Lisää säilytystilaasi vakavasti keittiökopalla tai keittiökomerolla

Seriously up Your Storage Space with a Kitchen Hutch or Kitchen Pantry

Keittiökoppi voi olla vaikea määritellä, mutta yksi asia on varma: Kun sinulla on sellainen, saatat ihmetellä, kuinka olet koskaan elänyt ilman sitä! Tietenkin joillekin ihmisille ei ole edes selvää, mikä keittiön koppi on: Eikö se ole sama asia kuin kiinalainen kaappi?

Seriously up Your Storage Space with a Kitchen Hutch or Kitchen Pantry

Ei oikeastaan, mutta näiden kahden välillä on yhtäläisyyksiä, ja ne molemmat ovat erittäin hyödyllisiä kodin esineiden säilyttämiseen ja esillepanoon. Keittiökopista on tullut yhä suositumpi, koska asunnonomistajat ovat suuntaamassa huonekalutyylien sisällyttämiseen keittiöön. Jos sinulla on sille tilaa, koppi voi olla houkuttelevin vaihtoehto lisäsäilytykseen, valitsitpa sitten vintage-kappaleen tai upouuden. Keittiökoppi on myös helpoin tapa lisätä säilytystilaa ilman remonttia!

Parhaat valinnat:

Halstead 72″ keittiön ruokakomerokaappi

Lissabonin massiivi kumipuusta valaistu kiinakaappi

Tristenin valaistu kiinalainen kabinetti

Kitchen Hutch vs. China Cabinet

Yleensä kotta on monikäyttöinen hylly- tai kaappisarja, joka sijaitsee suljetusta säilytystilasta tehdyn alemman osan päällä. Tämä alaosa voi olla kaappeja tai laatikoita tai molempien yhdistelmää. Keittiökodit ovat todella monipuolisia kappaleita, jotka voidaan muotoilla eri tavoin melkein mihin tahansa talon huoneeseen, mutta erityisesti keittiöön.

Ensimmäiset versiot kovasta – yleensä 1700-luvulla ja 1800-luvun alkupuolella – sisälsivät pöytälevyn, joka asennettiin jalustan päälle. Pöytätasoa voi kääntää ylöspäin muuttaakseen sen tuoliksi tai sohvaksi: sitä voisi jopa kutsua tilaa säästävien huonekalujen varhaisversioksi. Joissakin kovan varhaisissa muodoissa oli myös kirjoituspöytä.

Tyylistä riippumatta nykypäivän keittiökopissa on yläosa, jossa on avohyllyt ja/tai lasiovelliset kaapit. Nämä avoimet tilat, jotka ovat aina näkyvillä, ovat loistava paikka esitellä suurempia lautasia, suosikkiastioitasi tai astioitasi tai usein käytettyjä keittokirjoja.

Toisaalta kiinalainen kaappi siirretään tyypillisesti ruokasaliin, ja sen tarkoituksena on suojella ja näyttää muodollisia astioita ja tarjoilutuotteita. Ne alkoivat näkyä Englannissa 1600-luvun lopulla, kun kiinalaisista posliini- ja sisustusesineistä tuli suosittuja. Myöhemmin, 1800-luvun puoliväliin mennessä, hollantilaiset versiot posliinikaapista yleistyivät. Tähän mennessä posliinikaapin tyypillinen muoto – samanlainen kuin keittiön koppi – on tuttu lasioveineen ja koristeellisemmalla designillaan. Muodollisen ruokailun vähentyessä keittiön kovasta on tullut yhtä suosittu kuin posliinikaapin, etenkin kuluttajien keskuudessa, jotka haluavat esineen enemmän säilytykseen kuin esittelyyn.

Suunnitteletpa tyylisi rennompaan tunnelmaan tai muodolliseen tyyliin, keittiössäsi on keittiökoppi, joka toimii tilassasi. Katso nämä parhaat vaihtoehdot keittiön koppiin, posliinikaappiin ja keittiön ruokakomeroihin:

1. Halstead 72″ keittiön ruokakomero

Halstead 72 Kitchen Pantry cabinet

Jos haluat laajentaa keittiön säilytystilaasi, Halstead 72″ Kitchen Pantry Cabinet on hyvä valinta, koska siinä on keittiön koppi, mutta ei tyypillisiä avohyllyjä yksikön yläosassa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun tarvitset ylimääräistä ruokakomerotilaa ja joudut säilyttämään tavaroita, jotka eivät ole tarpeeksi houkuttelevia avohyllyille. Kaappi on 72″ korkea ja se on valmistettu massiivipuusta sekä helmilevyviiluista, jotka on viimeistelty puutahtauksella ja -hankauksella, jotka ovat molempia tekniikoita, joita käytetään antamaan huonekaluille ahdistunut ilme.

Koton laitteisto täydentää kärsivää puuta, koska hopeanväriset nupit ja kupin vedät ovat vintage-tyyliä ja säänkestäviä. Sisällä sekä ylä- että alakaapeissa on säädettävät hyllyt ja niissä on magneettisuljin. Kahden osan välissä on helposti liukuva laatikko, jossa säilytetään pieniä tavaroita, jotka tarvitsevat nopean pääsyn. Halstead keittiön ruokakomero ei vaadi erityistä huoltoa. valmistaja suosittelee, että se kiillotetaan noin 6 kuukauden välein ja kiillotetaan puun syyn suuntaan. Ostajat rakastavat tämän kaapin helppoa kokoamista ja laadukasta tuotantoa.

2. Lissabon Solid Rubberwood Lighted China Cabinet

Lisbon Solid Rubberwood Lighted China Cabinet

Jos rakastat posliinia ja tarjoilupaloja, Lisbon Solid Rubberwood Lighted China -kaappi antaa sinun esitellä ne tyylikkäästi. Tämä on ehdottomasti kiinalainen kaappi, koska se on tarkoitettu suosikkiesineiden esillepanoon, taideteoksista perhekuviin ja tietysti hienoon kiinaan. Tyyli on hieman muodollisempi, mutta ei niin paljon, että se rajoittuisi ruokasaliin. Posliinikaapin ulkopinnassa on tahallista ahdistusta, joka sisältää puolikuun muotoisia naarmuja, naarmuja joissakin reunoissa sekä satunnaisia matalia naulanreikiä pienissä rypäleissä.

Kiinteästä kumipuusta ja valkoiseksi viimeistellyssä kaapin yläosassa on kaksi kirkasta lasiovea, joissa on tyylikäs puinen kehys. Säädettävien lasihyllyjen sisällä on viimeistelty puinen reuna. Hyllyjen korkeus on 13,5 tuumaa, mikä on riittävän korkea näyttämään paljon erilaisia posliinikappaleita, sekä takana oleva ura, joka pitää levyt pystysuorassa. Jokaiseen hyllyyn mahtuu jopa 25 lbs. Lasikaapin sisäpuoli on valaistu 120 watin valaistuksella, joka korostaa esineitä ja tekee kappaleesta keskipisteen. Alla olevat kaksi kiinteää alaovea ovat täydellinen paikka piilottaa kaikki tavarat, jotka eivät ole aivan yhtä houkuttelevia.

3. Tristenin valaistu kiinalainen kaappi

Tristen Lighted China Cabinet

Tasapuoliset kauniit ja käytännölliset Tristen Lighted China Cabinetissa on runsaasti säilytystilaa ja erittäin trendikäs ahdistunut ilme. Taiteen ja käsityön aikakauden teosten inspiroima kiinalainen kaappi sopii mihin tahansa huoneeseen. Tukeva ja tukeva, harmaa viimeistely on monipuolinen, ja korkeassa lasiosassa on runsaasti tilaa esineille, lautasille, laseille – mitä haluat näyttää. Upea mutta ei koristeellinen, puhtaasti vuorattu kaappi on valmistettu sekä massiivipuusta että valmispuusta. Suunnittelussa on litistetyt sämpyläjalat ja lasiseinäiset sivupaneelit ja ovet, jotka sulkeutuvat cremone-pultilla. Kahta samanlaista kaappia ei ole, koska puun luonnollinen syy ja väri vaihtelevat. Lisäksi tahallinen ahdistus sisältää puolikuun muotoisia naarmuja, kolhuja ja naarmuja joissakin reunoissa sekä satunnaisia matalia naulanreikiä. kokonaisviimeistelyssä on puun nauhoitus- ja läpihankaustekniikka, jotka lisäävät ahdistuneen ilmeen.

Sisällä säädettävät lasihyllyt kestävät jopa 25 puntaa, ja niissä on levyurat takana, jotta voit näyttää lautasia pystysuorassa. Tyylikkyyttä lisää sisätilojen valaistus, jossa on kolme himmennysasetusta, joiden avulla voit hallita, kuinka paljon haluat korostaa sisältöä. Alaosassa kaksi laatikkoa tarjoavat lisäsäilytystä tavaroille, jotka eivät välttämättä ole näytteillepanoa. Kaappi vaatii jonkin verran kokoonpanoa; Arvostelijat kuitenkin sanovat, että se on minimaalinen ja kehuu kaapin laadusta ja tyylistä.

4. Galyean Kiinan kabinetti

Galyean China Cabinet

Pyöristetty yläosa antaa Galyean China Cabinetille pehmeämmän siluetin, mutta myös erottuvan tyylin. Sen viimeistely on melko epätavallinen antiikki rautametalli, joka muodostaa dramaattisen yhdistelmän lasiovien kanssa. Vaikka se saattaa näyttää metallilta, se on itse asiassa valmistettu kiinteästä kumipuusta sekä hikkori- ja pekaanipähkinäviiluista, joissa kaikissa on huonolaatuinen maalipinta, jossa on tarkoituksenmukaisia hankausta ja naarmuja. Kaiken kaikkiaan kappaleella on vanha, mutta hienostunut ilme, joka sopii hyvin monenlaisiin ruokapöytiin ja keittiöön.

Kaapin sisällä on kolme lasihyllyä, joiden korkeus on 12,5 tuumaa ja levyura jokaisen takana, ja sisävalaistuksessa on kosketuskytkin, jolla sitä voidaan himmentää. Kaapin laitteistossa on antiikkipronssiviimeistely. Kaapin ovien takana alareunassa on säädettävä hylly, joka kestää 40 puntaa. Vaikka Galyean China Cabinet vaatii jonkin verran kokoonpanoa, se ei ole laaja ja sisältää vain jalat ja hyllyt. Arvostelijat rakastavat kiinalaisen kaapin kauneutta, laatua ja erottuvuutta.

5. Stahl 72" keittiön ruokakomero

White Stahl Kitchen Pantry

Keittiön säilytystilan laajentamisen ei tarvitse olla sama kuin uudistaminen Stahl 72″ Kitchen Pantry:n kanssa. Perinteisen tyylin ja puhtaiden linjojen ansiosta tämä keittiökomero sopii erinomaisesti erityisesti nykypäivän suosittuihin moderniin maalaistalokeittiötyyleihin. Se on ihanteellinen keittiöön, jossa säilytystila, ei esittelytila, on etusijalla, koska se on täysin suljettu. Siinä on ylä- ja alakaappiosat, joiden välissä on runsaasti laatikkoa, mikä olisi itse asiassa hyödyllinen osa missä tahansa huoneessa, joka tarvitsee enemmän suljettua säilytystilaa. Ostajat rakastavat tämän ruokakomero tarjoamaa hyvää ulkonäköä ja säilytystilaa.

Stahlin ruokakomero on valmistettu valmistetusta puusta, jossa on vahvistettu lastulevytausta, ja se sisältää asennustarvikkeet sen kiinnittämiseksi seinään turvallisuuden ja vakauden lisäämiseksi. Ruokakomero sisällä olevat neljä hyllyä ovat säädettäviä, ja niihin mahtuu jopa 22 puntaa, mikä antaa sinulle joustavuutta sen sisällä, mitä säilytät. Tai voit irrottaa hyllyn luodaksesi isomman alkovin kotibaarin tai kahvin asemalle. Suuri keskuslaatikko sopii erinomaisesti hopeaesineiden, pikkuesineiden, pyyhkeiden tai muiden taloustavaroiden säilyttämiseen, joihin haluat päästä käsiksi piilossa. Koko kokoonpano vaaditaan; Mitään erikoistyökaluja ei kuitenkaan tarvita – vain ruuvimeisseli.

6. Lewisburg 68 Kitchen Pantry

Lewisburg 68 Kitchen Pantry

Lewisburg 68 Kitchen Pantry on yksi vaikeimmin toimivista huonekaluista keittiössäsi. Ylemmän vitriinin, kaksoislaatikoiden ja alemman suljetun kaapin lisäksi välissä on hylly, joka on tehty erityisesti mikroaaltouunille, kahvinkeittimelle tai muulle usein käytettävälle kodinkoneelle. Tyhjennä kallisarvoinen työtasosi ja käytä tätä ruokakomeroa kyseiseen bulkkikoneeseen. Maalaistyylinen ja runsaasti säilytystilaa tekevät tästä suositun ruokakomerovaihtoehdon riippumatta siitä, tarvitsetko kuivatavaraa tai ylimääräisiä astioita. Kaapin takaosassa on valmiiksi porattu reikä virtajohdolle, mikä on erityisen kätevää.

Valmistetusta puusta ja MDF:stä valmistetussa kaapissa on säädettävä sisähylly jokaisessa kaapissa. Yläkaapin ovissa on lasitettu lasi, joka esittelee tarjoilupalat, keittokirjat tai muut esineet. Tämä ruokakomero vaatii täydellisen kokoonpanon, mutta tarvitset vain ruuvimeisselin ja kuusiokoloavaimen. Lewisburg 68 Kitchen Pantryssa on neljän kuukauden rajoitettu takuu vain osille.

7. Casale 59" keittiön ruokakomero

Casale 59 Kitchen Pantry

Monet keittiöt, jotka tarvitsevat lisäsäilytystilaa, eivät välttämättä ole aluksi kovin tilavia, joten Casale 59" Kitchen Pantry on ratkaisu. Tässä korkeassa, ohuessa ruokakomerossa on yksiovi ja selkeä ulkoasu, jota voidaan käyttää missä tahansa tilassa. Se sulautuu helposti valkoisiin kalusteisiin ja näyttää siltä kuin se olisi osa alkuperäistä kasvia. Ruokakomero 16,41 tuuman leveys tarkoittaa, että se voi muuttaa ohuen kuolleen tilan arvokkaaksi säilytystilaksi. Vaikka se on ihanteellinen keittiön säilytykseen, se sopii myös laajentamaan säilytysvaihtoehtoja missä tahansa kodin huoneessa.

Valmistettu keskitiheästä kuitulevystä (MDF) ja viimeistelty sileällä valkoisella viilulla, korkea kaappi sijaitsee neljän putkimaisen jalan päällä, jotka voidaan irrottaa. Kaapin takaosa on 3mm MDF ja viimeistelty vain toiselta puolelta. Kaapin sisällä on neljä tilavaa hyllyä, joihin mahtuu jopa 60 kiloa kaikkea, mitä tarvitset: keittiötarvikkeet, liinavaatteet, lelut tai vain satunnaiset taloustavarat. Neljä hyllyä ovat kiinteät eivätkä säädettävissä, mikä yhdessä mukana tulevan kärjen kiinnityslaitteen kanssa tekee siitä vakaan ja turvallisen. Täysi kokoonpano vaaditaan.

8. Ville 61" keittiön ruokakomero

Ville 61 inch Kitchen Pantry

Ville 61″ Kitchen Pantry tarjoaa lisäsäilytystilaa pienessä tilassa, mutta tyylikkäämpää kuin tavallinen kaappi. Tämä on tarkoitettu erottumaan joukosta, ei sulautumaan yhteen perinteisellä tyylillään ja tyylikkäästi kehystetyllä helmitaulupaneelilla varustetulla ovella. Suljetun säilytystilan avulla voit piilottaa kaiken elintarvikkeista ylimääräisiin keittiön tarpeisiin, joita sinulla ei muuten ole säilytettäväksi.

Sekä massiivi- että teollisuuspuusta valmistetussa ruokakomerossa on klassinen Carolina Oak -viimeistely. Sisällä kolme säädettävää hyllyä tarjoavat runsaasti säilytystilaa erikokoisille tavaroille. Kaapin takaosassa on kiinteä selkänoja. Tämä ruokakomero vaatii täydellisen asennuksen, mutta se ei sisällä kaatumisenestolaitetta. Winston Porter's Ville 61″ Kitchen Pantrylla on kahden vuoden tuotetakuu.

9. Salina 63" keittiön ruokakomero

Salina 63 inch Kitchen Pantry

Tässä keittiön ruokakomerossa on todellinen huonekalutyyli ja runsaasti tilaa kaikenlaisten tavaroiden säilyttämiseen. Itse asiassa Salina 63″ Kitchen Pantry on tarpeeksi monipuolinen ulottumaan keittiön lisäksi mihin tahansa kodin huoneeseen. Houkuttelevissa etuovissa on koristeellisia pystysuoria aksentteja, jotka korostavat sen komeaa luonnetta. Kapenevat jalat ja kaareva alakisko lisäävät tyyliä, samoin kuin korostuskappale yläkulmissa. Yleisilme on lievä maalaistalohenkinen, joka tulee läpi missä tahansa kolmesta saatavilla olevasta väristä: Cape Cod Grey, Antique White tai Vintage Black.

Kahden korkean oven takana on kolme säädettävää hyllyä ja kaksi kiinteää hyllyä, jotka auttavat säilyttämään kaapin vakauden. Siirrettävät hyllyt helpottavat isojen tavaroiden tai suurempien säilytysastioiden sijoittamista. Kolmea säädettävää hyllyä voidaan siirtää ylös tai alas isompien tavaroiden sijoittamiseksi, kun taas kaksi muuta hyllyä on kiinnitetty vakauden vuoksi. Voit turvallisesti säilyttää suurempia astioita ja keittiötarvikkeita. Salina Kitchen Pantry on valmistettu puusta, jossa on laminaattipinnoite, lukuun ottamatta takaosaa, jota ei ole viimeistelty ja se on asetettava seinää vasten. Tämä keittiön ruokakomero vaatii täydellisen kokoonpanon, mutta ainoat tarvittavat työkalut ovat ruuvimeisseli ja vasara. Tämän kappaleen mukana tulee kaatumisenestolaite, ja kaapilla on yhden vuoden takuu.

10. Aaronsburg 72" keittiön ruokakomero

Aaronsburg 72 inch Kitchen Pantry

Aaronsburg 72″ Kitchen Pantry on toinen työhevonen, joka lisää enemmän kuin vain säilytystilaa. Ylävitriinin ja alemman suljetun säilytystilan lisäksi keskiosa on suunniteltu mikroaaltouunille. Tämä on ihanteellinen ruokakomero pieneen keittiöön, koska mikroaaltouunin siirtäminen pois pöydältä vapauttaa paljon arvokasta työtilaa. Kaksisävyinen muotoilu on myös raikas ja helppo sisällyttää olemassa olevaan keittiösuunnitteluun.

Valmistettu valmistetusta puusta, ulkopinta voidaan haluttaessa maalata. Värivalinnastasi riippuen kappale viimeistellään puun syyn ja valkoisten komponenttien yhdistelmällä. Yläkaapissa on lasiovet, jotka tuovat kauniisti esille suosikkitavarasi, kun taas alakaapit piilottavat kaiken kuiva-aineista ylimääräisiin astioihin keittiön tarpeisiin ja vähemmän käytettyihin pienkoneisiin. Kaappien sisällä olevat hyllyt ovat säädettävissä, mikä antaa sinulle joustavuutta mitä tahansa tarvitsemaasi varastointiin, jopa 100 puntaa ruokakomeroyksikössä. Ristipääruuvimeisseli on kaikki mitä tarvitaan ruokakomero kokoamiseen, ja mukana tulee kaatumisenestolaite. Aaronsburg Kitchen Pantrylla on neljän kuukauden rajoitettu ositakuu.

11. Anie 66" keittiön ruokakomero

Anie 66 inch Kitchen Pantry

Latitude Runin Anie 66″ Kitchen Pantry -keittiön muokattu versio, jossa on monenlaista säilytystilaa, sekä suljettuna että avoimena. Ruokakomero on sileä valkoinen viimeistely ja virtaviivainen siluetti, joka toimii melkein missä tahansa keittiössä – tai missä tahansa muussa huoneessa. Käytä sitä ylimääräisten keittiötarvikkeiden säilyttämiseen tai kodin luomiseen mikroaaltouunillesi suuremmalla keskushyllyllä. Se voi olla myös uusi kahvila- tai juomapaikkasi – mikä sopii perheesi tarpeisiin. Tämän keittiön ruokakomeron runsaassa tilassa voidaan säilyttää tavaroita.

Valmistettu teknisestä puusta, jossa on valkoinen melamiinipinnoite, pinta on vähän huoltoa vaativa ja helppo puhdistaa. Koneen pohjassa on kaksiovinen kaappi ja kolme ulos vedettävää laatikkoa pienemmille keittiötarvikkeille ja -välineille. Yläkaappeja on kahta eri kokoa ja avautumistyyliä, mikä luo mielenkiintoisemman ilmeen. Kaapissa on käytetty kaatumisenestorakennetta, mutta se voidaan kiinnittää myös seinään lisävarmuuden vuoksi. Pohjassa olevat neljä jalkaa vastaavat kaappia, jotta se pysyy suojassa roiskeilta tai muulta lattialla olevalta vedeltä. Tämä tuote vaatii täyden kokoonpanon, mikä useimpien asiakkaiden arvioiden mukaan kestää jopa kolme tuntia.

12. Lenore Storage 71" keittiön ruokakomero

Lenore Storage Kitchen Pantry

Korkea ruokakomero, jossa on hieman ylimääräistä tyyliä, voi olla vastaus enemmän keittiön säilytystilaa varten, ja Lenore Storage 71" Kitchen Pantry tarjoaa molemmat. Kehystetyt paneeliovet koristavat etuosaa ja niissä on nykyaikaiset ovenkahvat. ylä- ja alaosassa on korostuslistat, jotka lisäävät tyyliä. Tämä keittiön ruokakomero on tarpeeksi monipuolinen mihin tahansa kodin huoneeseen, ja siinä on runsaasti tilaa ruoalle, keittiötarvikkeille tai pienille kodinkoneille. Siinä on jopa johto pääsy takapaneeliin, jos haluat kytkeä laitteen, jota pidät sisällä.

USA:ssa sekä massiivipuusta että valmistetusta puusta valmistettu Lenore Kitchen Pantry sisältää neljä säädettävää hyllyä, joihin mahtuu korkeampiakin esineitä. Tämä kaappi vaatii täydellisen kokoonpanon, ja useat arvioijat totesivat sen olevan helppo koota. Sen mukana ei toimiteta kaatumissuojalaitetta, mutta sillä on kahden vuoden takuu.

13. Nickolas 48″ keittiöpantry

Nickolas 48 inch Kitchen Pantry

Joskus matalaprofiilinen ruokakomero, kuten Nickolas 48″ Kitchen Pantry, tekee työn. Tämä yksikkö on ulkoasultaan perinteinen ja siinä on kehystetty helmitaulun näköinen kaapin ovi. Lyhyempi malli on tehty mikroaaltouunille päähyllylle ja runsaasti säilytystilaa alakaapin ovien takana. Ruokakomero yläosassa on runsaasti tilaa lisävarusteille, kukkamaljakoille tai arvokkaille keittokirjoille. Se on ihanteellinen kappale, jolla voit hyödyntää paremmin nurkan kuolleen tilan ja siirtää mikroaaltouunin pois työtasoltasi.

Valmistettu MDB:stä ja viimeistelty paperilaminaatilla, ruokakomero näyttää aivan puulta ja tarjoaa lämpöä keittiöösi. Jos et halua säilyttää mikroaaltouunia tilassa, se voi olla uuden kahvilabaarin koti tai vain säilyttää muita työtasolaitteita. Laitteen takaosassa on johdonhallintareikä, joka voidaan sulkea, jos et halua käyttää sitä. Alakaapin sisällä oleva säädettävä hylly voi painaa jopa 25 kiloa ja alahylly 50 kiloa, mikä tarkoittaa, että voit säilyttää hyvän määrän välttämättömyystarvikkeita. Työtasotilaan mahtuu myös 40 kiloa, samoin kuin mikroaaltouunin hyllylle. Nickolas Kitchen Pantry vaatii Philips-ruuvitaltan ja vasaran koko kokoonpanoon. Sillä on myös 5 vuoden takuu.

14. Milford 72" keittiön ruokakomero

Milford 72 Kitchen Pantry

Keittiön ruokakomeroilla on paikkansa myös siirtymätyylisessä sisustuksessa ja Milford 72″ Kitchen Pantry on hyvä esimerkki. Toffeenvärisen ruokakomeron hieman maalaismainen, ikääntynyt viimeistely antaa lämpimän kosketuksen jokaiseen keittiötilaan. Koko ruokakomero on viimeistelty, jossa on ikääntyneitä halkeamia ja hankaluuksia puussa, joka on levitetty käsin puun viilto- ja hankaustekniikoilla. Antiikkinikkelistä valmistetut vetolaatikot ja ovet täydentävät taiteellista viimeistelyä ja antavat korostuksen. Ruokakomero on myös monipuolinen – ja houkutteleva – tarpeeksi keskipiste missä tahansa huoneessa.

Täysin suljetussa yksikössä on kaapit ylä- ja alaosassa, ja keskellä on iso laatikko. Sekä ylä- että alakaapin osassa on kaksi täysin säädettävää hyllyä, jotka tarjoavat joustavuutta säilytettävien tavaroiden koon suhteen. Keskilaatikko on täydellinen pienempien tavaroiden ja ruokailuvälineiden säilyttämiseen. Milford 72″ Kitchen Pantry on suuri ja iso osa, ja arvioijien mukaan se lisää erinomaisesti säilytystilaa keittiön siistinä pitämiseen. Täysi kokoaminen vaaditaan, eikä tälle ruokakomerolle myönnetä takuuta.

15. Braithwaite Storage 60″ keittiön ruokakomero

Braithwaite Storage 60 Kitchen Pantry

Kun tarvitset vain vähän enemmän säilytystilaa, ohut yksikkö, kuten Braithwaite Storage 60″ Kitchen Pantry, on hyvä valinta. Siistin näköinen korotettu paneeliovi ja sivut ovat tyylikkäitä ja monipuolisia, samoin kuin sen kanelikirsikkaviimeistely. Molemmat ominaisuudet antavat sen sekoittua hyvin olemassa olevaan keittiön sisustukseen. Ohut profiili sopii täydellisesti pienempään keittiöön tai suurempaan keittiöön, jossa on vain vähän tilaa 18 tuuman leveyden ansiosta.

Valmistetusta puusta valmistetussa Braithwaite Pantryssa on kolme säädettävää hyllyä, jotka voivat painaa 20 puntaa, kun taas alahylly kestää 30 puntaa. Voit myös halutessasi irrottaa hyllyt. Näin voit säilyttää kaikkea ruoasta tai siivoustarvikkeista ylimääräisiin astioihin ja pieniin kodinkoneisiin. Sen mukana tulee kaatumisenestolaite, joka lisää turvallisuutta, sekä yhden vuoden takuu. Tämä keittiön ruokakomero vaatii ruuvimeisselin ja vasaran täydelliseen kokoonpanoon, mikä arvioijien mukaan on melko helppoa.

Keittiö on kodin huippupaikka, jossa useimmat ihmiset toivovat, että heillä olisi enemmän säilytystilaa. Riippumatta siitä, valitsetko keittiön kovun, posliinikaapin tai keittiön ruokakomeron, voit helposti lisätä tyylikästä säilytystilaa ilman remonttia tai kalliita sisäänrakennettuja kalusteita.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook