15 pientä taloa myytävänä, jotka voit ostaa heti

15 Tiny Houses for Sale You Can Buy Right Now

Löydä avaimet käteen -periaatteella toimiva koti, jonka voit viedä tien päälle tai puistoon näiden myytävänä olevien pienten talojen kanssa. Näissä esivalmistetuissa malleissa on kaikki sisä- ja ulkopinnat, joten sinun ei tarvitse rakentaa itse.

Olemme selvittäneet parhaat pienet asuntoluettelot ja koonneet viisitoista parasta mallia, joita voit ostaa tänään. Kaikki listallamme olevat kodit ovat saatavilla Yhdysvalloissa.

15 Tiny Houses for Sale You Can Buy Right Now

15 pienikokoista pientaloa myytävänä

Selaa parhaita tällä hetkellä myytäviä pieniä taloja. Nämä toimivat vakituisina asuntoina tai lisäasuntoina kiinteistösi.

1. eBoho Go – 35 940 dollaria

eBoho Go - $35,940

Vuodepaikkoja: 2 (yksi queen-size-vuode) Square Footage: 136 Toimitus: Continental US

eBoho Go on täysin sähköinen malli, jossa on sisäänrakennetut kalusteet, kylpyhuone, pieni keittiö ja queen-size-vuode. Koska se on pieni pyörillä oleva talo, voit käyttää sitä matkailuautona tai pysäköidä sen pysyväksi pieneksi kodiksi. Se sisältää kaikki sähköliitännät ja siinä on sähköinen vedenlämmitin, liesi, lämmitin ja AC-yksikkö.

eBoho Go on 16′ pitkä, 8,5′ leveä ja 10′ korkea, ja siinä on noin 136 neliöjalkaa lattiatilaa. Toimituskulut ja mukautukset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

2. eVista XL – 54 516 dollaria

eVista XL - $54,516

Vuodepaikkoja: 2 (yksi queen-size-vuode) Square Footage: 223 Toimitus: Continental US

eVista XL on 26′ pitkä pieni koti, jossa on luonnonpuuta. Siinä on täysin varustettu kylpyhuone, keittiö, oma makuuhuone ja olohuone. Sen mukana tulee kaikki keittiökoneet, räätälöidyt puukaapit, kylpyhuonekalusteet, sisäänrakennetut yöpöydät ja kirjahyllyt säilytystä varten.

Noin 223 neliöjalkaa, hyvin harkittu pohjaratkaisu tarjoaa riittävästi tilaa yhdelle tai kahdelle hengelle mukavasti. Se on täysin sähköinen malli, joten sinun on huolehdittava kaasuliitännöistä.

3. Ovat Tiny Home – 65 000 dollaria

Ovat Tiny Home - $65,000

Vuodepaikkoja: Jopa 4 neliömetriä: 220 Toimitus: Yhdysvallat

Ovat Tiny House on kooltaan 26" x 8,5" ja se on perävaunussa tauoilla, joten voit ottaa sen mukaan minne tahansa. Siinä on kolme pohjaratkaisua – yhdessä parvella on päämakuuhuone, ja alemmalla tasolla on suurempi olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Toisessa ja kolmannessa vaihtoehdossa on päämakuuhuone ensimmäisessä kerroksessa ja makuuhuone parvella, joissa on pienempiä asuintiloja.

Kaikissa Ovat-asetteluissa on samat materiaalit, kuten metallikatto, ylellinen vinyylilankkulattia, teurastajalohkotyötasot ja mittatilaustyönä tehdyt kaapit.

4. Cube Two – 65 800 dollaria

Cube Two - $65,800

Vuodepaikkoja: 3-4 (kaksi makuuhuonetta) Square Footage: 328 Toimitus: maailmanlaajuisesti

Cube Two on moderni pieni talo myytävänä, jossa on kahden makuuhuoneen pohjaratkaisu keskikokoisille perheille. Makuuhuoneet ovat kodin molemmissa päissä, kun taas keittiö, olohuone ja kylpyhuone sijaitsevat keskellä. Cubessa on myös pesukone ja kuivausrumpu, vaatekaappi jokaisessa makuuhuoneessa ja kokoontaitettava pöytä olohuoneessa.

Sisustus on tyylikäs ja moderni, ihanteellinen niille, jotka pitävät minimalistyylistä. Nestron toimitetaan maailmanlaajuisesti, mutta toimituskulut vaihtelevat sijainnin mukaan ja vaikuttavat lopulliseen hintaan.

5. Muistomerkki – 83 900 dollaria

The Keepsake - $83,900

Vuodepaikkoja: 3-4 (kaksi makuuhuonetta) Square Footage: 170 Toimitus: maailmanlaajuisesti

Keepsake on matkailuperävaunun pieni koti myytävänä, jossa on päämakuuhuone ensimmäisessä kerroksessa. Pienet portaat johtavat päämakuuhuoneen yläpuolella olevaan huoneeseen, jota voit käyttää olohuoneena tai toisena makuuhuoneena. Pohjaratkaisuun kuuluu myös täysikokoinen kylpyhuone, keittiö ja paikka pesukone/kuivausrumpu-yhdistelmälle.

Ulkopuolelta on kolme viimeistelyä: maalaistalo, käsityöläinen ja moderni. Keepsake sisältää kaikki sisäpinnat ja kodinkoneet. Voit käyttää sitä asuntoautona tai pysäköidä sen ja käyttää sitä kokopäiväisenä kotina.

6. Aspen – 93 959 dollaria

The Aspen - $93,959

Vuodepaikkoja: 4 Square Footage: 314 Toimitus: Yhdysvallat

Aspen on 26" pitkä pieni koti, jossa on suuri huone, keittiö, kylpyhuone ja parvi. Siinä on myös "flex"-huone, jota voit käyttää toisena makuuhuoneena tai kotitoimistona. Sitä on saatavana eri kokoisina ja asetteluina, ja suurin koko on 32 tuumaa pitkä.

Sisustus on verhoiltu puisella shiplapilla ja sisältää kaikki kalusteet. Aspen-mallissa on monia päivityksiä – voit lisätä kattoikkunat, uunin, mikroaaltouunin, erilaiset ulkoverhoilut ja paljon muuta tarpeidesi mukaan.

7. My Milla – 94 000 dollaria

My Milla - $94,000

Vuodepaikkoja: 2 Square Footage: 348 Toimitus: Yhdysvallat ja Kanada

My Milla on moderni mökkityylinen pieni koti, jonka pinta-ala on 348 neliömetriä. Ulkopinta on Thermory Clear Pine mustalla tiivisteellä ja sisäseinä ja katto on nikkelirakomäntyä, jossa on valkoinen pesu. Pohjaratkaisussa on täysin varustettu kylpyhuone, keittiö, olohuone pääkerroksessa ja makuuhuone parvella.

Keittiössä on saumattomat eurooppalaiset kaapit, kaksinkertainen induktiokeittotaso ja tilaa suurelle jääkaapille. Lattia on ylellinen vinyylilankku. Viimeistelyt – sisältä ja ulkoa – ovat ihanteellisia modernin rustiikan ystäville.

8. ELM Tiny House RV – 98 959 dollaria

ELM Tiny House RV - $98,959

Vuodepaikkoja: 3 Square Footage: 280 Toimitus: Yhdysvallat

ELM Tiny House RV on pieni pyörillä varustettu koti, jonka ulkoasu on hyttimäinen. Sitä on useita kokoja, joista pienin on 26" pitkä, 8,5" leveä ja 280 neliöjalkaa. Pääkerroksessa on kylpyhuone, keittiö, suuri huone ja "flex" huone pienelle makuuhuoneelle tai kotitoimistolle. Yläkerran parvella on päämakuuhuone, jossa on riittävästi tilaa queen-sängylle.

Päivityksiä on saatavilla, mukaan lukien toisen parvi lisää makuutilaa. Voit myös lisätä kattoikkunan, ilmastointilämmittimen minijaon, lattialämmityksen ja paljon muuta.

9. Heritage Tiny Home – 104 900 dollaria

Heritage Tiny Home - $104,900

Vuodepaikkoja: 6 Square Footage: 238 loft area Toimitus: Maailmanlaajuinen

Heritage nukkuu jopa kuusi henkilöä, joten se on ihanteellinen valinta suuremmille perheille. Siinä on yksi päämakuuhuone ja kaksi makuuparvea, joihin kaikkiin mahtuu queen-size-patja. Siinä on myös täysikokoinen kylpyhuone, keittiö ja olohuone.

Heritagessa on kolme suunnittelutyyliä: maalaistalo, moderni ja käsityöläinen. Se sisältää kodinkoneet, kaapit, kalusteet, putkistot, sähköt, valaistuksen ja kaksi sähköistä seinälämmitintä. Tarjolla on myös monia valinnaisia päivityksiä.

10. Deluxe Dragonfly Cottage – 139 000 dollaria

Deluxe Dragonfly Cottage - $139,000

Vuodepaikkoja: 3 Square Footage: 280 Toimitus: Pääkonttori Indianassa

Deluxe Dragonfly Cottage on pieni käsityöläinen talo, joka myydään Cool Cottages by DMR:ltä. Se on Stryker 21k GVW kolmiakselisessa perävaunussa helpon hinauksen vuoksi. Siinä on 10 x 28 tuuman pohjaratkaisu, jossa on olohuone, keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone.

Makuuhuoneessa on queen-size-vuode, jonka päällä on kahden hengen parvi. Pienessä mökissä on ensiluokkainen viimeistely, mukaan lukien mukautettu kaakeloitu suihku, Bosch-laitteet, säiliötön vedenlämmitin ja pinottava pesukone kuivausrumpu. Siinä on myös energiatehokkaita päivityksiä, kuten umpisoluinen eristys, LP-älykäs sivuraide ja kolminkertaiset ikkunat.

11. Luna – 150 000 dollaria

Luna - $150,000

Vuodepaikkoja: 2 Square Footage: 256 Toimitus: Yhdysvallat

Luna on pieni luksuskoti, jossa on avoin pohjaratkaisu ja huippuluokan viimeistely. Siihen kuuluu täysin varustettu kylpyhuone, keittiö, olohuone ja parvimakuuhuone. Lunassa on täysi ikkunaseinä ja kattoikkuna, jotka tuovat runsaasti luonnonvaloa. Pienestä koostaan huolimatta se tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Keittiössä on mittatilaustyönä tehdyt kaapistot, 10,7 cu ft:n jääkaappi, teurastajatiskit, mikroaaltouuni ja keittotaso. Kylpyhuoneessa on kaikki kalusteet, ja yksikössä on mini split, tankiton vedenlämmitin ja koivuvaneri sisäverhous.

12. Rutledge – 159 900 dollaria

The Rutledge - $159,900

Vuodepaikkoja: 2-6 Square Footage: 360 Toimitus: Yhdysvallat

Rutledge on moderni pieni talo myytävänä, jossa on pääkerroksen makuuhuone ja parvi. Se voi nukkua kahdesta kuuteen hengelle riippuen siitä, kuinka sen sijoitit. Sen mukana tulee mukautettu perävaunun runko ja rikkoutuu ja sen mitat ovat 10 x 36 tuumaa.

Vakioviimeistelyt sisältävät teurastaja- tai kvartsitasot, mukautetut kaapistot, kaksinkertaiset ikkunat sekä lämmitys- ja ilmastointiyksikkö. Siinä on täydellinen kylpyhuone, induktiokeittotaso keittiössä, jossa on mahdollisuus liesi, ja pesukone-kuivausrumpu-yhdistelmä.

13. Lookout – 195 000 dollaria

The Lookout - $195,000

Vuodepaikkoja: 4 (yksi makuuhuone) Square Footage: 400 Toimitus: Yhdysvallat

Lookout on pieni koti, jossa on yhteys ulkoilmaan. Neljä ikkunaseinämää mahdollistavat runsaasti luonnonvaloa ja näkymän luontoon. Siinä on 400 neliömetriä keittiö, kylpyhuone, olohuone ja makuuhuone.

Keittiössä astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi ja kaksiliekkinen liesi. Kotiin tulee täydellinen sisustus – tarvitset vain huonekalut. Saatavilla on monia päivityksiä, mukaan lukien minijako, takka, sisäänrakennetut laitteet ja paljon muuta.

14. Wedge Caboose – 195 000 dollaria

Wedge Caboose - $195,000

Vuodepaikkoja: 6 Square Footage: 400 Toimitus: Yhdysvallat

Wedge Caboose on moderni mökkityylinen pieni koti, jossa on 400 neliöjalkaa asuintilaa. 120 neliömetrin parvella on sänky, ja ensimmäisessä kerroksessa on päämakuuhuone. Caboose sisältää keittiön, olohuoneen ja kylpyhuoneen. Talon edessä on kattoylitys, joka tarjoaa suojan kuistille.

Wedge Caboose -paketti sisältää kaikki kodinkoneet, laitteistot ja kalusteet. On olemassa monia lisäpäivityksiä, jos haluat mukauttaa taloa.

15. Escher – 235 000 dollaria

The Escher - $235,000

Vuodepaikkoja: 6 Square Footage: 375 Toimitus: Yhdysvallat

Escher on ylellinen pieni myytävä talo, jossa on ainutlaatuinen sekoitus materiaaleja ja värejä ulkopuolelta. Sisätiloissa on king-size-päämakuuhuone, laatta-suihku, kokin keittiö ja vaatehuone. Valmistaja New Frontier Design käyttää tässä mallissa vain ensiluokkaisia materiaaleja.

Talossa on kaksi makuuhuonetta, mutta mahtuu kuusi henkilöä. Siinä on kaikki laitteet, shiplap-sisustus, Pella-ikkunat, maalaistalon posliiniallas, kvartsitasot ja monia muita korkealaatuisia viimeistelyjä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook