Kuinka saavuttaa harmonia pienessä makuuhuoneessa tee-se-itse-projektien avulla

How To Achieve Harmony In A Small Bedroom With DIY Projects

Pienen makuuhuoneen sisustus on yleensä hyvin suoraviivaista ja yksinkertaista, ja siksi ne jäävät usein huomiotta. Silti pienien huoneiden kanssa on usein vaikeinta työskennellä, koska sinun on oltava fiksu valitessasi kaikkia sisustusyksityiskohtia, jotta kaikki mahtuu sisälle ja säilyy miellyttävä ja kutsuva tunnelma. Ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin muutamalla yksinkertaisella tee-se-itse-projektilla?

Räätälöidyt sängynpäädyt.

How To Achieve Harmony In A Small Bedroom With DIY Projects

Puinen sängynpääty on sekä tyylikäs että viihtyisä, puhumattakaan siitä, että muotoilun ja muodon suhteen on paljon mahdollisuuksia. Stikwood-kotelolla ja Ikean Malm-sängynrungolla voit tehdä makuuhuoneeseen ihanan sängynpäädyn. Valitse haluamasi väri ja viimeistely.{found on sugarandcloth}.

Painting wall above bed

Yksi tapa täydentää sängynpäätä on maalata sen takana oleva seinä. Tämä oranssin ja puisen ombre-3D-kuution muotoilu on iloinen ja täydentää huonetta silmiinpistävällä tavalla. Valkoinen sängynpääty on melkein huomaamaton.{found on site}.

Rope headboard

Haluatko jotain hieman taitavampaa, jotain mitä voit tehdä viikonloppuna? Entä tämä köysipääty? Se on erittäin helppo tehdä ja voit muokata sitä haluamillasi väreillä. Tarvitset vain puutavaraa, 2 tai useampaa erityyppistä köyttä, liimaa tai kynsilakkaa, käsisahan ja ruuveja.{found on ninemsn}.

Pegboard headboard storage things

Pingboard-pääty on mielenkiintoinen idea. Sen avulla voit helposti muuttaa sen ulkoasua ja muokata sitä kehystetyillä valokuvilla, koristeilla ja kaikenlaisilla muilla asioilla. Myös sängynpäädyn tekeminen on helppoa. Tarvitset laudan, läpinäkyvät välikkeet, ripustimet ja asennustyökalut.{found on sugarandcloth}.

Wooden shutters used like headboard

Tässä on erittäin hyvä idea rantamökille. Tee sängynpääty ikkunaluukkujen avulla. Annat makuuhuoneellesi kodikkaan, mökkimäisen ilmeen. Jos käytät uusia ikkunaluukkuja, voit antaa niille haalistuneen ilmeen maalaamalla ne kuivaharjaustekniikalla ja hiomalla sitten ulkoreunat ja etureunat.

Headboard pallets

Yksi helpoimmista asioista on puisista kuormalavoista valmistettu sängynpääty. Käytä yhtä tai kahta lavaa ja kiinnitä ne yksinkertaisesti yhteen. Puu näyttää erittäin hyvältä tämän makuuhuoneen vihreää seinää vasten, etenkin yhdessä viereisen seinän raitojen kanssa.

Sivupöydät ja yöpöydät.

Tree stump side table

Ehkä uusi tai paranneltu sivupöytä tai yöpöytä tekisi makuuhuoneesta kutsuvamman. Kannoista voit tehdä ainutlaatuisen sivupöydän. Etsi muutama kannot, kuivaa ne, poista kuori ja levitä puutäytettä suuriin halkeamiin tai reikiin. Sitten joko petsataan tai maalataan puu.{found on abeautifulmess}.

Side table bright

Käytä kupariputkia tehdäksesi teollisen näköisiä jalkoja sivupöytääsi tai sohvapöytääsi. Jos sinulla on pöytälevy, se on vielä parempi, koska säästät rahaa. Maalaa vain yläosa uudelleen, ehkä käyttämällä kahta eri väriä, kuten tässä, ja kiinnitä jalat.{found on site}.

Side table space saving

Tässä on toinen loistava idea. Käytä pinottavia jakkaraita yöpöytänä. Tee heille ensin muodonmuutos. Maalaa jalat kullanvärisiksi kuten täällä ja istuin vaaleansiniseksi. Sitten voit pinota ne, sijoittaa ne nurkkaan ja käyttää niitä yöpöytänä, sivupöytänä ja, jos vieraat tarvitsevat istumapaikan, jakkaraina.{found on joyfullyhome}.

Half table used like night stand

Jos sinulla on vanha pöytä, jota et enää käytä, ota se pois varastosta, leikkaa se kahtia ja kiinnitä se seinälle. Siitä tulee upea ja ainutlaatuinen yöpöytä. Maalaa se rohkealla värillä, jotta se erottuu entistä enemmän.

Crate like night stand

Puulaatikoista tulee myös mielenkiintoisia yöpöytää, jos käytät aikaa antaa niille terävä ilme. Puhdista sitten, tahraa ne ja ne antavat makuuhuoneellesi maalaismaisen ilmeen.

Vuoteen hyllyt

Marble shelf

Hyllyt ovat erittäin hyödyllisiä myös makuuhuoneessa. Halusitpa ne korvaavan yöpöydän kokonaan tilan säästämiseksi tai tarvitset vain lisätilaa tavaroiden esillepanoon ja säilyttämiseen, seinään asennettavat hyllyt ovat vastaus. Jos haluat ainutlaatuisen ilmeen, kokeile kupari- ja marmorihyllyä. Tarvitset sopperoituja letkukoukkuja, marmoria ja vahvaa liimaa.{found on themerrythought}.

Wooden shelf

Puinen hylly on yksinkertainen projekti, jonka voit tehdä viikonloppuna tai iltapäivällä. Tarvitset kaksi kovapuupalaa, kaksi pientä vaneria, ruuveja, sahan, poran, petsia ja liimaa. Kokoa hylly ja kiinnitä se seinälle minne tahansa.{found on poppytalk}.

Corner shelf like night stand

Kulmahyllyt ovat erityisen käytännöllisiä. Pienessä makuuhuoneessa voit säästää tilaa valitsemalla kulmahyllyn yöpöydän sijaan. Näin makuuhuone näyttää tilavammalta ja mukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Wall mounted night stand for small bedroom

Toinen vaihtoehto on seinään kiinnitettävä yöpöytä. Se on samanlainen kuin kulmahylly, mutta hieman monimutkaisempi. Se on enimmäkseen vain esittelyä varten, mutta luulen, että voit myös sisällyttää alle ylimääräisen hyllyn tai ehkä laatikon. Maalaa se samalla värillä kuin seinä, jotta huone näyttää suuremmalta.{found on littlegreennotebook}.

Valaistuksen ideoita

Wall haning lights above the bed

Muuta makuuhuoneesi prinsessan luolaksi ja ripusta seinälle kimaltelevia valoja. Tarvitset kuviin keijuvalot, pienet kuvakoukut, vasaran ja pieniä tappeja.{found on lights4fun}.

Metalic brass hanging lighting

Tällä DIY-riippuvalaistimella on yksinkertainen mutta tyylikäs ulkonäkö. Metallinen väri antaa sille teollisen ilmeen. Kiinnitä se seinälle yöpöydän yläpuolelle tai sängynpäädyn yläpuolelle ja voit käyttää sitä lukuvalona. Sen tekemiseen tarvitset metallisen riippuvalaisimen, kannattimen, spraymaalin, porakoneen ja vintage-vaikutteisen polttimon.{found on sugarandcloth}.

Concrete night stand lamp

Tuntuuko ovelalta? Tee makuuhuoneeseen betonilamppu. Tarvitset vain muotin ja voit muotoilla sen haluamallasi tavalla. Etsi haluamasi polttimo ja lisää johto ja johdot. Se on yksinkertainen projekti, ja voit todella pitää hauskaa sen kanssa.{found on pastill}.

Jute twinkle light shade tutorial

Näin voit tehdä juutista vaaleita sävyjä. Tarvitset liimapistoolin, valkoiset muovikupit, kaksoispunottua juuttilankaa, veitsen ja sakset. Leikkaa x kuppien tasaiseen osaan. Laita liimaa vanteen ympärille ja ala kierrellä lankaa. Peitä koko kuppi. Kun sinulla on tarpeeksi sävyjä, aseta pieni lamppu jouluvaloista ja ripusta luomuksesi.{found on site}.

Diy mini modern hanging chandelier

Tee moderni minikattokruunu käyttämällä yksiväristä johtoa, kuvioitua värijohtoa, kantaa ja polttimoa. Kokoa ensin johdot ja pistorasiat. Tee sitten löysä solmu kaikilla kolmella nyörillä ja silmukoi naruja, kunnes saat haluamasi pituuden. Asenna kattokoukku ja ripusta kattokruunu.{found on designsponge}.

Hanging mason jar wall sconce

Kuten olemme monta kertaa maininneet, Mason-purkit ovat uskomattoman hyödyllisiä ja monipuolisia. Voit käyttää yhtä valaisimen valmistamiseen makuuhuoneeseen. Se on erittäin helppoa, ja voit selvittää vaiheet yksinkertaisesti katsomalla suunnittelua. Lamppu näyttäisi hyvältä pienessä makuuhuoneessa.

DIY matot.

Diy yarn rug homedit

Tuliko mieleesi, että voisit tehdä oman maton? Emme yleensä ajattele sitä, mutta se on mahdollista. Voit esimerkiksi tehdä ihanan pienen pom-pom-maton, joka sopii täydellisesti pieneen makuuhuoneeseen. Pohjimmiltaan sinun tarvitsee vain tehdä joukko pieniä pom-pomia ja sitten sitoa ne yhteen.

Stitch crocheted alpaca rugs

Entä virkattu matto? Älä huoli, sen valmistuminen ei kestä ikuisuutta. Tarvitset isoommellangan valitsemasi värisenä ja S-kokoisen virkkuukoukun. Sinun tarvitsee vain noudattaa valitsemaasi mallin mallia ja ohjeita, niin se valmistuu hetkessä.{found on purlbee}.

RopeRug Styled diy

Voit myös tehdä köydestä mielenkiintoisen näköisen maton. Tarvitset myös kirkkaan spandex-kankaan ja mattotyynyn. Leikkaa köyden pituus ja kangaskaistale. Kierrä kangas köyteen ja liimaa päät. Kierrä spandex köyden ympärille ja kiinnitä liimaa pitämään se paikallaan. Tee sitten erikokoisia keloja. Kun sinulla on tarpeeksi, järjestä ne haluamaasi malliin mattoalustalle ja kiinnitä ne liimalla. Leikkaa ylimääräinen pois.{found on brit}.

Koristetut tyynyt.

Fabric flower pillow DIY homedit

Tyynyt tekevät huoneesta todella viihtyisän ja viihtyisän, joten varmista, että sisällytät ne makuuhuoneesi sisustukseen. Voit koristella yksinkertaisen tyynyn muutamalla kangaskukilla, jotta se näyttää kauniimmalta. Käytä kankaan jäämiä kukkien valmistamiseen ja ompele ne tyynyyn.

Typographic pillows zzz design

Voit luoda kaikenlaisia mielenkiintoisia malleja, jotka kiinnität sitten yksinkertaisiin tyynyliinoihin saadaksesi ne näyttämään mielenkiintoisemmilta. Käytä tulostinta, silitettävää liimaa ja puuvillakangasta yksinkertaisten tyynynpäällisten persoonalliseen muotoon.

Winter Bedroom Sweater Pillows Detail

Muuta vanha pusero söpöksi tyynyksi. Tarvitset tyynyjä tai tyynynosia, neulepuseroita tai paitoja, neulan ja lankaa. Pue tyyny, kohdista käsivarret yläkulmiin, taita ja työnnä ne sisään ja olet valmis.{found on hgtv}.

Diy pillows three simple

Lisäksi, jos siveltimellä tuntuu käteviltä, voit maalata tyynyliinaan muutaman raidan. Tarvitset kangasmaalin, karkean siveltimen ja jotain, johon maalia kaadetaan.{found on creaturecomfortsblog}.

Tilaa säästävät sängyt.

Hanging bed floor space design

Tämäntyyppinen sänky voi olla mielenkiintoinen valinta lasten makuuhuoneeseen, jossa he tarvitsevat paljon lattiatilaa leikkimiseen tai työpöydälle. Pääideana on, että ripustat sängyn katosta koukuilla ja ketjuilla. Mutta ole varovainen, sillä kaiken on oltava turvallista.{found on mandatownsend}.

Extra storage space underneath the beds

Tässä on tapa, jolla voit lisätä ylimääräistä säilytystilaa sänkyjen alle. Se on yhdistelmä lipaston ja sängyn välillä. Patja istuu säilytystilan päällä ja keskellä on muutama portaikko helpottamaan pääsyä.

Desk under the bed

Parvisängyt säästävät aina loistavasti tilaa. Tällainen ripustettu sänky jättää alle runsaasti tilaa työpisteelle tai viihtyisälle oleskelutilalle. Keskellä voi olla kaksi mukavaa penkkiä ja pöytä.{found on 30smagazine}.

Bed frame upstairs storage under

Ja tässä on vielä yksi moderni vaihtoehto pieniin makuuhuoneisiin. Sänky sijaitsee korotetulla alustalla, jonka alla on sisäänrakennetut säilytystilat. Se on loistava ja käytännöllinen tapa säästää tilaa huonekaluista tai mukavuudesta luopumatta.{found on kiadesign}.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook