Innostavat toimiston kokoushuoneet paljastavat leikkisä suunnittelunsa

Inspiring Office Meeting Rooms Reveal Their Playful Designs

Toimistossa työskennellessä ei tapaamisia varsinaisesti odoteta, vaikka tämä onkin suhteellinen tilanne. Miellyttävän kokousympäristön luominen ja toimistosuunnittelu, joka saa kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi, riippuu paljon tapaamisesta ja siitä, miten se koetaan. Jotkut toimistot ovat päättäneet antaa leikkisän käänteen tälle alueelle, ja niiden nykyiset mallit ovat joitain inspiroivimpia mitä voit löytää.

Red Bull Office.

Inspiring Office Meeting Rooms Reveal Their Playful Designs

Red Bullin Mexico Cityn toimiston työntekijät luovat tapaamisesta epävirallisen tunnelman. Heidän kokousalueellaan on keinut ja säkkituolit, ja sitä rajaa tekonurmimatto. Tämä on itse asiassa erittäin virkistävä paikka, joka on yhdistetty muihin työtiloihin ja myös loistava, kun sitä käytetään hengailualueena. Tämän leikkisän kokoustilan on suunnitellut SPACE.

Irtisanoutumismedia.

Meeting room with colorful chairs

Jotkin toimiston kokoushuoneet voivat näyttää iloisilta ilman mitään erikoisia ominaisuuksia. Tällainen on Chioco Designin Resignation Media -toimiston tapaus. Toimisto sijaitsee Austinissa, Teksasissa, ja siihen kuuluu täydellisen rakennuksen remontin jälkeen valoisa ja avoin kokoustila, jonka keskellä on pitkä pöytä, jota ympäröi tyylikkäät eriväriset nojatuolit.

Zamnessin toimisto.

Zamness nook office designed for meetings

Zamnessin toimisto Barcelonassa on kooltaan 300 neliömetriä ja se on pääosin suunniteltu avoimeksi tilaksi. Lasitettu julkisivu täyttää kaikki alueet luonnonvalolla luoden valoisan ja sopivan työympäristön. Keltainen valittiin korostusväriksi. Voit nähdä sen joissakin kokoushuoneen seinissä, missä se korostaa sisustuksen rohkeutta. Suunnittelu oli Nook Architectsin projekti.

Airbnb.

AirBnB Dublin Heneghan Meeting Room

AirBnB Dublin Heneghan Meeting Room Picture

Suunnitellessaan Airbnb:n toimistoja Dublinissa arkkitehti Henegan Peng päätti järjestää tilan useisiin eri nurkkoihin ja tiloihin. Kokoushuoneina käytettävät yksittäiset kotelot on suunniteltu sisältämään kaikenlaisia mielenkiintoisia ominaisuuksia ympäri maailmaa. Niissä molemmissa on lasiseinät kahdella sivulla, mikä yhdistää ne muuhun toimistoon.

Fairphone pääkonttori.

Fairphone Head Office Meeting box room

Kestävyys on erittäin tärkeää Fairphone-yritykselle, heidän Amsterdamin pääkonttorinsa oli Melinda Delst Interior Designin projekti ja heijastelee ehdottomasti tätä yksityiskohtaa. 1300 neliömetrin toimistossa on kauniit näkymät, avoin pohjaratkaisu ja erilaisia kierrätettyjä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Esimerkiksi kierrätetty puu ja lasi muodostavat kuution muotoisen kohtausalueen.

Autogascon pääkonttori.

Autogasco Headquarters Meeting Room

Silmäänpistävä muotoilu voidaan saavuttaa hyvin yksinkertaisilla strategioilla. Chilessä sijaitsevassa Nicolas Maino Gaeten Autogascon pääkonttorissa on metallista ja lasista valmistettu kokoustila, joka on suunniteltu erilliseksi tilaksi avoimen suunnitelman sisällä. Lasiseiniä koristaa satunnainen geometrinen kuvio risteävistä viivoista.

Autodesk.

Autodesk Workshop Meeting Room - Hanging Chairs

Autodeskin San Franciscon Pier 9 Workshopin kokoushuoneen päähuonekalu on mittatilaustyönä valmistettu metallirunkoinen pöytä, jossa on myös kuusi tuolia. Pyöristetty pohja mahdollistaa koko kappaleen käytön suurena keinuna. Lundberg Design sovelsi tätä epätavallista ideaa täällä.

Me työskentelemme.

WeWork London Meeting Room

Kutsuvan ja mukavan työympäristön luominen näyttää olleen Oktran suunnitteleman WeWork Lontoon toimiston keskipisteenä. Koko toimisto, kokoustila mukaan lukien, on erittäin rento ja kodikas. Kaikki puu, alueen matot ja vintage-aksenttien käyttö luovat kokonaisvaltaisen kutsuvan ja lämpimän tunnelman.

Fifty Three Inc.

Fifty three inc by add

Kokoushuone on tila, jossa luovuuden ja inspiraation tulee ottaa valtaansa, tila, jossa syntyy uusia ideoita ja jossa konseptit toteutuvat. Tämän tilan suunnittelun ja sisustuksen tulee olla kaikkea mahdollista ja luonnollista. ADD:n Fifty Three -toimisto New Yorkissa käyttää pähkinäpuuta, mustattua terästä ja betonia, mikä yhdistelmä näyttää toimivan tässä tapauksessa. Kokoushuoneessa on myös pitkät verhot, jotka tarjoavat tarvittaessa yksityisyyttä.

IsIsin toimisto.

Isis Australian Glass Meeting Rooms

Suunnitellessaan toimistoaan Melbournessa IsIs halusi tämän tilan heijastavan heidän arvojaan ja luonnettaan. Tämän seurauksena suunnittelutoimisto Kannfinch kuvasi kaikkia näitä yksityiskohtia erilaisilla menetelmillä. Esimerkiksi läpinäkyvät kokoushuoneet heijastavat yrityksen läpinäkyvyyttä liiketoiminnassa. Näiden tilojen suunnittelu on yksinkertainen ja tyylikäs, ja niissä on lasiseinät, valkoiset väliseinät, puulattiat ja keskustaa määrittävät suorakaiteen muotoiset alueen matot.

Yandex.

Box kazan Yandex meeting room

Suurimmalla IT-yrityksellä Yandexillä on edustusto Kazanissa. Suvar Plazan yrityskeskuksen 16. kerroksessa sijaitseva toimisto on jaettu sarjaan toiminnallisia vyöhykkeitä, joihin kuuluvat erilliset työtilat, luentosali sekä kaksi kokoushuonetta. Kokousnurkkaus voi toimia yksityisenä rentoutumisnurkkana miellyttävän ja raikkaan muotoilunsa ansiosta.

Dropbox.

Dropbox HQ meeting room with chalk paint

Dropbox HQ interview spaces

Dropbox office meeting room

Dropbox-toimisto San Franciscossa oli Boor Bridges Architecturen ja Geremia Interior Designin projekti. Heidän tavoitteenaan oli luoda raikas työympäristö, joka on täynnä vihreitä ominaisuuksia ja suunniteltu maksimoimaan toimivuus. Kokoushuoneet ovat yksinkertaisia ja yleensä keskittyneet teemaan, kuten Back To The Future, tai ne on suunniteltu liitutauluseinillä.

Ryhmä CP.

Grupo CP Meeting Room Design

Grupo CP Meeting Room Design Boxing

Grupo CP Meeting Room Design Boxed

SPACEn tiimi käytti värikästä geometrista lähestymistapaa suunnitellessaan Grupo CP:n toimistoa Maxico Cityyn. Kolmessa tasossa järjestetyssä toimistossa on eteinen, aula, sarja avoimia tiloja, yksityishuoneita, kokoustiloja, ruokailutiloja sekä epävirallisia kokoustiloja. Jokaisella näistä tiloista on erilainen muotoilu, ja niissä käytetään erilaisia värejä ja määritteleviä geometrisia muotoja.

Jakarta Praise Community Church.

Jakarta Praise Community Church meeting room design

Jakarta Praise Community Church Meeting room

Värillä on myös tärkeä rooli Jakarta Praise Community -toimiston suunnittelussa. Hankkeen toteutti Sidharta Architect vuonna 2013, ja se suunniteltiin tilaksi tapaamisille, sekä muodollisille että epävirallisille tapaamisille. Suunnittelun piti olla monipuolinen, mutta myös erottua joukosta. Tämän seurauksena kaikkialla käytettiin erilaisia värejä, materiaaleja ja tekstuureja.

Leo Burnett pääkonttori.

Leo Burnett HQ meetin area

Leo Burnett HQ small meeting area

Leo Burnett HQ Dry erase walls

Leo Burnettin pääkonttorille Hongkongissa paras sana kuvaamaan sen sisustusta olisi "yksinkertainen". Suunnittelu on luotu Bean Burolle ja hyödyntää teollisia piirteitä. Kokousalue on tässä tapauksessa melko muodollinen. Tämä ei kuitenkaan tee siitä houkuttelevaa. Se itse asiassa antaa tilaan tyylikkään viehätyksen.

CDS-toimistot.

CDS Offices Design

CDS Offices Meeting Room

CDS Offices Inside meeting room

Hienostunutta ja eleganttia ilmettä tavoitteleva Bakoko-tiimi loi ainutlaatuisen suunnittelun Tokion CDS-toimistoille luodulle kokousnurkalle. Pyöreässä keskusneuvotteluhuoneessa on puurunko, joka kietoutuu sen ympärille ja kiertyy kattoon ja lisää tilaan draamaa. Pyöreä pöytä sijaitsee huoneen keskellä.

Punaisen Ristin veritoimistot.

Australian Red Cross Blood Service Melbourne Processing Centre Meeting area

1920-luvun varastorakennuksessa sijaitseva Melbourne Processing Center for the Red Cross Blood Processing Service nuorentaa rakennusta modernilla ja tyylikkäällä muotoilullaan. Vanhan rakennuksen käyttäminen tähän projektiin antoi organisaatiolle mahdollisuuden noudattaa kestävää suunnittelua. Myös läpinäkyvyys on tärkeää. Tiloissa, kuten kokoushuoneessa, on lasiseinät, joista on näkymät laboratorioihin ja muihin tiloihin. Kaikki tämä oli At Design Inc:n projekti.

Zendesk.

Zendesk meeting area design room

Zendeskillä vieraanvaraisuus on keskeinen piirre. Heidän pääkonttorinsa San Franciscossa on suunniteltu suureksi asuinpaikaksi, jossa jokainen tuntee olevansa perhe. Tilan on suunnitellut Blitz Architecture siten, että pohjakerroksessa on vastaanottotila ja kellarikerroksessa useita yksittäisiä työnurkkauksia ja rentoja kokoustiloja. Pystysuora sammalseinä yhdistää kaksi kerrosta.

Gensler Chicagon toimisto.

Inspiring quote for meeting rooms

Inspiroiva lainaus on joskus kaikki mitä tarvitset työn tekemiseen. Gensler Chicagon toimisto tietää, kuinka tämä idea toteutuisi. Kokoushuoneet ovat täällä melko yksinkertaisia. Ne käyttävät neutraaleja värejä eivätkä sisällä silmiinpistäviä ominaisuuksia lukuun ottamatta lasiseinillä olevaa kirjoitusta.

Walmart.

Walmart meeting room in orange

Vuonna 2013 Estudio Guro Requena suunnitteli Walmartin toimiston Sao Pauloon. Suunnitelma luotiin tutkimusten ja haastattelujen jälkeen, jotta pystyttiin selvittämään työntekijöiden arvot, tarpeet ja odotukset. Jokaisessa viidestä kerroksesta on käytetty erilaista puuta ja se tuntuu viihtyisältä, mukavalta ja epäviralliselta. Keltainen, oranssi, sininen ja vihreä ovat korostusvärejä, joita käytetään kaikkialla.

Todella hullu toimisto.

Truly Madly Office Meeting room

Truly Madly Office Small Meeting Room

Trully Madly Officen kokoustilaa varten Studio Woodin tiimi loi kolme konferenssihuonetta, joista jokaisella oli oma luonteensa. Yksi niistä on puolittain rento kokoushuone, jossa on valkoiset seinät, sininen lattia ja puu- ja lasikehys, joka avaa sen avoimeen ja mahdollistaa sen pysymisen valoisana ja ilmavana.

VIL.

Vil Domaen Office Room for meetings

Project VIL on Domaenin kehittämä ja se viittaa Conscious Mindsin olemassa olevan varaston muuttamiseen, jotta siitä tulisi moderni toimisto. Asiakas pyysi erittäin joustavaa tilaa, joka mahdollistaa useiden tiimikokoonpanojen. Tämä toteutui yksinkertaiseksi ja läpinäkyväksi suunnitteluksi rennon puuhun ja lasiin käärittyjen kokoushuoneiden kanssa.

Parvi.

Loft office interior meeting area

Kaunein asia Jvantspijkerin Loft Officen kokoushuoneessa on kattopuutarha. Toimisto sijaitsee Rotterdamissa ja neuvotteluhuone, josta puhumme, on läpinäkyvä lasilaatikko, jossa on vaalea ja kirkas design ja jonka ulkopuolelta on kiinnitetty portaikko, joka johtaa vehreään puutarhaan.

Hudson Rouge New Yorkissa.

Hudson Rouge NYC Small Meeting Room

Hudson Rouge NYC Small Meeting Room - Dry erase wall

Hudson Rouge NYC Small Meeting Room - Glass Box

Tila, jossa voit kirjoittaa seinille ja kiinnittää niihin tavaroita, on sellainen kuin kokoushuoneen tulee olla, jos haluat sen inspiroivan ja innostavan luovuutta. Hudson Rouge New York -mainostoimistolla on toimisto, joka heijastelee juuri tätä ideaa. Tämä kokoushuone ei voisi olla ihanampi. Tämä oli M Moser Associatesin projekti.

Media Storm.

String rope for meeting area

Värien, materiaalien ja viimeistelyn kontrasti erottaa Media Stormin toimiston kokousalueen. Tässä DHD Architecture and Designin suunnittelemassa tilassa sinisen viileä luonne yhdistyy luonnollisen puun ja sametin lämpöön. Katto on monimutkainen kokoelma risteäviä linjoja, joissa pöydän yläpuolella roikkuvat pallomaiset riippuvalaisimet.

Toimiston laajuus.

Meeting room behind the curtain

DEU, Walldorf, SAP Büro , Architekten: Scope , Fertigstellung: Jan 2012 , DIGITAL 100 MB 8 Bit. - ©Zooey Braun; Veroeffentlichung nur gegen Honorar, Urhebervermerk und Beleg / permission required for reproduction, mention of copyright, complimentary copy, FUER WERBENUTZUNG RUECKSPRACHE ERFORDERLICH!/ PERMISSION REQUIRED FOR ADVERTISING!

Ohjelmistoyhtiö SAP halusi, että heidän toimistonsa Walldorfissa, Saksassa, on moderni ja työskenteli tätä varten Scope Officen suunnittelijoiden kanssa. Tuloksena oli minimalistinen ja erittäin tyylikäs työympäristö, jossa on tyylikkäitä ominaisuuksia, kuten kokoustiloja erottavat pitkät verhot, puhtaat valkoiset seinät ja pehmeät kaarevat kauttaaltaan sekä ripaus lämpöä puuhuonekalujen muodossa.

Heavybit Industries.

Heavybit Industries – San Francisco Offices Meeting Room

Katto on huomion keskipiste Heavybit Industries -toimiston tapauksessa San Franciscossa. Toimiston on suunnitellut Iwamotoscott. Haasteena oli muuttaa entinen varasto työtilaksi. Tilaaja halusi säilyttää rakennuksen teollisen luonteen ja korostaa myös vintage-aksentteja. Tämä tehtiin leikkimällä kontrasteilla ja katon muotoilu on paras ominaisuus kuvaamaan tätä.

Fujitsu Oseanian pääkonttori.

Fujitsu Oceania Headquarters Meeting area

Fujitsu Oceanian pääkonttori sijaitsee Sydneyssä ja on Woods Bagotin suunnittelema 9 000 neliömetrin tila, joka on järjestetty yhdeksään kerrokseen. Yrityksen japanilaiseen perintöön viitataan hienovaraisesti kaikkialla toimistossa elementtien, kuten taitettujen graafisten aiheiden tai puun kerrostuksen kautta. Kokoustilat on suunniteltu savustammiverhouksin ja niissä on graafinen suunnittelu.

Microsoft.

Microsoft Studio 415

Microsoftin San Franciscon toimisto suunniteltiin yhteistyössä Fennie MEHL Architectsin kanssa ja sen tehtävänä oli tuolloin toimia tilana, jossa yrityksen keksijät saattoivat työskennellä asiantuntijoiden kanssa luodakseen uusia ja odottamattomia tuotemalleja. Haasteena oli muuttaa tiili- ja puurakennus inspiroivaksi yhteistyötoimistoksi, jonka näet täällä.

Conde Nast Entertainment Office.

Condé Nast Entertainment Offices Meeting Area

Condé Nast Entertainment Offices Meeting Area Small

Conde Nast Entertainment Officessa on useita erilaisia kokoushuoneita. New Yorkissa sijaitsevassa TGP Architecturen suunnittelemassa toimistossa on yli 20 konferenssihuonetta kolmessa kerroksessa, joista jokaisella on oma tyylinsä ja luonteensa, jotka vaihtelevat vuosisadan puolivälin modernista eleganssista leikkisään nykyaikaiseen charmiin.

Decom Office.

Decom – Venray Offices - White Meeting Room

Terävän valkoisten seinien ja puisen pöydän ja tuolien maanläheisten värien välille luotu kontrasti tekee tästä kokoushuoneesta niin erikoisen Decomin toimistoissa Venrayssa, Hollannissa. Tilan on suunnitellut Nu interieur|ontwerp. Heidän tavoitteenaan oli luoda viihtyisiä tiloja kaikille osastoille ja työskennellä design-klassikoiden ja vintage-aksenttien kanssa.

Thumbtack San Franciscon päämaja.

Dropbox Headquarters Architect: Boor Bridges Architects; Designer: Geremia Design Location: San Francisco, California

Dropbox Headquarters Architect: Boor Bridges Architects; Designer: Geremia Design Location: San Francisco, California

Dropbox Headquarters Architect: Boor Bridges Architects; Designer: Geremia Design Location: San Francisco, California

Boor Birdges Architecture kohtasi mielenkiintoisen haasteen, kun sitä pyydettiin suunnittelemaan Thumbtack San Franciscon päämaja ilman, että se näyttäisi toimistolta. Asiakas halusi tilan, joka tuntuisi enemmän kodilta. Seurauksena oli, että tiimin täytyi käyttää mukautettuja huonekaluja ja olla luova ja epätavallinen. Edustava tila tälle toimistolle on kokoustila, joka näyttää rennon olohuoneelta.

u2i toimisto.

U2i meeting room framed dry erase tables

Puolan Krakovassa sijaitseva ja Morpho Studion suunnittelema u2i-toimiston kokoushuone osaa ehdottomasti olla tyylikäs. Näiden tilojen kauneus kumpuaa tapetin käytöstä, maton ihanasta maanläheisestä väristä ja valkoisen pöydän ympärille sovitettujen tummanvihreiden ja keltaisten työtuolien yhdistelmästä. Kehystetyt taulut yhdistävät koko suunnittelun.

D

DBcloud office meeting room

Puun käyttö sisustussuunnittelussa lämpimän, miellyttävän ja kutsuvan tunnelman luomiseksi on yleinen käytäntö ja strategia, jota myös Evoke International Design käytti kehittäessään D:n uusia Vancouverin toimistoja.

Schlaich Bergermann ja Partner -toimisto.

Headquarter schlaich bergermann und partner

Stuttgartin Schlaich Bergermann and Partner -toimiston tyylikkäästä kokoushuoneesta voidaan sanoa monia asioita. Tilan on suunnitellut Ippolito Fleit Group ja se yhdistää eri tyylejä erittäin harmonisesti ja tyylikkäästi. Katto, valaisin, verhot ja melkein kaikki muu on täydellisessä tahdissa.

Dentsun toimisto.

Dentsu Office Meeting area

Koko ei välttämättä erottele tilaa, ja juuri tämän Dentsu Officen sisällä oleva pieni kokoushuone osoittaa. Toimisto sijaitsee Intiassa ja sen suunnitteli Praxis. Teksturoitu kiviseinä ja sen kaarevuus antavat huoneelle luonnetta, kun taas kehystetty taideteos yhdistää sen muuhun toimistoon värien avulla.

Dropbox New Yorkissa.

Dropbox Offices New York

Samanlaista suunnittelustrategiaa käytettiin New Yorkin Dropbox-toimistojen tapauksessa. Tämä oli STUDIOSin projekti, jossa hyödynnetään esillä olevaa tiili- ja puulattiaa. Kokoustila on järjestetty asuinolohuoneen kaltaiseksi rennon tilaksi.

Skyscanner.

Skyscanner office Bold Meeting Area

Skyscanner office Bold Meeting

Muuttuessaan uuteen toimistoon Budapestiin Unkariin Skyscanner halusi tilan heijastavan heidän omaperäisyyttään. He työskentelivät Madilancos Studion kanssa pyrkiessään antamaan sille tuoreen suunnittelun, joka heijastaa yritystä pienintä yksityiskohtaa myöten. Rohkeiden värien ja taiteellisten kuvien käyttö on erityisen tärkeä ominaisuus erityisesti kokoustiloissa.

Pinterest.

Pinterest meeting room

Pinterestin pääkonttori San Franciscossa on valtava ja inspiroiva tila. Se oli Schwartzin ja Architecturen projekti yhteistyössä All of the Aboven ja First Officen kanssa. Siinä yhdistyy rento ja käytännöllisyys on loistava tapa käyttää neutraaleja värejä, rohkeita aksentteja ja kontrastisia materiaaleja.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook