als u er een op uw bank legt, kan uw grote stadsgeest denken dat u in een winterse berghut woont. (via Het Land van Nod)

White patterned throw pillow

Ja, sneeuw is wit. Maar dat is nog meer excuus om winters wit aan de binnenkant van je huis te zetten. Want op die sombere grijze dagen zal een bank vol sneeuwwitte kussens er helderder en schoner uitzien en je een beter gevoel geven. (via IKEA)

Woven block throw pillow

Ik vind het gewoon geweldig hoe dit kussen een beetje op een trui lijkt, een beetje colorblock en een beetje eclectisch. Kortom, het zal hoe dan ook perfect zijn voor je bank. (via West-Elm)

Valentine quote throw pillow

Valentijnsdag is een wintervakantie die voor niemand ter wereld mag worden gemist. Als je wilt dat je woonkamer in het teken staat van de dag van de liefde, voeg dan deze typografische kussens toe aan je bank. Nu heb je alleen nog maar lekker knuffelen met je SO. (via West-Elm)

Colorful curiosity throw pillow

Weet je nog hoe gezellig het huis van je oma voelde? Deze kussens geven je hetzelfde warme gevoel zonder je muren te bedekken met kozijnen en je ruimtes met snuisterijen. (via Antropologie)

Blue ikat throw pillows

Als je twijfelt, ga dan voor ikat. Het zachte patroon herinnert je er goed aan dat het geen probleem is als je een dag uit je goede voornemens komt. En wie had gedacht dat je zoveel inspiratie zou halen uit een kussen? (via Etsy)

Velvet pintuck throw pillow

Fluweel is een prachtig materiaal dat warmte en comfort uitstraalt. Gebruik een van deze kleurrijke pin-tuck-kussens om die luxe stof aan je bank toe te voegen. Misschien wil je er ook een voor je bed hebben… (via Urban Outfitters)

Yellow stripes throw pillow

Voeg een vleugje zonneschijn toe aan uw woonkamer met dit felgestreepte kussen. Niet alleen zal het vrolijk zijn tijdens de wintermaanden, je kunt het ook voor altijd op je bank laten liggen. (via CB2)

Netflix throw pillow

Netflixen en chillen? Waarom zet je er niet één op de bank? Want dat is wat we allemaal na het werk toch een paar maanden gaan doen. (via Avawilde)

Colorblock throw pillow

Met colorblock kun je niet fout gaan. Het is modern en tijdloos en verkrijgbaar in elke kleur die je maar kunt bedenken. Houd uw bank dus in de kleurblokkenscène en u zult nooit zonder decoratiemogelijkheden zitten. (via Etsy)

Moon phase throw pillow

Maanfasekunst is momenteel zeker een trend. Krijg je fasevulling met dit inktzwarte kussen. Het belooft wat visuele diepte toe te voegen naast je kussens met patronen. (via Vereniging 6)

Country throw pillow

Zijn alle keuzes voor sierkussens niet helemaal jouw landelijke stijl? Deze is voor jou. Een vintage print op linnenachtige stof is precies wat jouw rustieke woonkamer deze winter zoekt. (via IKEA)

Graphic gold throw pillow

Ik zag dit kussen en dacht meteen aan Gatsby en champagne en glitter. Als je van plan bent dit seizoen een paar soirees te geven, dan wil je deze zeker in je entertainmentruimte hebben. (via CB2)

Antlers throw pillow

Er is gewoon iets om van te houden aan een goed gewei. Vooral als je stukjes van de cabinestijl aan je huis probeert toe te voegen zonder het diepe in te gaan. Dit gouden kussen brengt je tot aan de rand. (via Etsy)

Knitted shibori throw pillow

Oh shibori, we kunnen gewoon niet over je heen komen. Dit kussen combineert de beste elementen van breisels en de populaire blauwe kleurstof om een comfortabel meesterwerk te creëren dat gewoon op je bank thuishoort. (via Antropologie)

Colorful books throw pillow

Als je geen gamer of liefhebber van tv-series bent, zul je waarschijnlijk een groot deel van de wintermaanden met je neus in een boek doorbrengen. Breng een eerbetoon aan je favoriete hobby met dit boekomslagkussen. (via Etsy)

Velvet hello throw pillow

Wie kan een flinke portie typografie weerstaan? Volledige openbaarmaking: als je dit op je bank legt, is er geen garantie dat je niet de hele winter het populaire liedje van Adele in je hoofd zult hebben. (via Het Land van Nod)

Colorful plants throw pillow

Misschien verlang je al naar een vleugje groen deze winter. Hoewel de bladeren de kou buiten misschien niet overleven, zal een mooi bedrukt kussen het goed doen in uw woonkamer. (via Etsy)

Artsy throw pillow

Het is crème en goud en zijdeachtig en chic. Wat heb je nog meer nodig om dit toe te voegen aan je woonkamer, wat je nog meer aan de hand hebt? (via West-Elm)

Motto throw pillow

Als je op zoek was naar een motto voor het nieuwe jaar, dan is dit het dan. Leg dit kussen op een plek waar je het elke dag ziet en je wordt eraan herinnerd om te glimlachen en 'dankjewel' te zeggen. (via Urban Outfitters)

Cartoon cat throw pillow

Serieus, hoe kan dit kussen je niet laten lachen? Nu nog even mijn man ervan overtuigen dat onze bank dit kussen onmiddellijk nodig heeft. (via Vereniging 6)

Tassel love throw pillow

Iedereen weet dat liefde alles is wat je nodig hebt. Een sierkussen met vrolijke kwastjes zal dus niet misstaan in je woonkamer. Vooral met je voorbereidingen voor Valentijnsdag! (via Het Land van Nod)

Shaggy throw pillow

Shag doet je misschien denken aan de jaren 80, maar maakt een comeback en dat is maar goed ook! Een kussen als dit is een betaalbare manier om bont aan je ruimte toe te voegen zonder dat dit ten koste gaat van de gezelligheid. (via Urban Outfitters)

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook