Parhaat mattoasennusyritykset

Best Carpet Installation Companies

Parhaat mattoasennusyritykset vaihtelevat kustannusten, takuiden ja kattavuuden suhteen. Mattoja myyvän ja asentavan maton asennusyrityksen palkkaaminen voi olla halvempaa. Asunnonomistajat saavat myös alennuksia ja erilaisia mattomateriaalivaihtoehtoja eri hintapisteissä.

Best Carpet Installation Companies

Miksi palkata mattoasennusyritys?

Vaikka tee-se-itse-asennus on halvempaa, asiantuntevan tiimin palkkaaminen tarjoaa enemmän etuja.

Asennustakuu: Mattojen asennusyrityksen palkkaaminen vähentää huonoja asennusongelmia. Valtuutetun asentajan käyttäminen takaa minimaalisen mahdollisuuden maton rispaantumiseen oviaukossa tai rypistymiseen. Useimmat yritykset korjaavat myös kaikki ensimmäisen asennuksen vuoden aikana ilmenevät ongelmat. Ammattilaiset käyttävät erikoistyökaluja: Maton asentamiseen tarvitaan työkaluja, kuten lenkkipaaluleikkuri ja saumatela. Tee-se-itse-asennus ei välttämättä toimi hyvin, jos sinulla ei ole oikeita työkaluja. Ammattilaisilla on tieto ja asiantuntemus. Ammattilaisen palkkaaminen vähentää huonon asennuksen mahdollisuuksia. Alhaisemmat kokonaiskustannukset: Mattojen asennusyritykset veloittavat neliöjalan mukaan. Hinta sisältää pehmustuksen ja maton asennuksen. Sinun ei tarvitse ostaa työkaluja. Tee-se-itse-asennus vie myös aikaa, jos sinulla on tiukka aikataulu. Maton asentaminen ammattilaisen avulla pidentää sen käyttöikää.

Parhaat mattoasennusyritykset

Parhaat mattoasennusyritykset ovat lisensoituja ja tarjoavat palveluilleen takuun.

1. National Floor Direct

National Floor Direct tarjoaa maton asennuspalveluita suoraan kuluttajille. Sen palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti. Brändillä ei ole fyysisiä toimipisteitä halvempien palveluiden mahdollistamiseksi.

Siinä on useita mattotyyppejä erilaisiin asuintarpeisiin. Asennuspalvelu sisältää pehmusteen ja huonekalujen siirron. Asunnonomistajat saavat 150 dollarin alennuksen, kun he varaavat asennuspalvelun verkossa.

National Floor Directillä on myös aktiivisia erikoistarjouksia kassalla. Hyväksytyt asiakkaat voivat saada sen joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Voit täyttää arviolomakkeen sen verkkosivuilla saadaksesi tarjouksen. Myös yrityksen asiakaspalvelu on hyödyllinen vaihtoehto.

Mikä erottaa sen muista: Se tarjoaa ilmaiset seuraavan päivän maton asennuspalvelut Yhdysvaltojen koillisosissa oleville asiakkaille.

Plussat

Seuraavan päivän asennus Erikoistarjoukset Alimman mahdollisen hinnan takuu Valtakunnallinen kattavuus Ei lisämaksuja huonekalujen siirtämisestä ja pehmusteesta

Haittoja

Ei online-arvioita

2. Luna

Luna tunnetaan 110-prosenttisesta "alhaisen hinnan takuustaan". Tuotemerkki tarjoaa asennustakuun, joka takaa asiakkailleen laadukkaan työn. Vuonna 1958 perustettu yritys tarjoaa kaikenlaisia asuinrakennusten lattianpäällystepalveluita.

Sen palvelut ovat saatavilla kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Kuten National Floor Direct, brändi tarjoaa seuraavan päivän asennuksen. Suurin osa sen mattotyypeistä on lemmikkieläinten tahroja kestäviä. Asunnonomistajat, jotka varaavat sen palvelut verkossa, saavat 150 dollarin alennuksen.

Jos olet lemmikin omistaja, voit valita useista tahraa hylkivistä mattovaihtoehdoista. Mattoasentaja tarjoaa palveluilleen 2 vuoden takuun. Voit myös varata ajan kotona.

Mikä erottaa sen muista: Sen 110 edullisen hinnan takuu lupaa voittaa kaikki kilpailijansa. Jos ei, brändi hyvittää asiakkailleen 110 prosenttia hintaerosta.

Plussat

Live chat -tuki Tarjoaa 2 vuoden asennustakuun Seuraavan päivän asennus varastossa oleville matoille Lemmikkieläinten tahraa hylkivät mattovaihtoehdot

Haittoja

Ei saatavilla kaikissa osavaltioissa

3. Empire Today

Empire Today on arvokas mattoasentaja, jolla on laaja valikoima lattiavaihtoehtoja. Brändillä on yli 75 toimipistettä eri osavaltioissa. Se toimii lisensoitujen asentajien kanssa ja myy korkealaatuisia mattoja.

Asiakkaat voivat varata arvion puhelimitse tai verkossa. Sen hinta-arviot ovat läpinäkyviä. Brändin palveluihin sisältyy 1 vuoden asennustakuu. Koska Empire Today ei vuokraa esittelytiloja, sen palvelut ovat halvempia.

Empire Today tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kotiarvion. Asennushintaan sisältyy vanhan lattian purkaminen ja huonekalujen siirtäminen. Asunnonomistajat voivat pyytää ilmaisen arvion paikan päällä puhelimitse tai verkossa. Yrityksen verkkosivuilla on myös live-chat-vaihtoehto.

Mikä erottaa sen muista: Empire Todayllä on yli 75 toimipistettä, ja sen matot ovat korkealaatuisia. Yritys tekee myös kaupallisia mattoasennuksia.

Plussat

Seuraavan päivän asennus Ilmaiset kotiarviot 1 vuoden asennustakuu Tarjoaa asuin- ja liikeasennuksia

Haittoja

Takuu on rajoitettu yhteen vuoteen Ei saatavilla kaikissa osavaltioissa

4. Home Depot

Home Depotilla on laajempi palvelukattavuus kuin useimmat sen kilpailijat. Valtakunnallisen palvelualueensa lisäksi yritys tarjoaa työlle elinikäisen takuun. Home Depot on rautakauppa, joka tarjoaa myös maton asennuspalveluita.

Sillä on yli 2000 toimipaikkaa Yhdysvalloissa. Asiakkaat saavat yhden mattoalan parhaista asennustakuista. Home Depot tarjoaa ilmaisen asennuksen, jos ostat maton arvoltaan yli 499 dollaria.

Kaikki sen paikalliset urakoitsijat ovat lisensoituja ja vakuutettuja. Home Depotin elinikäinen takuu kattaa myös ne. Takuu kattaa saumauksen ja asennuksen. Keskimäärin asennuskustannukset vaihtelevat 1–5 dollarista neliöjalkaa kohti maton tyypistä riippuen.

Mikä erottaa sen muista: Home Depotilla on laaja palvelutarjonta. Sen maton asennuspalveluilla on myös elinikäinen takuu.

Plussat

Live-chat-tuki on saatavilla Elinikäinen työtakuu Vakuutetut ja lisensoidut ammattilaiset Online-arvion aikataulutus

Haittoja

Seuraavan päivän asennus ei ole käytettävissä

5. The Grounds Guys

Grounds Guys on täydellinen tuotemerkki kaikkiin ulkomattotarpeisiisi. Se myy ja asentaa tekonurmikkeita vähäliikenteisille ja vilkkaille alueille. Valittavana on monia nurmimalleja, ja useimmat ovat lemmikkiystävällisiä.

Maisemointiyrityksellä on useita toimipisteitä, mutta sen palvelut vaihtelevat paikkakunnittain. Asiakkaat saavat arvion pyynnöstä. Sen ulkomattopalvelut ovat sekä koti- että yritysasiakkaiden saatavilla.

Lisäksi sen asiantuntijatiimi auttaa mielellään valitsemaan tarpeisiisi sopivan nurmimateriaalin. The Grounds Guys tarjoaa avoimen hinnoittelun ja ilmaiset arvioinnit paikan päällä.

Mikä erottaa sen muista: Grounds Guys on luotettavin, kun on kyse ulkomatoista. Yritys asentaa lemmikkiystävällisiä nurmikkoja ja mattovaihtoehtoja erilaisiin jalkaliikenteen tarpeisiin.

Plussat

Useita nurmityyppejä saatavilla Useissa paikoissa valtakunnallisesti Tarjoaa palveluita koti- ja yritysasiakkaille Vähän huoltoa vaativat nurmivaihtoehdot

Haittoja

Ei saatavilla kaikissa osavaltioissa

Mitä etsiä mattoasennusyritykseltä

Brändin palvelualueen, takuun ja asiakastuen lisäksi on muitakin huomioitavia tekijöitä.

1. Aikajanat

Useimmat mattoasennusyritykset vaativat asiakkaita varaamaan tapaamisen. Ammattilaiset tulevat kotiisi, mittaavat ja tekevät arvion.

Parhaat tuotemerkit tarjoavat seuraavan päivän asennuspalvelut ja ilmaiset arvioinnit. Palkkaa yritys, jonka hinnoittelumalli on läpinäkyvä, jotta voit määrittää ennakkokustannukset.

2. Kokemus

Harkitse yrityksen palkkaamista, joka on toiminut mattoalalla pitkään. Varmista, että saat lisätietoja heidän aiemmasta työstään. Parhailla yrityksillä on positiivisia arvosteluja verkossa. Heillä on myös galleria aiemmista projekteistaan.

Yritykset, joilla on vähemmän kokemusta ja valtuuksia, veloittavat yleensä vähemmän neliöjalkaa kohti. Tällaisten yritysten palkkaaminen voi johtaa huonoon työn laatuun. Saatat joutua lisäämään maton korjauskuluja.

3. Lisenssi ja vakuutus

Palkkaa yritys, joka työskentelee lisensoitujen ja vakuutettujen ammattilaisten kanssa. International Certified Flooring Installers Associationin (CFI) kouluttamat matonasentajat ovat luotettavampia. Yritys, joka on sekä lisensoitu että vakuutettu, on yleensä uskottavampi.

Luotettavimmat mattoasennusyritykset jakavat lisenssinsä ja vakuutuksensa. Vakuutetun yhtiön palkkaaminen estää sinua vastuusta loukkaantumisen tai vahingon sattuessa.

4. Kustannukset

Etsi yritys, jonka asennuspalvelut ovat budjettisi rajoissa. Parhaat mattoasennusyritykset tarjoavat ilmaiset kotiarviot. Jotkut merkit tarjoavat rahoitusvaihtoehtoja joustavilla takaisinmaksuehdoilla.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Usein kysytyt kysymykset

Paljonko maton asennus maksaa keskimäärin?

200 neliöjalan huoneen asennuskustannukset olisivat 700–2050 dollaria. Mattojen materiaalivaihtoehdot vaihtelevat hinnaltaan. Ne maksavat 2,50–10 dollaria neliöjalkaa kohden. Maton pehmusteen pitäisi maksaa noin 0,60 dollaria neliöjalkaa kohti.

Mitkä ovat yleisimmät matto-ongelmat?

Matto ja murskaus ovat joitain yleisiä mattoongelmia. Nukkakuitu ja paino kuluvat myös ajan myötä suuren kävellen vuoksi. Värimuutoksia voi tapahtua, jos matto altistuu suoralle auringonvalolle.

Miten arvioin maton asennuksen?

Mittaa huoneen pituus ja leveys. Kerro seuraavaksi luvut saadaksesi neliömetrin. Jos huone on kooltaan 20 x 40 jalkaa, sinun on asennettava 800 neliöjalkaa mattoa.

Kuinka kauan maton pitäisi kestää?

Maton käyttöikä vaihtelee 5-15 vuoden välillä. Maton yleinen pitkäikäisyys riippuu materiaalista ja pehmusteesta. Myös maton asentaminen vilkkaaseen tai vähäliikenteeseen kannattaa harkita.

Parhaat mattoasennusyritykset tunnetaan laadukkaasta palvelusta. Harkitse National Floor Directin, Lunan ja Empire Todayn palkkaamista seuraavan päivän asennuspalveluihin. Vuokraa Home Depot, jos haluat parhaat takuuehdot. Valitse Empire tänään, jos haluat tutustua laajaan valikoimaan mattoja.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook