30 hoekjes en gaatjes die de organisatie zullen inspireren

30 Nooks and Crannies That Will Inspire Organization

Er zullen altijd plekjes in huis zijn die wat netter kunnen zijn, wat meer “in elkaar gezet” en wat makkelijker om doorheen te navigeren. Of het nu gaat om de ontbijthoek, de speelkamer of zelfs de waskast, er zijn genoeg manieren om deze ruimtes te organiseren, die de neiging hebben om elke week van het jaar chaotisch en rommelig te worden. En we delen 20 echte hoekjes en gaatjes die je organisatorische avonturen in huis zullen inspireren! Kijk eens!

1. Klein kantoor

30 Nooks and Crannies That Will Inspire Organization

Benut de kleine ruimte onder de trap van uw stadshuis of huis en creëer een klein kantoor waar u uw creatieve tijd kunt doorbrengen. Blog, lees en schrijf alles terwijl u essentiële zaken zoals uw laptop en takenlijsten op een plek bewaart die niet gemakkelijk te bereiken is. zich te rommelig of overweldigd voelen door de rest van de dingen die in huis moeten gebeuren. {gevonden op hgtv}.

2. Toevoeging van pegboard

Use pegboards to organize kitchen tools

We zijn er allemaal aan gewend dat er in de garage ophangborden worden gebruikt, maar ze kunnen ook worden gebruikt om de keuken op te fleuren – zo creëer je een hoekje vol met dagelijkse benodigdheden die je kunt pakken en gebruiken zonder dat je door laden vol keukengerei hoeft te spitten, waardoor je veel spullen verspilt. tijd.

3. Bonusopslag

Understairs storage with drawers

Misschien wil je die ruimte onder de trap zelfs ombouwen tot extra opbergruimte! Laden of kaartenbakken kunnen gemakkelijk worden gebruikt om extra media, familiespelletjes of zelfs kleding op te bergen, veel gemakkelijker dan het rommelig maken van de foyer of de bijkeuken. {Te vinden op tatertotsandjello}.

4. Koffiebar

Coffee cart corner

Bekijk deze schattige koffiebar eens en stel je voor hoe charmant het zou zijn om een van deze schatjes in je eigen ontbijthoek te creëren. Voeg ook wat gebakjes, schattige kopjes en wat kunst aan de muur toe voor personalisatie.

5. Bibliotheek op gesplitst niveau

Split level library

Split-level huizen kunnen superinteressant zijn, maar ze kunnen moeilijker te organiseren en in te richten zijn vanwege hun eigenzinnige silhouetten. Hier vinden we de trappenhal gevuld met een gezellige bibliotheek waar het hele gezin van kan genieten – terwijl de boeken netjes en klaar om te lezen blijven – in plaats van rommelig in een hoek.

6. Compacte ontsnapping

Compact Escape

Als je een kast of voorraadkast hebt die niet wordt gebruikt, maak er dan een compact kantoor van voor al je dagelijkse benodigdheden. Van extra knutselbenodigdheden tot familiespelletjes tot het betalen van rekeningen, dit kan de plek zijn om alle prullaria van het huis te temmen die gemakkelijk verloren kunnen gaan in al het drukke gehussel. {Te vinden op adriennebizzarri}.

7. Verborgen lezingen

Hidden Corner for Reading

Of het nu onder de trap is of in een ongebruikte linnenkast, orden de boeken van het huis op een plek waar ook de lezers van het gezin van kunnen genieten. Voeg wat kussens, dekens en planken toe om al je favoriete boeken op te ruimen. {Te vinden op Jefftroyer}.

8. Aanrechtbak

Counter Top Bin

Het kan in de keuken of in de bonuskamer zijn. Als je wat vrije ruimte op het aanrecht hebt, gebruik die dan in je voordeel. Organiseer het belangrijke papier van het huis, uw werkinformatie, de schoolbenodigdheden van de kinderen en meer met prachtige dozen, labels en dergelijke.

9. Cubby-stapels

Cubby Stacks

Een van de beste manieren om een kleine slaapkamer te organiseren is het gebruik van opbergruimte! Ik deed het persoonlijk in de kinderkamer van mijn dochters (in de kast) en het was een redder in nood. En dit echte hoekje bevat alle extra's van de slaapkamer in een stijlvolle en georganiseerde ruimte. {Gevonden op lovethomas}.

10. Magie in de modderkamer

Mud Room Magic

Je modderkamer zou ook zo georganiseerd kunnen zijn met een paar extra toevoegingen. Gebruik alle hoeken en gaten zoals je hier ziet voor keukenbenodigdheden die niet in alle kasten passen, belangrijke papieren en meer. Alles kan zich op één gemakkelijke en functionele plek bevinden.

11. Kinderaccenten

Nursery Accents

Kijk eens naar dit prachtige hoekje in een gloednieuwe babykamer. Dit is een geweldige manier om een ophangbord te gebruiken, omdat het een randje en mannelijkheid toevoegt aan de jongenskamer, maar het is ook gemaakt voor een gemakkelijke en unieke organisatie van de commode!

12. Krijthouders

Wall Chalk Holders

Als je een krijtbordmuur hebt, verlies dan nooit meer het krijt! Bevestig het aan de muur en creëer een stijlvolle en georganiseerde manier om deze gebruiksvoorwerpen gemakkelijk beschikbaar te houden voor het volgende ontwerp of herinnering die aan de muur moet komen. {Te vinden op dimplesandtangles}.

13. Tienerplek

Perfect teen spot for writing

Dit tienerbureau is gewoon te schattig en charmant, vind je niet? Zelfs de hoeken van de slaapkamer van uw tiener kunnen vol functionele stijl en zwier zijn.

14. Drijvende mand

Floating basket

Leer hoe je deze doe-het-zelf zwevende planken kunt maken met behulp van manden! Ze helpen echt bij het opruimen van de wasruimte of kast en maken het doen van de vuile kleren de hele week zoveel gemakkelijker. {Te vinden op fourgenerationsoneroof}.

15. Muur van plezier

Wall of fun

Een geweldige manier om de speelkamers van de kinderen te organiseren, is door een hoek uit te snijden en de muur als opbergruimte te gebruiken. Zoals je hier ziet, is er plek voor een verscheidenheid aan favoriete items van de kinderen.

16. Computerkamer

Alcove space for computer

In plaats van een hele kamer aan de computer te wijden – zoals in de jaren 90 en begin jaren 00, toen iedereen een desktop had. Wijs een hoekje van het huis toe aan een plek waar iedereen snel zijn e-mail kan checken en foto's kan delen. Hoe leuk en schattig is deze raamspot?

17. Ochtend gezellig

Green Morning Cozy Breakfast

Deze ontbijthoek wordt optimaal benut en we houden ervan hoe georganiseerd en fris de ruimte is. Het is niet alleen een inspiratie voor kinderen om creatief aan de slag te gaan en hun huiswerk te maken, maar ook voor een snelle maaltijd in de ochtend voordat ze naar school gaan. Er zijn zelfs op de meest stijlvolle en nette manieren kunstbenodigdheden toegevoegd.

18. Keukenkantoor

Kitchen corner dedicated for office

Hier zien we een keukenhoek omgebouwd tot een mini-thuiskantoor. Als je de ruimte niet hebt, wees dan creatief en dat is precies wat hier gebeurde. Alle benodigdheden kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en opgeruimd in het extra hoekje van het huis! {Te vinden op apumpkinandaprincess}.

19. Luchtruim

Use air spaces

Denk buiten de gebaande paden wanneer u besluit de prullaria van het huis te organiseren. Hier zien we post-it-zakjes die worden gebruikt voor het opbergen van takenlijsten, afhaalmenu's en meer op ooghoogte, in plaats van nog meer ruimte in beslag te nemen in de rommelladen.

20. Ambachtelijke planken

Craft Shelves

Of het nu onder de trap is of in de hoek van je thuiskantoor, deze knutselplanken zijn gemakkelijk toegankelijk en volledig georganiseerd naar de wens van je creatieve hart. Van de gouden deuvelstaafjes die het cadeaupapier vasthouden tot de washi-tape, alles heeft ruimte en is stijlvol opgeruimd.

21. Opslag van ambachtelijke benodigdheden

Decorating the office with cool colors

Als een huis een ingebouwd bureau en boekenplanken heeft, kun je het gemakkelijk omtoveren in een kleurrijk handwerkcentrum. Als je een vinylsnijmachine hebt, zoals een Cricut, maak dan leuke stickers in een regenboog aan kleuren en verschillende vormen. Bevestig ze aan de muren van je knutselhoekje en op je stoel. Bewaar je vinylrollen en andere knutselspullen op de planken boven het bureau.

22. Gezellige barhoek

Small bar car makeover

Als je er altijd van hebt gedroomd om een bar in huis te hebben, kun je er een creëren in een verrassend kleine ruimte. Maak of koop eenvoudig een zwevende plank met ruwe randen en hang deze op barhoogte. Zoek twee smalle barkrukken om onder het barblad te parkeren en plaats je favoriete sterke drank in prachtige glazen karaffen. Voeg een ijsemmer of speciaal glaswerk toe. Hang je favoriete kunstwerk boven je hoekhoekje en voeg een groene plant toe voor een vleugje kleur.

23. Schoolborddeur

Arrows above the door for kitchen

Help je boodschappenlijstje en klusjeslijst overzichtelijk te houden door een zelden gebruikte deur te beschilderen met schoolbordverf. Een voorraadkast of kastdeur is hiervoor ideaal. Hang een bakje op waarin je krijt kunt bewaren en geef de familie de opdracht om de lijst aan te vullen als ze de laatste rol toiletpapier hebben gebruikt of het laatste glas melk hebben gedronken.

24. Een zoldertoevoeging

Secret attic room

Zolderruimte wordt vaak over het hoofd gezien bij het zoeken naar een plek om een logeerkamer, kantoor of speelkamer onder te brengen. Zelfs een kleine zolder kan worden omgetoverd tot een stijlvolle schuilplaats, omdat deze ruimtes vaak schuine plafonds, ongebruikelijke hoeken en andere architectonische kenmerken hebben die in andere zones van het huis ontbreken. Zelfs als je er geen woonruimte van maakt, is een georganiseerde zolder een perfecte plek om spullen op te bergen.

25. Verborgen apparaten

The kitchen countertop and corner

In plaats van dat je broodrooster, blender of slowcooker op het aanrecht staat, creëer je een opberghoekje voor apparaten onder een deel van de keukenkasten. Bedek de voorkant met een opstaande scharnierende deur, zodat apparaten gemakkelijk in en uit kunnen worden geschoven. Hoewel het een paar meter aan aanrechtruimte in beslag neemt, is het de moeite waard om lelijke apparaten uit het zicht te hebben.

26. Landingsleercentrum

Hallway spot decor

Een iets extra grote trapoverloop kan eenvoudig worden omgebouwd tot een studeerhoek voor uw kinderen. Installeer een hoge, smalle boekenplank/bureaukast. Of zoek naar een betaalbaar bureaumeubel dat je tegen de muur kunt opklappen als je het niet gebruikt. Bewaar kindertablets, notitieboekjes, potloden en andere benodigdheden op de planken boven het bureau of in manden die strategisch in de buurt zijn opgehangen.

27. Inbouwkasten naast het bed

Bed side built ins

Locaties voor ingebouwde hoekjes en gaten worden soms tientallen jaren nadat een huis is gebouwd ontdekt. Zoek naar ongebruikte ruimte onder het dak, of op de slaapkamermuren met daarachter een zolderruimte. Snij in de gipsplaat en maak een verzonken boekenplank of ladekast tussen de muurstijlen. Dit soort organisatorische oplossing is perfect voor kleine slaapkamers, waar een vrijstaand dressoir of ladekast te veel vloeroppervlak in beslag neemt.

28. Kleine linnenkast

Kleine ruimtes vereisen creatieve opbergoplossingen. Veel huiseigenaren hebben opslagruimtes gecreëerd tussen de noppen in de muur. Hoewel deze per grootte variëren, zijn de meeste groot genoeg om een verschil te maken. Installeer een kast van vloer tot plafond buiten of in een badkamer en voeg planken toe voor opgevouwen handdoeken, extra toiletpapier en schoonmaakproducten.

29. Dutjehoekje

Day bed built in storage system

Als je slaapkamer nauwelijks ruimte heeft voor een tweepersoonsbed, kijk dan naar boven en onder voor opbergideeën. Bouw een houten hoekje met een stevig matrasplatform en boekenplanken aan het uiteinde. Laat lades onder de matras bouwen en ga creatief aan de slag met de bekleding rond het bed. Verf de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren en hang een leeslampje boven het bed. Voila! Een perfecte plek om de hele nacht (of overdag) te slapen.

30. Handig meubilair

Useful Furniture Spot

Soms zijn opberghoekjes en gaatjes verborgen in het zicht. Het zou zelfs kunnen dat je erop zit. Zoek bij het inkrimpen altijd naar meubilair dat een tweeledig doel dient. Zoek naar stoelen, voetsteunen en banken met opbergruimte onder de stoelen. Je kunt ook een salontafel vinden met krukjes eronder die je eruit kunt trekken als er gasten op bezoek zijn.

Zoals je kunt zien, zijn er overal hoekjes en gaatjes en kunnen ze voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Kijk eens rond in uw eigen huis en kijk welke hoekjes en gaten u kunt gaan gebruiken. Uw huis is in een mum van tijd georganiseerd!

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook