Ei verhoja? 7 budjettiystävällistä ideaa valon estämiseen

No Curtains? 7 Budget-Friendly Ideas for Blocking Out the Light

Hieno verhosarja on kallista. Kun otat huomioon tangot, koukut ja kaihtimet, yhden ikkunan peittämisen hinta voi ylittää 100 dollaria. Onneksi ne, jotka haluavat estää valon, voivat kokeilla vaihtoehtoista ikkunanpäällystettä paljon halvemmalla.

Nämä ideat ovat käytännöllisiä, jos haluat säästää laadukkaisiin verhoihin tai peittää ikkunan nopeasti.

1. Levitä himmeä lasikalvo

No Curtains? 7 Budget-Friendly Ideas for Blocking Out the Light

Himmeä lasi-ikkunakalvo peittää lasin ja päästää silti valon sisään. Se on mukava, budjettiystävällinen ratkaisu, joka luo yksityisyyttä. Helpoin asennusvaihtoehto on himmeä lasikiinnitys. Se ei vaadi liimaa ja on helppo irrottaa, kun olet valmis uuteen ilmeeseen.

Voit peittää ikkunan tässä kalvossa noin 5–10 dollarilla kalvon suunnittelusta ja merkistä riippuen. Löydä upeita vaihtoehtoja Amazonista, Walmartista ja suurimmista kodinhoitoliikkeistä.

2. Peitä ikkunat kiristystangolla ja heitä peittoja

Drop cloth curtains

Kiristystangot (kuten ne, joita käytät suihkussa) sopivat ikkunoiden väliin ilman nauloja tai ruuveja. Nämä säädettävät tangot ovat ihanteellisia peiton peittämiseen valon estämiseksi.

Ikkunan kiristystangot maksavat noin 7–15 dollaria. Jos se ei ole budjettisi mukainen, vasaroi pienet naulat ikkunakehyksen ulkokulmiin ja levitä ohut peitto tai pyyhe päälle.

3. Tue tietosuojanäyttö

Hanging Large window Curtains

Yksityisyysnäyttö on paneeli, jonka voit sijoittaa minne tahansa, missä tarvitset lisää yksityisyyttä. Ikkunan eteen sijoitettu yksityisyysnäyttö voi estää valon ja estää ohikulkijoita näkemästä talosi sisälle. Voit ostaa pieniä yksityisyyttä suojaavia näyttöjä tai rakentaa oman paksusta paperista, vanerista, ristikosta tai puukaistaleista.

4. DIY Faux Stained Glass

DIY Faux Stained GlassKuva: REISSUED

Lasimaalaus on ikivanha design-elementti, joka voi lisätä tilaan tyyliä ja yksityisyyttä. Vaikka ikkunan korvaaminen aidolla lasimaalauksella ei ole käytännöllistä, voit saada ilmeen ikkunakalvolla.

Ikkunamaalauskalvoja löytyy kymmeniä malleja, joten tilaan löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Valitse tartuntakalvo liimaustyypin sijaan. Ikkunatarrakalvo on helppo kiinnittää ja ottaa pois, kun olet valmis uuteen ilmeeseen.

5. Ripusta makrame- tai helminauhat

Boho- ja eklektisen designin ystävät voivat ohittaa verhot ja ripustaa makrame- tai helminauhat.

Harkitse kiinnitysnaulojen käyttöä suurten makrame-verhoilujen asentamiseen niin, että ne asettuvat ikkunoiden ylä- tai keskiosaan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä itse tai ostaa puisia helmiäislankoja ja järjestää ne ikkunan yläpuolelle yksityisyyden takaamiseksi.

6. Asenna ikkunasuojat

Faux roman shade for bath

Ikkunaverhot ovat paljon halvempia kuin verhot, ja niitä on monenlaisia, mukaan lukien kangas, paperi ja solu. Paperivarjostimet ovat edullisimpia ja rullaavat ylös ja alas, jolloin voit estää valon tarpeen mukaan. Voit jopa itse tehdä sarjan roomalaisia ikkunaverhoja saadaksesi mukautetun ilmeen.

7. Yhdistä Command Hooks ja Pretty Fabric

Burlap Window cover

Luo täydellinen edullinen ikkunanpäällyste kotiisi komentokoukuilla ja suosikkikankaallasi. Komentokoukut ovat tilapäinen, vaurioittamaton tapa lisätä peite ikkunaan – lisää koukku ikkunakehyksen ulko- (tai sisä-) kulmiin. Etsi sitten ohut kangas, leikkaa se sopivaan kokoon ja levitä se koukkuihin.

Löydät halpoja kankaita Walmartista. Etsi lakanoita tai kangasta paikallisesta kierrätysliikkeestäsi saadaksesi vieläkin halvemman väliaikaisen verhon.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook