Outdoor Fire Pit -istuinideoita, jotka sulautuvat yhteen ja toimivat hulluilla tavoilla

Outdoor Fire Pit Seating Ideas That Blend Looks And Function In Crazy Ways

Takapihalla oleva tulipesä on yksinkertaisesti nerokasta. Se tarjoaa täydellisen viihdeympäristön ulkoiluun. Tulipesä on erinomainen keskipiste, jonka ympärille voi laittaa mukavat tuolit, penkit tai sohvat. Yhdistelmä muodostaa poikkeuksellisen keskustelualueen, ja sinun on tehtävä varmistaaksesi, että löydät sopivia palopaikkaistuimia. Ehkä voimme auttaa siinä.

Outdoor Fire Pit Seating Ideas That Blend Looks And Function In Crazy Ways

Arizonan sydämessä sijaitsevaa Brown Residenceä ympäröi aavikkomaisema eikä paljon muuta. Lake|Flato Architects integroi sen kauniisti ympäristöönsä. antaa sille lasitetut julkisivut ja laajat ja avoimet ulkotilat, mukaan lukien tulen ympärille järjestetty oleskelutila.

Shaker Heights House Sunken Fire pit Seating

Dimit Architects suunnitteli tämän asunnon nuorelle perheelle, joka halusi viihdyttää vieraita sekä sisällä että ulkona. Arkkitehdit antoivat heille tämän tulipesän istuinalueen, jossa on sisäänrakennetut penkit, jotka muodostavat U-muodon. Se on upotettu oleskelualue ja se näyttää erittäin kodikkaalta ja mukavalta.

Moden House Architecture with An outdoor Fire pit Seating

Suurin haaste, jonka Carney Logan Burke Architects kohtasi tätä asuntoa suunniteltaessa, oli löytää tapa saada se sulautumaan ja varmistaa saumaton yhteys olemassa olevaan yhteisöön ja samalla tarjota asiakkailleen heidän toivomansa modernit kodin puitteet. Lopputuloksena projekti on hybridi ja näet sen jokaisessa tilassa ja yksityiskohdassa, mukaan lukien tämä palokuoppaan istuinalue.

Ridge House Outdoor Into the Forest Fire pit Design

Tämän Kanadan maaseudulla sijaitsevan talon palokuppi rakennettiin maahan. Lisäksi palokuoppaan molemmin puolin vastakkain olevat kaksi penkkiä on kiinteät ja myös sisäänrakennetut. Suunnittelu on hyvin yksinkertainen, puhdas ja lineaarinen, ja ympäristö on kaunis ja hiljainen. Tämä oli Bohlin Cywinski Jacksonin projekti.

A Craftsman Style Bungalow is Turned Inside Out Fire pit Seating

Suunnitteluvaihtoehtoja ja tyylejä on hämmästyttävän paljon tulipesässä, ja yhden valitseminen muiden joukosta ei ole niin helppoa, varsinkin kun monet ovat niin samanlaisia. Tämä on esimerkiksi neliön muotoinen betonikuorinen tulikuoppa, joka sopii useimpiin tyyleihin ja sisustukseen.

Orchard Way by McLeod Bovell Modern Houses Pool Fire Pit Seating

On mielenkiintoista, kuinka lähellä tämä tulipesän oleskelutila on uima-altaasta. Tulen ja veden välinen kontrasti tekee näistä molemmista ominaisuuksista erottuvan, mikä riittää varmistamaan tasapainoisen ja samalla kiehtovan suunnittelun, mistä johtuu yksinkertaisuus, joka määrittelee tämän McLeod Bovell Modern Housesin suunnitteleman talon.

Nathan Burkett Fire pit Seating with Wood Storage Outdoor Design

Nathan Burkett Fire pit Seating with Wood Storage

Jotkut tulipesän istuinalueet on järjestetty maassa olevan reiän ympärille, toiset maahan kiinnitetyn korotetun moduulin ympärille ja toiset kulhomaisen piirteen ympärille, kuten maisema-arkkitehti Nathan Burkett käytti tässä kauniissa ja modernissa puutarhaympäristössä. Hän kutsui tätä asennusta "Equillibriumiksi".

Alison Douglas concrete pipe seating for fire pit

Tämä on Alison Douglasin suunnittelema asennus. Se koostuu sarjasta betoniputkia, joita käytettiin luomaan meditaatioalue, jossa oli leposohva ja tulikuoppa. Se on yksinkertainen suunnittelukonsepti, jolla on voimakas vaikutus.

Sunken fire pit seating for your backyard

Koska he halusivat luoda esteettömän näkymän takapihalle, Burdge

Contemporary Glass Pavilion House with Outdoor Fire Pit Seating Concrete Furniture

On selvää, että ulkona sijaitsevan takkahuoneen istuinalueen tulee sopia sen talon tai rakenteen tyyliin, jota se täydentää. Minimalistinen, nykyaikainen talosuunnittelu vaatii jotain aivan yhtä tyylikästä kuin yksinkertaista ulkona, ja Hermann Design teki sen tässä tapauksessa.

Sunken pool fire pit seating

Tällä ihastuttavalla asuinpaikalla Venetsiassa Kaliforniassa ei ole kovin suurta takapihaa, mutta se on kauniisti järjestetty ja siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten ulkokeittiö ja upotettu oleskelutila, jonka keskellä on tulikuoppa. Ne toimivat lisänä Electric Boweryn suunnittelemaan guesthouseen.

Outdoor fire pit seating design for W Hotels Retreat Spa on Vieques Island

Outdoor fire pit seating design for W Hotels Retreat Spa on Vieques Island Amazing View

Kaunis näkymä tai loistava sijainti on korostettava ja nautittava, ja yksi tapa tehdä tämä on mukava ja monipuolinen ulkolounge-tila, joka on sijoitettu tulen ympärille. Se tekee illasta paljon hauskempaa. Jos pidät tästä asetuksesta, käy W Hotels Retreatissa

Robert M Gurney Architect Outdoor Fire Pit Seating Design

On tärkeää, että sinulla on joustavuutta ulkona oleskelevien ja oleskelutilojen suhteen. On mukavaa pystyä liikuttamaan asioita, vaikka jotkut elementit pysyisivät samoina. Ota tämä Robert M. Gurneyn suunnittelema talo. Sen kannella on tyylikäs tulipesä ja sen ympärille voidaan järjestää huonekaluja tarpeen mukaan.

Sticks Stones Fire Pit Seating Design

Tämä on Sticks Stonesin suunnittelema. Se on istuinjärjestely, johon mahtuu kuusi henkilöä pyöreän tulipesän ympärille. Se on muotoilu, joka on tarkoitettu inspiroimaan kodikkaisiin sisustuksiin ja intiimeihin keskusteluihin. Se voidaan asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin mieltymysten ja käytettävissä olevan tilan mukaan.

White residence with infinity pool and fire pit

Sinun täytyy nähdä tämä talo kaukaa ymmärtääksesi kuinka dramaattinen se on. Taloa ympäröi kolme vihertasoa ja kaksi vesikanavaa, mikä saa sen näyttämään maalla kelluvalta saarelta. Kun pääset lähemmäs taloa, huomaat myös pienemmät ominaisuudet, kuten tämän upean infinity-altaan tai sen vieressä olevan tulikuopan. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävä projekti Whipple Russell Architectsilta.

Domestic Gathering by Stephanie Langard Fire Pit Seating

Et todella ymmärrä haluavasi jotain, ennen kuin joku keksii idean ja toteuttaa sen, kuten tämä Stephanie Langardin suunnittelema kotimainen kokoontuminen (Tapis). Se on pohjimmiltaan eräänlainen pyöreä matto, jonka keskellä on kohouma, jossa on pieni tulikuoppa. Voit ottaa tämän mukaasi matkustaessasi, jotta voit aina nauttia ulkoilmasta tyylikkäästi.

Law Winery House in California With an amazing outdoor seating

Paloistuinalue, jonka BAR Architects suunnitteli Law Winerylle, on hyvin rento ja matalaprofiilinen. Ei mitään liian vankkaa tai painavaa, vain muutamia yksinkertaisia puutarhatuoleja, joita voidaan liikutella mielellään.

 

Dane Design Australia Sunken Fire Pit Design

Tässä Dane Design Australian valmistuneessa talossa tulipesä-istuinalue on koko ulkoalueen keskipiste. Sillä on tämä avoin ja kutsuva ilme, ja se on ihanteellinen paikka rentoutua ja katsella tähtiä illalla tai myöhään illalla. Se näkyy talon sisältä täyskorkeiden lasiseinien läpi.

 

Meacham Residence by Entasis Group Firepit

Tästä Entasis Groupin nykyaikaiseen Coloradossa sijaitsevaan asuinpaikkaan suunnittelemasta tulipesästä saa paljon inspiraatiota. Rakastamme siinä eniten tyylikkäiden modernien tuolien ja kiveen veistettyjen istuimien yhdistelmää.

Ralston Avenue Residence by Urrutia Design Fire Pit

Tulikoipat ja ulkotakat ovat erinomaisia ominaisuuksia rentouttaviin lomakohteisiin, loma-asuntoihin ja loma-asuntoihin yleensä. Loistava esimerkki on tämä lomakeskusmainen talo Marin Countyssa, Kaliforniassa, jonka Urrutia Design suunnitteli uudelleen. Siinä ei ole kovin suurta ulkoilmaviihdealuetta, mutta se saa itse asiassa tuntumaan kodikkaammalta kuin koskaan.

Small Fire pit seating Cabin Loft by Funn Roberts

Sinun ei tarvitse asua valtavassa talossa keskellä ei mitään, jotta voit nauttia ulkoilmasta viihtyisän tulikuopan ympärillä. Se voi olla jopa mahdollista tehdä tämänkaltaisesta asunnosta, jonka Funn Roberts on suunnitellut Hollywoodissa, Kaliforniassa.

Amangiri Luxury Resort Hotel in Canyon Point Utah

Amangiri on luksushotelli, joka sijaitsee laaksossa, josta on upeat näkymät Canyon Pointissa Utahissa. Kun otetaan huomioon maiseman avoimuus, tämä puolisuojattu ulkoistuinalue on mielestämme erittäin mukava ja intiimi, ja sitä kehystävät kaksi seinää ja penkki, jossa on sisäänrakennettu tulipesä. Tämän suunnitteli Rick Joy, Wendell Burnette

Curved House Fire Pit Seating

Toinen erittäin kaunis tulipesä-istuinalue on Curved House, joka sijaitsee Springfieldissä Missourissa ja jonka on suunnitellut Hufft Projects. Pidämme erityisesti halun uppoutuneesta luonteesta ja siitä, kuinka penkit ja tuolit on asetettu kaarevalle alustalle.

Deck pool and fireplace for a glass house

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näemme suunnittelua, jossa palopaikka ja allas ovat hyvin lähellä toisiaan. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun näemme ne niin hyvin kohdistettuina. Tämä on Robert Gurney Architectin suunnittelema talo, josta on näkymät Potomac-joelle Marylandissa.

Burkehill Residence outdoor relaxation area with view over the lake and fire pit seating

On mielenkiintoista, että tulipesä ei ole tämän ulkoistuinalueen keskellä, vaan se toimii pikemminkin jakajana tämän tilan ja muiden ominaisuuksien välillä. Se on suunnittelu, jonka Craig Chevalier ja Raven Inside Interior Design keksivät Burkehill Residencelle.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook