Paljastuneita tiiliä tyylikkäissä malleissa talon ympärillä

Incorporating Exposed Bricks In Stylish Designs Around The House

Voi kestää hetken ennen kuin lämpenee ajatukseen siitä, että talossa on näkyvissä olevia tiiliä, mutta kun huomaat, kuinka viehättävät ne voivat näyttää, alat etsiä lisää ideoita. On monia tapoja, joilla voit hyödyntää tällaista korostusyksityiskohtaa. Kokeile esillä olevaa tiiliseinää keittiöön, tiiliseinää tai tiiliaitaa puutarhaan. Lisää inspiraatiota tulossa!

Incorporating Exposed Bricks In Stylish Designs Around The House

Ulkoa kalkitut tiiliseinät.

Haluatko säilyttää vanhan rakennuksen viehätyksen samalla kun annat sille modernia ilmettä? Valkaise ulkotiiliseinät. Saat aivan uuden ilmeen säilyttäen samalla historian ja alkuperäisen luonteen.

Traditional house bricks facadeYksinkertainen tapa pitää maisema linjassa suunnittelua päivitettäessä

Asunnon käytävä.

Tervehdi vieraita viehättävällä käytävällä, jossa on paljaat tiiliseinät ja ehkä jopa puinen katto. Saat maalaismaisen ja kutsuvan lookin, jossa on runsaasti luonnetta, lookin, joka kestää vuosia ja tulee vain viehättävämmäksi.

London house bricks exposedPerinteinen eteinen, jossa on maalaismainen tunnelma ja kaunis valaistus

Maalattu käytävä.

Juuri esittämämme käytävä voi näyttää hieman nykyaikaisemmalta ja raikkaammalta, jos maalaat seinät. Tekstuuri tarjoaa luonnollisesti lämpimän ja maalaismaisen ilmeen, mutta sinulla on enemmän vapautta väripaletin valinnassa.

Hallway painted bricksPitkät ja kapeat käytävät tarvitsevat vaaleaa muotoilua ja tämä väri sopii seinille upeasti

Sarakkeet.

Pylväitä pidetään yleensä epämukavina ominaisuuksina missä tahansa tilassa, oli se sitten suuri tai pieni. Silti ne ovat välttämättömiä rakenteen tukemiseksi. Tämä tarkoittaa, että meidän on löydettävä tapoja tehdä niistä esteettisesti miellyttäviä. Yksi ratkaisu on paljaat tiilet. Näin pylväästä tulee sisustuksen aksentti.

White painted bricks for columnsMaalaa pylväät samalla värillä kuin seinät saadaksesi yhtenäisen ilmeen
Kitchen columns decor bricksAnna tiilien esitellä luonnollista kauneutta ja täydentää muotoilua

Makuuhuoneen korostusseinät.

Koska tiiliseinät antavat lämpöä ja harmoniaa, ne sopivat erityisen hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen. Paljas tiiliseinä voi auttaa tekemään huoneesta kodikkaan ja vieraanvaraisen. Usein yksi tällainen seinä kuitenkin riittää, ellet valitse maalaismainen muotoilu koko taloon.

Modern bedroom featuring an exposed bricks wallTäydennä tiiliseinää värikkäillä taideteoksilla tasapainoisen ilmeen saamiseksi
Market Penthouse BedroomTällainen ominaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden antaa makuuhuoneeseen teollista tunnelmaa
Bedroom interior design bricks wallKaunis esimerkki eklektisesta makuuhuoneen sisustuksesta tummilla tiileillä

Olohuoneen sisustus.

Tämän materiaalin monipuolisuuden ansiosta voimme löytää poikkeuksellisia tapoja sisällyttää se talon jokaisen huoneen suunnitteluun. Paras paikka korostustiiliseinän esittelemiseen on tietysti olohuone. Yleensä tilavat olohuoneet voivat muuttaa tiiliseinistä ja pinnoista upeita keskipisteitä.

Love the room floor and wallsVärien avulla voimme usein luoda harmonisia koristeita, jopa kontrastisilla materiaaleilla
Exposed brick white walls neutral gray furnitureJopa modernit olohuoneet voisivat hyötyä tällaisesta upeasta ominaisuudesta
White washed bricks wallKokeile kalkittuja tiiliseiniä saadaksesi rennon ja monipuolisemman vaikutelman

TV:n takana.

TV-seinä on minkä tahansa olohuoneen pääpainopiste. Se on väistämättä jonne katsomme, kun astumme huoneeseen. Tästä syystä katseenvangitsijan suunnittelun valitseminen itse seinälle on usein hyvä idea. Kokeile esimerkiksi tiiliseinää. Se on mukava tapa luoda kontrastia huoneeseen ja mahdollisuus rikkoa sisustuksen yksitoikkoisuus.

White washed painted bricksVaalenna tummaa tiiliseinää kalkkivärillä saadaksesi monipuolisemman ilmeen
Living room exposed bricks wall behind tvÄlä peitä seinää huonekaluilla. TV luo tarpeeksi kontrastia

Maalatut ruokasalin seinät.

Kalkituksen lisäksi, joka voi tarjota tiiliseinille rennon ja raikkaamman ilmeen, on myös mahdollisuus maalata ne. Annat silti huoneelle luonnetta ja säilytät tekstuurin ja kuvion, mutta voit myös valita värin, joka täydentää koko sisustusta. Se voi osoittautua erinomaiseksi ideaksi moderneihin ja nykyaikaisiin tiloihin.

Painted wall bricksTummanharmaa sävy on täydellinen valinta tälle jakavalle ruokasalin seinälle

Kylpyhuoneen viehätys.

Vaikka on hieman epätavallista nähdä paljaita tiiliseiniä kylpyhuoneessa, kun ajattelee sitä, se ei ole niin huono vaihtoehto. Käytä seinissä tiiliä laattojen sijaan ja pidä lattia tasaisena ja yksinkertaisena. Et halua lisätä liikaa draamaa tilaan, joka on todennäköisesti pieni.

Brick in bathroom with traditional fixturesTee tälle käytännölliselle tilalle tyylikäs muodonmuutos käyttämällä epätavallisia materiaaleja
Modern bathtub bricks wallMene ulos yhtenäisellä ja harmonisella sisustuksella. Seinissä tiiliä ja lattialla puuta
Downstairs brick wallVoit myös yhdistää tiiliä ja laattoja ja antaa niiden sekoittua eklektiseen muotoiluun
Bathroom with exposed bricksPuhdas ja raikas ilme tähän perinteiseen kylpyhuoneeseen. Kontrastit ovat silti vahvoja

Toimistossa.

Kotitoimisto, vaikka se on osa taloa ja jakaa sen yleisen harmonian, tuntuu usein raitis ja kylmä tila. Yksi tapa saada se tuntumaan hieman kutsuvammalta ja mukavammalta on paljaat tiilet. Kokeile korostusseinää, ehkä pöydän edessä olevaa seinää.

Living room home workspaceJos toimisto on osa avointa pohjaratkaisua, tiiliseinä on vielä parempi idea
Industrial office design bricks wallHieno tapa lisätä persoonallisuutta pieneen kotitoimistoon ilman lattiatilaa

Maalaismainen keittiön aksentti.

On olemassa useampi kuin yksi tapa integroida esillä oleva tiili keittiöön. Toki backsplash on mukava vaihtoehto, mutta sinulla voi olla myös ominaisuusseinä tai osa siitä. Se voi olla mukava maalaismainen aksentti valkoisessa ja kylmässä keittiössä, elementti, joka saa tilan tuntumaan tasapainoiselta ja täydelliseltä.

Narrow kitchen bricks wallVoit leikkiä väreillä ja maalata osan tiiliseinästä

Keittiön kaari.

Toinen vaihtoehto voi olla antaa keittiölle veistoksellisempi ilme. Kokeile esimerkiksi kaaria. Voit yhdistää keittiön olohuoneeseen ja tehdä puoliavoin pohjaratkaisun. Kaari voi olla silta kahden tilan välillä. Paljastuneita tiiliä voi myös ihailla kaaren molemmilta puolilta.

Traditional kitchen featuring an archTällainen ominaisuus näyttää parhaiten tilavassa keittiössä, jossa on tilaa baarille

Avoin tila kaari.

Puhuessaan tai kaaret ja niiden veistoksellinen kauneus, voit saada sellaisen myös avoimessa tilassa. Yritä yhdistää kaksi huonetta poistamalla seinä niiden välistä ja jättämällä vain kaari taakse. Se on ulkoasu, jota voit mukauttaa sekä perinteisiin että moderneihin koteihin valitsemastasi tyylistä riippuen.

Brick archway with wood beamsMitä suurempi kaari, sitä dramaattisempi visuaalinen tehoste on

Keittiön takaisku.

Mainitsimme alussa, kuinka paljaat tiilitaustapinnat voivat auttaa tekemään keittiöstä viihtyisämmän tilan. Jälleen tämä on ulkoasu, jonka voit mukauttaa tilaan valitsemaasi tyyliin. Luo keittiö, jossa on maalaismainen tunnelma tai moderni teollinen viehätysvoima.

Red bricks backsplashIhana maalaistalo keittiö leikkii maanläheisillä väreillä ja kontrasteilla
Kitchen with bricks for backsplashTäydennä tummaa tiilitaustaa valkoisilla kaapilla harmonisen ilmeen saamiseksi

Tiili tulisijat.

Kun mainitsimme olohuoneen, unohdimme upeimman aksenttiominaisuuden, joka tässä huoneessa voi olla: takka. Takka on aina keskipiste, halusitpa sitä tai et. Jos haluat korostaa tämän korostusominaisuuden tuomaa lämmintä ja kodikasta tunnetta, peitä takkaseinä tiileillä.

Exposed fireplace bricksPerinteinen takka voi näyttää erittäin tyylikkäältä eklektisessä olohuoneessa
Modern painted fireplace bricksMaalaistalon perhehuone, jossa on kutsuva sisustus ja iso takka keskipisteenä

Tiilikatot.

Ei ole kovin yleistä nähdä tiileillä peitettyä kattoa. Siitä huolimatta sinun on myönnettävä, että se on mielenkiintoinen idea. Se on tapa antaa huoneelle silmiinpistävä ilme käyttämällä yksinkertaisia ja perusmateriaaleja, mutta epätavallisella tavalla.

Exposed ceiling bricks mediterranean kitchenPeitä keittiössä seinät huonekaluilla ja muuta katto päänähtävyykseksi
Arched ceiling bricksErittäin viehättävä idea maalaismainen keittiö tai ruokasali

Puutarhan polkuja.

Kiinnitämme nyt huomiomme myös ulkoilmaan. On olemassa monia tapoja, joilla voit käyttää tiiliä ulkona. Puutarhassa voi olla esimerkiksi tiilipolkuja ja kävelyteitä. Se on vaihtoehto kivelle tai betonille. Tiileillä on hieman enemmän persoonallisuutta kuin muilla materiaaleilla, joten ne ovat mukava valinta, jos haluat yksinkertaisella tavalla erottuvan maiseman.

Bricks pathway designKokeile värien mosaiikkia ja omaksu tiilien antama maanläheisyys
Garden bricks pathwayKäytä tiiliä luodaksesi mielenkiintoisia kuvioita ja malleja puutarhaan

Viehättävä alusta alkaen.

Anna vieraillesi syy yhdistää kotisi lämpimään ja rakastavaan tilaan, ennen kuin he edes pääsevät sisään. Voit tehdä sen korostusseinällä lähellä etuovea. Tiilet ovat jotain, jota voit käyttää tällaiseen projektiin.

Charming front door bricksPese tiilet, jotta seinien ja pintojen välinen siirtyminen olisi sujuvaa

Kuisti kauneus.

Tee ulkotiloista yhtä viehättävä ja kutsuva kuin sisätilat. Kuistia varten voit valita tiilet lattialle ja jopa seinille. Ne ovat joustavia ja vaativat vain vähän huoltoa, mikä tekee niistä täydellisen materiaalin ulkotiloihin.

Porch beauty bricksKatso kuinka paljon tiilet vaikuttavat yleiseen tunnelmaan ja sisustukseen luonnollisella eleganssillaan

Tiili aita.

Ulkona on vielä yksi paikka, jossa tiilet voivat olla hyödyllisiä käytännöllisenä materiaalina: aidat. Voit luoda kestäviä ja joustavia aitoja käyttämällä tiiliä, jotka ovat samanlaisia kuin kivestä tehdyt, mutta maalaismaisemmat. Sopii hyvin perinteisiin maisemiin.

Bricks outdoor fenceUpea puutarha, kuten satuissa kuvailet

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook