Mukauta huonekalujasi käsintehdyillä vetolaatikoilla

Personalize Your Furniture With Handmade Drawer Pulls

Vetolaatikot ovat pieniä asioita, jotka saavat lipaston tai kaapin erottumaan muista samankaltaisista malleistaan. Ne ovat myös loistava ja yksinkertainen tapa yksilöidä huonekalu tai herättää vanhaa henkiin. Parasta niissä on, että voit tehdä niitä kotona käyttämällä monia mielenkiintoisia menetelmiä ja materiaaleja. Jos tarvitset inspiraatiota, katso vain seuraavat esimerkit. He vievät sinut varmasti oikealle tielle.

Personalize Your Furniture With Handmade Drawer Pulls

Tutustu Themerrythoughtissa esiteltyyn lipastoon nähdäksesi, kuinka tien varresta löytynyt vanha huonekalu voidaan herättää henkiin tyylikkäillä nahasta valmistetuilla vetolaatikoilla. Nahkavyö pitäisi riittää kaikkiin laatikoihin. Ota siis selvää ja leikkaa se paloiksi. Kiinnitä sitten uudet nahkavetimet laatikoiden etuosaan nauloilla.

Hand painted door knobs

Nupit ovat myös hyvä vaihtoehto. Voit mennä paikalliseen rautakauppaan ja hankkia tavallisia puisia nuppeja, kuten Thecraftedlifesta, ja sitten koristella ne maalilla. Mahdollisuuksia on tässä tapauksessa monia. Voit maalata koko nupin vai vain osia siitä. Voit myös käyttää hyvin ohutta sivellintä piirtääksesi niihin jotain söpöä.

Gold and pink drawer knobs

Toinen hieno projekti, joka näyttää kuinka maalata keskeneräisiä puunuppeja, löytyy Designlovefestistä. Tässä on mitä tarvitset nuppien lisäksi: kultaista spraymaalia, erivärisiä askartelumaaleja, sivellin, spraykirkaslakka ja maalarinteippi. Teippaa ulkoreuna ja laita teippi päälle kulmassa. Ruiskumaalaa nuppi kullanväriseksi, poista teippi ja aseta toinen pala eri kulmaan. Peitä kultainen alue teipillä. Väritä tyhjä osa eri värillä.

custom drawer knobs

Yksinkertaisia puisia nuppeja voidaan personoida monilla mielenkiintoisilla tavoilla. Esimerkiksi infarrantlycreativessa esiteltyä projektia varten tarvitset pohjamaalin, mod podgen, maalin, siveltimen ja teipin. Ensin nupit maalataan valkoiseksi. Sitten sivut ja puolet yläosasta teipataan pois ja loppuosa maalataan eri värillä. Mod podge -kerros sulkee sitten värin. Voit myös lisätä viimeistelyä, kuten numeron tai pienen pehmopaperille tulostetun kuvan.

Geometric drawer knobs

Voit halutessasi tehdä nupit jopa itse tyhjästä. Paras vaihtoehto tässä tapauksessa olisi uunissa leivottava savi. Hanki siis savea valitsemassasi värissä ja ala muotoilla nuppeja. Tarvitset myös halpoja laatikon vetäjiä, joissa on litteä pää, ruuveja ja aluslevyjä sekä veistä. Löydät vaiheittaisen opetusohjelman projektille Stuffstephdoesista. Tässä esitellyillä nupeilla on geometrinen muotoilu.

Gold clay knobs

Savinupit ovat itse asiassa melko helppoja tehdä, ja ne voivat olla minkä tahansa muotoisia. Ilmakuiva savi on hyvä vaihtoehto, kuten näkyy Delineateyourdwellingissä. Muita tarvittavia tarvikkeita ovat voiveitsi, nupin laitteisto ja kultainen spraymaali. Ensin sinun on peitettävä olemassa olevat nupit savella. Anna saven kuivua ja anna sen jälkeen voiveitsellä haluttu muoto. Lopuksi ruiskumaalaa uusi nuppi.

Gold animal drawer knobs

Voit myös tehdä vetolaatikoita tavaroista, joita sinulla on jo kotona. Käytä esimerkiksi muovileluja, nappeja, koruja ja paljon muuta. Oletetaan, että päätät käyttää söpöjä leluja. Tarvitset spraymaalia, liimaa, ripustuspultteja, aluslevyjä ja muttereita muuttaaksesi ne laatikon vetäjiksi. Ensin sinun on määritettävä, kumpi puoli on etuosa, porattava leluun reikä, maalattava se ja asetettava pultti reikään, lisäämällä liimaa loppuun. Sen jälkeen voit kiinnittää sen laatikkoon. {löytyy asuntoterapiasta}.

Kids cars used like drawer pull

Jos haluat jotenkin persoonallistaa lastenhuoneen lipastoa, voit muuttaa joistakin leluautoista vetolaatikon vetoa. Niistä jokaisella voi olla eri väri. Tarvitset vain ruuveja, aluslevyjä ja varsinaisia autoja. Se on itse asiassa todella yksinkertaista. Poraa ruuvi autoon ja lisää se sitten laatikkoon.

Wine cork drawer knob

Kierrätys voi olla myös hauskaa. Tällä tarkoitamme, että voit itse asiassa muuttaa samppanjakorkit laatikon nupeiksi. Tarvitset pitkiä ruuveja, joissa on terävät päät. Työnnä ruuvit laatikossa olevan reiän läpi terävä pää ulospäin. Puhdista korkki sillä ja kierrä ja paina korkkia ruuviin, kunnes se on tiukasti laatikon etuosaa vasten. Voit myös maalata tai koristella korkit, jos haluat. {löytyy osoitteessa learning.winecoolerdirect}

DIY stone beach cabinet knobs

Laatikon nuppeja voidaan valmistaa monista asioista, mukaan lukien kivistä. Voit esimerkiksi käyttää joitain kauniita kiviä, jotka löysit rannalta tai muualta. Katso Hometalkin ohjeet, kuinka voit muuttaa ne tyylikkäiksi nuppeiksi. Kivet on puhdistettava ensin. Sitten jokaiseen on porattava reiät. Sen jälkeen kiinnitä ne nuppeihin liimalla ja lisää kerros kirkasta lakkaa.

Stone inspired drawer knobs

Myös jokikivet toimivat. Niiden pitäisi olla melko helppo löytää, mutta voit myös ostaa ne, jos haluat. Joka tapauksessa puhdista ne ja halutessasi maalaa tai koristele ne haluamallasi tavalla. Liimaa sitten pultit kiviin ja anna liiman kuivua yön yli. Voit sitten asentaa ne kaapin laatikoihin. Jos tarvitset lisätietoja tai ohjeita, katso Lilliedale.

Crystal drawer knobs

Kivien sijasta voit käyttää myös kiteitä. Ne voidaan muuttaa nupeiksi ruuveilla ja muttereilla sekä kirkkaalla epoksilla. Voit yrittää löytää joitain kiteitä paikallisesta taidetarvikeliikkeestä. Kasta pultin litteä pää liimaan ja aseta se sitten kristallin päälle. Anna liiman kuivua. Kun kaikki uudet nupit ovat valmiit ja liima on kuivunut, voit asentaa ne. {löytyi freepeoplesta}.

Faucet handle knob

Jos pidät teollisesta ilmeestä, voit korvata vanhat laatikoiden nupit vastaavilla ruusukehanan kahvoilla. Löydät nämä paikallisesta rautakaupasta. Kun olet valinnut mallin, vie ne kotiin ja maalaa ne. Lisää mutterit ja ruuvit ja tee niistä laatikon nuppeja lipastollesi, kaappillesi tai muulle huonekalullesi, jossa on laatikoita. Löysimme tämän mielenkiintoisen idean Witandwhistlesta

Copper drawer pulls

Toinen ihana ja hyvin yksinkertainen vaihtoehto kauniiseen teolliseen ilmeeseen on käyttää kupariputkia laatikoiden vetämiseen. Tarvitset ohuen kupariputken, putkileikkurin, paketin kuparisia kelloripustimia, kuparisia liukukansiliittimiä, epoksia, mutterit ja pultit sekä ruuvimeisseli. Löydät mielenkiintoisia suunnitteluehdotuksia Mountainmodernlifesta. Voit tehdä vetolaatikosta niin leveät kuin haluat. Voit myös maalata ne spraymaalilla.

Tree branch drawer pull

Jos et ole vakuuttunut siitä, että teollinen look sopii pukeutujasi tai jos haluat vain jotain hieman maalaisempaa, kokeile Hollydolla tarjottua ideaa. Tässä esitellyt vetolaatikot on valmistettu puun oksista ja ovat todella viehättäviä. Voit maalata oksat tai antaa niiden esitellä luonnollista väriään. Voit myös muokata niiden ulkoasua teipillä. Niiden kiinnittäminen laatikoihin on todella helppoa ja prosessi on samanlainen kuin kaikki muu tähän mennessä kuvattu.

DIY Dresser Makeover with a Stenciled Top

Vintage-avaimet voivat tehdä upeista laatikoiden kahvoista, jotka antavat lipastolle mystisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Ne näyttävät viehättäviltä valkoisessa lipastossa, kuten Homedepotissa. Voit vaihtaa ne yksinkertaisilla nupeilla malliin sisältyville pienempiin laatikoihin. Voit soveltaa tätä ideaa moniin muihin projekteihin. Tässä esitellyssä lipastossa on myös kaavamainen toppi, joka näyttää upealta. Voit lisätä tämän ominaisuuden myös omaan lipaston muutosprojektiisi.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook