Tämä Costa Rican -huvila yhdistää raakaa jyrkkyyttä luonnolliseen tunnelmaan ylellisessä pakopaikassa

This Costa Rican Villa Melds Raw Edginess With a Natural Vibe in a Luxe Getaway

Tämä ylellinen huvila sijaitsee vehreällä viidakon rinteellä, josta on näkymät Costa Rican Playa Hermosa Beachille. Se on trooppinen paratiisi, jossa yhdistyvät upea arkkitehtuuri, upeat näkymät ja sisustus, jossa jokainen sisustus on taideteos.

Art Villasin lähellä Uvitanin kaupunkia Puntarenasissa, Costa Ricassa, suunnittelivat arkkitehdit Dagmar Štěpánová ja Martina Homolková Formfatalista Tšekin tasavallasta. Keski- ja Etelä-Amerikan trooppisen ilmapiirin ja värikkään elämän inspiroimana arkkitehdit pyrkivät luomaan pakopaikan, joka toteuttaa sijoittajan unelman: paikan, jossa vierailijat yhdistyvät ympäristönsä kanssa ja voivat tyhjentää mielensä sulavassa ilmapiirissä. luksusta ja seikkailua.

This Costa Rican Villa Melds Raw Edginess With a Natural Vibe in a Luxe Getaway

Puntarenasin maakunta Costa Rican Tyynenmeren rannikolla ja Nicoyanlahdella on suosittu paikka turistien keskuudessa. Se tunnetaan samannimisestä satamakaupungista, johon vierailijat haluavat tutustua kulttuurin, läheisen surffauksen ja historiallisen arvon vuoksi. Kaupunki on myös kaupallinen kalasatama, lauttojen terminaali ja telakka Tyynenmeren ylittäville risteilyaluksille. Luonnollisesti se on looginen paikka, jossa lähellä on luksusparatiisi.

Art Villasissa on kolme ainutlaatuista huvilaa ja yksi monitoimipaviljonki hajallaan lähes viiden hehtaarin tontilla. Tämä Refuel Works -studion suunnittelema näyttävä betonitalo oli ensimmäinen, joka suunniteltiin ja viimeisteltiin.

Kaksikerroksinen rakennelma on kaksijakoinen ylellisyys ja raaka kauneus ja kattaa yli 6000 neliöjalkaa. Tilava yhteinen alue, johon kuuluu eteinen, pääolohuone, keittiö ruokailutilalla ja katettu terassi uima-altaan vieressä, huvilassa on viisi makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Kellarissa on lasten leikkihuone, kuntosali, tanssisali, vaatehuone, pesutupa ja kodinhoitotilat.

Art Villas Costa Rica by Formafatal front

Art Villas Costa Rica by Formafatal lush vegetation

Vaikka huvilaa ympäröi viidakko, maisema-arkkitehdit Atelier Flera suunnittelivat rakennusta ympäröivän lähialueen mahdollisimman miellyttäväksi, keskittyen alkuperäiseen kasvillisuuteen. Tuloksena on tunne, että talo on upotettu vehreyteen.

Art Villas Costa Rica by Formafatal acapulco chairs

Art Villas Costa Rica by Formafatal concrete walls

Sisustussuunnittelu on saanut inspiraationsa paitsi ympäröivästä sekavaa ja villiä viidakosta, myös brasilialaisen arkkitehdin Paulo Mendez da Rochan töistä. Kaikkialla kodissa betoniseinät jätetään tarkoituksella raa'iksi ja luonnollisiksi, mikä täydentää muita elementtejä ja materiaaleja, kuten vettä ja vihreyttä – luoden kaiken kaikkiaan epätavallisen ympäristön, jossa vastakkain on villi ja ylellinen. koko huvilassa tiikkipuu, metalli ja pellava hallitsevat huvilaa, ja vaikka mittatilaustyönä tehdyt huonekalut pastellihiekkaisilla kirkkailla väreillä herättävät todella eloon betonin monoliittisen sisustuksen.

Art Villas Costa Rica by Formafatal shelves

Art Villas Costa Rica by Formafatal concrete floo

Art Villa on pääosin sisustettu paikallisten käsityöläisten suunnittelemilla ja mittatilaustyönä tekemillä sekä Tšekin tasavallassa valmistetuilla ja sitten kotiin tuoduilla esineillä. Monipuolinen valikoima räätälöityjä kappaleita ja useita nojatuoleja, jotka kaikki ovat eteläamerikkalaisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien suunnittelemia, ovat esimerkki siitä, kuinka suunnittelijat sekoittivat eri alkuperää olevia kappaleita.

Art Villas Costa Rica by Formafatal seating

Keittiössä akvarelliviidakko-aihe on käsinmaalattu keittiön backsplashille ja heijastelee tavallaan seinien takana luonnossa tapahtuvaa elämää. Kudotut riipussävyt korostavat luonnollista tunnelmaa ja taustavalaistu hyllyt todella keskittyvät seinämaalaukseen. Ruokapöydässä on avantgarde-muotoinen, ärtyisä, jota korostavat entisestään moniväriset maalatut jakkarat.

Art Villas Costa Rica by Formafatal wall tiles

Art Villas Costa Rica by Formafatal living room

Keittiöstä olohuoneeseen päin katsottuna näkee kuinka vihreys liitetään sisustukseen ja kuinka valaistuksen ripustuskiskot toimivat massiivibetonirakenteiden kanssa. Laajassa poikkileikkaussohvassa käytetty taivaansininen pop on vihje ulospäin ja kirkastaa tilaa, silti luonnollisella taivutuksella. Olohuoneen yläpuolella oleva valaisin on erityisen leikkisä, koska jokainen valaisin on itse asiassa jättimäisen polttimon muotoinen ja ne on solmittu taidokkaaksi köysivyyhdeksäksi, joka luo ainutlaatuisen valon. Jokainen huvilan osa on huolellisesti harkittu ja sijoitettu parantamaan sisätiloissa vietettyä aikaa.

Art Villas Costa Rica by Formafatal hanging lights

Art Villas Costa Rica by Formafatal modern bedroom

Kaikissa viidessä makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa on koristeellisten sementtilaattojen lattiat, jotka valmistettiin mittatilaustyönä rajan yli Nicaraguassa. Kuviot ja värit heijastavat luonnollisia sävyjä ja hieman sinistä lisäämään eloisuutta. Sama hassu valaisin – vain pienemmässä versiossa – roikkuu myös makuuhuoneissa. Sängyssä itsessään on matala, ylellinen profiili, joka sopii hyvin huvilan kokonaissuunnitteluun, ja luonnonpuu tuo tilaan lämpöä. Sängyn yläpuolella olevat seinävalaisimet riittävät lukemiseen, kun taas sängyn takana oleva valaistus tuo huoneeseen hieman tunnelmaa.

Art Villas Costa Rica by Formafatal bedroom decor

Art Villas Costa Rica by Formafatal hanging storage

Nämä ainutlaatuiset elementit ovat kaukana tavallisesta korkeasta peilistä ja hyllyistä, joten ne tekevät työn paljon tyylikkäämmin. Huvilan avoimuuden tunnetta ylläpidetään pienillä suunnittelun yksityiskohdilla, kuten pyöreän teollisuushyllyn kiinnityksellä vain kattoon. Samaan aikaan peili istuu puisen hyllyn edessä ja on kiinnitetty lattiaan ja kattoon, mutta vain kahdella metallipylväällä.

Art Villas Costa Rica by Formafatal vanity

Kylpyhuoneessa samaa menetelmää käytetään pesualtaan jalustan pohjassa. Samaa pyöreää elementtiä käytetään tukemaan luonnonkivestä valmistettua astiaallasta puista pintaa. Seinälle asennettavat hanat pitävät ulkonäön siistinä ja poistavat suuremman turhamaisuuden tarpeen.

Art Villas Costa Rica by Formafatal rack

Art Villas Costa Rica by Formafatal bathroom decor

Pääkylpyhuoneessa on suurempi turhamaisuus, jossa on samanlainen pesuallas, mutta se on yhdistetty perinteisempään hanaan. Tyylikäs mutta luonnollinen ilme saadaan aikaan käyttämällä erilaisia geometrioita sekä erilaisia materiaaleja. Voit myös nähdä sälepuun käytön sekä sementtilaatan kylpyhuonetiloissa. Syvä vapaasti seisova betoniallas sijaitsee ikkunan vieressä ja tarjoaa upeat näkymät viidakkoon, joka auttaa kaikkia uimareita rentoutumaan.

Art Villas Costa Rica by Formafatal bathtub

Art Villas Costa Rica by Formafatal swimming pool

Tietysti ajan viettäminen huvilan seinien ulkopuolella on jokaisen pakomatkan prioriteetti, ja Art Villa tekee sen helpoksi runsaan ulkorentoutumistilan ansiosta. Patio sijaitsee uima-altaan vieressä, jossa on myös aurinkoterassi, joka on täydellinen auringonottoon. Oleskelua varten tehdyt kalusteet istuvat aivan räystäiden alla varjossa ja sateelta, ja pitkä ruokapöytä tarkoittaa, että voit viedä kaikki ateriat ulos.

Art Villas Costa Rica by Formafatal patio

Todellakin, Art Villa on viidakkoparatiisi, joka on suunniteltu ylelliseen rentoutumiseen luonnollisella kierteellä. Se varmasti lupaa lomaa kuin mikään muu.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook