15 ilmaista tee-se-itse-pöytäsuunnitelmaa kuka tahansa voi rakentaa

15 Free DIY Desk Plans Anyone Can Build

Käytä jotakin näistä 15 tee-se-itse-työpöytäsuunnitelmasta rakentaaksesi mukautetun työpöydän kotitoimistoosi. Olemme tarjonneet suuria, jopa 9,5 jalkaa pitkiä työpöytäsuunnitelmia, tilaa säästäviä vaihtoehtoja ja kaikkea siltä väliltä.

15 Free DIY Desk Plans Anyone Can Build

Monet näistä työpöydistä ovat aloittelijaystävällisiä ja vaativat vain vähän materiaaleja ja työkaluja.

1. Ilmaiset maalaistalon työpöytäsuunnitelmat

Free Farmhouse Desk Plans

Kanna maalaistaloa kotitoimistoosi tällä pöydällä, jossa on klassinen X-jalusta ja petsattu puutaso. Mitat ovat 65" pitkä, 32" korkea ja 28" syvä.

Handmade Havenin Ashley tarjoaa ilmaisen materiaaliluettelon, työkaluluettelon ja kokoamisohjeet blogissaan. Voit päivittää tulostettavaan PDF-suunnitelmaan pientä maksua vastaan.

2. Pieni kirjoituspöytä opetusohjelma

Small Writing Desk Tutorial

Kirjoituspöytä tarjoaa paikan istua kannettavan tietokoneen tai paperityynyn kanssa. Näistä työpöydistä puuttuu tietokonepöytien säilytystila, mutta ne on helppo rakentaa, ja niissä on nykyaikaisempi siluetti.

Addicted 2 Decoratingin Kristi rakensi tämän pienen pöydän kotitoimistoonsa ja jakaa opetusohjelman blogissaan. Häneltä kesti yhden iltapäivän tämän kappaleen leikkaamiseen ja kokoamiseen.

3. Rakenna tietokonepöytä laatikoilla

Build a Computer Desk with Drawers

Tee korkealaatuinen puinen tietokonepöytä laatikoilla käyttämällä tätä maksutonta pakettia.

Shara Woodshop Diariesista esittelee perusmateriaalin ja kokoamisvaiheet sekä jakaa hyödyllisen YouTube-videon. Hän tarjoaa myös päivitetyn PDF-tiedoston, jossa on yksityiskohtainen materiaali ja leikkausluettelo.

4. Corner Floating Desk Plans

Corner Floating Desk Plans

Kulmakelluva työpöytä toimii kaikenkokoisissa huoneissa, ja voit muokata mittoja tarpeidesi mukaan. Kelluvat työpöydät on helppo rakentaa ja ne ovat loistava projekti kokemattomille tee-se-itse-tekijöille.

DIY Nuts tarjoaa nämä ilmaiset pöytäsuunnitelmat, ja mitat ovat 83 tuumaa pitkä toisella puolella, 55 tuumaa pitkä toisella puolella ja 18 tuumaa syvä. Niissä luetellaan tarvittavat tarvikkeet, työkalut ja kaikki kokoonpanovaiheet.

5. Moderni maalaistalon työpöytäsuunnitelmat

Modern Farmhouse Desk Plans

Ne, jotka arvostavat puhtaita linjoja maalaismaisella otteella, pitävät tästä Anikas DIY Lifen modernista maalaistalon työpöytäsuunnitelmasta. Siinä on valkoiseksi maalattu pohja ja puinen kansi kolmella laatikolla.

Työpöytäsuunnitelma sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, videon vinkeineen ja vaiheittaiset ohjeet. Voit muokata puuta maalilla ja petsillä ja vaihtaa laatikoiden kahvat tyyliisi sopivaksi.

6. DIY Modern Wood Desk

DIY Modern Wood Desk

Yksinkertainen moderni työpöytä toimii hyvin minimaalisissa tiloissa. Käytä tätä House on Long Wood Lanen ilmaista työpöytäopetusta tämän pöytäpöydän rakentamiseen ja maalaa, petsaa tai viimeistele se mieleiseksesi.

Ohjeiden mukana tulee ilmainen PDF, jossa on ostoslista ja kaaviot asennusohjeineen.

7. Tilaa säästävän taitettavan työpöydän opetusohjelma

Space-Saving Fold-Down Desk Tutorial

Taitettavat pöydät toimivat taideteoksena ylös käännettäessä ja pöytätasoina, kun ne taitetaan. Nämä pöydät ovat ihanteellisia pieniin tiloihin ja toimivat hyvin huoneissa, jotka toimivat myös kotitoimistoina.

DIY Huntress tarjoaa yksityiskohtaisen suunnitelman tälle taitettavalle pöydälle, joka sisältää säilytyshyllyt. Yläosassa on geometrinen kuvio, mutta voit muokata sitä huoneesi suunnitteluun sopivaksi.

8. Pieni 40 dollarin työpöytäsuunnitelma

Small $40 Desk Plan

Jos työskentelet pienellä budjetilla ja tarvitset helpon rakentamisen, kokeile tätä pöytää, joka vaatii vain 40 dollarin tarvikkeita. Pöytä voi toimia itsenäisesti tai voit rakentaa useita ja järjestää ne "X"- tai "L"-muotoon.

Wood Shop Diaries jakaa ilmaisen suunnitelman, joka sisältää materiaaliluettelon ja kokoamisohjeet. Siellä on myös kirjatelineen opetusohjelma, jonka voit rakentaa vanerinjäännöksestäsi.

9. DIY Chippendale -pöytä

DIY Chippendale Desk

Chippendale-mallit ovat peräisin 1700-luvulta, ja niissä on monimutkaisia yksityiskohtia, kuten ristikkorakenne ja veistetyt kuviot. Jenna Rain on a Tin Roof suunnitteli tämän Chippendale-tyylisen pöytäsuunnitelman käyttämällä kahta valmiiksi valmistettua paneeliosaa, mikä eliminoi monimutkaisten leikkausten tarpeen.

Opetusohjelma sisältää materiaaliluettelon, jossa on linkkejä liitteisiin ja vaiheittaiset asennusohjeet.

10. Rakenna koulupöytä, jossa on piilotettu säilytystila

Build a School Desk with Hidden Storage

Koulutyyliset pöydät sopivat lapsille ja aikuisille, niissä on säilytystilaa ja ne ovat riittävän kevyitä liikkumiseen. Löydät tämän ilmaisen työpöytäsuunnitelman Kreg Toolsista, joka opastaa sinut tämän projektin rakentamisessa muutamassa tunnissa.

Suunnitelmat ovat saatavilla verkossa ja PDF-tiedostona. Opetusohjelma sisältää työkalun, laitteiston ja materiaaliluettelon.

11. Helppo rakentaa pöytäpöytäsuunnitelmat

Easy to Build Table Desk Plans

Rakenna tämä pöytäpöytä vain kolmella työkalulla: Kreg jigillä, poralla ja jiirisahalla. Se on aloittelijaystävällinen projekti, jota voit muokata maalilla ja petsillä.

Saws on Skates tarjoaa tämän tee-se-itse-pöytäsuunnitelman, jossa on helposti noudatettavat vaiheet. Saat materiaalilistan ja ilmaisen PDF-latauksen tilaamalla heidän sähköpostilistansa.

12. Ilmaiset puuntyöstöpöytäsuunnitelmat

Free Woodworking Desk Plans

Kirjoituspöydät tarjoavat paikan kannettavalle tietokoneelle tai paperityynylle, mutta niissä ei ole tallennustilaa tietokonepöydälle. Nämä pöydät sopivat ihanteellisesti yksinkertaiseen kotitoimistoon ja aloitteleville puutyöntekijöille.

Löydät tämän tee-se-itse-opetusohjelman Addicted2Decoratingista. Kristi kertoo rakennusvaiheet ja materiaalityypit.

13. Vaneripöytäpiirros

Plywood Desk Blueprint

Rakenna työpöytä vanerista tämän Neatly Livingin opetusohjelman avulla. Vaikka pöytä on yksinkertainen tyyli, se on esteettisesti miellyttävä ja siinä on sisäinen säilytystila.

Tämän rakennuksen loppuun saattaminen vaatii vain vähän vaiheita, mikä tekee siitä nopean projektin. Sen selkeälinjainen muotoilu tekee siitä sopivan kaikentyyppisiin tiloihin.

14. Tee-se-itse kelluva kirjoituspöytä

DIY Floating Desk

Lisää kelluva työpöytä sinne, missä sinulla on vähän tilaa ja haluat mukautetun, sisäänrakennetun ilmeen. Seuraa tätä opetusohjelmaa, niin saat työpöytäsi valmiiksi päivässä.

Love and Renovations jakaa täydellisen suunnitelman, jossa hyödynnetään vaneria ja mäntylevyjä. Kun olet rakentanut työpöytäsi, voit maalata tai värjätä sen sulautuaksesi tai erottuaksesi viereisestä seinästä.

15. Työpöytä arkistokaappien päällä

Desktop Over Filing Cabinets

Luo suuri työpöytä käyttämällä arkistokaappeja ja asettamalla työpöytä niiden päälle. Mama and More tarjoaa opetusohjelman 9,5 jalkaa pitkän työpöydän rakentamiseen, viimeistelyyn ja kiinnittämiseen kaapien päälle.

Pöytäkoneen rakentaminen on helpompaa kuin koko pöydän rakentaminen jaloineen. Lisäksi tällainen muotoilu mahdollistaa runsaasti räätälöintiä, koska voit valita kaapin pohjat ja puun petsivärin.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook