Top 40 meubelwinkels in NYC – Woondecoratie vindt voor elk budget

Top 40 Furniture Stores In NYC – Home Decor Finds at Every Budget

New York City is een van de beste steden om te winkelen in de VS en wereldwijd. Het enige probleem is de overvloed aan winkels. Bij het zoeken naar meubelwinkels in NYC kan het moeilijk zijn om te beslissen welke de moeite waard zijn om te bezoeken. Gelukkig biedt de stad woonaccessoires voor elk budget.

Top 40 Furniture Stores In NYC – Home Decor Finds at Every Budget

Wilt u uw appartement in NYC opknappen? Bekijk de beste 40 meubelwinkels in NYC

We hebben ons onderzoek gedaan en de absoluut beste meubelwinkels in NYC gevonden. Je vindt woondecoratie, grote meubels en unieke items die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Blu-punt

Blu Dot Furniture Store in NYC

Locatie: 79 Madison Ave, New York, NY 10016

Blu Dot is aanwezig in steden als Portland, Austin, samen met internationale locaties. Ze bieden een verscheidenheid aan moderne meubels en decoraties in verschillende prijsklassen. De eerste winkel werd in 2008 geopend en sindsdien gaat het goed met de zaken.

Gerelateerd: 15 beste online meubelkringloopwinkels – wat uw huis er echt onderscheidend uit moet zien

Vanwege hun populariteit zijn afspraken in de winkel vereist en moeten deze van tevoren worden gepland, dus zorg ervoor dat u van tevoren belt. Als u niet zeker weet of u een afspraak wilt maken, biedt hun website virtuele rondleidingen.

Eén Koningslaan

Rather than modern decor that is so popular in furniture stores in NYC, One King's Lane offers vintage decor.

Locatie: 143 Spring St New York, NY 10012

Bij One King's Lane kun je online of in de winkel winkelen. Hun prijzen zijn redelijk standaard, maar hun stijl is dat niet. In plaats van een moderne inrichting die populair is bij meubelwinkels in New York, biedt One King's Lane vintage woonartikelen.

Hun leren, verweerde en rustieke meubels zijn online populair, omdat hun fysieke winkels vrij nieuw zijn voor de inwoners van New York. Ze staan erom bekend dat ze elke kamer aankleden, in plaats van zich op één kamer te concentreren.

Gerelateerd: De beste interieurontwerpers van New York bieden wereldwijde expertise en spectaculaire resultaten

Van de Bron

making it one of the best furniture stores in NYC for wooden furniture. 

Locatie: 132 W 18th St, New York, NY 10011

From The Source is een milieuvriendelijk bedrijf met duurzaam geproduceerde hardhouten meubels en accessoires. Hun hardhouten meubels zijn als geen ander, waardoor het een van de beste meubelwinkels in NYC is voor houten meubels.

Hoewel hun belangrijkste trekpleister hun teruggewonnen hardhout is, bieden ze ook een verscheidenheid aan producten. Hun teruggewonnen oliedrummeubels geven je het gevoel dat je het beste uit gerecyclede materialen haalt.

Vliegende Tijger Kopenhagen

of the best furniture stores in NYC if you're on a tight budget. 

Locatie: 920 Broadway New York, NY 10010

Flying Tiger is meer dan alleen een meubelwinkel, het verkoopt ook dierenbenodigdheden, knutselbenodigdheden en nog veel meer. De prijzen zijn zeer betaalbaar, waardoor het een van de beste meubelwinkels in NYC is als je een beperkt budget hebt.

Het meubilair is Scandinavisch geïnspireerd, aangezien de oorspronkelijke locaties van de Flying Tiger-winkels zich in Denemarken bevinden. Degenen die het geluk hadden winkels in Denemarken te bezoeken, waren opgetogen toen ze hoorden over de opening van de winkel in New York.

Interieur definiëren

Interior define store in NYC

Locatie: 68 Greene St, New York, NY 10012

Er zijn zeven fysieke locaties voor Interior Define, hoewel je hun kenmerkende ontwerpen online kunt kopen. Ook voor op maat gemaakte stoelen, tafels en vloerkleden kunt u bij hen terecht. Ze ontwerpen voor het unieke in plaats van voor de massa.

Het mooie aan hun prijzen is dat je hun meubels op afbetaling kunt kopen, waardoor het voor iedereen betaalbaar is. Hun ontwerpers en klantenserviceteam zijn notoir vriendelijk en behulpzaam.

Openlucht modern

Open air furniture store in NYC

Locatie: 489 Lorimer St Brooklyn, NY 11211

Open Air Modern of OAM-NYC biedt eenvoudige maar verfijnde ontwerpen die kunstwerken zijn. Ze bieden alleen inloop tijdens de openingstijden van de galerie in het weekend, terwijl alle andere bezoeken alleen op afspraak plaatsvinden.

Hun stijl is geïnspireerd op de jaren veertig en daarna, waardoor hun winkel een moderne sfeer uit het midden van de eeuw krijgt. De eigenaren hebben kennis van Scandinavische en Amerikaanse ontwerpen, waardoor ze een unieke stijl hebben.

Collyers landhuis

Collyers Mansion furniture store in NYC

Locatie: 179 Atlantic Ave, Brooklyn, NY 11201

Collyer's Mansion is de plek waar je moet zijn als je eclectisch meubilair wilt, geïnspireerd door landen over de hele wereld. Ze bieden allerlei soorten kunstwerken en kleinere woonaccessoires, zoals kerstversieringen.

Bij Collyer's Mansion kun je shoppen per collectie, waarbij elk seizoen nieuwe collecties worden toegevoegd. Met deze collecties haal je de nieuwste seizoenstrends in huis.

Knoll

Iconic Knoll furniture store

Locatie: 1330 Avenue of the Americas New York, NY 10019

De hoofdlocatie van Knoll ligt om de hoek van het Museum of Modern Art, de ideale locatie voor deze flitsende winkel. Hun motto is ‘modern altijd, omdat modern altijd werkt’. Er zijn ook twee kleinere winkels in de stad.

Het is logisch. Modern is altijd trendy. Als u op zoek bent naar moderne kunstwerken, hoeft u niet verder te zoeken.

Ontwerp binnen handbereik

Design Within Reach

Locatie: 219 36th St, Brooklyn, NY 11232

Design Within Reach biedt hoogwaardig, gerenoveerd meubilair en is geschikt voor mensen met een beperkt budget. Op hun locatie in Brooklyn kun je bekraste, gedeukte en geretourneerde artikelen vinden voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Hoewel er veel locaties zijn, zijn de meubelwinkels in NYC van Design Within Reach gemakkelijk bereikbaar. Ook zijn niet al hun items beschadigd. Ze verkopen al hun display- en studiomeubilair tegen een gereduceerde prijs.

MUJI

MUJI furniture store

Locatie: 475 5th Ave New York, NY 10017

MUJI haalt Japan naar de VS met de vestiging in New York, die in 2015 werd geopend. Japanse meubels zijn vaak onderhoudsarm en gericht op comfortabel wonen. Het meubilair is eenvoudig van structuur en laag bij de grond.

De Japanse winkel heeft miljoenen fans in het buitenland en een groeiende fanbase in de VS. Ze geloven in het aangenamer en nuttiger maken van ons dagelijks leven, en dat van de mensen om ons heen.

MoMA-ontwerpwinkel

Moma design store in NYC

Locatie: 81 Spring St A New York, NY 10012

Het zal geen verrassing zijn dat de Design Store van het Museum of Modern Art populair is bij kunstliefhebbers. De MoMA Design-winkels zijn altijd een van de populairste meubelwinkels in New York geweest, maar één ding maakte een groot verschil op de locatie in Soho.

Toen de locatie in Soho keukengerei begon aan te bieden, schoot de verkoop omhoog. Hoewel niet iedereen meubels van het Museum of Modern Art kan betalen, kunnen ze zich wel een gerecht of twee veroorloven!

Materie

Matter is one of the most unique furniture stores in NYC

Locatie: 405 Broome St, New York, NY 10013

Matter is een van de meest unieke meubelwinkels in NYC. Ze laten trends zien voordat ze zelfs maar trending zijn met hun gespecialiseerde voorspellingsteam. De winkel is zo uniek dat ze zelfs cocktailparty’s van een avond organiseren.

Wat hun meubelstijl betreft, deze varieert, afhankelijk van wat volgens hen binnenkort trending zal zijn. Over het algemeen kunt u over de hele linie een strak en modern ontwerp verwachten.

Vreugdevogel

Joybird furniture store in nyc

Locatie: 445 Albee Square W, Brooklyn, NY 11201

Bij Joybird draait alles om op bestelling gemaakte meubels uit het midden van de eeuw. Elk meubelstuk is uniek ontworpen, met u in gedachten. Hun basisstijlen zijn vergelijkbaar met hun naam. Rustig, ontspannend en gelukkig.

Hoewel Brooklyn niet hun eerste of laatste locatie is, dient het wel als hun basis in New York. Als je op zoek bent naar iets om jezelf mee uit te drukken in je huis, dan is Joybird perfect voor jou.

ABC-tapijt

ABC Carpet Home Store

Locatie: 888 Broadway New York, NY 10003

ABC-tapijt

Het motto bij ABC Carpet

1stdibs-galerij

1stdibs Gallery

Locatie: 269 11th Avenue Lobby 6, 7e verdieping New York, NY 10001

De winkel die bekend staat als 1stdibs Gallery is een van de grootste woon- en meubelwinkels die je kunt vinden. Het beslaat meer dan 45.000 vierkante meter en biedt meubilair van meer dan vijftig leveranciers. Elke leverancier heeft een individueel thema.

Gerelateerd: Wat zijn de beste meubelmerken in de VS

Het thema is gebaseerd op wat de verkoper die dag te koop heeft en verandert dagelijks. Een opstelling die zo groot of uniek is, zult u waarschijnlijk nergens anders vinden. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt de winkel op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

West-Elm

97155134 1146503995729987 2876832776791521559 n

Locatie: 112 W 17th St, New York, NY 10011

West Elm heeft zeven meubelwinkels in de staat New York en drie meubelwinkels in NYC. Als je geen zin hebt om uit te gaan, kun je het merendeel van wat ze te bieden hebben toch online vinden via hun website.

De West Elm-site is gebruiksvriendelijk en biedt één-op-één ontwerpdiensten. Hun klantenserviceteam is altijd beschikbaar en bereid om te helpen, zodat u zich nooit alleen hoeft te voelen, zelfs niet als u online bent.

Groen inrichten

Furnish green store in NYC

Locatie: 1261 Broadway Rm 309 New York, NY 10001

Ondanks de naam is Furnish Green niet in de eerste plaats een “groene” winkel, noch qua kleur, noch qua omgeving. De winkel biedt een mengelmoes van meubels en woondecoratie, variërend van 18e-eeuws vintage tot strak en modern.

Met de variëteit die beschikbaar is bij Furnish Green, kan iedereen zeker het perfecte woonaccent vinden.

BDDW

BDDW store in nyc for furniture

Locatie: 5 Crosby St New York, NY 10013

Kunstenaar Tyler Hays richtte BDDW op om zijn persoonlijke favoriete stukken tentoon te stellen. Deze stukken zijn vintage ontwerpen met een moderne twist. Veel van de items die je bij BDDW vindt, zijn gemaakt met lokale materialen, zoals lokaal gegraven klei.

Hoewel het begon als een showcase voor kunstenaars, is het uitgegroeid tot een van de populairste meubelwinkels in NYC. Mocht u toch een rondje maken, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan BDDW.

Romeins en Williamsgilde

Top 40 Furniture Stores In NYC – Home Decor Finds at Every Budget

Locatie: 53 Howard St New York, NY 10013

Elk meubelstuk en verlichting gevonden bij Roman and Williams Guild is handgemaakt door Roman and Williams Guild. Als je de warenhuizen en rommelmarkten beu bent, garandeer dan dat je stuk rechtstreeks naar jou gaat met winkels als deze.

Het meubelthema bij Roman and Williams Guild is rustiek en toch internationaal. Hun stukken zijn zwaar, solide en gaan een leven lang mee.

Johannes Derian

John Derian store in NYC

Locatie: 10 East Second Street tussen 2nd Avenue en de Bowery New York, NY 10003

John Derian is een uiterst succesvolle ontwerper met vijf locaties, waarvan vier in New York City. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit, waarbij de inrichting op deze specifieke locatie staat.

Hoewel de meubels bij John Derian bijzonder zijn, is dit niet het enige dat je zult vinden. Je kunt ook geïmporteerde goederen, unieke decoupage-artikelen en zelfs knuffels voor de kleintjes krijgen.

KRB

KRB Store in NYC

Locatie: 138 E 74th St, New York, NY 10021

KRB is vernoemd naar de ontwerper en oprichtster Kate Rheinstein Brodsky. Elk meubelstuk en decor dat je bij KRB vindt, is met de hand uitgekozen en samengesteld door KRB zelf. In tegenstelling tot andere ontwerpers heeft zij de teugels nog niet overgedragen.

Het merendeel van het meubilair bij KRB bestaat uit neutraal gekleurde vintage ontwerpen met overal kleuraccenten. De winkel wordt beschouwd als een antiekwinkel, omdat veel van de items echt vintage zijn.

Bi-Rite Studio

Bi Rite Studio

Locatie: 143 Nassau Ave Brooklyn, NY 11222

Het meubilair van Bi-Rite Studio is uniek, retro en edgy. Met retro-kleuren presenteert deze winkel zijn ontwerpen op een ongeëvenaarde manier. Hun ontwerpen combineren Italiaanse en Deense culturen om een nieuw soort meubilair te creëren.

Opgemerkt moet worden dat u Bi-Rite Studio online kunt winkelen en dat hun platform gemakkelijk te navigeren is. Hun prijzen zijn verrassend betaalbaar en hun producten zijn gemakkelijk om doorheen te bladeren.

Flair thuis

Flair Home Studio Furniture NYC

Locatie: 88 Grand St, New York, NY 10013

De presentatie van Flair Home is verbluffend. Hiermee kunt u zien hoe u uw woonruimte kunt inrichten met hun ontwerpen. Met locaties in zowel New York als Florence brengt de inrichting van beide winkels verfijnde culturen samen.

Hoewel hun prijzen misschien niet voor iedereen betaalbaar zijn, behoren hun ontwerpers tot de beste ter wereld. Daarom zeggen velen dat de prijs de moeite waard is.

Kamer

Room Board New York Store

Locatie: 236 W 18th St, New York, NY 10011

Met een naam als Room

Of het nu gaat om natuurlijk gesneden houten meubelen of strakke keramische accenten, bij Room vind je jouw smaak

Industrie West

Industry West Furniture Store

Locatie: 14 Crosby St, New York, NY 10013

Industry West was tot voor kort uitsluitend een online winkel, toen het zijn eerste fysieke locatie opende. De winkel biedt een verscheidenheid aan moderne en modulaire artikelen, zodat u het perfecte meubelstuk kunt vinden dat bij uw ruimte past.

Hoe hot de winkel vorig jaar ook was, je kunt nog steeds net zo efficiënt als altijd online shoppen vanuit je eigen huis.

CB2

CB2 furniture store in NYC

Locatie: 979 3rd Ave, New York, NY 10022

CB2 is Krat

Als u niet weet welke voor u geschikt is, blader dan online voordat u beslist welke winkel u gaat bezoeken.

Binnenkort beschikbaar

Coming soon furniture store

Locatie: 37 Orchard St New York, NY 10002

Coming Soon is meer dan een winkel die aankomende items aankondigt die nog niet beschikbaar zijn. Ze zijn een van de beste meubelwinkels in NYC! De winkel combineert hedendaagse ontwerpen met vintage concepten.

Als je door de sociale mediapagina's van Coming Soon bladert, zul je merken dat ze gevoel voor humor hebben. Dit vertaalt zich goed in stoere meubelen en unieke ontwerpen.

Canvas-huis

Canvas home furniture store in new york

Locatie: 426 Broome St New York, NY 10013

Canvas Home is misschien niet de beste meubelwinkel in NYC, maar ze hebben wel geweldige huisaccenten als aanvulling op je meubels. Van serviesgoed tot sierkussens en tafelkleden, er zijn prachtige ontwerpen die bij uw wensen passen.

Op dit moment is Canvas Home alleen online vanwege de pandemie. Maar je kunt alles wat je nodig hebt vinden via hun website, die wordt weergegeven bij hun bestverkochte items.

Jung Lee New York

Jung Lee New York

Locatie: 25 W 29th St, New York, NY 10001

Jung Lee heeft niet alleen uniek new age-meubilair, maar ze hebben ook een van de beste trouwregistratiesystemen in de stad. Bijna elk verloofd stel in de stad heeft zich daar geregistreerd in de hoop Jung Lee-fans op hun gastenlijst te hebben.

Als u niet in New York woont, moet u weten dat Jung Lee meer is dan een meubelwinkel. Ze doet ook evenementen, is zelf architect en is bekend in de stad.

Verjonging

Rejuvenation furniture store

Locatie: 3 W 20th St, New York, NY 10011

De naam zelf is genoeg om je een verfrissend gevoel te geven, maar het is de inrichting van het huis die echt de kroon spant. Oorspronkelijk was het een winkel die alleen in Portland te vinden was, maar Rejuvenation heeft winkels door het hele land geopend en biedt betaalbare woondecoratie voor iedereen.

Hoewel ze allerlei soorten woondecoratie aanbieden, was Rejuvenation oorspronkelijk een verlichtingsbedrijf. Nu, 40 jaar later, is het nog steeds hun specialiteit.

Aanpassingen NY

Adaptations NY

Locatie: 116 Franklin St, Brooklyn, NY 11222

Adaptions NY heeft een aantal van de schattigste meubels voor boerderij- en shabby chic-fusies die je kunt vinden in meubelwinkels in NYC. Van schelpenkussens tot stoelen met koeienprint, ze hebben het allemaal.

Adaptions NY biedt niet alleen geweldig vintage-achtig meubilair, maar ze bieden ook advies. Zij ontwerpen uw woonkamer, uw koffiebar en alles daartussenin.

Vlaggenschip van Herman Miller

Herman Miller Flagship

Locatie: 251 Park Ave S New York, NY 10010

Herman Miller neemt geen genoegen met het kiezen van slechts één interieurstijl, ze doen het allemaal. Hoewel de meeste mensen die fan zijn van het moderne midden van de eeuw Herman Miller aantrekkelijk vinden, hebben ze ook andere fans.

Hoewel Herman Miller bekend staat om hun bureaustoelontwerpen, bieden ze ook eet- en woonkamermeubilair aan.

Genadig huis

Gracious Home

Locatie: 1210 3rd Ave New York, NY 10021

Gracious Home heeft zijn ups en downs gehad, maar het lijkt nu stabiel te gaan. Het grootste deel van hun meubels en decor is gericht op neutrale en verbleekte tinten met een paar felle kleuren erin. Je kunt een rustige inrichting vinden met Gracious Home decor.

Omdat hun items de naam van het bedrijf eer aan doen, bieden ze ook unieke en leuke decorstijlen. Sommige van hun nieuwste aanbiedingen draaien rond verschillende feestdagen, inclusief Halloween.

De dorpel

The Sill New York City

Locatie: 448 Amsterdam Ave New York, NY 10024

Zo'n speciaalzaak vind je nergens anders. De Sill is hoe het klinkt: een thuis voor honderden kamerplanten om in je huis neer te zetten. Meubelwinkels in NYC zijn vaak allemaal hetzelfde, dus zo’n winkel is verfrissend.

Ze bieden betaalbare prijzen en de meeste planten kunnen online worden gekocht. Ze geloven dat planten nieuw leven in huis en gezin moeten brengen en tegelijkertijd geluk moeten verspreiden.

Groen Onbeperkt

Green unlimited store

Locatie: 91 West St Brooklyn, NY 11222

Tuinbouw combineren met ontwerpkunst, dat is de basis van Greenery Unlimited. Het is geen meubelwinkel, maar geen huis zou compleet moeten zijn zonder een beetje groen dat de sfeer verlevendigt en tegelijkertijd voor frisse lucht zorgt.

Greenery Unlimited beschouwt zichzelf als de eerste biofiele designwinkel. Biofiel ontwerp is “een concept dat binnen de bouwsector wordt gebruikt om de connectiviteit van bewoners met de natuurlijke omgeving te vergroten door het gebruik van directe natuur, indirecte natuur en ruimte- en plaatsomstandigheden.”

De perfecte toekomst

The Future Perfect

Locatie: 55 GREAT JONES STREET NEW YORK, NY 10011

Future Perfect voorziet een toekomst voor de woningontwerpindustrie, de VS en de wereld. De locatie in New York grenst aan de voormalige studio van Jean-Michel Basquiat.

De winkel lijkt veel op de studio en brengt kunst en cultuur in de wereld met een uniek, modern design. Meubilair is net als kunst. Ieder mens heeft zijn eigen unieke smaak en ieder meubelstuk is daar een uiting van.

Thuis Unie

Home Union New York City Store

Locatie: 369 Hooper St Brooklyn, NY 11211

Home Union weet vintage en modern samen te brengen om prachtige kunstwerken te creëren. De winkel begon als een klein bedrijf dat werd gerund vanuit een appartement in New York. Maar tegenwoordig is het een van de centra voor liefhebbers van eclectische kunst en 20e-eeuwse ontwerpen.

Er zijn misschien honderden meubel- en woondecoratiewinkels in NYC, maar deze lijst met plaatsen om te bezoeken kan niet fout gaan. Het maakt niet uit of u geboren bent in New York of dat u op bezoek bent bij een vriend, vink deze lijst af en u zult zeker thuiskomen met uw ideale huis.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook