Vanity Organizer-ideeën en stylingtechnieken voor uw persoonlijke ruimte

Vanity Organizer Ideas and Styling Techniques For Your Personal Space

Of je wastafel nu precies in je luxe hoofdbadkamer is ingebouwd of je een hoekje in je slaapkamer hebt uitgegraven waar je je kaptafel en kruk hebt geplaatst, je hebt wat inspiratie nodig als het gaat om het opruimen van de ruimte. Laten we eens kijken hoe we deze plek persoonlijk en volledig eigen kunnen maken, zonder toe te geven aan de chaos die het gebied kan verteren. Tips, trucs en ideeën voor een make-uporganizer vind je allemaal hieronder!

Chique dienbladen

Vanity Organizer Ideas and Styling Techniques For Your Personal Space

Soms kan alleen een chique en modern dienblad je helpen al je essentiële spullen op orde te krijgen. Alles is binnen handbereik en vormt geen rommel op het aanrecht of bureau.

Houd het huiselijk

Homey organized vanity

Als uw ijdelheid zich in uw slaapkamer bevindt, zorg dan voor een gezellig gevoel in de opstelling ervan. Laat de benodigdheden in de la liggen en laat foto's en bloemen zien. {Te vinden op briandittmardesign}.

Vintage modernisme

Mid-century vanity

Gebruik uw ijdelheid als onderdeel van de algehele transformatie van uw slaapkamer. De lampen balanceren het stuk waardoor het voelt alsof het meer is dan alleen een plek om je make-up te doen, maar ook een integraal onderdeel van het uiterlijk van de kamer. {Te vinden op terracottadesignbuild}.

Romaanse werken

Vanity filled with vintage flavors and Victorian style

Als je geïnspireerd bent door ijdelheden vol vintage smaken en Victoriaanse stijl, ga er dan voor! Kaarsen, parels en roze kleuren kunnen allemaal worden toegevoegd om uw zicht te verbeteren.

Een knock-out-stoel

A Knockout Chair

Persoonlijke accenten en details zijn belangrijk bij het creëren van een functionele ruimte, maar ook een ruimte waar je van houdt. En je zult zoveel meer van je kaptafel houden als je een knock-out stoel aan het decorum toevoegt. {Te vinden op michaelgreenberg}.

Rekken toegevoegd

Shelves above the vanity

We houden om verschillende redenen van het idee om planken rond je make-uptafel toe te voegen en twee grote zijn vrij voor de hand liggend: organisatie en stijl – natuurlijk! Gebruik het om uw speciale dosis personalisatie toe te voegen, maar ook als middel voor extra opslagruimte. {Te vinden op styleathome}.

Haarhaken

Hair hooks

Misschien wilt u erover nadenken om ook enkele haken aan uw kaptafel toe te voegen. Of het nu aan de zijkant van het bureau is, onder een paar planken of aan de muur vlak voor je, het kan heel nuttig zijn om je haardrogers, krulstaven en dergelijke van de vloer te halen.

Lade opslag

Vanity Drawer Storage

Als je echt geluk hebt, kun je deze magische lade-organizers laten installeren. Het opruimen van de werkbladen wordt meteen gemakkelijker schoon te maken en te verdelen.

Motivatie

Motivation on Vanity

Dit is een geweldige plek om wat dagelijkse motivatie of mantra's toe te voegen. Voeg iets toe dat je inspireert, aanspreekt of waardoor je je beter voelt. Het is gewoon een geweldige manier om te personaliseren!

Sieraden stukjes

Jewelry Bits

Je kaptafel is ook een plek om je meest gebruikte sieraden of favoriete stukken te bewaren. Presenteer ze op een manier die een scène en uitstraling creëert, want als je ze niet draagt, worden ze een onderdeel van het decor.

Meubilair vernieuwen

Revamp Furniture

Een manier om je ijdelheid te stylen tot iets unieks van jezelf, is door het bureau of het aanrechtblad helemaal samen te voegen en in plaats daarvan een funky dressoir te gebruiken. Het voegt zeker een eigentijdse aantrekkingskracht en pit toe. {Te vinden op theeverygirl}.

Grote manden

Rattan Basket for Bathroom Towels

Manden kunnen ook echt helpen bij uw organisatie en voegen ook een beetje textuur aan de ruimte toe. Gebruik ze om handdoeken en dergelijke op te bergen – of je kunt natuurlijk kleinere exemplaren bovenop de toonbanken plaatsen voor kleinere benodigdheden.

Galerij muur

Gallery Wall

Het creëren van een fotowand achter je wastafel in de slaapkamer is ook geen vergezocht idee. Het maakt de plek tot een middelpunt van de ruimte en zorgt tegelijkertijd voor inspiratie en personalisatie.

Onder plank

Under shelf storage

Als je echt geluk hebt, kun je een aantal planken onder de wastafels in de badkamer gebruiken. Dit zorgt voor een supermoderne en trendy kijk op de traditie van de meesterbadkamer, maar helpt ook bij de organisatie.

Minimalistische visie

Ikea vanity with glass on top

Je hoeft niet veel te hebben om een statement te maken. Kijk maar eens naar deze wastafel, gemaakt met een chique en strakke, minimalistische visie in gedachten – en hij is zo eenvoudig in je eigen huis te creëren.

Make-up verdelers

Acrylic Make Up Storage Containers

Een klassieke en gemakkelijke manier om de bovenkanten van uw wastafelruimtes te ordenen, is het gebruik van make-upbakjes en verdelers. Zo is er plek voor alles wat je nodig hebt. Wij houden het meest van acryl, omdat ze goed passen bij verschillende stijlthema's.

Spiegels zijn belangrijk

Makeup vanity mirror

Uw keuze voor een spiegel is net zo belangrijk als uw stoelgang. Het kan uw kaptafel maken of breken en de ruimte helpen transformeren in iets dat veel meer is dan waarvoor het eigenlijk wordt gebruikt.

Eenvoud is de sleutel

Simiplicity Bedroom vanity

Wanneer je je kaptafel klaarmaakt, probeer dan niet te veel prullaria en decorstukken aan de stapel toe te voegen, maar ga voor een schone ruimte. Dit helpt niet alleen als je de functionele kant van de wastafel gebruikt, maar ook het algehele gevoel van de kamer.

Kleur toevoegen

Vanity color touch with flowers

Zelfs als uw wastafel in uw badkamer wordt gevonden, betekent dit niet dat u geen personalisatie aan de mix kunt toevoegen. Gebruik je dienbladen om te organiseren, maar gebruik een kleur en een funky vorm voor styling. En wat frisse, roze bloemblaadjes zouden ook helpen! {Te vinden op kyleknightdesign}.

Glas

Glass Containers for Vanity

Een mooie stylingtechniek is om voor de basis te gaan. Eenvoudige witte en glazen containers maken het gemakkelijk om te organiseren en te scheiden, maar geven de ruimte ook een vrouwelijke en eigentijdse uitstraling.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook