Herfstideeën voor de achtertuin om van uw huis de verzamelplaats van het seizoen te maken

Fall Backyard Ideas to Make Your Home the Gathering Place of the Season

Een van de manieren waarop u het herfstseizoen kunt vieren, is door te investeren in herfsttuinideeën die uw familie en vrienden bij elkaar zullen brengen. De herfst is een unieke tijd waarin je het veranderende landschap kunt omarmen en nieuwe ritmes kunt instellen voor de koude maanden.

Fall Backyard Ideas to Make Your Home the Gathering Place of the Season

Of u nu een ontmoetingsplaats voor uw buren creëert of een rustig toevluchtsoord voor uzelf, onze herfsttuinideeën zullen u inspireren om het meeste uit deze betoverende tijd van het jaar te halen.

12 herfstideeën voor de achtertuin

Van rustieke herfstdecoraties tot gezellige vuurkorven, met onze herfsttuinideeën kunt u van uw achtertuin de bestemming van het seizoen maken.

1. Word warm met een vuurplaats

Get Warm With a Fire PitPennsylvania-landschap

Een vuurplaats of open haard is een “must-have” accessoire voor een achtertuin die is uitgerust voor de herfst. Gelukkig is er een grote verscheidenheid aan vuurkorven en open haardontwerpen, zodat u er een kunt kiezen die bij uw achtertuin past. Zorg ervoor dat veiligheid boven alle andere zorgen staat. Zoek naar een vuurplaats met een goede constructie en goede ventilatie. Als uw vuurplaats draagbaar is, zorg er dan voor dat u hem zo monteert dat hij stevig op de grond rust. Zodra uw vuurplaats op zijn plaats staat, omringt u deze met comfortabele zitplaatsen en kunt u de accessoires uitbreiden met braadvorken voor het koken van marshmallows boven het vuur.

2. Pompoensnij- en tentoonstellingsstation

Pumpkin Carving and Display StationSomers

Het organiseren van een pompoensnijfeest maakt een moeizame activiteit voor iedereen leuker. Voordat iedereen komt, zorg ervoor dat je een verscheidenheid aan pompoenen beschikbaar hebt, zodat mensen er een kunnen kiezen die bij hun ontwerp past. Verzamel sets pompoensnijwerktuigen, waaronder gekartelde messen of zagen, schrapers en scheppen. Bied sjablonen voor pompoenontwerpen aan. Zorg ervoor dat er voldoende verlichting en schoonmaakmiddelen zijn, zodat u het hout gemakkelijk kunt uitsnijden en opruimen. Laat aan het einde van de avond alle pompoenen zien met kaarsen of LED-votieven.

3. Feestelijke verlichting

Festive LightingNick Noyes-architectuur

Geen enkel herfstontwerp in de achtertuin is compleet zonder lagen warme verlichting. Het toevoegen van meerdere soorten verlichting is de beste manier om ervoor te zorgen dat elke ruimte wordt verlicht met de juiste sfeerverlichting. Gebruik verschillende soorten verlichting, waaronder bistroverlichting, lantaarns, spotlights en votieven, om bij te dragen aan de lichtbronnen in de achtertuin. Deze lampen zijn niet alleen feestelijk, ze zorgen ervoor dat u uw achtertuin langer kunt gebruiken naarmate de dagen korter worden.

4. Herfstgebladerte

Fall FoliageCottage-tuinman

Integreer de verbluffende natuurlijke schoonheid van het seizoen door te investeren in planten en bomen die de schitterende kleuren van de herfst weergeven. Kies opties zoals suikeresdoorn, Washington meidoorn, rivierberk, ginkgo, sumak, Virginia sweetspire, eikenbladige hortensia en Japanse esdoorns. Deze bomen en struiken zullen je niet teleurstellen als hun bladeren en bessen in de herfst prachtige kleuren beginnen te krijgen. Je kunt er ook voor kiezen om minder permanent herfstgebladerte weer te geven door strategisch gebruik van kransen, slingers en vaasdisplays.

5. Oogstpicknicks en buiten dineren

Harvest Picnics and Outdoor DiningAambeeld

Ongeacht of u wel of niet permanent buitenzitplaatsen heeft, u kunt een tijdelijke tafel of picknickdekens opzetten om buiten in de herfst te dineren. Kies een soort zit- en tafelopstelling die het beste bij uw doel past. Een tafel en stoelen werken het beste als u formele maaltijden voor andere volwassenen organiseert. Picknicks werken goed voor informeel dineren en voor feesten waar er meer mensen zijn dan er rond een tafel passen.

Voorzie uw zitplaatsen van dekens of dekbedden voor koude avonden en zorg voor voldoende verlichting, zodat uw etentjes tot diep in de nacht kunnen duren.

6. Voeg seizoensoogstdecor toe

Add Seasonal Harvest DecorIn Sight-ontwerpen onbeperkt

Verbeter uw herfstdecoraties met tuinthema door oogstdecor te gebruiken, waaronder hooibalen, vogelverschrikkers en maïsstengels. Deze elementen vormen een schilderachtige achtergrond voor uw achtertuin. Plaats deze elementen strategisch in de tuin en langs looppaden.

Gebruik hooibalen om lagen in uw interieur te creëren voor een effectievere presentatie. Je kunt ze ook gebruiken voor rustieke zitplaatsen en extra tafels. Verzacht ze door ze te bedekken met kussens en tafelkleden. Vogelverschrikkers en maïsstengels zijn ideaal in ruimtes waar u visuele hoogte aan een ontwerp moet toevoegen, zoals het inlijsten van deuropeningen of het versieren van kolommen.

7. Zet een feestelijke tafel in de achtertuin

Set a Festive Table in the BackyardLangzame bloemen

Creëer een feestelijke herfst-eetervaring in uw achtertuin door elementen van herfstdecor op tafel te plaatsen. Gebruik tafellinnen in aardetinten, zoals tafelkleden, servetten, tafellopers en placemats. Selecteer serviesgoed dat bij uw kleurtinten past of met herfstmotieven zoals eikels, dennenappels en pompoenen. Gebruik glaswerk dat helder is of een vleugje herfstkleuren heeft, zoals amber of olijfgroen. Accentueer de tafel met herfstbloemen en bladeren. Meng pompoenen en kalebassen om een uniek middelpunt te creëren. Verlicht de tafel met kaarsen of lichtslingers om de tafel een zachte, warme gloed te geven.

8. Creëer een achtertuinhoekje

Create a Backyard NookScott Brinitzer ontwerpmedewerkers

Zelfs als u geen speciale zithoek in uw achtertuin heeft, kunt u toch een gezellig hoekje creëren waar u kunt ontspannen en genieten van de wisseling van het seizoen. Kies een locatie die enige privacy en een mooi uitzicht biedt. Voeg een soort zit- of loungemeubilair toe, zoals een hangmat, comfortabele stoel, bank of schommel. Investeer in een buitentapijt waarmee u de ruimte kunt definiëren en comfortabeler kunt maken.

Voeg wat feestelijke verlichting toe als je deze ruimte ook in de avonduren wilt kunnen gebruiken. Leg er kussens en dekens op om het hoekje comfortabeler te maken als het kouder wordt.

9. Voeg potten met herfstbloemen toe

Add Pots of Fall FlowersRikki Snyder

U kunt effectief een natuurlijke herfstkleur aan uw achtertuin toevoegen zonder de duurzaamheid van het planten van herfstgekleurde planten en bomen door potten met herfstbloemen toe te voegen. Kies een geschikte container voor uw achtertuinstijl. Overweeg opties zoals houten vaten, houten kisten, betonnen urnen en terracotta potten om uw bloemen in te bewaren. Kies uit alle verschillende soorten herfstbloemen die gedijen bij koud weer, waaronder chrysanten, viooltjes, goudsbloemen, asters, dahlia's, heide, sierkolen en boerenkool, en herfstbloeiende krokussen en sedum.

Plant uw containers met slechts één soort bloem of meng ze, waarbij u ervoor zorgt dat de hoogte, kleur en textuur van de bloemen variëren. Zorg ervoor dat u het hele seizoen water geeft en dek ze af als het 's avonds te koud wordt.

10. Gebruik herfstgekleurd textiel

Incorporate Fall Colored TextilesAntonio Martins interieurontwerp

Vervang je felgekleurde tuintextiel voor opties in stemmige herfstkleuren. Heb niet het gevoel dat u al uw outdoortextiel moet vervangen, maar voeg accenten toe die de kleurdynamiek veranderen in iets dat meer bij het seizoen past.

Voeg sierkussens toe in accentuerende tinten roest, dieprood, mosterdgeel en aardsbruin. Verfraai uw zitplaatsen met herfstkleurige plaids in verschillende texturen en gewichten, waaronder lichte wol en zwaar nepbont. Overweeg om herfstkleurige buitengordijnen aan uw terras toe te voegen om de privacy en de kleurimpact van de ruimte te vergroten.

11. Gebruik thematische bewegwijzering

Use Themed SignagePierre Jean-Baptiste Interieurs

Herfstborden met een thema zijn een manier om de visuele aantrekkingskracht van uw achtertuin te vergroten en een betere sfeer te creëren tijdens herfstfeesten in de achtertuin. Gebruik borden met herfstthema om herfstboodschappen weer te geven, maar ook om mensen te wijzen op de plekken waar ze eet- en drinkgelegenheden, toiletten, in- en uitgangen of thema-evenementen kunnen vinden.

12. Achtertuinspellen opzetten

Set Up Backyard GamesAarde, gras,

Het creëren van een ruimte voor spelletjes in de achtertuin is een manier om je vrienden en buren bij elkaar te brengen en tegelijkertijd een gezonde concurrentie aan te gaan. Koop een paar spellen in de achtertuin, zoals maisgat of jeu de boules, of maak je eigen spellen. Je kunt net zo veel plezier beleven aan zelfgemaakte spellen als appeldobberen, pompoenbowlen of een speurtocht met herfstthema als met spellen die je koopt. Het idee is om een locatie te creëren waar buitenspellen kunnen worden gespeeld, zodat je kunt genieten van het mooie herfstweer en de tijd samen.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook