Tyylikkäät allaskalusteet kutsuvat sinut nauttimaan kesästä

Stylish Pool Furniture Designs Invite You Out To Enjoy The Summer

Kesä on täällä, joten ota lepotuolit esiin ja nauti maailmasta takapihallasi. Ulkona uima-altaalla, rentouttava hyvän kirjan parissa sateenvarjon alla, asiat ovat lähes täydellisiä. Puuttuu mukavia ulkouima-allaskalusteita, ja voimme auttaa muutamilla ehdotuksilla. Nykyaikaisista ulkokalusteista ei ole pulaa, joten sinun pitäisi pystyä löytämään etsimäsi melko nopeasti.

Hanki ulkona lepotuoleja, ehkä myös sohvapöytä ja jopa sohva tai leposohva, jotta kaikki voivat olla iloisia ja mukavaa. Tutustu ehdotuksiimme ja saat uudet uima-allaskalusteet hetkessä.

Table of Contents

Extetan tyylikkäitä designeja

Stylish Pool Furniture Designs Invite You Out To Enjoy The Summer

Massimo Castagna for exteta Italian Outdoor Furniture for Pool from paraggi collection

Tänä huhtikuussa Salone del Mobilessa Exteta esitteli 10. mallistoa, sarjaa, joka juhlii brändin 10-vuotisjuhlavuotta tyylikkäillä ulkohuonekalumalleilla, kuten Paraggi-sohvalla. Tämä on teos, joka yhdistää klassisten ja retroyksityiskohtien eleganssin nykyaikaisten muotojen yksinkertaisuuteen.

Klassinen ja retro design yhdistettynä

Paraggi sun lounger in brown for pool

Tyylikkäät aurinkotuolit

Locus Solus outdoor pool lounge

Brändi esitteli myös Locus-aurinkotuolin. Sen muotoilu on saanut inspiraationsa 1960-luvun elementeistä, ja siinä on tyylikäs teräsputkirunko, jota täydentävät kaksi suurta pyörää ja sylinterimäinen tyyny. Sitä on saatavana useissa eri väreissä.

Modulaarinen ulkoruokapöytä

paraggi outdoor chair and large dining table

Flapin kaltainen modulaarinen ruokapöytä voi näyttää upealta uima-altaalla tai terassilla, ja se on tyylikäs vaihtoehto ulkotiloihin yleensä. Se on käsintehty kiinteästä mahonkista, ja yläosassa voi olla erilaisia marmori- tai kiviviimeistelyjä.

Nahkaverhoiltu ulkopukki

Clove Outdoor pouf from Exteta Massimo Castagna

Clove-pouffa voidaan käyttää yhdessä joidenkin rento lepotuolien kanssa tai täydentävänä osana ulkosohvaa tai leposohvaa. Ne on verhoiltu ulkonahalla tai Sunbrella-kankaalla.

Tyylikkäät ja kurvikkaat korostuspöydät

IMG 4872

Locus solus modern coffee table with glass top and white frame

Locus solus furniture collection from Exteta for Pool

Locus Solus -mallisto sisältää myös mainitsemamme tyylikkään aurinkotuolin, mutta myös nämä kauniit pöydät, joille on ominaista yksinkertaiset, lineaariset muodot ja pehmeät kaarevat, jotka tarjoavat niille erittäin mukavaa ja nautinnollista pehmeyttä ja eleganssia.

Minimaaliset ulkoistuimet värikkäillä yksityiskohdilla

Wire Locus Solus Dining Table and chairs

Small bench and chair from Locus Solus

Niille laiskoille kesäpäiville, jolloin haluat vain pysyä ulkona nauttimassa säästä ja rauhallisesta tunnelmasta, suosittelemme tätä mahtavaa Palau-sohvasänkyä. Se on ehdottomasti iso ja pörröinen, ja tämä tekee siitä niin mukavan ja kodikkaan, että et halua koskaan poistua siitä paikasta enää koskaan. Se on verhoiltu Sunbrella-kankaalla ja siinä on irrotettava ja pestävä päällinen.

Mukava leposohva uppoamaan

Palau Daybed for a modern pool furniture

Näissä takaosassa näkyvillä Pehmeillä nojatuoleilla yhdessä Joint-pöydän kanssa ei ole näkyvää kiinteää runkoa tai jalkoja. Ne ovat pehmeitä ja mukavia, ja ne sopivat hyvin leposohvan kanssa, vaikka ne ovatkin melko monipuolisia ja niitä voidaan käyttää ruokapöydän tuoleina tai korostustuoleina.

Ylisuurit nojatuolit raikkailla kehyksillä

Ketall Cala Armchairs for a Modern Outdoor Pool

Valittavana on niin monia ulkokalusteita, joten hajamielinen on helppoa. Toki uima-altaan vieressä pitäisi olla lepotuoleja, mutta se ei tarkoita, etteikö pergolan alla tai kannella voisi olla myös tyylikkäitä korkeaselkänojatuoleja. Cala-tuoleilla on vahva visuaalinen läsnäolo korkean ja leveän selkänojan ansiosta, jotka on koristeltu ristikkona toimivalla köysikankaalla.

Säädettävä lepotuoli pyörillä

Ketall Sun Lounger Deckchair

Haluat lepotuolesi olevan säädettäviä ja helposti liikuteltavia, jotta voit valita täydellisen asennon ja sijoituksen, kun rentoudut ulkona. Park Life lepotuoli antaa sinun tehdä kaiken tämän samalla, kun se on myös melko hyvännäköinen. Se on kevyt ja myös erittäin kestävä ja kestävä ulkokalusteet.

Riippuvia koteloita, joihin piiloutua

Dedon Hanging Nest Lounger

Käperry tähän riippuvaan koteloituoliin ja tunnet olevasi viihtyisässä kotelossa, suojassa kaikilta ja kaikilta. Nestrest-tuoli voidaan ripustaa puun oksiin tai sopiviin tukiin ja sen mukana tulee mukavat tyynyt, jotka takaavat ihanan rentouttavan kokemuksen.

Minimalistinen lepotuoli moderneilla linjoilla

Blau Chaiselongue Sun Lounge

Modernin arkkitehtuurin puhtaiden ja yksinkertaisten linjojen inspiroima Blau-allashuonekalukokoelma sisältää minimalistisia kappaleita, kuten tämän hienon lepotuolin. Sen muotoilu on yhdistelmä perinteisiä ja moderneja elementtejä, jotka muodostavat tämän puristetun alumiinirungon ja mikrorei'itetyn levyrakenteen.

Modulaarinen sohva, osat ja nojatuolit

Gandia blasco pool furniture Blau Collection Sofa

Gandia blasco pool furniture Blau Collection Sofa Day Bed

Gandia blasco pool furniture Blau Collection Sofa Armchair and ottoman table

Gandia blasco pool furniture Blau Collection Sofa Perforated

Blau-sarjaan kuuluu useita muita osia, kuten sohvia, poikkileikkauksia ja nojatuoleja, joita on saatavana monessa eri lajikkeessa, mutta kaikissa on samat puhtaat ja minimalistiset linjat ja kulmat, joista olemme jo maininneet. Ne ovat kaikki erittäin monipuolisia ja joissain tapauksissa jopa monikäyttöisiä. Saat lisätietoja yksittäisistä kappaleista sekä muista Gandiablascon yhtä tyylikkäistä kokoelmista.

Erittäin käytännöllinen ja yksinkertainen piknikpöytäidea

Virus collection of furniture for outdoor pool from Extremis 1

Virus collection of furniture for outdoor pool from Extremis white 1

Virus collection of furniture for outdoor pool from Extremis umbrella 1

Harvoin löydät piknikpöydän, joka on käytännöllinen ja hyvännäköinen samanaikaisesti. Emme edes puhu kannettavasta. Ymmärtääksesi mitä tarkoitamme, vertaa mitä tahansa muuta piknikkiä Virukseen, tähän Dirk Wynantsin suunnittelemaan hauskaan ja tyylikkääseen kappaleeseen. Sitä on neljä eri versiota: kahdelle, kolmelle, neljälle ja viidelle hengelle, ja siinä on tämä todella yksinkertainen ja näppärä muotoilu, joka on keskitetty pienen pyöreän pöydän ympärille, jonka jalkoihin on kiinnitetty jakkarat.

Solariumit, jotka toimivat sohvina

Extremis solluna beach lounge chair

New sun lounge chair concept solluna from extremis

Kansikalusteiden tai muiden ulkokäyttöön tarkoitettujen huonekalujen kohdalla tärkeintä on mukavuus, mutta se ei tarkoita, että ulkonäköä tulisi jättää huomiotta. Jotkut suunnitellut onnistuvat sisällyttämään molemmat elementit, ja yksi esimerkki on Australis-aurinkotuoli, joka toimii sohvana, jos annat selkänojan mennä kokonaan alas. Täältä näet, kuinka useilla näistä voidaan rakentaa mukavia oleskelutiloja sekä sisällä että ulkona. Voit erottaa tilat Sticksillä, näillä funk-jakajilla, jotka on valmistettu useista puisista tangoista.

Rento tuolit punotuilla kuorilla

Lapala Chairs for outdoor

Vain siltä varalta, että kansi- tai uima-allaskalustekokoelmastasi puuttuu vain pari yksinkertaista ja mukavaa tuolia, joita voit helposti liikutella ja käyttää eri tavoin tarpeen mukaan, meillä on myös ne. Nämä ovat Lievore Altherr Molina Studion Lapala-tuolit. Niissä on pehmeät kaaret ja punottu istuin ja selkänoja.

Viihtyisät rottinkituolit, jotka voit ripustaa puihin

Expormim Nautica Hanging Chair

Riipputuolit ovat erittäin söpöjä ja mukavia, ja niitä on paljon eri muotoisia ja kokoisia. Esimerkiksi Nautica-tuolilla on yksinkertainen ja veistoksellinen muotoilu, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman rottinkin käyttöön. Tuoli on kevyt ja se voidaan ripustaa puiden oksiin tai itsekantavaan rakenteeseen.

Kaarevat istuimet orgaanisilla linjoilla

C172B Sofa and chair Batyline Senso Twins

Oikean tyylin löytäminen huonekaluille ulkokäyttöön ei ole kovin yksinkertainen tehtävä. Sinun on otettava huomioon monia yksityiskohtia, kuten ympäristön tyyppi, toiminto, haluamasi väripaletti ja materiaalit sekä yleinen tyyli. Nykyaikaisissa ulkokalusteissa on yleensä yksinkertaisia ja orgaanisia linjoja ja muotoja, kuten C172B-sohva tai C170D-nojatuoli, jotka näytetään tässä yhdessä sarjana.

Rento lepotuoli, joka sopii täydellisesti uima-altaalle

Sky line design chaise journey chair

Journey Chaise Lounge on lepotuoli, joka on tehty näyttämään täydelliseltä uima-altaan äärellä. Siinä on yksinkertainen muotoilu, hieman veistoksellinen ja hieman rento, ja siinä on säädettävä korkeus selkänoja, joka on suunniteltu mukavuutta lisäämään. Yhdistä se sopivaan sivupöytään ja olet valmis nauttimaan kesästä.

Cocoon-vaikutteisia huonekaluja kudotuilla kehyksillä

Shade tent for outdoor pool area

Yksinkertaiset ja veistokselliset ulkokalusteet

Modern furniture for pool contemporary design

Three on tämä erityinen ulkokalusteiden tyyppi, joka ympäröi käyttäjää kuin kotelo. Se on trendi, joka koskee nojatuoleja, sohvia, lepotuoleja ja melkein kaikkea muuta. Niissä on jotain erittäin mukavaa ja lohdullista, joten jos pidät myös tästä lookista, tutustu joihinkin Sky Linen tarjoamiin kokoelmiin.

Rentoja asusteita ulkobaareihin ja oleskelutiloihin

Deka outdoor furniture for a modern pool deck

Chaise chair lounge for a modern furniture pool

Käsittele ulkoterassiasi, terassiasi tai uima-altaan reuna-aluettasi sisätilojen jatkeena. Transponoi kaikki mitä nautit sisätiloissa avoimempaan ympäristöön ja valitse sopivat huonekalut. Järjestä esimerkiksi mukava ja rentouttava oleskelutila, joka on kalustettu Pulvis- ja Milos-aurinkotuoleilla, johon voit lisätä myös leposohvan tai sohvan.

Chaise chairs for outdoor deck pool

Deka outdoor white pool chairs

Ulkoruokailutiloihin, keittiöön tai baariin voit valita rentoja ja tyylikkäitä Ora-tuoleja, mutta sinun kannattaa myös tutustua Ultra-sarjaan, jossa on nämä funky X-muotoiset kehykset.

Modulaarinen järjestelmä massiivipuualustalla

Collection pal from Point furniture

Point furniture collection pal outdoor sofa with a built in table

Outdoor pool chaise lounge chairs with deck between

Tietty joustavuus on tärkeää ulkotilojen sisustamisessa ja sisustamisessa. On esimerkiksi käytännöllistä pystyä siirtämään tavaroita, jotta saadaan tilaa useammalle vieraalle tai muuntaa keskustelutila viihtyisäksi oleskelutilaksi. Pal-sarja on suunniteltu juuri tätä ajatusta ajatellen. Se on Francesc Rifen luoma modulaarinen järjestelmä, jossa on massiivipuinen alusta, jolle on sijoitettu erilaisia verhoiltuja moduuleja.

Yksinkertaiset linjat ja hienovaraiset kaaret

Collection Tub from Point furniture Dining table outdoor

Suunnittelija Gabriel Teixido suunnitteli Tub-nimisen sarjan, joka sopii kauniisti monenlaisiin ulkotiloihin. Tuolit määritellään yksinkertaisilla, suorilla linjoilla yhdistettynä hienovaraisiin kaareviin, jotka pehmentävät niiden ulkonäköä. Mallistossa on alumiinikehykset, materiaali on valittu painottomuutensa ja kestävyytensä vuoksi.

Retro lepotuoli kanvasistuimella

Roda lawrence lounge chaire butterfly design

Vaikka uudet mallit ovatkin tyylikkäitä ja lumoavia, joskus haluat vain jotain yksinkertaisempaa ja ajatonta, kuten Lawrence 390 -loungetuolia. Siinä on ohut metallirunko, johon mahtuu kankainen istuin, ja se on helposti taitettava ja kannettava, ja se on erittäin käytännöllinen erilaisissa tilanteissa ja tiloissa, sekä sisällä että ulkona.

Tyylikäs ulkosohva kiertävällä selkänojalla

Roda Spool Pool Furniture Sofa

Spool-sohva on erittäin tyylikäs pieni kappale, jossa on viehättävät linjat ja kudokset sekä selkänoja, joka kietoutuu sivujen ympärille ilman, että sohva näyttää raskaalta, kestävältä tai vähemmän rennon ja mukavalta. Täydellinen tasapaino mukavuuden, ulkonäön, kestävyyden ja keveyden välillä.

Epätavallisen monipuoliset ja mukautuvat istuimet

Large RODA day bed for pool deck

Roda Day bed for Pool Deck

Comfortable day bed chaise for outdoor area

Tämä ei suinkaan ole tavallinen lepotuoli lähinnä siksi, että se ei täytä vain yhtä tehtävää. Se on monipuolinen ja monikäyttöinen kappale, joka mukautuu tarpeisiisi. Yhdistä esimerkiksi kaksi suurta sohvaa. Löydä lisää tämän kaltaisia kauniita malleja Rodalta.

Aurinkosuoja, joka päästää osan valosta läpi

Pool Gazebo Ombrina From RODA

Chaise lounge chair for pool from RODA

Terassilla, uima-altaalla tai puutarhassa Ombrina-aurinkovarjo on aina loistava kesäominaisuus. Siinä on ohut ja hoikka putkimainen metallirakenne, jossa on harmaa polyesterivyöpäällinen, joka päästää auringonvalon suodattumaan läpi ilman, että se muuttuu ylivoimaiseksi, juuri sitä mitä odotat rentouttavalta huvimajalta.

Abstrakteja ja mutkaisia kappaleita monoliittisilla rakenteilla

Vondom dining set ufo collection

Inspiraatio UFO-pöydälle ja -tuoleille on ilmeinen. Tämä on kokoelma, jossa on abstrakteja, mutkaisia muotoja, pehmeitä reunoja ja sileitä linjoja ja kaarevia sekä kontrastisia muotoja. Ne ovat kaikki veistoksellisilla kuvioilla varustettuja monoliittisia kappaleita, ja ne sopivat helposti erilaisiin sisä- ja ulkotiloihin ja sisustuksiin.

Veistoksellinen lepotuoli aallon vaikutuksesta

Vondom floor lounger surg chaise

Voit tunnistaa Karim Rashidin ikonisen tyylin kaikkialla tässä kauniissa lepotuolissa. Sitä kutsutaan nimellä Surf ja se on hyvin sulava muotoilu, kuten aalto. Se on täydellinen lepotuoli rentoutumiseen. Kuvittele tämä uima-altaalla tai sateenvarjon alla rannalla. Se näyttää niin virkistävältä ja rauhoittavalta…

Geometrinen lähestymistapa

Vondom outdoor Faz Collection

Sekä Makes- että Faz-sohvamoduulit määrittävät veistokselliset muodot, joissa on selkeät, mineraaleja muistuttavat leikkaukset. Se on sarja nykyaikaisia ulkokalusteita, jotka tuovat tyylikkään käänteen modulaarisuuteen. Voit yhdistää näitä elementtejä eri tavoin luodaksesi erilaisia kokoonpanoja, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja asetteluun.

Vapaasti seisova leposohva sisäänrakennetulla sateenvarjolla

Vondom shaded bed Faz day bed with parasolar

Tämä on Faz-sohva, veistoksellinen kappale, joka sopii yllä mainittuun modulaariseen järjestelmään. Se on vapaasti seisova kappale, sekoitus lepotuolia ja sateenvarjoa, täydellinen huonekalu allasalueille.

Värikkäitä huonekaluja rohkeilla kuvioilla

Bend colorful wire furniture

Furniture for pool area from Bend

Näihin rennon ulkotiloihin voit ehkä valita värikkäitä puutarhakalusteita, kuten Counter- ja baarituoleja, ja joitain korostusosia, kuten Bistro-pöytä. Voit yhdistellä eri värejä ja jopa erilaisia malleja.

Sekoitus pehmeitä kaarevia ja rei'itettyjä kuvioita

Femob outdoor pool furniture green bar cart side tabble

Kevyet ulkoilukappaleet lempeillä muodoilla

Colorful outdoor chairs from Femob

Löydät Fermobista paljon upeita malleja, kun kyse on uima-altaan kalusteista tai ulkoiluvaatteista yleensä. Tutustu näihin rentoihin nojatuoleihin ja niihin täydentäviin pöytiin. Ne ovat todella yksinkertaisia, mutta niissä on myös ripaus glamouria.

Green lime coffee table for outdoor

Fermob Green Lime bench for pool area

Fermob citrus wire set chais pool furniture

Rakastamme eniten näissä kokoelmissa sitä, kuinka kevyeltä ja käyttäjäystävälliseltä kaikki näyttää. Pöydissä on pyörät, lepotuolit ovat mutkaisia ja kevyesti kaarevia ja värit ovat raikkaita ja eloisia.

Boheemi keinuja ja riipputuoleja

Roberti chair swing

Robert hanging round lounge Gravity

Puutarhatuolit, kuten Gravity, sopivat erinomaisesti ennen kaikkea puutarhaan, mutta ne voidaan asentaa myös kansille, terassille ja jopa sisätiloihin kiinnitettynä kattoon tai tukijärjestelmään.

Korusohva maalaismainen tunnelma

Nest Sofa Kannoa

Nest-sohva- ja tuolisetin muotoilu on täydellinen yhdistelmä urbaania tunnelmaa ja maalaismaista charmia. Sarja on valmistettu pajusta, joka on kiedottu alumiinirungon ympärille ja joka kaareutuu itsensä ympäri ikään kuin se halailisi istuinta.

Täydellinen setti täydelliseen oleskelutilaan

Taos outdoor pool furniture seating collection set

Taos on täydellinen sarja ulkokalusteita, mukaan lukien sohva, lepotuoli, nojatuoli, sohvapöytä ja sivupöytä. Niissä on avoin kudosrakenne ja tukevat kehykset, jotka antavat niille vaikuttavan ilmeen ilman, että ne poistavat niiden kevyttä luonnetta.

Sohvamoduulit näkyvillä puisilla kehyksillä

Sunset middle unit outdoor furniture

Joustavuus ja modulaarisuus sekä Sunset-sarjan tärkeimmät ominaisuudet, kokoelma moduuleja, joita voidaan yhdistellä useilla eri tavoilla luodakseen erilaisia kokoonpanoja niin monelle henkilölle kuin tarvitaan. Niissä on syvät, mukavat tiivisteet ja kehykset massiivitiikkipuusta.

Kuinka valita huonekalut ulkotiloihin

Huonekalut ulkona, puhutaanpa sitten patiosta, uima-altaan reunasta, puutarhasta tai jostain muusta, auttaa todella tekemään alueesta viihdyttävämmän ja kutsuvamman. Mutta millaiset huonekalut sopivat tällaisiin tiloihin? No, se riippuu.

Mikä tekee ulkokalusteista erilaisen kuin sisäkalusteet?

Olemme tottuneet ajatukseen erityyppisistä huonekaluista sisä- ja ulkotiloihin niin paljon, että emme edes kyseenalaista tätä eroa. Mutta mikä oikeastaan tekee ulkokalusteista erilaisia kuin sisätiloissa käytämme? No, monenlaisia asioita.

Suurin ero on se, että ulkokalusteet on suunniteltu kestämään elementtejä. Tämä johtuu tyypillisesti käytetyistä materiaaleista. Ulkotuolit, sohvat ja ulkokalusteet, joissa on verhoilu tai kangas, käyttävät synteettistä kangasta, joka on muita kankaita kestävämpi ja vedenpitävämpi.

Jotkut puulajit sopivat ulkokäyttöön, mutta eivät kaikki. Jos haluat ulkopuolelta puisia huonekaluja, keskity lajikkeisiin, kuten mänty, tiikki ja setri, jotka ovat erittäin tukevia ja joustavia.

Alumiini, takorauta, teräs ja muut metallit ovat myös hyvä vaihtoehto ulkokalusteisiin, koska ne kestävät elementtejä ja ovat erittäin kestäviä.

Vaikka paju on suosittu valinta ulkokalusteisiin, se ei ole yhtä kimmoisaa tai kestävää kuin muut materiaalit. Jos pidät ulkonäöstä, on olemassa erilaisia lajikkeita, kuten synteettinen hartsipaju, jolla on samanlainen ulkonäkö, mutta se sopii paremmin pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.

Millaiseen tilaan huonekalut on tarkoitettu?

On tärkeää valita oikeat huonekalut tietyntyyppiseen tilaan. Se, että se on suunniteltu ulkokäyttöön, ei tarkoita, että kaikki ulkokalusteet sopivat kaikkiin tiloihin. Nämä ovat yleisimmät ulkoilutilat:

Ulkokeittiöt ja ruokailutilat

Ulkokeittiöllä voi olla erilaisia muotoja ja erilaisia ominaisuuksia. Se voi olla hyvin yksinkertainen tila, jossa on grilli ja pöytä, mutta se voi olla myös täysin varustettu keittiö, jossa on jääkaappi, liesi, baari, pesuallas ja niin edelleen. Huonekalujen osalta tämä olisi samanlainen kuin sisäkeittiö, ja koska se on tyypillisesti katettu tila, sinun ei tarvitse huolehtia käytetyistä materiaaleista. Ruokailutilat ovat siinä mielessä samanlaisia.

Palopaikat

Toisin kuin ulkokeittiö, tulipesäalue on avoin tila ilman kattoa. Tämä tarkoittaa, että kaikkien täällä käytettyjen huonekalujen ja tarvikkeiden on kestettävä elementtejä ja oltava valmistettu kestävistä materiaaleista. Harkitse tällaisen tilan materiaaleja, kuten tiiliä, kiveä tai betonia.

Istuinalueet

Oleskelualue on yksi yleisimmistä ulkotiloista. On luonnollista, että haluat paikan, jossa voit istua, rentoutua ja nauttia kauniista pihastasi tai puutarhastasi. Sinulla ei välttämättä ole paljon tilaa käytettävissäsi, jolloin monikäyttöiset huonekalut, kuten penkit ja ottomaanit, ovat hyvä vaihtoehto.

Uima-allas patiot

Allasterassin kalustaminen on sekä helppoa että hankalaa. Toisaalta valittavana on jo laaja valikoima vaihtoehtoja, mutta toisaalta on erityisiä huomioita, jotka on pidettävä mielessä ja tarkistettava. Esimerkiksi materiaalit, joista uima-altaan kalusteet valmistetaan, ovat erittäin tärkeitä. Harkitse kosteutta kestäviä materiaaleja, kuten useimpia metalleja tai muovia, jos et halua huolehtia mistään. Jotkut puulajit sopivat myös tälle alueelle, mutta ne on käsiteltävä, joten pidä se mielessä.

Mitkä ovat parhaat materiaalit ulkokalusteisiin?

Ulkokalusteita ostaessa suurin huolenaihe on oikeiden materiaalien valinta. Onneksi ulkokäyttöön suunnitellut huonekalut on optimoitu sopimaan täällä vallitseviin tyypillisiin olosuhteisiin. On vielä muutamia erityisiä asioita, jotka on pidettävä mielessä:

Sateen ja kosteudenkestävyys

Tähän kannattaa keskittyä, jos asut alueella, jolla on usein sateita tai korkea kosteus tai jos lähetät allaskalusteita.

Kestää hometta ja hometta

Jos ulkokalusteet altistuvat suurelle kosteudelle, on aina olemassa homeen ja homeen kehittymisen riski. Tämä tapahtuu todennäköisemmin, jos valitset orgaanisia materiaaleja, jotka pidättävät vettä.

Ruoste ja korroosio

Ulkokalusteiden osalta on olemassa myös riski tai ruoste ja korroosio, jotka voivat heikentää ja vahingoittaa metallia, puhumattakaan siitä, että se näyttää myös huonolta. Tämä on todennäköisempää, jos asut rannikkoalueella tai lähellä suolaista vettä.

Vääntyminen

Puu ja puupohjaiset materiaalit ovat alttiita vääntymiselle joutuessaan alttiiksi kosteudelle, koska ne voivat imeä vettä ja kuivua epätasaisesti. Varmista, että ulkokalusteet on suljettu ja käsitelty tämän välttämiseksi.

Häipyminen

Ulkokalusteita ostettaessa tulee muistaa myös se, että ne altistuvat auringonvalolle, mikä voi aiheuttaa joidenkin materiaalien haalistumisen ja alkuperäisen viimeistelyn ja värin menettämisen. Jos näin on, varmista, että et jätä huonekalujasi paljaaksi tai suojaa niitä aina.

Puulajikkeet

Vaikka puu ei ole optimaalinen materiaali ulkotiloihin, se on kuitenkin erittäin suosittu vaihtoehto. Sitä käytetään usein kehyksiin ja pöytätasoihin, ja valittavana on paljon erilaisia lajikkeita.

Tiikkipuu on ylivoimaisesti suosituin puuvaihtoehto ulkokalusteiden suhteen. Se on erittäin vahva, se ei väänny tai halkeile helposti ja se on myös luonnostaan vettä hylkivä, koska siinä on korkea luonnollinen öljypitoisuus. Se kestää myös mätää ja useimpia hyönteisiä.

Muita puulajikkeita, kuten shorea, eukalyptus, ipe tai valkoinen tammi, käytetään myös yleisesti ulkokalusteissa, ja jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa. Shorea on Kaakkois-Aasiassa esiintyvä lehtipuulaji, jossa on korkea öljypitoisuus, mikä suojaa sitä hyönteisiltä, lahoilta ja vesivahingoilta, mutta sitä ei ole yhtä helppo löytää kuin muita puulajeja.

Metallit

Jos pääpaino on kestävyydessä, metalli on luultavasti paras vaihtoehto. Metalliset ulkokalusteet ovat erittäin suosittuja puutarhoissa ja tarjoavat monia ainutlaatuisia etuja. Esimerkiksi ruostumaton teräs on erittäin vahva ja kestävä materiaali. Se ei lommoile tai vaurioidu helposti ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja paremmin kuin muut metallit. Se on myös immuuni ruosteelle ja korroosiolle.

Alumiini on myös suosittu metalli ulkohuonekaluissa. Se on kevyt, mutta myös vahva ja kestävä, mikä on loistava yhdistelmä. Se on ruosteen- ja säänkestävä ja vaatii hyvin vähän huoltoa. Se, että alumiinihuonekalut ovat kevyitä, on kuitenkin sekä hyvä että huono asia. Toisaalta sitä on helppo siirtää ja kantaa, mutta toisaalta se puhaltaa voimakkaiden tuulien takia.

Takorauta on hyvin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu, ja se on myös erittäin painava. Tämä on monipuolinen ja muokattava materiaali, jonka avulla siitä voidaan muotoilla kaikenlaisia monimutkaisia ja mielenkiintoisia malleja. Toisin kuin muut metallit, se ei ole luonnostaan ruosteenkestävä, joten se tarvitsee jatkuvaa hoitoa ja huoltoa.

Muovia ja hartsia

Synteettiset materiaalit, kuten ohjakset ja muovi, sopivat erinomaisesti ulkokalusteisiin. Ne ovat kevyitä, edullisia ja monipuolisia. Ne ovat myös haalistumattomia, eikä niitä tarvitse maalata tai tiivistää.

Synteettinen polyeteenihartsi on hyvä korvike luonnolliselle pajulle, koska se näyttää samanlaiselta, mutta se ei ole herkkä kosteuden, kosteuden, auringonvalon ja niin edelleen aiheuttamille vaurioille.

Tiheyspolyeteeni on erittäin kimmoisaa eikä haalistu auringossa, mikä on erinomainen laatu ulkokalusteisiin. Lisäksi, toisin kuin metallit, se ei pidä lämpöä, mutta se on myös kevyempi, mikä voi olla ongelma tuulisissa ympäristöissä.

Betoni

Betoni on melko vähän käytetty materiaali, mutta siitä on tullut varsin suosittu viime aikoina, koska monet modernit ja nykyaikaiset ulkoilumallit sisällyttävät sen estetiikkaansa. Se on erittäin tukeva, kestävä ja pitkäikäinen ja sitä voidaan muotoilla useisiin eri muotoihin. Se on myös erittäin painava, mikä voi olla ongelma.

Karkaistu lasi

Toinen mielenkiintoinen ja vähän käytetty materiaali on karkaistu lasi. Se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, koska se kestää lämpötilan muutoksia. Se saa myös ympäröivän tilan näyttämään ilmavalta ja avoimelta ja se näyttää tyylikkäältä ja lumoavalta.

Kankaat

Monet ulkokalusteet sisältävät jonkinlaista kangasta suunnittelussaan. Tämä koskee istuintyynyjä, tyynyjä, päällisiä ja niin edelleen. Näitä ei ole valmistettu luonnonkuiduista, koska ne menettävät värinsä ja eheytensä ajan myötä. Synteettiset kankaat sen sijaan ovat paljon kestävämpiä ja sopivat paremmin ulkotiloihin.

Akryylikangas on vahvaa ja säänkestävää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ulkokalusteisiin. Se kestää myös hometta ja hometta, mikä tekee siitä ihanteellisen uima-altaan tuoleihin ja muihin vastaaviin osiin.

Sunbrella-kangas on erittäin suosittu. Se on korkealuokkainen akryylikangastyyppi, erittäin vahva ja kestävä, sään- ja kosteudenkestävä, mutta myös melko kallis.

Toinen vaihtoehto on polyesterikangas, joka on tyypillisesti päällystetty akryylillä tai vinyylillä, jotta siitä tulee joustavampi. Se on vahva ja joustava, kestää tahroja ja vesivaurioita ja kuivuu erittäin nopeasti, mikä sopii erinomaisesti uima-altaan kalusteille.

Eläviä syaania aksentteja

Consuelo All Weather Wicker

Ulkotiloja ympäröivät usein kirkkaat ja eloisat värit, joten on järkevää valita huonekalut, jotka myös erottuvat joukosta. Consuelon poikkileikkaus- ja sovituspöytä ovat ehdottomasti upeita tässä mielessä. Kehykset ovat tukevia ja valmistettu metallista ja jokasään rottinkista, ja tyynyissä on kaunis syaani väri, joka näyttäisi upeilta uima-altaan äärellä.

Täydellinen 9-osainen setti

Alhambra Wicker

Yhteensopivat ulkokalusteet, jotka sisältävät kaiken mitä tarvitset täydelliseen oleskelutilaan, helpottavat ehdottomasti ulkotilojen sisustamista ja suunnittelua. Alhambra-setti koostuu 9 osasta, jotka kaikki sopivat yhteen luomaan yhtenäisen ja tasapainoisen ympäristön. Rottinki lisää tekstuuria tekstuuriin ja sopii todella hyvin neutraalinharmaiden tyynyjen kanssa.

Fire pit -istuinalueyhdistelmä

Penelope Wicker

Mikä voisi olla mukavampaa kuin istua takan ympärillä ulkona ja nauttia raikkaasta ilmasta ja muiden seurasta? Juuri sitä varten Penelope-setti on tehty. Sen mukana tulee kaikki mitä tarvitset tehdäksesi siitä todellisuutta, mukaan lukien varsinainen tulipesä, jossa on tumma pronssinen kuori, joka sopii korostuspöytään. Poikkileikkausmoduulit on koristeltu käsin kudotulla jokasään hartsipajulla ja mukavilla sinisillä tyynyillä.

Mukava leposohva, jossa kaareva katos

Chesterfield Outdoor Patio Daybed with Cushions

Voimme kuvitella tämän kauniin Chesterfield-sohvan näyttävän upealta uima-altaalla, ulkona takapihalla tai puutarhassa kukkien ja vehreyden ympäröimänä. Mihin tahansa päätätkin sijoittaa sen, olemme varmoja, että siitä tulee yksi suosikkiulkoilukohteistasi. Siinä on tukeva jauhemaalattu teräsrunko, joka on päällystetty säänkestävällä rottingilla, ja siinä on myös kaareva katos, joka lisää suojaa auringolta. Katos on irrotettava.

Mukava pajukuutio

Amabel Outdoor Wicker Patio Daybed with Cushions

Amabel-sohvasänky näyttää kauniilta ja kiehtovalta riippumatta siitä, mistä kulmasta sitä katsotaan. Se erottaa sen muista ulkokalusteista sen katseenvangitsija geometria. Se on kehystetty rei'itetyllä kuutiolla, jossa on suuret pyöreät nelisivuiset aukot ja katto, joka suojaa auringolta. Sen sisällä on mukava leposohva tyynyillä ja verhoilla, jotka voivat peittää aukot lisäämään yksityisyyttä ja varjoa.

Statement leposohva sateenvarjolla

Tawanda Outdoor Patio Daybed

Tämän kauniin Tawanda-ulkovuodesohvan ansiosta voit rentoutua auringossa tyylikkäästi. Kuten näette, tämä on kappale, joka on suunniteltu antamaan lausunto. Siinä on mukava ja kompakti rakenne ja se on varustettu kaikenlaisilla hienoilla ja hyödyllisillä ominaisuuksilla, joista tärkein on sateenvarjo. Lisäksi kaikki on täysin sään- ja vedenkestävää sekä UV-valoa kestävää, joten tämä on täydellinen lisä uima-altaan terassillesi.

Ei tyypillinen lepotuoli

Bellagio Single Chaise with Cushions

Jos pidät auringossa olemisesta tai ulkona laiskasta iltapäivästä hyvän kirjan parissa, tee se tyylikkäästi Bellagio leposohvalla. Se ei ole tyypillinen lepotuoli, joka on enemmän yhdistelmä sen ja mukavan leposohvan välillä. Siinä on tukeva ulkorunko, joka on valmistettu metallista ja vedenpitävästä verhoilusta ja tyynyistä, jotta voit olla mahdollisimman mukava.

Tyylikäs leposohva ja yhteensopiva pöytäsetti

Gilleland Reclining Chaise Lounge Set

Mietitkö kuinka sisustat uima-altaan terassisi? Gilleland-sarja saattaa olla vastaus. Se sisältää neljä tyylikästä lepotuolia ja kaksi yhteensopivaa päätypöytää, joissa kaikissa on tyylikkäät kehykset, jotka on koristeltu jokasään pajulla kuvioidun ja tyylikkään ilmeen saamiseksi. Harjatusta alumiinista valmistetut jalat ovat ruosteenkestävät ja tyynyt ovat valkoisia, mikä luo kauniin kontrastin kehyksiin.

Yksi kiesit kaikkiin ulkoilutarpeisiisi

Island Estate Lanai

Viiden makuuasennon ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta Island Estate Lanai -tuoli sopii täydellisesti auringossa löhöilyyn uima-altaalla, katosten alla lukemiseen tai vain ulkona päikkäreihin ottamiseen. Siinä on myös kaunis ja tyylikäs muotoilu, jonka ansiosta se sopii mihin tahansa ulkoalueeseen. Ulkorunko on tehty pajusta ja tyynyt on suunniteltu sopimaan täydellisesti sen mittasuhteisiin.

Kaksinkertainen keinu mukavilla tyynyillä

DOULE SWING

Keinut ovat hauskoja, jopa aikuisena ja vielä enemmän, kun voit jakaa ne rakkaansa kanssa. Doule Swingin avulla voit tehdä juuri sen. Se muistuttaa ylisuuria riipputuolia, jossa on tyylikäs rei'itetty kotelomainen runko ja pehmeät ja mukavat tyynyt sisällä. Voit laittaa sen uima-altaalle, puutarhaan tai vaikka parvekkeelle, jos tilaa on tarpeeksi.

Rento aurinkotuoli klassisella ja rannikkomaisella muotoilulla

Harbor Isle Reclining Single Chaise

Harbour Islen aurinkotuolin kaltaiset mallit osoittavat, että ulkokalusteet voivat olla yhtä elegantteja ja tyylikkäitä kuin sisäkalusteet. Tässä kappaleessa on kaunis estetiikka rannikkovaikutteineen. Runko on itse asiassa valmistettu metallista, mutta jäljittelee puuta todella siistillä tavalla. Pajupaneelit ja suippenevat jalat lisäävät tekstuuria ja graceutta jo ennestään vaikuttavaan muotoiluun.

Ylisuuri sateenvarjo aurinkoisiin ulkotiloihin

Chapple Cantilever Umbrella

Suojan löytäminen suuren puun latvoksen alta on yksi parhaista tunteista koskaan, mutta puut eivät aina ole parhaimmillaan. Onneksi voit aina luottaa sateenvarjoihin, jotka antavat sinulle suojan ja varjon ulkona. Chapple-sateenvarjo on halkaisijaltaan 138 tuumaa, mikä tekee siitä riittävän suuren kattamaan viihtyisän ulkoistuinalueen. Siinä on tuuletusaukko, joka helpottaa ilman virtausta, ja siinä on ulokerakenne, mikä tarkoittaa, että tukipylväs ei ole tiellä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook