Tyylikkäimmät taideteokset Art NY:sta ja kontekstista

The Coolest Artworks from Art NY and Context

Miamin CONTEXT-taidemessujen New York -versio yhtyi Art New Yorkin kanssa esitelläkseen hämmästyttävän valikoiman kaikenlaisia taideteoksia. Nousevilla taiteilijoilla ja paremmin tunnetuilla taiteilijoilla oli esillä teoksia, joita keräilijät ja vain taiteeseen tutustuvat saattoivat tutustua.

Homedit on vieraillut Miamin messuilla ja pitää teosten mainostyylien valikoimaa erittäin virkistävänä ja kiinnostavana. Olemme valinneet tähän joitain hienoimpia töitä, jotka ajattelimme sinun haluavan nähdä.

Koska pidämme uskomattomista veistoksista, tämä Gil Bruvelin teos on listamme kärjessä. "Flowing"-niminen teos edustaa yhteiselämän jakamista ja samaan aikaan eksymistä omiin yksityisiin maailmoihimme. Australialaissyntyinen, ranskassa kasvanut taiteilija luo upeita teoksiaan käyttämällä nykyaikaisia tekniikoita, kuten 3D-mallinnusta, ja vanhan maailman käytäntöjä, kuten metallivalua.

The Coolest Artworks from Art NY and Context"Flow" on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Aurelie Mantillet'n L'Acrobate on ainutlaatuinen teos. Ranskalainen taiteilija tunnetaan aineen käsittelystään avaruudessa. Hänen kuvansa keskittyvät naisaiheisiin, kuten naisiin, lapsiin ja eläimiin. Visuaalinen tehoste ja tekstuuri ovat täynnä syvyyttä ja merkitystä.

Aurelie Mantillet’s L’AcrobateMantillet tunnetaan muovitaiteilijana.

Monet ovat keränneet vanhoja tulitikkuvihkoja, mutta harvat ovat muuntaneet niistä Andy Burgessin kaltaisia mieleenpainuvia taideteoksia. Iso-Britanniassa syntynyt, yhdysvaltalainen taiteilija teki nämä kaupunkimaisemat vintage tulitikkuvihkon kansilla ja vintage-paperilla guassipaneeleilla. Ne ovat viehättäviä katumaisemia, ja lähemmin tarkasteltuna herättävät muistoja menneistä päivistä tulitikkuvihreissä olevien vanhanaikaisten merkkien ja paikkojen ansiosta.

Andy Burgess Framed ArtBurgess maalaa kollaasitöiden lisäksi.
Andy Burgess Framed Vintage ArtTarkempi katsaus työssä käytettyihin tulitikkuvihkon kansiin.

Nämä taitavat seinätaidepaneelit ovat Casterline|Goodman-gallerian "The Art of The Car" -näyttelystä. Jokaisessa on orgaanisia kuvia auton maalista metallilla. Tuloksena olevat kappaleet ovat oudon miellyttäviä abstrakteja kappaleita, jotka ovat auton maalia metallille.

Abstract Wall ArtNe voivat olla auton kappaleita, mutta ne ovat myös kauniita abstrakteja taideteoksia.

Ahdistava mustavalkoinen kappale on korostettu Christiaan Lieversen fantastisilla perhosilla. Hollantilainen taiteilija on taidemaalari, mutta työskentelee myös digitaalisten kuvien parissa. Tämä on hänen "sumunsa" (Primus Experimentum). Usein hänen työnsä alkavat pellavalle tehdyllä taideteoksella, jonka jälkeen se on koristeltu maali- ja materiaalikerroksilla syvyyden ja tuntoon luomiseksi.

Christiaan Lieverse Wall ArtLieversen teokset ovat monimutkaisia ja liikuttavia.
Christiaan Lieverse Butterfly ArtTarkempi katsaus kirkkaisiin perhosiin.

Yksi Homeditin kohokohdista oli nähdä joitakin salaperäisen ja arvoituksellisen Banksyn kappaleita. Katutaiteestaan ja paljastumattomasta identiteetistään parhaiten tunnettu taiteilija on myös luonut syvällisiä teoksia, jotka ovat myynnissä ja monet keräilijöiden omistuksessa. Tämä on hänen sarjaansa kappaleita, jotka ovat väärennettyjä maalauksia – joita jotkut saattavat kutsua vandalisoituneiksi kappaleiksi.

Banksy Home Sweet HomeTaiteilijan persoona lisää teosten mystiikkaa.

Kalifornialainen taidemaalari Brandi Milne on saanut vaikutteita leluista, sarjakuvista ja Disneylandista, kuten on havaittavissa hänen teoksistaan, jotka käsittelevät aikuisten tunteita "karamellipäällysteisellä" tavalla. Hänen luomansa surrealistinen maailma tulee esiin hänen teoksissaan hieman fantastisena ja hieman omituisena.

California painter Brandi Milne ArtVärikkäitä mutta ei aivan kevyitä, sarjakuvamaisilla teoksilla on syvempää merkitystä.

Fantastinen kolmiulotteinen teos, tämä on Kim Byung Jin. Kim on erittäin kysytty kehittäjät ympäri maailmaa suurista luomuksista auloihin ja atriaan. Se, mikä näyttää hilapalalta, koostuu itse asiassa tuhansista kirjaimista, logoista tai muodoista, jotka yhdistyvät muodostaen uuden muodon. 3D-luonnoksesta saven, kipsin tai muovin prototyyppiin Kim tekee kirjaimia tai muotoja teräksestä ja maalaa ne sitten automaalilla, joka on kovettunut korkeassa lämmössä.

Kim Byung Jin Fantastic Wall artPitsillinen kukkahahmo kumoaa teoksen monimutkaisuuden.
Byung Jin Kim designSuuret veistokset koostuvat tuhansista ja tuhansista yksittäisistä kirjaimista.

Kuvataidevalokuvaaja Cara Barer on tehnyt mainetta luomalla taidokkaita valokuvia kirjoista. Hän veistää, sitten värjää volyymit ja luo esityksiä, jotka hän sitten kuvaa. Barer sanoo, että hän herättää "kysymyksiä kirjojen hauraasta ja lyhytaikaisesta luonteesta ja niiden tulevaisuudesta". Tavoitteesta riippumatta hän muuttaa perusesineitä upeiksi taideteoksiksi.

Photographer Cara Barer wall artTaitokset, kiharat ja taivutukset luovat taiteellisen kukan.

Samaan tapaan Carmel Ilan tekee skannauksia paperitaiderakenteistaan, jotka koostuvat taitetuista papereista, jotka on pystytetty puulevylle. Visuaalinen esitys on niin yksityiskohtainen ja upea, että on vaikea uskoa, että se on tehty papereista.

Carmel Ilan Feathery paintingKaukaa katsottuna se näyttää höyhenmäiseltä maalaukselta.
Carmel Ilan Design ArtTarkemmin tarkasteltuna yksittäiset taitetut paperinpalat ovat näkyvissä.

Bjorn Skaarupin hurmaavat eläinveistokset ovat erittäin vakuuttavia ja vetävät sinut avaruuteen ja näiden petojen loitsuun. Tämä on hänen Rhino Harlequin, joka on muotoiltu pronssista.

Cavalier Galerry SculpturesVeistokset ovat saaneet inspiraationsa mytologiasta, myöhäisrenessanssista ja 1900-luvun amerikkalaisesta popkulttuurista.

Monilahjakas David Ramirez Gomez työskentelee useissa eri medioissa. Kolumbialainen taiteilija asuu ja työskentelee Tanskassa luoden performansseja, installaatioita, elokuvia, maalauksia ja piirustuksia. Ramirez Gomez, joka tunnetaan rajojen rikkomisesta ja tavanomaisista säännöistä, tuottaa raakoja ja epätavallisia teoksia, joissa on uteliaita hahmoja ja synkkiä taustoja.

Multi talented David Ramirez GomezTaiteilijan teoksissa käytetään usein löydettyjä esineitä, joita hän suosii, koska niillä kaikilla on taustatarina.

Hollantilainen kuvanveistäjä Diederick Kraaijeveld luo hämmästyttäviä kollaasipaloja, joista monet ovat kirkkaanvärisiä, ilman pisaraakaan maalia. Hänen luomat nykykuvat ovat nykypäivän ikoneja, jotka kaikki on muokattu pelastuneesta puusta, jota Kraaijeveld kerää kaikkialta maailmasta. Kaikki puu on käytetty sen luonnollisessa vintage-tilassa.

Dutch sculptor Diederick Kraaijeveld Wall ArtKaikki kohokohdat ja varjot saavutetaan löydetyn puun luonnollisilla väreillä.
Dutch sculptor Diederick Kraaijeveld detailsYksityiskohdat ovat loistavia.

Donald Martiny tunnetaan isoista ja pienistä teoksistaan, joita hän rakentaa harjojen ja muiden työkalujen lisäksi myös käsillään. Yksi hänen viimeaikaisista projekteistaan oli mammutin kokoisten teosten luominen One World Trade Centerin aulaan New Yorkissa. Teokset olivat niin suuria, että ne piti tehdä paikan päällä.

Donald Martiny Polymer and pigment artTämä on Ifo, valmistettu polymeeristä ja pigmentistä alumiinilla.

Kaksi taiteilijaa, Zoey Taylor ja David Connelly, muodostavat Dosshausin. Due luo kaikenlaisia maalauksia, veistoksia, installaatioita, videoita ja muita teoksia "rakentaakseen maailmaa, jossa haluamme elää". Hämmästyttävät veistoksellinen virkistys jokapäiväisistä esineistä on valmistettu kierrätetystä pahvista, jota taiteilijat löytävät Los Angelesin kujilta. Kaikki niiden osat, kuten tämä levysoitin, on valmistettu käsin käyttämällä vain pahvia, paperia ja akryyliä.

Dosshaus Art RecyclingNämä luovat taiteilijat muuttavat sen, mitä heitämme roskikseen.

Frederico Uriben tuhansista värikynistä luomat teokset ovat uskomattomia, mutta hänen luodinkuorista tehdyt kappaleet ovat jotain täysin erilaista siinä merkityksessä, joka niillä on hänen kotimaassaan Kolumbiassa. Maan historia oli synkkää ja julmaa, ja Uribe sanoo, että kuolema oli kaikkialla hänen varttuessaan. Taiteilija tekee nämä teokset tavoitteenaan luoda jotain kaunista materiaalien kertomasta rumasta tarinasta.

Colored pencils Art by Frederico UribeKierrätettyjen ammusten muuntaminen näiksi tyylikkäiksi ja siroiksi teoiksi on sanoinkuvaamaton.

Colored pencils by Frederico Uribe art Design

Kunkin kuoren huolellinen ja taidokas sijoittelu yhdistyy näyttäväksi elämykseksi. Cotton Striper Yellow on taiteilija Jeremy Thomasin tunnusomaisessa tekniikassaan, joka sisältää tulistetun metallin räjäyttämisen ilmapallon tavoin. Prosessi alkaa muotojen luomisella metallia taittamalla ja hitsaamalla. Sitten Thomas maalaa osan työstään jättäen osan karkeaksi ja luonnolliseksi.

Cotton Striper Yellow is by artist Jeremy ThomasHänen taidetarvikkeidensa varastaminen johti hänet veistoskurssille, mikä aloitti hänen polkunsa menestyksekkäälle uralle uudessa välineessä.

Sekamateriaaleja laajassa mittakaavassa ovat taiteilija Judy Pfaff. Hänen luomuksissaan on käytetty löytötavaroita, maaleja, kierrätysmateriaaleja ja muita esineitä. Pfaffia pidetään "installaatiotaiteen" edelläkävijänä, ja hän sai MacArthur-stipendin vuonna 2004.

Abstract signature of artist Judy PfaffTämä on yksi Pfaffin pienimmistä teoksista.
Signature of artist Judy Pfaff Design abstractTarkempi tarkastelu paljastaa kappaleeseen kudotut erilaiset esineet.

Justin Bowerin ilmiömäiset teokset tarkastelevat aiheita, kuten vapaata tahtoa ja teknologiaa sekä "murtuneita post-ihmisiä toisiinsa lukittuvien tilajärjestelmien yhteydessä". Perinteisen maalin käyttäminen kuvaamaan tekniikan häiritseviä vaikutuksia ihmisiin tuottaa näitä kiehtovia kuvia, jotka voivat olla häiritseviä, kun ajatellaan tekniikan houkuttelevuutta.

Justin Bower Modern Wall ArtAmerikkalainen taiteilija on saanut teoksistaan lukuisia palkintoja.

Taiteilija Katherine Gray sanoo, että kaikki hänen teoksensa koskevat katoamisen käsitettä. Luomukset tehdään usein arkipäiväisistä tavaroista, joita pidämme itsestäänselvyytenä emmekä näe niiden kauneutta. Tämä teos on nimeltään A Rainbow Like You, ja se on valmistettu puhalletusta lasista, akryylistä ja valaistuskomponenteista. Hänen materiaaleilla luomat varjot muistuttavat kauneutta yksinkertaisista esineistä ja vaihtoehtoisen maailmankuvan näyttämistä.

Colorful Art Work Artist Katherine GrayTeoksia on eri kokoisia.

Ranskalainen keramiikkataiteilija Laurent Craste. Hänen tunnetussa Abuses-kokoelmassaan oli keraamisia esineitä perinteisessä Sevres-muodossa, jotka olivat "työväenluokan vallankaappausten aristokraattisia uhreja", kirjoittaa Canadian Art -lehti. Tämä on Glaze and Mixed Iconocraste au bat VI.

French ceramic artist Laurent Craste ArtErilaisten aseiden kaatamat täydelliset keraamiset palaset luovat epämukavuuden tunteen.

Espanjalaissyntyinen Manolo Valdes on taiteilija, taidemaalari ja kuvanveistäjä, ja hänet tunnetaan kansainvälisesti vaikutuksestaan taidemaailmaan ja teoksistaan, jotka kritisoivat Francisco Francon hallintoa pop-idioomeilla. Valdesin teoksia on esitelty maailman suurissa museoissa. Tämä on Regina con Sombrero.

Wood Spanish born Manolo Valdes ArtPuuveistos on tehty vuonna 2006.

Itävaltalainen taiteilija Martin C. Herbst yhdisti perinteiset maalaustekniikat kolmiulotteiseen veistokseen luodakseen kiehtovia kappaleita, jotka yhdistävät nämä kaksi saumattomasti. Tämä kappale on piilotettu aarre -sarjasta, jossa kasvoja ympäröivä taitettu alumiini heijastaa kuvaa. Kun katsot teosta eri näkökulmista, on kuin olisit tirkistelijä, joka vilahtaa kasvojen yksityisiin ja henkilökohtaisiin ilmeisiin.

Austrian artist Martin C Herbst Wall ArtSe, että et näe koko kasvoja suoraan, lisää teokseen ulottuvuutta.

Rodinin "The Thinker" on ikoninen veistos, ja taiteilija Moto Wagonari on ottanut siluetin taiteelleen, joka tutkii valoa, tilaa ja rakennetta. Teoksen varjo on yhtä tärkeä kuin fyysinen kappale ja saa oman volyyminsä, kun näitä kahta ajattelee.

Red version of The ThinkerTämä on hänen punainen versio The Thinkerista.
Nevezer Ozenbas Wall ArtOzenbas käyttää samaa tekniikkaa myös kolmiulotteisissa veistoksissa.

Turkkilainen taiteilija Neveser Ozenbas luo moniulotteisia teoksia yksinkertaisista maalisarjoista pleksilasille. Taika tulee siinä, kuinka hän kerrostaa, asettaa vastakkain ja yhdistää nuo pienet maalinauhat monimutkaisiksi kappaleiksi, jotka herättävät tunteita ja liikettä.

Turkish artist Neveser OzenbasLähikuva yksinkertaisista maaliristeyksistä.

Amerikkalaisen taiteilijan Paul Rousson kollaasiteokset käsittelevät "esinettä maalina", kuten tässä Vogue Magazine -nimisessä teoksessa. Ikonisen lehden sivut on levitetty käsin veistetylle styreenille luomaan tutkimus "painetun sivun kaksiulotteisesta politiikasta ja multimedialupauksesta tulevaisuuden parannetuista elämänkokemuksista" taiteilijan lausunnon mukaan. Tämän kaltaiset kollaasit ja muut, joissa on karkkikääreitä ja muuta materiaalia, ovat täydellistä poptaidetta nykypäivän digitaalisella aikakaudella.

American artist Paul Rousso’s collageKollaasi on katsaus muotiteollisuuteen ja yhteiskuntaan.
Design of American artist Paul Rousso’s collageTarkempi katsaus taidokkaaseen taittoon ja kokoonpanoon.

Satunnaiselle katsojalle nämä saattavat näyttää yksinkertaisesti abstrakteilta, impressionistisilta teoksilta. Sen sijaan nämä Robert Sagermanin teokset ovat tarkkoja teoksia, joiden juuret ovat laskennan kautta tapahtuvassa kabbalistisessa meditaatiossa. Sagerman laskee huolellisesti maalipisaroitaan, jotka toimivat teosten otsikoina.

Robert Sagerman Wall ArtSe, missä yksi väri pysähtyy ja toinen alkaa, on myös erittäin tarkka.
Robert Sagerman Paint DabsLähikuva maalipisaroista.

Taiteilija Roberto Fabelo tunnetaan kaikkialla Kuubassa, ja hänen teoksiaan on esillä laajasti, erityisesti hänen alastonkuvansa. Tämä pelottavampi kuva esiintyy joissakin hänen maalauksissaan ja teoksissaan. Monet hänen piirustuksensa sisältävät linnun piirteitä synkän näköisiin renderöityihin.

Artist Roberto Fabelo Black and whiteFabelo on myös luonut veistoksia.

Se, mikä näyttää yksinkertaiselta kulholta, piirrettynä valkoiselle paperille, ei itse asiassa ole sitä miltä näyttää. Paperi on tyhjä ja kuva on heijastuksen varjo paperin edessä olevasta syövytetystä lasista. Taiteilija Lee Sangmin on Koreassa syntynyt ja ranskalainen.

Artist Lee SangminHeti kun huomaat, että kyseessä on lasietsaus eikä maalaus, se salpaa henkeäsi.

Sophie Ryder luo mystisiä veistoksia – joidenkin kokoisia monumentaalisia – kaikenlaisista materiaaleista. Tässä on langasta tehty teos. Vaikka tämä on vaatimaton koko, osa hänen valtavista kappaleistaan on myös valmistettu lankasta. Ohuen ja lineaarisen välineen muuntaminen hämmästyttävän monimutkaisiksi tai massiivisen kokoisiksi teoksiksi on loistava lahjakkuus.

Sophie Ryder creates mystical designRyderin teoksia esittivät Waterhouse ja Dodd.
Sophie Ryder creates mystical WiryTarkempi katsaus karkeaan taiteeseen.

Brooklynin Space 776 esitti seinän täynnä korealaisen taiteilijan Jung Sanin töitä, sarja nimeltä Understanding Beyond words. Taiteilija vietti 50 vuotta buddhalaisessa temppelissä meditoimalla ja viettäen aikaa itsereflektorissa tutkiessaan luovia pyrkimyksiä. Kun hän päätti työskennellä kuvataiteen parissa, hän on tullut tunnetuksi Kalifornian bay-aresin taideyhteisössä.

Space 776 of Brooklyn DecorSuuret teokset ovat vaikuttavia, paljon pienistä yksittäisistä komponenteista, jotka muodostavat kokonaisuuden.
Space 776 of Brooklyn Small Accent WallPienet paperikääröt maalataan ja järjestetään.
Space 776 of Brooklyn Accent WallMyös koristeita on lisätty.

Japanilaisen keramiikon Konno Tomokon upea, yksityiskohtainen kasvisto on hänen taiteensa tähtiä. Todenmukaiset kukat kaiverretaan, maalataan ja sovitetaan huolellisella tarkkuudella ja yhdistetään sitten suurempaan teokseen, kuten tähän Aki (Fall).

Japanese ceramicist Konno Tomoko’s wall ArtVuonna 2017 luotu se on valmistettu keramiikasta ja akryylistä kankaalle.
Japanese ceramicist Konno Tomoko’s designKurkistus taiteilijan työn monimutkaisuuteen

Singaporelaisen taiteilijan Tang Da Wun upeat mustetyöt paperille tuovat muinaisen tyylin aasialaisia maalauksia, mutta niillä on moderni, abstrakti lopputulos. Palkittu taiteilija tekee myös installaatioita, veistoksia ja teoksia muissa medioissa.

Singaporean artist Tang Da Wu

Rakastamme lasitaidetta ja tanskalaisen lasitaiteilijan Tobias Mohlin teoksissa on ilmiömäinen aavemainen fiilis, jonka hän koukuttaa materiaalista työskennellessään sitä. Tämä on hänen vuonna 2016 luotu Five Part Silk Spinner -kokoelma. Näin valaistulla tavalla lasin kuviot korostuvat ja kokonaisuuden summa on vielä näyttävämpi kuin yksittäiset kappaleet.

Danish glass artist Tobias Mohl’sTaustavalo saa teokset näyttämään entistä harvinaisemmilta ja hauraammilta.

Wolfgang Stillerin Matchstickmenit ovat hieman kiehtovia, mutta hieman kammottavia. Teossarja syntyi elokuvakuvauksista pois jääneistä päämuoteista ja puusta. Hän aloitti kokeiluja ja loi miehensä, joista hän tekee erilaisia installaatioita.

Wolfgang Stiller’s MatchstickmenKaukaa katsottuna ne näyttävät hiiltyneiltä tulitikkuilta.
Wolfgang Stiller’s Matchstickmen DesignTarkempi tarkastelu paljastaa tikkojen hiiltyneet päät.
Wolfgang Stiller’s Matchstickmen Head ConstructionKatsaus yksittäiseen päähän ja sen rakenteeseen.

Tuhansista keramiikkasirpaleista tulee monimutkaisia, aaltoilevia taideteoksia kansainvälisesti arvostetun Zemer Peledin käsissä. Israelilaissyntyinen taiteilija luo suuria ja pieniä teoksia, jotka uhmaavat kuvausta. Peledin suurempien rakennusten valmistuminen voi kestää jopa neljä kuukautta.

Acclaimed Zemer PeledUnder the Arch perustettiin vuonna 2016.
Acclaimed Zemer Peled design artfulMyös sirpaleiden maalaus on huolellinen.

Kiinalaissyntyisen Zhenya Xian töissä käytetään kirkkaita värejä ja paksuja maalikerroksia luodakseen teoksensa, jotka heijastavat valoa, vangitsevat sävyjä ja poistavat kaiken näkökulman, hänen lausunnon mukaan. Sen sijaan, että taiteilija yrittää olla kolmiulotteinen, hän keskittyy työnsä yksiulotteisuuteen

Bold Chinese born Zhenya Xia ArtTämän teoksen nimi on D Flowers.

Kaikki erilaisia, kaikki siistejä eri syistä – nämä taideteokset ovat huippuluokkaa monella tapaa. Tyylien ja median moninaisuus osoittaa, kuinka erilaista taide voi olla. Oli todella vaikeaa valita rajoitettu määrä töitä edustamaan messuilla esiteltyä luovuuden laajuutta.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook